Veel gestelde vragen

Rubrieken:
Wat doet u tegen mensen die bewust kwetsende reacties achterlaten in registers?
Van iedereen die een condoleance nalaat wordt het ip-adres bewaard. In geval van misbruik zal het ip-nummer van de betreffende persoon worden doorgegeven aan politie na schriftelijk verzoek van de Officier van Justitie. Tevens zullen we de internet provider van de betreffende persoon waarschuwen. Het tegengaan van misbruik van condoleanceregister is actief beleid. We maken daar zonder meer tijd voor vrij.
Bij het tekenen van een register moest ik mijn e-mailadres opgeven maar ik zie deze niet terug op de site. Hoe zit dat?
We vragen een ieder die een condoleance achterlaat op de site een e-mailadres in te vullen zodat we u, in geval van problemen met het door u getekende register, kunnen bereiken. Om u te beschermen tegen ongewilde reclame publiceren we uw e-mailadres echter niet.
Wanneer ik op mijn eigen naam Google, zie ik een verwijzing naar Condoleance.nl. Hoe kom ik daar vanaf?
Hebt u spijt van een geplaatste reactie? Mail dan uw exacte condoleancetekst en de naam van het register waarin deze geplaatst is naar beheerder@condoleance.nl met daarin een korte toelichting. De redactie zal uw reactie dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

Hoewel uw reactie snel van Condoleance.nl verwijderd wordt, kan het nog steeds zo zijn dat u een verwijzing naar Condoleance.nl ziet staan in de zoekresultaten van Google. Daar kunnen wij echter niets aan doen. Google maakt kopies van sites ten behoeve van de zoekresultaten, de zogenaamde cache. Periodiek indexeert Google internet opnieuw dus ook Condoleance.nl maar dan met uw reactie verwijderd. Tot die tijd dient u even geduld te hebben of Google zelf benaderen. Van Condoleance.nl is uw reactie door ons verwijderd. Controleert u dat aub.
Verkopen jullie adressenbestanden door aan commerciƫle, derde partijen?
Nee, zie ons privacy beleid.
Werkt Condoleance.nl met een privacybeleid en wat houdt deze in?
Ja, Condoleance.nl heeft een privacybeleid en deze kunt u vinden op de voorpagina of door hier te klikken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto