Guusje Woesthoff Nederhorst

Guusje Woesthoff Nederhorst

4 februari 1969 - 29 januari 2004

"Sterk en kwetsbaar tegelijk..."

Op 29 januari overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd - veel te jong - aan de gevolgen van kanker.

Guusje werd bekend als Roos Alberts uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met haar collega's Babette van Veen en Katja Schuurman vormde zij het populaire meidentrio Linda, Roos en Jessica. In de laatste maanden van haar jonge leven werkte Guusje aan een kinderboek.

Wij wensen haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff en hun jonge zoontje Dean Maddy alle sterkte toe in deze slechte tijden.
< Vorige         41 t/m 60 van 45983        Volgende >
Lieve Guus

Wat is het toch dat je bij me losmaakt.
Ik kende je niet persoonlijk maar je dood heeft zoveel bij me los gemaakt.
Dagelijks denk ik aan je en vraag me af waarom nou jij moest sterven.
Met Dinand lijkt het goed te gaan. Ik zie hem regelmatig op tv en hij bruist weer van de energie. Ik weet dat hij diep van binnen nog om je treurt. En je zoon hoe zou het daarmee gaan? Hou je hem een beetje in de gaten. Het is een mooi manneke, je zal wel trots op hem zijn. Nou Guus, ook al heb ik je niet personelijk gekend ik denk nog dagelijks aan je.Ik geloof nog steeds niet dat je dood bent maar ik moet het
accepteren. Dag lieverd, het gaat je goed. Evelyne 
Op 5 mei 2005
om 22:30 getekend door:
E.v.e.l.y.n.e. .V.e.r.h.a.g.e.n.
Dit is niet ok
lieve Guusje,
Je hebt een heel mooi boek achter gelaten ik lees hem hel vaak oor aan mijn dochterje . Ik hoop dat jou mmannetjes er ook heel veel steun uit halen. bedankt we zullen je nooit vergeten.

xxx Laura 
Op 4 mei 2005
om 20:17 getekend door:
l.a.u.r.a.
Dit is niet ok
lieve guus

ik kom snel weer langs..
mis je nog steeds guus..
blijf altyd aan je denken

love you kusjes shirley 
Op 2 mei 2005
om 22:57 getekend door:
s.h.i.r.l.e.y.
Dit is niet ok
De hemel is een ster rijker,liefs 
Op 2 mei 2005
om 14:13 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guusje,

Vandaag bloemen bij je gebracht in Scheveningen.
En je Lalalala-liedje is heel leuk!
Liefs en we denken vaak aan je xxx 
Op 1 mei 2005
om 21:50 getekend door:
P.e.t.r.a. .e.n. .E.m.m.y.
Dit is niet ok
Je bent pas 'dood' ,als wij je zijn vergeten!Voor altijd in ons hart! 
Op 1 mei 2005
om 20:22 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guus wil je Sylvia de groeten doen en zeggen dat we ook haar enorm missen. 
Op 29 april 2005
om 18:55 getekend door:
Dit is niet ok
lieve guus,
we zullen je nooit vergeten.
heel veel sterkte voor de nabestaande.
xxx 
Op 29 april 2005
om 9:54 getekend door:
c.a.r.o.l.i.n.e.
Dit is niet ok
het mooie van dit is dat mensen luisteren naar het mooie van guusje 
Op 29 april 2005
om 0:04 getekend door:
Dit is niet ok
het mooie van dit is dat mensen luisteren naar het mooie van guusje 
Op 29 april 2005
om 0:04 getekend door:
Dit is niet ok
het mooiste wat dinand heeft gekregen ben jij en je bent er nog guusje je zit in hem en in je kind en daar blijf je hei guusje <dit zeg ik altijd >ben je er nog? 
Op 28 april 2005
om 23:53 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
ik ben mijn kind kwijt ,omdat iemand anders zegt dat ie het beter kan en dan verliest je ook iemand en dat doet zoveel pijn 
Op 28 april 2005
om 23:40 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
ik ben mijn kind kwijt ,omdat iemand anders zegt dat ie het beter kan en dan verliest je ook iemand en dat doet zoveel pijn 
Op 28 april 2005
om 23:40 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Guusje,
vang je Claudia, Marieke en Charlotte een beetje op? Zing je voor de kindjes en lees je ze voor? Je stem zal de beslist rustig maken en al het nare doen vergeten. Ik zal het ook aan mijn vader vragen, misschien kan hij een lieve opa voor ze zijn, boven. Ze troosten, samen met jou.
Dikke kus van Maria 
Op 28 april 2005
om 9:54 getekend door:
M.a.r.i.a.
Dit is niet ok
lieve guusje,

Ik kon het niet geloven toen ik hoorde dat je was overleden. Kippenvel kreeg ik ervan. Ik heb een tijdenlang af en toe aan je gedacht met weer die vraag waarom?? En hoe zou het met je zijn? Waar ben je? Ik hoop dat je vanboven kan meegenieten van de mooie dingen die je man en je zoontje hier nog meemaken. Ik had liever gezien dat je er gewoon nog was. Afgelopen januari heb ik zelf een zoontje gekregen en hetis het moooiste wat je kan overkomen. Een kind op de wereld zetten is heel bijzonder. Toen ik hoorde dat je een boekje had geschreven en een cd had gemaakt was ik reuze benieuwd geworden. Ik hebdus meteen op het internet gezocht naar woezel en pip. En toen kwam het!!! Je site werd geopend met het lalala liedje. Mijn zoontje hoorde je stem en het leuke liedje en hij was gelijk aandachtig aan het luisteren en werd er ook heerlijk rustig van. Ik kreeg tranen in mijn ogen van jou heerlijke zachte stem. En weer kwamen de vragen waarom nou? Ik heb jou boekje met cd via de site besteld. Ik hoop dat ik er nog een kan bemachtigen want het loopt storm. Iedere keer als mijn zoontje nietkan slapen en ligt te huilen dan start ik de site van jou op en dan komt het lalala liedje dan is hij meteen stil rn luidterd hij naar jouw stem. Hij valt dan rustig in slaap. Ik bedank je daarom nu al voor je boek en je cd al heb ik het nog niet gelezen en de cd nog niet gehoord ik weet zeker dat mijn zoon en ik er zeker van gaan genieten.
Bedankt en heel veel liefs
Melanie en Ryan 
Op 27 april 2005
om 17:43 getekend door:
m.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve lieve Guus
You are always on my mind... 
Op 26 april 2005
om 21:07 getekend door:
Y.v.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Guusje,

Ik heb net nog aan je gedacht toen ik woezel en pip aan het voorlezen was aan mijn dochter.

Ik hoop dat Dinand het redt zonder je. 
Op 26 april 2005
om 20:02 getekend door:
e.e.n. .v.a.d.e.r.
Dit is niet ok
Ik moest even bij je langs!xxx 
Op 26 april 2005
om 18:42 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guusje
Nog steeds leef je in vele harten verder
Das wel mooi om te zien lijk mij
zo vanaf daarboven..
Je was een lieverd..
Rust zacht,,
Kus Mercedès 
Op 26 april 2005
om 1:58 getekend door:
m.e.r.c.e.d.è.s.
Dit is niet ok
Hoi Guus,wat gebeuren er toch rare dingen de laatste tijd hé?Ik weet zeker dat je Claudia en haar kindjes goed 'opvangt' hierboven.rip 
Op 25 april 2005
om 11:34 getekend door:
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 2300      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Beheerder
op 29 januari 2004

Contact met beheerder >
Contact met Beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto