Guusje Woesthoff Nederhorst

Guusje Woesthoff Nederhorst

4 februari 1969 - 29 januari 2004

"Sterk en kwetsbaar tegelijk..."

Op 29 januari overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd - veel te jong - aan de gevolgen van kanker.

Guusje werd bekend als Roos Alberts uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met haar collega's Babette van Veen en Katja Schuurman vormde zij het populaire meidentrio Linda, Roos en Jessica. In de laatste maanden van haar jonge leven werkte Guusje aan een kinderboek.

Wij wensen haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff en hun jonge zoontje Dean Maddy alle sterkte toe in deze slechte tijden.
< Vorige         81 t/m 100 van 45981        Volgende >
lieve guusje
bedankt voor je mooie boekje en cd
door jouw overlijden ben ik gaan beseffen dat het leven relatief kort is en je moet genieten van de tijd die je met je gezinnetje mag doorbrengen.ik geniet van alle momenten met mijn mooie dochtertje en we genieten samen van jouw mooie liedjes en verhaaltjes.dinand,je mag trots zijn op deze vrouw wat je ongetwijfeld bent,heel veel sterkte toegewenst en een knuffel aan je mooie zoon 
Op 19 april 2005
om 22:15 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guusje

Nooit gedacht dat iemand die ik niet kende zoveel los kon maken in mij. Want dat heb je gedaan. Ik denk nog iedere dag aan je en aan wat je is overkomen. Ik kan het nog staaeds niet geloven dat je erniet meer bent. Als ik me zo voel hoe moet Dinand zich dan voelen. Hij is de liefde van zijn leven verloren en moet nu verder zonder jou samen met kleine Dean. Ik geloof dat je voort leeft in de geest van anderen en hoop dat je dicht bij je mannetjes staat. Lieve Guus ik heb ontzettend van je genoten al kende ik je niet persoonlijk. Ik werd altijd melig als ik naar call-tv keek en je andere programma's waarin ik je hebt gevolgd. Zoals jij bestaan er geen twee. Lieve meid het gaat je goed waar je ook bent. En Dinand, Dean en familie wil ik nogmaals veel sterkte wensen. 
Op 19 april 2005
om 21:21 getekend door:
j.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
ik ben altijd groot fan van je geweest.en ik weet dat waar je nu zit je het ook erg naar je zin heb en dat je van je zoontje geniet.en dat je op je geliefde erg trots bent.rust zacht lieve guusje 
Op 19 april 2005
om 19:12 getekend door:
z.o.u.b.i.d.a. .a.l.o.u.a.j.t.i.
Dit is niet ok
ik ben altijd groot fan van je geweest.en ik weet dat waar je nu zit je het ook erg naar je zin heb en dat je van je zoontje geniet.en dat je op je geliefde erg trots bent.rust zacht lieve guusje 
Op 19 april 2005
om 19:12 getekend door:
z.o.u.b.i.d.a. .a.l.o.u.a.j.t.i.
Dit is niet ok
lieve guusje
ik vergeet het nooit meer dat het bericht de huikamer binnen kwam dat je was over leden,dat kun niet zo jong helaas maar waar het was zo,veel kon ik niet weten dat drie maanden later ik de dood zelf in de ogen zou gaan kijken ,voor mij is het nu een jaar geleden en ik heb het god dank overleeft.ik moest ook weer even aan jou denken , ik hoop dat je daar boven het naar je zin hebt en vaak naar je mannetjes kunt kijken ,heel veel liefs van mij 
Op 19 april 2005
om 14:27 getekend door:
n.a.t.a.s.c.h.a.
Dit is niet ok
Guusje

ik missen je nog heel erg
ik denk heel veel aan je
vergeten zal ik je zeken niet 
Op 19 april 2005
om 13:11 getekend door:
e.l.s.
Dit is niet ok
Hallo Guusje ,we denken aan je 
Op 19 april 2005
om 12:31 getekend door:
Dit is niet ok
Ik denk zovaak even aan jou en weet dat je verder mer je leven gaat waar je nu bent.En ooit zal jij je dierbare weer omarmen. 
Op 18 april 2005
om 20:19 getekend door:
a.l.e.x.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
VERGETEN DOEN WIJ JOU NOOIT 
Op 18 april 2005
om 17:25 getekend door:
i.n.e.k.e.
Dit is niet ok
HOI DREAMER,JOU VERGETEN KAN IK NIET EN IK WEET ZEKER DAT JIJ ONS ZIET. VAN VER DAAR BOVEN BEN JIJ MET ONS EN ZAL JIJ WAKEN OVER IEDER DIE JE LIEF HEB.LIEVE GUUSJE HIER EEN GEDICHT VOOR JOU.When Y am dead cry for me a little.Think of me sometimes but not too much.Think of me now and again as Y was in life.At some moments it's pleasant to recall but not for long.let me go in peace and Y shall leave you in peace.And while you live let your thoughts be with the living. you are always on my mind.dag guusje 
Op 18 april 2005
om 10:28 getekend door:
W.E.N.D.Y.
Dit is niet ok
Hoi Guusje wat vliegt de tijd toch!Ik vind het fijn dat deze condoleance-site nog effe blijft bestaan.Ik bedoel...vergeten doen we je echt niet,maar ik vind het fijn om af en toe een berichtje acher te laten.Dag Guusje dikke kus van hier! 
Op 17 april 2005
om 18:31 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guus,

wat mooi dat er nog steeds dagelijks mensen een reactie plaatsen op deze site. Ik ben jou ook nog steeds niet vergeten en zal dat ook nooit doen. Jij was zo bijzonder. Het leek alsof je al zo wijs was voor je leeftijd; misschien moest je daarom wel jong sterven.
Maar ik weet zeker dat je gelukkig was en dat je veel mensen gelukkig hebt gemaakt. Ik hoop dat je het goed hebt daar. Je bent echt moedig heengegaan, ik denk als een voorbeeld voor velen. Maarja, je kon en wilde ook niet anders misschien. Maar het mooie is: je blijft leven, je bent niet dood. 
Op 16 april 2005
om 23:33 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Hoi Guus,heb het leuk hierboven en kom nog eens 'langs'. 
Op 16 april 2005
om 20:43 getekend door:
Dit is niet ok
Hallo Guus,

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen.
Maar ik weet wel dat je door velen nog elke dag gemist wordt. En terecht want je was zo oprecht! En op Dinand kun je zo trots zijn hoe hij het allemaal doet!
Een kanjer is hij ook. Vreselijk dat jullie niet langer van elkaar mochten genieten samen met dientje! 
Op 15 april 2005
om 19:25 getekend door:
j.e.s.s.i.c.a.
Dit is niet ok
'Wat echt is overleefd..'

Alleen dát is belangrijk.
Liefs,
Roos 
Op 15 april 2005
om 13:36 getekend door:
R.o.o.s.
Dit is niet ok
Dag Guusje 
Op 15 april 2005
om 9:33 getekend door:
Dit is niet ok
Hoi Guus dikke kus van ons 
Op 14 april 2005
om 18:56 getekend door:
Dit is niet ok
Dag lieve, mooie, grappige, leuke Guus. 
Op 14 april 2005
om 17:46 getekend door:
Dit is niet ok
zoveel minuten, zoveel uren, zoveel dagen, zoveel maanden.. inmiddels al meer dan een jaar zonder jou.. Lieve Guus, het is nog steeds onmogelijk te beseffen dat je er niet meer bent.. Maar iemand is pas dood, wanneer ze is vergeten.. En jij lieve Guus, jij zult nooit vergeten worden! Zoveel moois achter gelaten, waarin jij voor altijd verder zal leven. Wat een ramp dat je het succes van Woezel&Pip niet zelf mee kan maken.. gelukkig doen Dinand en Dean dit met alle plezier voor je, maar je hebt het gedaan hoor! En hoe! Voor altijd in onze gedachten..

* On her way to paradise.. 
Op 14 april 2005
om 13:50 getekend door:
P.l.e.u.n.i.
Dit is niet ok
he goede tijden slechte tijden ik wil plaatjes van jullie hebben je weet wel groetjes geralda kuiper 
Op 14 april 2005
om 12:42 getekend door:
g.e.r.a.l.d.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 2300      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Beheerder
op 29 januari 2004

Contact met beheerder >
Contact met Beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto