Guusje Woesthoff Nederhorst

Guusje Woesthoff Nederhorst

4 februari 1969 - 29 januari 2004

"Sterk en kwetsbaar tegelijk..."

Op 29 januari overleed Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd - veel te jong - aan de gevolgen van kanker.

Guusje werd bekend als Roos Alberts uit de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Met haar collega's Babette van Veen en Katja Schuurman vormde zij het populaire meidentrio Linda, Roos en Jessica. In de laatste maanden van haar jonge leven werkte Guusje aan een kinderboek.

Wij wensen haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff en hun jonge zoontje Dean Maddy alle sterkte toe in deze slechte tijden.
< Vorige         21 t/m 40 van 45982        Volgende >
guusje meis

je bent te vroeg heen gegaan
je kindje ziet je nie opgroeie ik vidn het heel heel erg voor je en natuurlijk voor je man en familie

jij was de beste 
Op 24 mei 2005
om 8:42 getekend door:
Dit is niet ok
loeve guusje..
je was een topspeelster!
en van het lied ademnood ben ik ondertussen ook een groten fan.
guusje rust in vrede zou ik zeggen!
kanker is een irri ziekte! 
Op 23 mei 2005
om 16:35 getekend door:
d.e.m.i. .g.t.s.t. .f.a.n.!.
Dit is niet ok
lieve guus...
altijd als ik aan je denk schieten de tranen in mijn ogen ik ken het liedje lalala helemaal uit mijn hooft tis gewoon een top liedje!

ik zal jou nooit vergeten en ik kan je beloven dat NIEMAND jouw ooit vergeet!

rick 
Op 23 mei 2005
om 12:33 getekend door:
r.i.c.k.
Dit is niet ok
Lieved ik kan het nog steeds niet geloven dat je er echt niet meer bent.
Wat een verdriet. xxx
Dag lieve en mooie mama van dean. 
Op 23 mei 2005
om 11:54 getekend door:
Dit is niet ok
Ik weet dat dit jouw site is Guus,maar voor die mevrouw die ook kanker heeft...geef niet op,niet alle vrouwen sterven hier aan.Maar kan me heel goed voorstellen dat je bang bent.Praat erover met iemand.Guus zal hetzelfde gezegt hebben.Sterkte en kracht toegewenst. 
Op 23 mei 2005
om 10:47 getekend door:
Dit is niet ok
Guus,

Er is net bij mij borstkanker geconstateert. Ik ben in de war. Ben 35 en weet niet waar ik het zoeken moet. Ik moest zo ontzettend aan je denken. Ik wil nog niet dood!
Syl 
Op 22 mei 2005
om 18:28 getekend door:
S.y.l.v.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Guusje..

Nog steeds in ons gedachten..Zo Mooi, zo sprankelend.. zo vol van het leven.. zo zomaar weggenomen.

Lieve Guus..
Mijn kinderen genieten van je cd met bijbehorende boekje..

Lieve Guus..
Rust zacht.. en weet dat je nooit vergeten word.

M. 
Op 22 mei 2005
om 0:59 getekend door:
M...
Dit is niet ok
Guusje, ik vind het voor altijd jammer dat uitgerekend JIJ werd gehaald.
Net moeder, verdorie! Een moeder hoort bij haar baby te zijn!
Guus, miss ya! -XXX- 
Op 21 mei 2005
om 16:17 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a.
Dit is niet ok
Hoi lieve Guus,

Na bijna 1,5 jaar nog steeds niet uit mijn gedachten. Rust zacht meisje. 
Op 21 mei 2005
om 0:02 getekend door:
Dit is niet ok
Je was geweldig
Nederland zal je nooit vergeten! 
Op 18 mei 2005
om 22:04 getekend door:
v.e.r.a.
Dit is niet ok
Meer dan een jaar na je dood is nog steeds merkbaar hoe geliefd je was en nog altijd bent in Nederland. En terecht want dat had je verdiend. Ik vind het heel erg dat je amper van je zoon hebt mogen genieten en hoop dat je je rust hebt gevonden. Dinand, Dean en alle andere nabestaanden nog altijd sterkte gewenst met het dragen van dit gemis. 
Op 18 mei 2005
om 18:56 getekend door:
I.r.i.s.
Dit is niet ok
Ik wist niet dat er nog zoveel mensen zoveel verdriet hebben om jou,ik vond je ook een topper.Sterkte voor iedereen die het moeilijk heeft.Een herinnering in liefde... 
Op 17 mei 2005
om 15:03 getekend door:
Dit is niet ok
lieve guus daar ben ik weer..
ik was pas nog bij je langsgeweest..
ik voelde me weer zwaar klote..
het idee dat jij daar lag en niet meer hier bent..
ik liep op scheveningen en d8 bij mezelf
jij liep daar 0ok zo vaak..
ik mis je lieve guus..
er gaat NOOIT een dag voorbij dat ik niet aan jou denk..

maar dat weet je vast wel..

love you-never 4-get you!!

shirley xxx 
Op 17 mei 2005
om 8:48 getekend door:
s.h.i.r.l.e.y.
Dit is niet ok
Ja, ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, ik ben in eind December mama geworden, en toen ik je boekje kreeg was het kippenvel. Dan denk ik: Jij had ook bij je zoon moeten zijn en natuurlijk bij je man en een gezin vormen! Ik weet zeker dat het heel moeilijk is voor hun en all nabestaande! Maar ze weten ook dat ze je niet helemaal kwijt zijn, je bent altijd bij ze! Wat een waanzinnig gesprek met Reinout ! We wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe!!! 
Op 14 mei 2005
om 14:49 getekend door:
T...
Dit is niet ok
De pijn slijt,maar het gemis zal er altijd zijn.Heb het goed hierboven... 
Op 14 mei 2005
om 11:19 getekend door:
Dit is niet ok
Liefste Guusje,
Ook ik heb je boek & cd gekocht voor mijn zoontje. Nu lees ik hem iedere avond voor uit Woezel & Pip. Daarna zet ik je cd aan en ga ik naast hem liggen luisteren. Dan denk ik aan jou, Dinand en Dean. Ik hoor de liefde voor je (toen nog ongeboren) kindje in de liedjes. Wat is het toch vreselijk erg dat jij er niet meer bent.Ik denk aan je en ik zal je nóóit vergeten. Jij had er gewoon moeten zijn, om Dean op te kunnen zien groeien, om van Dinand te houden. 
Op 9 mei 2005
om 20:50 getekend door:
I.n.g.e.
Dit is niet ok
Heej lieve Guus,

Elke keer als ik je zie of hoor dan denk ik waarom jij! Je was nog zo jong en had nog een heel leven voor je met Dean en Dinand.
Soms zet ik ff de video aan van de gt/st bloopers die je samen met Babette presenteerde! Die scene met Arnie in dat ziekenhuis bed! Ik kom elke keer niet meer bij!
Lieve guus je was een topper! Ik zal je nooit vergeten! liefs 
Op 9 mei 2005
om 20:18 getekend door:
W.i.l.l.e.k.e.
Dit is niet ok
Ik hoop dat je, vanaf de plek waar je nu bent,kunt genieten van je zoontje.Je man en Dean zijn vast al bij je geweest op deze 'moeder'dag.Dag ster... 
Op 8 mei 2005
om 16:09 getekend door:
Dit is niet ok
Lieve Guus,alweer zolang geleden,maar niet uit mijn gedachten 
Op 8 mei 2005
om 9:04 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
Lieve Guus,

Ik kende je alleen maar van tv, maar toch mis ik je heel erg! Als ik Dinand zie, dan denk ik aan je. Dinand ziet er goed uit, hij zorgt goed voor jullie zoontje, ga daar maar van uit.
Gisteren zag ik een oud stukje van GTST op tv. Jij kwam in een flits voorbij, maar lang genoeg om weer veel in mij los te maken. Emoties die weer omhoog komen. En dat allemaal om jou Guus.
Ik vond je zo ontzettend lief en leuk altijd. Het is en zal ook altijd oneerlijk blijven. En dit zal niet de laatste keer zijn dat ik om je moet huilen, want hoe vaak ben je nog op tv, in kleine stukjes van gtst of ander dingen waarbij jij betrokken was. Maar dat vind ik fijn guus, dan zie ik je nog. Dan zie ik nog eens wat voor lief mens jij was. Het ga je goed Guus, zorg voor lieve dinand en Dean Maddy vanuit de hemel. Dag Lieve Guus, ik mis je, maar ik ga er vanuit dat je het goed maakt hierboven. Dag topper! 
Op 7 mei 2005
om 14:26 getekend door:
L.o.y.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 2300      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Beheerder
op 29 januari 2004

Contact met beheerder >
Contact met Beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto