Boudewijn van de Ven

Boudewijn van de Ven

13 september 1969 - 17 april 2021

Jouw leven moeten we loslaten, in ons leven houden we jou stevig vast

Wat gaan we je missen lieve

Boudewijn (Boudje) van de Ven

Resy Verbruggen
Ingeborg en Peter
Larissa en Marcello
Bianca en Ivo
Saskia
Guus

Boudewijn is in het Huis van Afscheid, Industrieweg 28 in Vught. Wie op vrijdagmiddag of vrijdagavond graag persoonlijk afscheid van hem wil nemen, kan contact opnemen met Larissa van de Kamp via 06-51149417. Mogen wij u vragen om 1 onverpakte bloem voor Boudewijn mee te nemen?

In verband met de huidige coronamaatregelen zal de begrafenis in kleine kring op maandag 26 april a.s. om 14:00 uur plaatsvinden. Wij nodigen u uit om het afscheid digitaal bij te wonen via www.afscheidboudewijnvandeven.nl.

Correspondentieadres: Geranium 72, 5382 JM Vinkel
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 71        Volgende >
Boudewijn,
We kenden elkaar niet echt. Slechts alleen via de MCS groep. Wat was er veel onduidelijk voor en wat vond je het moeilijk. Moeilijk om je leven zo in te delen en om je leven te leven zo. Jouw gevoelens waren zo herkenbaar. Toch ben ik geschrokken om nu te lezen dat je bent overleden en hoe ondraagbaar het voor jou was geworden. Hopelijk heb je nu je rust gevonden. Rust zacht Boudewijn. 
Op 12 mei 2021
om 16:57 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Je was mijn collega op de basisschool in Esch.
Ik herinner jou als een vrolijke, enthousiaste en energieke collega met veel humor. Ik hoop dat alle herinneringen aan jou veel kracht zullen geven aan iedereen die je achter laat. Ik wens je veel rust toe.

Lieve groet,
Marion 
Op 28 april 2021
om 19:10 getekend door:
M.a.r.i.o.n. .v.a.n. .d.e.r. .V.e.l.d.e.n.
Dit is niet ok
Ithaka. Op zoek naar Odysseus. Tijdens deze groepsreis in de zomer van 2013 leerde ik jou kennen. Prachtige fietstochten op de Griekse eilanden en op het strand onder de sterren slapen, omdat onze gammele tenten al direct na het opzetten weer ingestort waren. Een onvergetelijke week heb ik daar beleefd in een onvergetelijke groep mensen. Jij was er een van. We zaten met z’n tweeën een dag in een kayak en voerden de beste gesprekken. We hadden die hele week heel veel lol. Na de reis zagen we elkaar nog eens bij jou thuis in Boxtel. Wederom een geweldige avond.

Mijn hart stond even stil toen ik las dat je er niet meer bent. Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en verdrietig dat jouw tomeloze energie, vrolijkheid en levenslust tot stilstand zijn gekomen. Hopelijk heb je de rust gevonden die je zocht.

Jouw zus en jouw nicht(je) over wie je altijd met veel liefde sprak, wens ik alle sterkte en kracht. En natuurlijk ook jouw andere dierbaren. Ik ben ervan overtuigd dat je zeer gemist gaat worden. Je was een prachtmens, Boudje! 
Op 27 april 2021
om 22:48 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e.k.
Dit is niet ok
Lieve meester Boudewijn...

Eindelijk was ik 4 jaar en mocht ik naar school. Ik was een kleuter en kreeg meteen een meester...Boudewijn! En wat voor een meester. Je kon ons helemaal gek maken, maar dan kreeg je ons ook weer zo dat we weer serieus naar je moesten luisteren. Buiten speelde en rende je gewoon met ons mee. Je was gewoon een van ons!! Wat had ik 2 leuke kleuterjaren bij jou in de klas. Zo bracht je een knuffel mee met een rugzak, Twinky. Dit was onze logeerbeer en elk weekend mocht hij met iemand mee naar huis. Op maandag kwamen dan de mooiste verhalen wat Twinky in het weekend had beleefd. Ook kregen we van jou een medaille en dan was je de DAGTOPPER en een bekertje en dan was je de WEEKTOPPER. Als we eens een dag niet hadden geluisterd dan kreeg niemand de medaille mee...en dat werkte goed, want de volgende dag waren we allemaal heel braaf. Als er iemand jarig was, maakte jij er een groot feest van met 'echt' vuurwerk (en dat was jij zelf dan). We genoten er ontzettend van. Ook van de vele uitjes met de klas, maar ook toen je bij ons thuis op onze verjaardagsfeestjes kwam. En dat we bij jou kwamen eten en dat je Jenthe en mij met de tuinslang achterna zat. Wat was dat lachen zeg... ook toen je bij onze vakantie in Vrouwenpolder kwam. Wat hebben we genoten en moesten we met jou volleybal spelen... Het was altijd een groot feest als je bij ons kwam of wij bij jou.
Lieve Boudewijn... dank je wel dat ik jou als meester heb mogen hebben en dat we na schooltijd ook nog zoveel plezier hebben gehad. Ik ga jou echt wel missen, maar ben dankbaar dat ik je heb mogen kennen.
Rust zacht en nu ben jij onze TOPPER...

Laatste knuffel Hincke 
Op 27 april 2021
om 13:00 getekend door:
H.i.n.c.k.e. .v.a.n. .B.r.u.n.s.c.h.o.t.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn

Wat heb je ons laten schrikken. Je was een prachtmens. Ik bewonderde jouw eerlijkheid en je harde werken. Wat heb je vandaag een mooi afscheid gekregen. Wat zijn er veel mooie woorden gezegd. Konden we je die nog maar in het echt vertellen. Rust zacht lieve Boudewijn. 
Op 26 april 2021
om 23:16 getekend door:
L.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Beste Boudewijn,
Wat een prachtig mens was je/ben je. Ik heb een aantal maanden op de Klimop als stagiaire gewerkt en je hebt me enorm geïnspireerd. Jouw energie en humor zorgde ervoor dat ik,en vele anderen zich veilig voelden bij jou. We hadden ook echt wel een goede klik.
Later hadden ook nog af en toe contact en troffen elkaar wel eens. In het begin van dit jaar hadden we nog contact via de app om een koffietje te plannen. Helaas heeft dat niet meer zo mogen zijn. Ik wens je rust toe, en je familie en naasten heel veel sterkte met dit enorme verlies.
Groet,
Joost 
Op 26 april 2021
om 20:30 getekend door:
J.o.o.s.t. .v.a.n. .H.o.u.t.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Ik herinner me de tijden bij de Trollen goed, waar jij altijd voor de ontzettend leuke sfeer zorgde. Die jaren en kampen zullen mij altijd bij blijven. Jij was degene die het kampverhaal tot leven bracht, eerst als piraat en vervolgens als bokkenrijder.
Niet alleen maakte je ons als kinderen altijd aan het lachen, ik ben mij door jou ook meerdere keren een hoedje geschrokken. Zo weet ik nog goed, dat opeens onze knuffels op kamp verdwenen waren, gestolen door de piraten, ik kan me niet voorstellen dat jij daar niet achter zat als geniaal brein. Of toen ik voor de leiding even iets moest pakken uit een auto en jij verkleed achter me zat, zo erg geschrokken ben ik sinds dien nooit meer bij de scouting.

Mijn meeste herinneringen aan jou heb ik van de scouting, maar ook bij volleybal was je altijd aanwezig. Ik heb menig keer aangehoord hoe ik mijn techniek beter kon maken, jij wilde dat maar al te graag met enthousiasme leren.

Dankjewel Boudewijn voor al die mooie herinneringen en avonturen die ik als kind heb beleefd. Je zult gemist worden. Ik hoop dat je je rust nu gevonden hebt.

Liefs, Hilde 
Op 26 april 2021
om 15:22 getekend door:
H.i.l.d.e. .K.e.r.k.h.o.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Wat heb ik het naar mijn zin gehad bij jou in groep 6! Je straalde altijd in het klaslokaal en maakte er altijd een feestje van. Ik ben daarom ook erg geschrokken toen ik hoorde dat het leven voor jou niet meer zo straalde. We gaan je missen lieve Boudewijn! Rust zacht.❤️ 
Op 26 april 2021
om 14:31 getekend door:
J.e.s.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Boud.

Onze tijd was kort maar krachtig !! 4 maanden een intensieve band/relatie.
We hebben elkaar via tinder leren kennen, je had net je voet gebroken en zat in het gips. Die eerste kop koffie was gelijk raak. We hadden nog lol de eerste maand, maar daarna werden de ongemakken voor je steeds groter. Ik hielp je waar ik kon, de boodschappen, de fysio bezoeken, het revalidatiecentrum etc. we hebben vele gesprekken gehad. Ik ging voor je door het vuur. Maar je kon me niets bieden zei je. "Je verdiend beter waren je woorden." Je was erg met jezelf bezig en daar had je meer als genoeg aan. Je koos ervoor om verder te revalideren bij je zus Ingeborg. Daardoor viel er veel zorg voor mij weg. Toen merkte ik pas hoe intensief het alle was geweest. Onze relatie had in deze situatie geen kans. Terwijl we beide wel erg gek op elkaar waren. Het mocht niet zo zijn. Ik moest voor mezelf kiezen en heb dit gedaan en ben verder gegaan. Ik ben je nooit vergeten en je hebt altijd een plek in mijn hart. Ik hield enorm van je !. De schok toen Serge me belde was dan ook erg groot vorige week maandag. Ik wist gelijk dat Serge geen goed bericht voor me had, maar gek genoeg kon ik je keuze begrijpen !
Boud ik hoop dat je nu de rust hebt gekregen waar je naar op zoek was en dat je verlost bent van alles !!
Ik ga zo afscheid van je nemen en zal je nooit vergeten !

Resy, Ingeborg, Peter en alle andere familieleden en vrienden ik wens jullie heel veel sterkte en ik bel je Ingeborg op een later moment nog een keertje ok !!


Veel liefs Lisette 
Op 26 april 2021
om 13:41 getekend door:
l.i.s.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Boudewijn,
Vol ongeloof en in shock waren wij toen wij hoorden van je overlijden. Vele mooie momenten met je meegemaakt op de basisschool in Esch. Samen met Marty konden wij altijd een beroep op je doen als klassenouders of het nu voor in de les was of als sterke kracht bij het “aankleden” van het schoolplein of je expertise bij het schoolkamp je pakte alles met jouw enthousiasme aan. Mooie en gezellige tijden gehad met de kinderen en het team. Later kwamen wij je tegen via de scouting waar wij ook weer je gedrevenheid zagen om samen met de jeugd er iets moois en gezelligs van te maken. En via Loesch en de Carnaval in Esch zagen wij af en toe nog een glimp van je en was er altijd nog wederzijdse interesse in wat het leven bracht zo vertelde je vol enthousiasme over je carrièreswitch naar vrachtautochauffeur. Een heel ander leven dan de regelmaat van school en je had erg veel zin in deze uitdaging. Maar nu is het stil, heel stil... 😢
Voor altijd in onze herinnering.
Rust zacht Boudewijn. 
Op 26 april 2021
om 12:51 getekend door:
A.g.n.e.s. .B.a.r.t. .e.n. .A.n.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Wat ga ik jou missen...
Wat heb ik toch veel met jou gelachen. Ik ging graag mee met mama bij jou op de koffie. Daar hadden we de grootste lol. Ook weet ik nog dat je bij mij in de klas kwam proef draaien bij de kleuters. Je ging staartjes bij mij maken want dat moest je nog leren. Ik ga je niet vergeten, je hebt voor altijd een plekje in mijn hart
Rust zacht lieve Boudewijn ❤️
Tot ooit
X Renske 
Op 26 april 2021
om 12:08 getekend door:
R.e.n.s.k.e. .W.a.g.e.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Wat ben ik geschrokken, vol ongeloof...
De lieve Boudewijn waar ik ontzettend veel mee heb gelachen...
Ik vond je zo’n fijne collega om mee samen te werken.
Je was altijd zo vrolijk en ‘s ochtends voordat de kinderen binnen kwamen had ik al de slappe lach. Gewoon buikpijn van het lachen. Vooral het ‘paté moment’ zal ik nooit vergeten... De kinderen in mijn klas vroegen naderhand waarom ik zo lachend de klas binnenkwam. De kinderen voelden de ‘goede sfeer’. Hoe belangrijk was dat.
Ook met de collega’s onderling hadden we het fijn, de etentjes, een Valentijnsdiner (omdat we toch allemaal alleen waren). Je was de koning van het restaurant. Alleen maar gelachen... hoe we bij jou thuis op zoek gingen naar servies, je fiets in de woonkamer stond. We plaagden je ermee...
En toen ging ineens mijn lieve collega weg van school.
Ik vond dit helemaal niet leuk...

Helaas zijn we daarna het contact verloren.
Je ging op een andere school werken, ik daarna ook. Eigenlijk weet ik niet wat hier de reden van was. Heel jammer, ik had zo graag nog met je willen praten, de slappe lach willen hebben. En nu kan het echt niet meer...

Lieve Boudewijn, ik hoop dat je nu de ‘rust’ hebt waar je naar op zoek was.
Ik zal je altijd blijven herinneren als een mooi persoon, die zoveel energie en positiviteit uitstraalde.

Rust zacht lieve Boudewijn. 
Op 26 april 2021
om 7:42 getekend door:
R.u.t.h. .K.e.g.g.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Wat een prachtig mens...
Wat een geweldige leraar,,,,
Wat een pijn en verdriet...
Wat een treurige beslissing ...
Hoop dat je rust hebt gevonden waar je naar verlangde...
Rust zacht lieve Boudewijn 
Op 25 april 2021
om 23:04 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn, ik wens je de rust die je zocht. En heel veel sterkte voor je familie en vrienden. Liefs Maja 
Op 25 april 2021
om 22:54 getekend door:
M.a.j.a.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Altijd een glimlach op je gezicht
Altijd stond je voor iedereen klaar
Altijd in voor een geintje
Altijd was je betrokken bij de kinderen in je klas
Altijd was je druk met van alles wat er op je pad kwam
Altijd een groot stuk vlees met een lekker biertje
Altijd was jij de gangmaker
Altijd kon iedereen op je hulp rekenen
Nu voor altijd in onze herinnering

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Koester de mooie herinneringen! 
Op 25 april 2021
om 22:16 getekend door:
S.u.z.a.n.n.e. .v.a.n. .W.e.z.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Boudje,
Morgen gaan we definitief afscheid van je nemen! De laatste jaren is het contact wat minder maar ik heb met je meegeleefd! Hoe is het mogelijk dat een gezonde, vrolijke man met zoveel levenslust in staat is om zo’n beslissing te nemen?
Boudje ik ben blij dat ik je heb mogen kennen en dat we zoveel plezier samen hebben mogen hebben! Ik hoop dat je nu de rust gevonden hebt.
Bedankt voor alle mooie momenten. 
Op 25 april 2021
om 21:50 getekend door:
H.a.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Wat schrok ik, toen ik van de week het bericht hoorde over de moedige, maar verdrietige keuze die je gemaakt hebt.

Samen in een kano op de Dommel, waarbij jij uiteraard al het zware werk deed en niet te beroerd was om hier en daar wat rottigheid uit te halen...
Tijdens de kerstmusical zongen we in een duet als Jozef en Maria de sterren van de hemel, liet je me in rolstoel een wheely over het podium maken en moest ik aardig improviseren om jouw geintjes op te vangen...
Zomaar 2 van de vele mooie herinneringen die ik als oud-collega aan je heb.
Wat een plezier hebben we samen gehad. Soms rolden de tranen over onze wangen.

Je was een betrokken collega, die altijd voor een ander klaar stond, maar je was bikkelhard voor jezelf. Naar de dokter of tandarts als er serieus iets met je aan de hand was? Nee hoor, het ging vanzelf wel weer over...

Voor de kinderen was je een enthousiaste meester en in de klas bedacht je allerlei werkvormen om het leren leuker te maken en de kinderen in hun kracht te zetten.
Ook buiten schooltijd was je betrokken bij het wel en wee van de kids. Je hielp mee bij de kindervakantieweek in Haaren en ging in je vrije weekenden zo nu en dan zelfs kijken bij sportwedstrijden van de kinderen.

We moesten je de afgelopen jaren al missen als collega, nadat je op werkgebied besloot een andere weg in te slaan, maar dit gemis wordt nog groter nu je er echt niet meer bent.
Jouw uitbundige lach, je grote mond, maar kleine hartje en je enthousiasme zal ik echter nooit vergeten!

Boudewijn, rust zacht en heel veel sterkte voor je dierbaren.

Liefs, Petra 
Op 25 april 2021
om 11:02 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Beste Boudewijn,

gisterenavond hoorde ik dat je niet meer op deze wereld bent. Ik ben daar erg van geschrokken, vooral omdat we voor morgen, maandag 26 april, een afspraak hadden staan. Ik had je gebeld, want misschien stond je open voor vervangers-en invalwerk op de basisscholen waarvoor we werken. In het begin van dit telefoongesprek vroeg je me: "Ben je op de hoogte van mijn verhaal?" Nee, ik was niet op de hoogte van jouw verhaal en in een notendop heb je me het verteld. Vervolgens heb ik gereageerd dat we altijd uit moeten gaan van kansen en mogelijkheden, van dingen die wél kunnen. Op basis daarvan hebben we een afspraak gemaakt voor een nader gesprek. Dag en tijdstip blijken nu overeen te komen met de dag en tijdstip van jouw afscheidsdienst...hoe bizar is dit. Het is eveneens bijzonder, omdat ik je helemaal niet ken. Inmiddels heb ik zoveel berichten over je gelezen, dat het mij duidelijk is dat een fijne, prachtige en gewaardeerde zoon, broer, zwager, vriend, leerkracht en collega afscheid heeft genomen van deze wereld.
Ik lees veel verdriet en rouw: dit blijft de achterkant van liefde.
Heel veel (veer)kracht en sterkte allemaal.

Rita Kanters
Coördinator Vervangers-en Invallerspool (VIP) Dommelgroep. 
Op 25 april 2021
om 10:45 getekend door:
R.i.t.a. .K.a.n.t.e.r.s.
Dit is niet ok
Boudewijn je was een fijne collega en maatje van ons
Wat hebben we gelachen met jou
Wat zullen we je missen je grapjes
En staat ook voor iedereen klaar rust zacht boutje. 
Op 24 april 2021
om 21:40 getekend door:
A.b.e.d. .k.a.l.m.o.u.a.+.S.a.m.i.h.a. .f.o.u.t.a.
Dit is niet ok
Boudewijn en Familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies wat is iedereen geschrokken.
al onze kinderen hebben les van hem gehad, positieve leraar.
allemaal veel sterkte gewenst.

Familie Meulendijk 
Op 24 april 2021
om 14:38 getekend door:
f.a.m.i.l.i.e. .M.e.u.l.e.n.d.i.j.k.
Dit is niet ok
       1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Marcello Limon
op 20 april 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Marcello Limon:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Boudewijn van de Ven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto