Boudewijn van de Ven

Boudewijn van de Ven

13 september 1969 - 17 april 2021

Jouw leven moeten we loslaten, in ons leven houden we jou stevig vast

Wat gaan we je missen lieve

Boudewijn (Boudje) van de Ven

Resy Verbruggen
Ingeborg en Peter
Larissa en Marcello
Bianca en Ivo
Saskia
Guus

Boudewijn is in het Huis van Afscheid, Industrieweg 28 in Vught. Wie op vrijdagmiddag of vrijdagavond graag persoonlijk afscheid van hem wil nemen, kan contact opnemen met Larissa van de Kamp via 06-51149417. Mogen wij u vragen om 1 onverpakte bloem voor Boudewijn mee te nemen?

In verband met de huidige coronamaatregelen zal de begrafenis in kleine kring op maandag 26 april a.s. om 14:00 uur plaatsvinden. Wij nodigen u uit om het afscheid digitaal bij te wonen via www.afscheidboudewijnvandeven.nl.

Correspondentieadres: Geranium 72, 5382 JM Vinkel
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 71        Volgende >
Wat een verdrietig heftig nieuws. Zo vreemd dat hij er niet meer is met zijn spontane, gezellige maar vooral enthousiaste uitstraling.

Familie en vrienden gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Rust zacht Boudewijn.

Liefs Edith 
Op 24 april 2021
om 14:05 getekend door:
E.d.i.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Boudje,

Jeetje wat schrok ik van je nieuws...die vrolijke, lieve, enthousiaste collega die altijd voor iedereen klaar stond en waar de kinderen dol op waren. Wat hebben we samen veel lol gehad tijdens de muzieklessen en de musicals waar we samen ook erg hard aan werkten om een top resultaat neer te zetten. Ik ga je missen lieve Boudewijn, hopelijk heb je nu de rust gevonden waar je naar op zoek was. Dank je wel voor alles en ik zal nog vaak aan je denken! Dikke kus, Maris

Heel veel sterkte voor je familie en vrienden. 
Op 24 april 2021
om 13:00 getekend door:
M.a.r.i.s.k.a.
Dit is niet ok
Je was mijn meester in groep 7/8 en 8 van de Willibrordusschool in Esch.
Ik heb je altijd herinnerd als een vrolijke, leuke en betrokken leraar.
De musical, het kamp, het zijn dingen waar je als leraar onvergetelijke herinneringen mee achter hebt gelaten. Evenals de fijne schooltijd en het afsluiten van een bijzonder fijne tijd op de basisschool. Aan het eind van de schoolweek deelde je Bossche bollen uit, je introduceerde een trofee die elke week met een andere leerling mee naar huis mocht, het was nooit saai met jou voor de klas.

Treurig is het om vernomen te hebben dat je zoveel pijn meegedragen hebt en dat een te grote last voor je is geworden.
Rust zacht.

Veel sterkte voor iedereen die Boudewijn lief had. 
Op 24 april 2021
om 10:48 getekend door:
A.n.j.o.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

De hele week denk ik al aan jou. Wij hebben een belangrijk deel van ons leven gedeeld. Het gene wat ons samen bracht heeft ons ook van elkaar verwijderd. Wat kun je een andere perceptie hebben van dezelfde gebeurtenissen. Wat was ik soms jaloers op jou, omdat jij in mijn ogen datgene had, wat mijn niet was gegund. Waar jij later gemis voelde en weemoed, wilde ik mijn mond houden om jou niet te belasten met mijn realiteit. Pas toen jij zo blij was jouw vader weer in jouw leven te hebben, besefte ik dat ook jij, datgene wilde hebben waar iedereen naar verlangd. De realiteit is vaak anders. Wij kende elkaar eigenlijk niet meer en toch hebben wij een verstrengeld verleden.

Veel herinneringen, soms hele mooie of grappige.

Jij met jouw lachende ogen en de grote glimlach op je gezicht. Wat is het moeilijk om te horen dat jij het leven niet wilde.

Liefs Thus xxx 
Op 24 april 2021
om 10:42 getekend door:
T... .A.d.e.l.a.a.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Jij bent er niet meer, ik wist niet wat ik hoorde! Ik zie ons nog zitten bij Knus met z'n 4en. Oude maatjes van de PABO. Je was hoogst verontwaardigd dat je een bepaald kastje niet mocht meenemen naar je nieuwe klas in Haaren omdat de kleur niet paste bij het meubilair wat er al stond. Zo was jij, autonoom en uniek. Tijdens onze studie reed ik samen met mijn zus met jou mee in je Toyota naar school. Wat hebben we toen een hoop afgekletst en gelachen. Ik weet nog goed dat we vanuit de PABO een excursie moesten organiseren naar De kleine aarde. Het vaste werkgroepje, maakte zich zorgen over jouw aandeel. Je had tot op het laatste moment nog niets voorbereid. En wie gaf er op het "moment suprême" een schitterende presentatie? Jij! Lieve Boudewijn, een samenzijn met jou Serge, Jacqueline en ik zal er niet meer zijn, maar ik zal je nooit vergeten! Rust zacht. Dominique 
Op 24 april 2021
om 10:36 getekend door:
D.o.m.i.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn, wat heb je iedereen laten schrikken! Je kaart staat hier op de kast en ik praat af en toe even met je. Over onze mooie tijd op de Willibrordusschool, over het volleybal en over onze vriendschap. Ik ga je missen maar heb talloze, mooie herinneringen aan jou! Enny Kuijpers 
Op 24 april 2021
om 9:43 getekend door:
E.n.n.y. .K.u.i.j.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
2 jaar was je op de kleuterschool leraar van onze zoon Morris. Je was een lieve, leuke, uitstekende maar vooral ook een te gekke leraar. Als Morris lachend van school thuis kwam wisten wij dat jij het weer erg leuk had gemaakt voor de kids. Wat zul je gemist worden. Heel veel sterkte en kracht voor je familie en vrienden. Voor ons blijf je de lieve, leuke en te gekke Boudewijn. 
Op 24 april 2021
om 6:37 getekend door:
A.n.g.e.l.a. .R.o.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Zo rond 2000 is Boudewijn enkele jaren mijn collega geweest op Basisschool Willibrordus te Esch. Boudewijn solliciteerde destijds op Basisschool Willibrordus te Esch, leerkracht groep 8. Hij werd snel aangenomen, na een proefles en uitvoerige selectie. Liet van begin af aan zien dat hij veel in zijn mars had. Van zijn deskundigheid op ICT gebied werd dankbaar gebruik gemaakt. Daarnaast liet hij zien een heel betrokken, energiek, gedreven en bedreven, en deskundig leerkracht te zijn. Hij liet zich daarbij leiden door zijn eigen visie op kinderen en onderwijs, was daarin ook wel wat eigenwijs……….! en voegde zich niet altijd naar algemene regels en afspraken. Voor mij een gewaardeerde collega waar ik graag mee optrok, toen ook regelmatig buiten werktijd. Zijn enthousiasme, tomeloze energie, ergens wel / niet voorgaan, zijn humor zullen mij altijd bijblijven. Zijn onrust, het plotseling ergens mee kunnen stoppen evenzo. Boudewijn regisseerde zijn eigen doen en laten, tot aan het einde toe…………..!
Houdoe! 
Op 23 april 2021
om 22:40 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .G.e.r.v.e.n.
Dit is niet ok
Boudewijn,
Je ogen kijken me aan. Wat een prachtfoto. Een foto waar de power vanaf spat. Wat een krachtig mens was je.Ik heb je leren kennen op de Willibrordus als kleuter-mister. Wat waren de kinderen gek op je. Ze hingen aan je armen, aan je benen. Het liefst buiten het klaslokaal. Niets was te gek voor je. Je genoot van de ontwikkeling van hen en toen je op de Klim-op nodig was voor een echte jongens-groep, ging je mee. Je gaf jezelf met alle energie die je had. Wat was jij een harde werker. De laatste keer dat ik je zag was bij de nieuwjaarsduik op de Langspier. Hoezo koud. Je stond daar al bibberend gewoon met me te kletsen. Je stond altijd voor iedereen klaar op school. Je had ruimte nodig in je werk en in je leven. Maar niets was je teveel. Je zocht altijd de uitdagingen, zelfs in de aandelen. Je zat volop verhalen. En als je het over je zus en over je moeder had, was dat altijd met zoveel liefde. Je vertelde weleens hoeveel pijn je had. Toen al. Lieve Boudewijn, je hebt het werk gedaan. Je mag je lichaam afleggen dat je ziel gevangen hield, zoals een cocon de latere vlinder omsluit. Je mag loslaten en vrij zijn van pijn. Ik hoop dat je altijd wel hebt geweten hoeveel je had betekenis voor zoveel kinderen en collega's. Je deelde graag, zelfs je wachtwoorden mochten we weten. Een mens kan alleen zijn eigen tranen huilen maar wat hadden we je hier graag mee geholpen. Ik wens de familie en vrienden een heel mooi afscheid toe. Marleen Huisman, SKOH/Cadans Primair. 
Op 23 april 2021
om 19:51 getekend door:
M.a.r.l.e.e.n. .H.u.i.s.m.a.n.
Dit is niet ok
B = Boudje
O = Onderwijs
U = Uitgaan + uitdagingen
D = Druk, druk, druk
E = Energiek
W = Wat? (Wat ging er in je om?)
I = I.C.T.
J = Joviaal
N = Nachtmens

V = Volleybal + video
A = Afscheid
N = Nalaten (mooie herinneringen)

D = Doorzetter
E = Eigen wereld

V = Vaarwel
E = Einde
N = Nu(moment van afscheid nemen)

Familie + vrienden, heel veel sterkte en maak samen nog meer speciale, warme herinneringen! 
Op 23 april 2021
om 19:37 getekend door:
A.n.n.e.-.M.a.r.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudje,
Ik ben alleen in gedachte met jou, je bent er niet meer. Wat me erg verdrietig maakt. We waren maatjes en wat hebben we samen vooral lol gehad. Maar ook voor een goed gesprek was je te vinden. We hebben liters koffie gedronken. De tijd dat ik samen scouting met je heb gedraaid was een mooie tijd. Vooral je enthousiasme naar de leden en de activiteiten die we deden. Vooral toen we bij de roofvogelshow niet om de roofvogels draaide maar om ons. Het publiek had meer aandacht naar ons tweeën als naar de vogels. We hebben zo gelachen. Na de scouting hebben we contact gehouden wat erg fijn was. We hebben veel gedaan zoals samen naar een concert van Pater Moeskroen, maar het meeste was toch bij elkaar gewoon gezellig op de koffie. Toen je het ongeluk kreeg had ik het erg met je te doen. Ik probeerde je te helpen waar ik mee kon. Al was maar de boodschappen voor je kon doen. Wat heb je vele artsen, fysio's, ziekenhuizen gezien ben zelfs nog met je mee geweest,. Al vond je het voor mij te zwaar met je rolstoel. Al kon je maar helpen. Je kwam niet verder met herstellen. De laatste weken waren heel, heel zwaar voor je, ik leefde intens met je mee. Ik probeerde je op te beuren maar dat was heel, heel moeilijk voor je. Tot ik het telefoontje kreeg... ik was er stil van, mijn maatje was er niet meer. Lieve Boudje ik ben dankbaar dat ik je maatje mocht zijn. Je hebt nu eindelijk rust en verlost van die helse pijn. Maandag ga ik afscheid van je nemen. Maar een ding is zeker ik zal je nooit vergeten, je hebt een plekje in mijn hart.
Tot ooit, dikke kus Gerrie. XXX

Lieve Ingeborg en familie ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. In gedachte bij jullie. 
Op 23 april 2021
om 18:42 getekend door:
G.e.r.r.i.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en sterkte 
Op 23 april 2021
om 17:09 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Rust zacht Boudje,

Woorden schieten te kort.
Uitbundig geleefd en zoveel energie gegeven. Dat is voorbij en de herinneringen blijven.
Ik hoop dat je de rust hebt gevonden.


Familie en vrienden heel veel sterkte. Laten we elkaar steunen.

Edwin 
Op 23 april 2021
om 16:58 getekend door:
E.d.w.i.n. .v.a.n. .d.e.r. .S.c.h.o.o.t.
Dit is niet ok
Hey Boudje!

Altijd als we het over jou hadden en hebben, altijd als we aan je dachten of denken, kwam en komt er een glimlach op onze mond. Lange tijd hebben we geen contact gehad. Havo, space invaders, moeder Van Beek in de keuken, optreden klassiek ballet van ons 3 bij zilveren bruiloft ouders Van Beek...allemaal herinneringen die we hebben opgehaald bij het verrassingsetentje voor Urbain 3 jaar geleden. De draad werd heel makkelijk weer opgepakt. Na een enigszins contactloze tijd was er ruim 1,5 week geleden weer app-contact. "Spreken binnenkort wel wat af. Groetjes, Boudje" was het laatste bericht. Hoe bizar is het dan dat we nu al afscheid van je moeten nemen. We kunnen het nog niet goed bevatten. De app verdwijnt niet meer van de telefoon, zoals ook jij nooit uit ons hart zult verdwijnen. Wat later dan "binnenkort", maar we gaan elkaar beslist weer zien!

Resy, Ingeborg en overige familie en vrienden: heel veel sterkte in deze bizarre tijd. Een prachtige kerel gaat hier gemist worden, met een lach en een traan.

Liefs,
Urbain en Yvonne van Beek-van Os 
Op 23 april 2021
om 13:37 getekend door:
U.r.b.a.i.n. .e.n. .Y.v.o.n.n.e. .v.a.n. .B.e.e.k.-.v.a.n. .O.s.
Dit is niet ok
Lieve, beste (meester) Boudewijn,
Ik leerde je kennen als nieuwe schoolpleinmoeder, als leerkracht van onze Teun, alweer ruim 12 jaar geleden. Jij was zijn 'meester' bij de kleuters, hoe leuk, sowieso, een man voor die kleine mannetjes (en meisjes). Enthousiast, gedreven, vrolijk, aanwezig, BAM, je stond er altijd, met je korte broek (tot diep in de herfst), open, benaderbaar, altijd bezig. Onrustig, zei je zelf een keer. Maar vooral ook: authentiek, eigen, zachtaardig en met ZOVEEL oog en hart voor je leerlingen. Je had onze Teun haarscherp in de gaten, omdat je gewoon goed keek EN een gevoelig mens was, onder al je aanwezigheid ;-). Het maakte je een TOPdocent en een TOPmens. Ik vond het dan ook jammer dat je wegging uit Esch, terwijl onze Marieke nog maar net bij je kleuterde. Gelukkig heb ik dat in dit soort woorden ook nog tegen je gezegd, en soms kwam ik je daarna nog tegen en praatten we even bij. Ik denk dat je heel veel mensen en kinderen/leerlingen geraakt hebt, iets gegeven hebt, gewoon met wie je was, mij (en mijn kinderen) in ieder geval wel. Ik kan er niet bij dat je er niet meer bent, maar je blijft onderdeel in de verhalen en herinneringen in ons gezin. Sterkte en zachte kracht voor alle nabestaanden. 
Op 23 april 2021
om 10:46 getekend door:
C.a.r.r.y. .D.i.r.k.x.,. .M.a.r.c.e.l.,. .T.e.u.n. .e.n. .M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort! Het bericht van jouw keuze kwam als een klap bij me binnen. Die stoere, lieve, soms wat rauwe collega en later ook de leerkracht van mijn zoon. We hebben in jouw lokaal elkaar vele verhalen verteld en privé zaken met elkaar gedeeld. Ok titel ik ging verhuizen stond je voor me klaar. En aantal jaar geleden de keuze gemaakt om uit het onderwijs te stappen, van de week een ander rigoureus besluit. Lieve Boudewijn ik hoop dat je rust hebt gevonden. X 
Op 22 april 2021
om 22:17 getekend door:
H.a.r.r.i.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Wat spook je door m'n hoofd de laatste dagen. Niet te geloven, niet te bevatten...
Mijn mentor en 3,5 jaar later mijn collega.
De collega voor wie niets te gek was. Samen op de karren van de kleuters. Jij in de ene, ik in de andere en de kids die duwden ons. Wat een lol voor de kinderen, maar zeker ook voor ons! Met paté door de school heen, want je had gezegd dat je dat zou doen ;). Een valentijnsdiner, voor de grap, met 3 vrouwelijke collega's. Wat hebben we gelachen!

Dagelijks rij ik langs je huis en vaak heb ik gedacht: hoe zou het met Boudewijn zijn? Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zo ontzettend nodig had... We zullen nog vaak en veel aan je denken Boudje...

Liefs Thijske 
Op 22 april 2021
om 21:25 getekend door:
T.h.i.j.s.k.e.
Dit is niet ok
Dag Boudewijn,
We waren jarenlang collega's op de Willibrordusschool in Esch.
Er moest daar hard gewerkt worden.
Maar de sfeer onder de leerkrachten was, vooral door jou, prima!
Doordat jij er was, gebeurden er vaak onverwachte dingen.
Als je binnen was, dan was je er ook!
En als het maar enigszins kon droeg jij je korte broek!
Ik vond het vreselijk dat je besloot op een andere basisschool te gaan werken.
Op studiedagen van verschillende basisscholen zagen we je weer en dan was het contact meteen als vanouds!
Later hoorde ik dat je uit het basisonderwijs was gestapt.
Vanaf die tijd hadden we geen contact meer.
Ik begrijp dat je het besluit dat je nu genomen hebt, heel bewust gedaan hebt.
Met een traan in mijn hart moet ik bekennen dat ik dit heel dapper van je vind.
Je kan er over nadenken, maar zo sterk zijn dat je er echt toe kan komen is heel speciaal.
Lieve, lieve Boudewijn.
Dank je wel dat je er was.
Ik zal nog vaak aan je denken. 
Op 22 april 2021
om 21:17 getekend door:
C.o.r.r.i.e. .S.t.e.e.n.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn, via Annemarie jou leren kennen. Een spontane gast, koffie pruttelen op de camping in Frankrijk. Volleybal proberen te leren aan onze kinderen. Gekke maar ook diepgaande gesprekken tijdens 'n drankje. Voor mij 'n zeer dierbare herinnering: jij zittend aan het ziekbed van Harrie pratend, lachend vol emphatie. Sorry dat ik dat bij jou niet heb gedaan. Het ga je goed aan de andere kant. Respect voor jouw moeilijke beslissing.

Neem er samen met Harrie een flink aantal biertjes.

Houdoe Sacha.

Familie en vrienden veel sterkte en steun aan elkaar. 
Op 22 april 2021
om 19:47 getekend door:
S.a.c.h.a. .K.l.o.m.p.
Dit is niet ok
Oprechte condoleances aan alle nabestaanden en dierbaren en heel veel sterkte gewenst met het grote verlies van Boudewijn.
Ik zal me Boudewijn altijd herinneren als die goedlachse, joviale, praatgrage, behulpzame en oh-zo geliefde vriend van mijn tweelingbroer Serge, en bij verlenging van onze hele familie.
Dat er achter zo'n ontwapenende lach toch zo veel verdriet kan schuil gaan... Boudje je zal gemist worden. Rust zacht!
Saskia en familie 
Op 22 april 2021
om 18:31 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .S.c.h.e.l.l.e.k.e.n.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Marcello Limon
op 20 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
27 september 2021
Contact met beheerder >
Contact met Marcello Limon:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Boudewijn van de Ven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto