Boudewijn van de Ven

Boudewijn van de Ven

13 september 1969 - 17 april 2021

Jouw leven moeten we loslaten, in ons leven houden we jou stevig vast

Wat gaan we je missen lieve

Boudewijn (Boudje) van de Ven

Resy Verbruggen
Ingeborg en Peter
Larissa en Marcello
Bianca en Ivo
Saskia
Guus

Boudewijn is in het Huis van Afscheid, Industrieweg 28 in Vught. Wie op vrijdagmiddag of vrijdagavond graag persoonlijk afscheid van hem wil nemen, kan contact opnemen met Larissa van de Kamp via 06-51149417. Mogen wij u vragen om 1 onverpakte bloem voor Boudewijn mee te nemen?

In verband met de huidige coronamaatregelen zal de begrafenis in kleine kring op maandag 26 april a.s. om 14:00 uur plaatsvinden. Wij nodigen u uit om het afscheid digitaal bij te wonen via www.afscheidboudewijnvandeven.nl.

Correspondentieadres: Geranium 72, 5382 JM Vinkel
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 71        Volgende >
boudje,
nooit meer boute uitspraken. Ik zag het bericht op je tijdlijn, las eerst het onderste op ooghoogte, dacht, oh, ziek? Toen viel mijn oog op de bovenste tekst, ik dacht: hahaha een grapje. Toen drong het tot me door en ik schrok. Ik dacht huh, jij die de moed opgeeft en eruit stapt, dat moet een vergissing zijn. Je schoof het maken van een afspraak voor je uit onder het mom dat je het te druk had? Noa vroeg zich af, waarmee dan? Ja, jij de meester van Isa en wij bouwden een band op waarbij je meermaals je respect naar mij uitsprak hoe ik me staande hield. Jij actief bij de sportdag, tijdens de Carnaval en altijd was je druk. Gisteravond toen het tot me door was gedrongen, dacht ik, eikel, waarom? Halverwege was je maar er is kennelijk een moment voor je gekomen dat je er klaar mee was, met alles. Ja, nog altijd jammer en dan morgen Baudje, kom ik bij je langs, want je hebt het niet druk meer, of wel? Maar dan elders, achter het gordijn naar de andere kant. Ik hoop dat je aan zee bent, fijne temperatuur, biertje erbij, want in de hemel drinken ze ook bier zei je me wel eens. Ja, Boudewijn jongen, ik ga je zeker missen en diep van binnen de vraag, had iemand je ervan kunnen weerhouden van die ene stap naar de andere kant. Ik zal het nooit weten. Wel weet ik, had jij iets in de kop, dan moest het gebeuren, dus ook dit zal je in je kop hebben gehad. Je bent in ieder geval nu vrij van kopzorgen. Rust zacht mijn vriend And until we meet again, some day, some how, you never know. Want zoals jij al zei: ik heb nog niet iemand terug zien komen. Rust zacht mijn vriend. 
Op 22 april 2021
om 18:10 getekend door:
P.e.e.r. .P.e.e.r.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een onverwachts en heftig nieuws over de meest energieke en vrolijke meester. Sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 22 april 2021
om 16:38 getekend door:
S.u.s.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Tsjonge wat kan jij iedereen stil krijgen, stil omdat we zo geschrokken zijn van het bericht dat we deze week ontvingen.
Ik hoop dat je de rust gevonden hebt waar je zo naar op zoek was.
Vanuit jouw onderwijsverleden gaan we ervoor zorgen dat dat ook een plekje gaat krijgen tijdens jouw afscheid... Je was een leerkracht in hart en nieren.

Rust zacht

Linda 
Op 22 april 2021
om 15:50 getekend door:
L.i.n.d.a. .v.a.n. .O.i.r.s.c.h.o.t.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Ik was er stil van toen ik het bericht kreeg dat jij bent overleden. Het moest even bezinken voor het doordrong jij die altijd klaarstond om iedereen te helpen en tijd maakte voor een praatje. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden waar je naar verlangde.
Familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies.
Marty 
Op 22 april 2021
om 10:32 getekend door:
M.a.r.t.y. .L.e.i.j.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn, Ongelooflijk, geschrokken maar vooral verdrietig dat je niet meer hier bent. Wat een mooie tijd hebben onze dochters bij jou in de klas gehad. Leuke, gezellige vakanties met jou en Onno. We dachten niet dat jullie echt zouden komen. Wat hebben we daar mooie herinneringen aan. We waren je uit het oog verloren, maar niet uit onze harten. Rust zacht Boudewijn. Veel sterkte voor je familie en vrienden. Wij denken aan jullie.
Jan, Imke, Jelske en Bea 
Op 22 april 2021
om 0:07 getekend door:
B.e.a. .V.u.g.s.
Dit is niet ok
Boudewijn...

Nooit heb ik jammer genoeg bij je in de klas gezeten, maar mijn zusje wel. Mijn moeder was klassenmoeder bij je en ik hoorde altijd die geweldige verhalen over jou. Ik heb je leren kennen ook op school, maar meer bij ons thuis en als we bij jou waren. Spelletjes doen en ons voor de gek houden, vond je geweldig...en wij ook. Wat ik nooit zal vergeten is die keer dat wij op vakantie waren in Vrouwenpolder in een strandhuisje. En jij appte mama dat je ook een dag kwam. We hebben gedold met je in de zee en met een bal volleybal gedaan in de zee. Op je kop stond je in de zee en je kon het zo gek niet opnoemen. Daarna lekker op het terras gezeten met een hapje en een drankje bij een strandtent. Wat hebben we genoten. Ook hielp je me met huiswerk als er iets niet lukte, vooral wiskunde.Jij was een kanjer in het uitleggen en mijn cijfers gingen omhoog. Toen ik slaagde op het BHC ben je ook op mijn feestje geweest, zoals ook op onze verjaardagen. Je hielp mee met onze film van het schoolkamp van groep 8 op dvd te zetten. Niets was je te veel. Ik kan het echt niet geloven dat ik je nooit meer zal zien. Maar vergeten zal ik jou nooit meer, Meester Boudewijn...
Dikke knuffel, Jenthe 
Op 21 april 2021
om 21:06 getekend door:
J.e.n.t.h.e. .v.a.n. .B.r.u.n.s.c.h.o.t.
Dit is niet ok
Lieve Boudje,

Nooit meer dollen over een moertje. Ik ga je nooit meer zien. Samen gingen we van de Willibrordus naar de Klim-op in Haaren. En daar zijn we ook samen gestopt. Jij werd vrachtwagenchauffeur en ik ging bij de bieb werken. Elke keer als ik het boek over Boutje en Moertje zag (ja, dat boek bestaat echt!) moest ik aan je denken. Hoe zou het met je gaan, ik was je uit het oog verloren. Helaas hoorde ik het schokkende nieuws van je heengaan. Nooit meer Boutje en Moertje, maar ik ga je Nooit vergeten.
Rust zag Boudje. 
Op 21 april 2021
om 20:28 getekend door:
I.n.e.k.e. .v.a.n. .H.o.u.t.u.m.
Dit is niet ok
Lieve kanjer van en goede maat van me.

Ik schrok van het bericht en ik moet het nog steeds late bezinken.. Maar het een plaatsje geven zal nog wel effe de tijd nodig hebben, ik ga onze gezellige en onzinnige en serieuze gesprekken echt missen, Ik hoop dat jij je wel verdiende pijnloze Rust heb mogen vinden! Maatje grote dolle goede vriend van me ik ga je echt missen net als vele andere. Maar zal zeker al onze mooie momenten bewaren in mijn hard!

familie en andere vrienden van boudje Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd!

Rigo 
Op 21 april 2021
om 19:55 getekend door:
R.i.g.o.
Dit is niet ok
Lieve familie
Wij hebben boudje leren kennen op vakantie in Kroatië.
Als een gezellige vrolijke ondernemende man.
Wandelen in de bergen vond hij prachtig.
We bewaren een fijne herinnering aan Boudewijn,
Heel veel sterkte met dit verlies.
Rust zacht boudje 
Op 21 april 2021
om 19:26 getekend door:
B.e.n.&.Y.v.o.n.n.e. .H.a.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Meester Boudewijn,
Zo leerden wij jou voor het eerst kennen. Als meester van onze dochter. Jouw enthousiasme, altijd het beste in een kind naar boven halen en samen 1 team /geheel vormen. Het sierde jou hoe jij in jouw vak stond. Jij zocht naar de juiste aanpak, wat voor het kind het beste was. Een paar jaar later switchte jij naar de kleuters en daar troffen wij jou weer bij onze andere dochter. De gedachten of deze keuze, van groep 8 naar 1-2 goed was, was van korte duur. Zolang jij maar met de kinderen in contact was. Dit was jouw kracht/ drijfveer. Jou inzet, dat sierde jou.
Jaren later switchte jij totaal. Vrachtwagen chauffeur werd jouw passie. Even wat tips vragen en altijd weer tijd voor een praatje en lolletje want gezelligheid stond bij jouw hoog.
Wij wensen je nu de rust waarnaar jij zo verlangde.
Voor fam en vrienden alle sterkte met dit verlies van een mooi persoon. Bewaar de mooiste momenten van jullie samen want dat vormt de prachtigste herinneringen. 
Op 21 april 2021
om 19:18 getekend door:
R.i.n.i.e. .e.n. .I.n.g.r.i.d.
Dit is niet ok
Boudje, maat,

Toen ik het vreselijke nieuws hoorde was ik op slag stil en kon, nee, wilde het niet geloven.

Jij, die vrolijke collega van mij op de Willibrordusschool, degene van wie ik alle groep 8 ins en outs heb mogen leren, met wie ik vele geweldige schoolkampen heb mogen draaien, met wie ik vele zondagen op school heb doorgebracht om door te werken omdat we toch vrijgezel waren, met wie ik samen musicals maakte en regisseerde, met wie ik de boel op stelten zette en lol maakte op school, naast wie ik niet mocht zitten tijdens schoolvergaderingen omdat we anders een te sterk duo waren, degene die altijd zijn zegje durfde te doen als hij het ergens niet mee eens was en wij blij waren dat hij het wel durfde, met wie ik zelfs een aantal keren met de motor naar Frankrijk op vakantie ben gegaan, degene die altijd vol in de zon ging zitten en ik in de schaduw, met wie ik op de camping om 03.00 's nachts ging barbecueën omdat we weer eens honger hadden, om wie ik zo moest lachen omdat hij zo'n hekel had aan mieren rondom zijn tent en ik ze weg moest halen, met wie ik graag Grieks at en films keek, degene die op mijn huwelijk ook foto's maakte, van wie ik na bijna 15 jaren met pijn in mijn hart afscheid moest nemen toen je naar de basisschool in Haaren vertrok, die persoon is er niet meer.

Je was meer dan alleen een collega, je was een heel goede vriend, die er helaas niet meer is. Nu denk ik alleen nog maar: oh Boudje had ik je nog maar gesproken, had ik je nog maar gezien, had ik nog maar...
maar dat zal niet meer kunnen, je hebt een beslissing voor jezelf genomen die niet terug te draaien valt.

Beste Boudje, ik zal altijd aan je blijven denken, ik zal je missen, het ga je goed...rust zacht.

Heel veel liefs van Onno en Suzanne 
Op 21 april 2021
om 19:00 getekend door:
O.n.n.o. .M.e.r.k.x.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,
Geen woorden zijn passend.
Rust zacht.
Sterkte voor familie en vrienden 
Op 21 april 2021
om 18:36 getekend door:
L.i.l.i.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Ik ben er stil van ...
Nog steeds vol ongeloof ...
Altijd was je vrolijk, enthousiast en vol energie. Een fijne collega die voor iedereen klaar stond.
Je hebt een zware periode doorgemaakt en ik hoop dat je nu rust hebt gevonden.
Een traan voor het gemis, maar
een glimlach aan al de mooie herinneringen.
Heel veel sterkte voor je familie en vrienden.
Rust zacht! 
Op 21 april 2021
om 18:07 getekend door:
C.h.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

De knappe buurman op de Volder waar ik tegenop keek. Bijna een jaar geleden kwam ik je (na 26 jaar) online weer tegen. Lange gesprekken volgde en we zouden samen die spieren sterker gaan maken. Want wat wilde je weer graag de oude zijn.
Je vond t fantastisch dat ik de pabo was gaan doen en je wilde overal mee helpen. Zal al je tips zeker meenemen wanneer ik lesgeef want wat was jij, ook daarin, een kanjer! Ik liet je onlangs weten verhuisd te zijn, daarop stuurde je (vorige week): die bak koffie kom ik nu echt halen! Onwerkelijk dat dat niet meer gaat gebeuren. Ik hoop voor je dat je nu rust hebt. De wereld is helaas wel een heel mooi mens armer!

Veel sterkte voor jouw familie en naasten, waar je altijd vol liefde en lof over sprak!

Dankbaar dat ik je heb mogen kennen. 
Op 21 april 2021
om 17:52 getekend door:
A.n.k.e.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 21 april 2021
om 17:28 getekend door:
N.a.t.a.s.c.h.a. .V.e.r.b.r.u.g.g.e.n.
Dit is niet ok
De wereld is een topper armer. Zo'n leuke lieve gezellige sociale kerel. Het is echt onbegrijpelijk dat jij er niet meer bent. Ik wens je nabestaanden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote, maar vooral onvervangbare verlies! 
Op 21 april 2021
om 17:01 getekend door:
E.s.m.i.r.a.l.d.a. .v.a.n. .V.e.c.h.e.l.
Dit is niet ok
In de tijd dat ik met Boudewijn heb mogen samenwerken heb ik hem altijd met een brede lach over de werkvloer zien sjesen. Altijd positief, een échte aanpakker en stond altijd voor iedereen klaar. Het ga je goed toffe kerel! 
Op 21 april 2021
om 16:58 getekend door:
Y.o.u.r.i.
Dit is niet ok
Beste Lieve Boudewijn,

Wat een geweldige kerel die ik heb mogen kennen altijd in voor een lolletje, maar soms ook serieus. Fijne gesprekken met je gehad, veel geintjes gemaakt in voorbereiding van het Bloxkamp. Nachten doorgehaald tijdens het Bloxkamp. Met je getraind. We hadden nog een afspraak staan voor een bakkie, waar ik naar uitkeek. Helaas het kan nu niet meer. Je moet een zware tijd hebben gehad. Ik hoop dat je rust en een fijn plekkie vindt. In mijn hart zal je dat altijd hebben en op iedere karmeliet zal ik met je blijven proosten.

Ik ga je missen!!
Bart

Familie en dierbare, ik wens iedereen heel veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies. 
Op 21 april 2021
om 16:25 getekend door:
B.a.r.t. .H.e.r.m.k.e.n.s.
Dit is niet ok
Dag Boudewijn,

Hardstikke bedankt dat je de afgelopen maanden taal-maatje van mijn vriendin Fah wilde zijn. Als bedankje hadden we een flesje wijn voor je gehaald, maar deze hebben we helaas niet meer kunnen overhandigen. We zullen op je proosten.

Proost in het hiernamaals!
Jesse & Fah 
Op 21 april 2021
om 16:18 getekend door:
J.e.s.s.e. .V.e.r.h.a.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Boudewijn,

Een fijn, zachtaardig mens is heen gegaan. Jij nam de beslissing, hoe moeilijk dit ook moet zijn geweest.

Fijn dat ik je gekend heb.

Rust zacht jongen.

Sterkte aan allen.

Ad Dekker en Familie. 
Op 21 april 2021
om 16:14 getekend door:
A.d. .D.e.k.k.e.r.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Marcello Limon
op 20 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
27 september 2021
Contact met beheerder >
Contact met Marcello Limon:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Boudewijn van de Ven

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto