Alex Langeveld

Alex Langeveld

26 maart 1959 - 9 december 2021

alias Alex van Veen

Journalism is printing what someone else does not want printed:
Everything else is public relations.

George Orwell
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 54 van 54
Vorige week moest ik opeens aan je denken. Ik weet niet eens meer waarom. Het zou een stencil kunnen zijn geweest dat de Grachtenkrant in herinnering riep. Een deur van een kraakpand in Berlin-Kreuzberg, dat de Zwarte Kat tot leven bracht. Of een lange slungel die langs slofte. Misschien, was je het zelf wel.
We zullen proberen te passen op de wereld die je redden wilde. Een laatste groet! 
Op 21 december 2021
om 23:26 getekend door:
D.i.e.t.e.r.
Dit is niet ok
Unieke herinneringen aan een bijzonder tijdperk. Je zwarte humor, de Zwarte Kat, de GraKra, de Ravage Royaal festivals. Voor mij voelde je als een grote broer, met pesterijtjes over en weer. Allerlei absurde voorvallen en situaties schieten me te binnen. Een baken in de chaos was je, ondoorgrondelijk en trouw. Rust zacht lieve Alex. 
Op 21 december 2021
om 23:05 getekend door:
E.l.l.y.
Dit is niet ok
Shocked to hear of Alex death. I knew and admired him since I first came to live at the swarte kat in 1981 for 3-4 months, and on visits many times since (I think the last time 8yrs ago). He always seemed independent, strong and dedicated.. 
Op 21 december 2021
om 22:41 getekend door:
D.a.v.e. .M.o.r.r.i.s.
Dit is niet ok
Beste Alex, beste familie van Alex,
Dit is heel erg schrikken. We raakten een kleine veertig jaar geleden bevriend en hebben daarna lang contact gehouden. De laatste ongeveer 10 jaar was het contact verwaterd. Je leek heel erg op je zelf. Dat doet niets af aan dat we veel samen hebben gedaan, gewerkt en gelachen. Je was natuurlijk een eerste klas droogkloot, ook al was je best verlegen. Wat blijft zijn de mooie verhalen en veel herinneringen. Rust acht. En veel sterkte voor je familie 
Op 21 december 2021
om 22:38 getekend door:
F.e.r.d.i.n.a.n.d.
Dit is niet ok
Samen hebben we jarenlang het kraakspreekuur draaiende gehouden en ons bekwaamd in Dick Bruna domino. Jaren heb ik je niet gezien, maar vorige week waren we net plannen aan het maken om jou op te gaan zoeken. Dat zal er niet meer van komen want veel te jong ben je heengegaan. Rust zacht. 
Op 21 december 2021
om 22:16 getekend door:
E.d.w.i.n.
Dit is niet ok
Alex wat is dit nieuws schrikken. Het ook door mij ongedragen t-shirt Kraakmuseum Zwarte Kat zal ik nu nog meer koesteren. Rust zacht. 
Op 21 december 2021
om 22:16 getekend door:
L.i.l.i.a.n.
Dit is niet ok
Jeetje Alex dat is schrikken. Lang niet meer gezien maar goede herinneringen aan je. Jullie weekje radio maken was ruiken aan het echte medium. We lieten jullie zien hoe je een blaadje moet maken.Sterkte aan familie en vrienden. 
Op 21 december 2021
om 22:10 getekend door:
J.a.n.
Dit is niet ok
rust zacht alex 
Op 21 december 2021
om 22:00 getekend door:
j.a.c.o.b.
Dit is niet ok
Lieve Alex. Vanaf begin jaren 80 was je mijn vriend. Samen de Grachtenkrant maken, later NN en Ravage maken. Ouwelullenavond organiseren in Vrankrijk, biertjes drinken en kletsen. Het t-shirt Kraakmuseum De Zwarte Kat ligt nog ongedragen in de kast, vanaf nu ga ik het dragen en elke keer als ik het aantrek even aan je denken. Rust zacht. 
Op 21 december 2021
om 21:30 getekend door:
H.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Goh Alex, wat hadden we een plezier met de Grachtenkrant maken, met een biertje in Vrankrijk en het Kremlin. Ook nog samen naar Dave in London geweest. En uiteindelijk elkaar uit het oog verloren. Wat is er gebeurd?

Emile 
Op 21 december 2021
om 21:16 getekend door:
E.m.i.l.e.
Dit is niet ok
Ik herinner me de Zwarte Kat, de Grachtenkrant, de donkere kroegnachten. Ik herinner me je persoonlijkheid, je betrokkenheid en je gevoel voor humor.
Rust zacht Alex. 
Op 21 december 2021
om 20:59 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n.
Dit is niet ok
Alex, wat een vreselijk nieuws. Jij ging door waar anderen stopten of van dat ene pad afweken. En achteraf, het zal je deugd doen, had je het misschien wel goed gezien.
wim 
Op 21 december 2021
om 20:18 getekend door:
w.i.m.
Dit is niet ok
Lieve Alex, wat schrik ik van dit bericht. Ik kijk met zoveel plezier terug op onze jaren bij de Grachtenkrant, wat keek ik tegen je op en wat hadden we een plezier. Het spijt me dat we het contact verloren. Ik wens je familie en vrienden enorm veel sterkte. Liefs, Loes 
Op 21 december 2021
om 19:00 getekend door:
L.o.e.s.
Dit is niet ok
Ik wens de familie heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 21 december 2021
om 18:54 getekend door:
E.r.w.i.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Mitch Langeveld
op 18 december 2021
en blijft zichtbaar tot:
18 februari 2024
Contact met beheerder >
Contact met Mitch Langeveld:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Alex Langeveld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto