Serge Landmeter

Serge Landmeter

29 januari 1974 - 23 augustus 2010
Lieve lieve Serge, waarom heeft dit moeten gebeuren? Je was zo druk met jullie huisje, alles mooi maken zoals jullie het graag samen wilden.. Maar je was precies op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Iedereen heeft alles gedaan om jou bij ons te houden maar helaas hebben ze het niet kunnen redden.

Wij zullen je zo gaan missen en zullen alles voor jouw kleine Elize doen wat we maar kunnen!!! En haar vertellen over papa die zo zielsveel van haar hield.

Heel veel liefs en ik zal altijd heel veel van je houden!!!
Dikke kus van je grote zus,:)

Germaine

Cor en Rien, dank jullie wel voor alles wat jullie voor mijn broertje hebben gedaan, Hem hebben bijgestaan en alles hebben gedaan om hem bij ons te houden. Wij vinden dat zo fijn. Hij was zo blij met hetgeen hij en jullie aan het doen waren!!!

Lieve buurman Luc, dank je wel voor de super inspanning die jij en je vrouw voor onze Serge hebben gedaan!!!
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 311        Volgende >
Lieve Serge vandaag al weer 12 jaar geleden dat jij uit ons leven werd weggenomen. Het is voor ons nog steeds niet te bevatten. Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Het leven zonder jou is zo anders. Wij vinden het heel bijzonder dat je schoolvriendinnetje Melanie nog altijd aan je denkt. Heel erg lief van haar. Vanavond zullen wij veel herinneringen ophalen. Er staan weer prachtige bloemen op je graf.
Lieve Sers we houden van je en vergeten je niet.
Dikke knuffel mam 
Op 23 augustus 2022
om 19:01 getekend door:
W.i.l. .l.a.n.d.m.e.t.e.r.
Dit is niet ok
In mijn gedachten Serge ♡
Sterkte voor jullie xx 
Op 23 augustus 2022
om 10:35 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Hé Sers
Vanavond is het al 12 jaar geleden dat het alles veranderende telefoontje kwam. Als de dag van gisteren herinner ik mij dat. Fer was hardlopen en is gezicht door vrienden. De buren die cas en ster meteen bij zich namen en wij naar jou toe in de veronderstelling dat een jonge, gezonde man niet zou kunnen overlijden. Maar die klap kwam een half uur later van vrees naar werkelijkheid.
Ik hoor mama nog bellen om te vertellen dat jouw kleine meisje geen papa meer had. Iedereen brak.
Elize die jou nooit verder zou leren kennen. Als ik aan je denk zie ik jou met haar op je arm trots glunderen.
Jouw trots, jouw alles, jouw dochter.
Ik heb een schilderij laten maken van je waar je breed lachend op staat, je wist net dat je papa zou worden. Ik ben zo blij Sers dat je dat hebt mogen meemaken!!!

Vandaag alweer 12 jaar geleden dat nieuwe herinneringen maken tot het verleden behoren maar je bent altijd bij ons in gedachten❤️❤️❤️ 
Op 23 augustus 2022
om 9:34 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
❤️ 
Op 4 juni 2022
om 19:59 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Ik kwam vanmiddag bij je en wist gewoon niet wat ik zag. Er ligt een prachtig grafstuk, enorm zo mooi en daarbij ook nog een hele mooie bos bloemen. Echt Serge ik werd er emotioneel van, zo mooi. Helaas zit er geen kaartje bij van wie deze bloemen zijn. Ik wil deze mensen die dit bij jou hebben gelegd heel erg bedanken, zo mooi. Zou heel graag horen wie dit heeft gedaan. Prachtig dat na zoveel jaren er altijd nog mensen zijn die aan jou denken.

Maar Serge jij stond altijd voor iedereen klaar, nooit was jou iets teveel.

Serge ik mis je elke dag,

Liefs Mam en een dikke knuffel 
Op 14 maart 2022
om 19:53 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Serge

Vandaag de dag dat je 48 jaar zou zijn geworden. Van harte gefeliciteerd daar waar je ook bent.
Wij komen net thuis vanaf het restaurant waar we hebben gegeten met Germaine, Ferry CAS en Sterre. Helaas weer zonder jou, we hebben je heel erg gemist en dat went echt niet dat dit zo is. Lieve Serge natuurlijk ziet jou graf er weer heel mooi uit met veel mooie bloemen. Dat is wat we nog kunnen doen. Wat zou ik graag heel even nog met je kunnen praten, ik mis je zo.
Lieve SERGE ik houd zielsveel van jou ik mis je

Liefs Mam 
Op 29 januari 2022
om 21:38 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
❤️❤️❤️ gefeliciteerd lieve Serge ❤️❤️❤️
Vandaag zou je 48 worden. We missen enorm.
Vanavond vieren we jouw leven!!! Altijd in ons 💓 
Op 29 januari 2022
om 10:27 getekend door:
G.e.r.n.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge van harte gefeliciteerd met de 15de verjaardag van jouw dochter Elize.
Heel verdrietig dat jij dit niet meer mee mag maken.
Dikke kus van mij 
Op 16 oktober 2021
om 13:09 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Serge, vandaag jouw pap 81 jaar geworden. We hebben je weer ontzettend gemist. Het went maar niet zonder jou. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Lieve Sers ik mis je. Dikke knuffel mam ❤❤👄👄 
Op 13 oktober 2021
om 18:40 getekend door:
W.i.l. .l.a.n.d.m.e.y.e.t.
Dit is niet ok
lieve Serge, gisterenmiddag was ik bij jou om een nieuwe kaars aan te steken. Ik was zeer verrast. Er stond een heel schattig bloemetje van Natascha, Arend-Jan Ryen,Sayenne en Ricky met de woorden vergeten doen wij jou niet. Met een hartje.

Dit vond ik zo ontzettend lief ik was er heel emotioneel van. Ik hoop dat zij dit lezen, want ik had Ricky heel graag willen bellen om te zeggen hoe veel dit voor mij betekent, dat zij na elf jaar nog aan jou denken.
Lieve Serge ik houd van je , dikke knuffel mams 
Op 28 september 2021
om 17:29 getekend door:
L.a.n.d.m.e.t.e.r.
Dit is niet ok
♡♡ 
Op 24 augustus 2021
om 15:07 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Hé broer, vandaag iets voor 18 uur alweer 11 jaar geleden dat alles anders is geworden. Minder leuk, niets meer met elkaar kunnen delen, niet meer klussen, niets van dat alles.

Sers, ook al ben je er niet meer echt bij, je bent altijd in ons hart. Ook heb ik een mega mooi schilderij dat straks in het nieuwe huis komt hangen laten maken. Zo ben je toch bij ons.

Lieve broer, ik mis je zo enorm xxx 
Op 23 augustus 2021
om 18:17 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Ik zit hier op het terras recht tegenover jou en denk waarom, waarom ben je er niet meer. Gisteren zijn Germaine, Ferry CAS en Sterre hier geweest om samen deze dag nooit te vergeten. ook zijn jouw neef Peter met Jane zijn hier geweest. We hebben veel over je gesproken. We kunnen het nog steeds niet begrijpen dat juist jou dit afschuwelijke ongeluk is overkomen. Vandaag zit ik eigenlijk doelloos voor je uit te staren, ik mis je steeds meer en meer.. lieve Serge ik houd ontzettend veel van je. Je graf ziet er weer heel mooi uit.

Een dikke knuffel liefs mam 
Op 23 augustus 2021
om 13:21 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Chris en Wil.
Wat een lief kaartje hebben jullie voor mij bij mijn ouders in de bus gedaan.
Zoals ik jullie al eens heb gezegt heeft Serge een heel speciaal plekje in mijn hart. Dat zal altijd zo blijven en het is fijn dat dat via deze manier toch kenbaar gemaakt kan worden. Dus dat blijf ik ook doen. Nogmaals bedankt voor Julie lieve kaartje. Liefs Melanie 
Op 9 februari 2021
om 16:47 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .K.n.a.v.e.n.
Dit is niet ok
In mijn ♡ 
Op 30 januari 2021
om 19:36 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .K.n.a.v.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Serge, van harte gefeliciteerd met je verjaardag daar boven. Vandaag een hele nare dag, door de corona kunnen wij helaas niet met Germaine, Ferry, Cas en Sterre samen zijn. Dit is natuurlijk extra verdrietig, want wij wilden zo graag deze dag samen zijn. Wij hebben natuurlijk bloemen bij jou gebracht. Het ziet er hoe dan ook weer prachtig uit. Ook vinden wij het super dat Ed ook altijd weer aan jou denkt, heel erg lief. Vanmiddag is Dorine wel hier geweest en hebben wij een glaasje gedronken, dit doen we ook al jaren samen. Lieve Sers we houde intens van je, er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk.
Liefs Mam 
Op 29 januari 2021
om 18:09 getekend door:
L.a.n.d.m.e.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Serge, gefeliciteerd maatje, ook natuurlijk je familie, denk nog steeds aan je!.. kom je volgende week opzoeken, dikke omhelzing van je beste vriend. Ed. 
Op 29 januari 2021
om 15:20 getekend door:
E.d.w.i.n. .v.a.n. .d.e. .k.a.m.p.
Dit is niet ok
Hé broer, van harte gefeliciteerd daar waar jij bent. Normaal vieren wij jouw verjaardag en proosten op wie jij was en voor ons altijd blijft.
Nu even niet helaas.
Alweer de 11de verjaardag waar jij niet bij bent maar je bent voor ons nog zo dichtbij!!!
Voor mij nu helemaal. Gek om iedere dag langs jouw oude huis te rijden. Maar steeds vaker komt er een glimlach als ik daar kom, de plek waar jij het allermooiste hebt gekregen in jouw hele leven. Je dochter, ik zie de trots nog in jouw ogen toen je vertelde dat je vader zou worden, de trots toen jij haar eindelijk ik je armen mocht houden!!!
Serge, zou blij dat jij dat hebt gehad en van hebt mogen genieten!!!
Fijne dag lieve broer... mis je enorm 
Op 29 januari 2021
om 9:11 getekend door:
G.e.r.n.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jouw dochter Elize. jammer dat jij dat niet meer mee kan maken, wat zou jij dat geweldig hebben gevonden. Ook voor ons is het allemaal anders. Serge ik denk heel vaak aan dit soort dagen. Het went nooit
Liefs mam 
Op 16 oktober 2020
om 18:56 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
lieve Serge, vandaag jouw pap 80 jaar, wat ben je weer gemist. Het went echt nooit verjaardagen zonder jou. Maar in gedachte ben je er altijd. Wij missen jou altijd. liefs mam, ik mis je enorm 
Op 13 oktober 2020
om 21:52 getekend door:
c.h.l.a.n.d.m.e.t.e.r.@.g.m.a.i.l...c.o.m.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 16      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Germaine
op 24 augustus 2010
en blijft zichtbaar tot:
24 november 2025
Contact met beheerder >
Contact met Germaine:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Serge Landmeter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto