Serge Landmeter

Serge Landmeter

29 januari 1974 - 23 augustus 2010
Lieve lieve Serge, waarom heeft dit moeten gebeuren? Je was zo druk met jullie huisje, alles mooi maken zoals jullie het graag samen wilden.. Maar je was precies op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Iedereen heeft alles gedaan om jou bij ons te houden maar helaas hebben ze het niet kunnen redden.

Wij zullen je zo gaan missen en zullen alles voor jouw kleine Elize doen wat we maar kunnen!!! En haar vertellen over papa die zo zielsveel van haar hield.

Heel veel liefs en ik zal altijd heel veel van je houden!!!
Dikke kus van je grote zus,:)

Germaine

Cor en Rien, dank jullie wel voor alles wat jullie voor mijn broertje hebben gedaan, Hem hebben bijgestaan en alles hebben gedaan om hem bij ons te houden. Wij vinden dat zo fijn. Hij was zo blij met hetgeen hij en jullie aan het doen waren!!!

Lieve buurman Luc, dank je wel voor de super inspanning die jij en je vrouw voor onze Serge hebben gedaan!!!
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         121 t/m 140 van 327        Volgende >
lieve Serge,

Een jaar verder.
Een jaar waarin jij heel erg vaak in mijn gedachte bent geweest.
Nog steeds kan ik niet bevatte dat ik je nooit meer zal zien of spreken.
Dat is iets wat ik nog zo graag een keer had gewilt.
Wegens omstandigheden kan ik vandaag en de komende tijd niet even naar je graf om een bloem neer te leggen.
Weet wel dat je heel diep in mijn hart zit!
Ik wens je ouders,zus,dochtertje,vriendin en iedereen die van je houd veel sterkte toe vandaag.
Dag lieve Serge,liefs melanie 
Op 23 augustus 2011
om 17:58 getekend door:
m.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
lieve Serge, de hemel huilt vandaag met ons mee. Donder en bliksem geven de machteloosheid aan waarmee wij moeten aanvaarden dat jou een jaar geleden dit verschrikkelijke ongeluk overkwam. We begrijpen nog steeds niet dat we je nooit meer zullen zien. Wij hopen dat Wil, Chris en Germaine ooit de rust en acceptatie kunnen vinden maar dat zal vreselijk moeilijk zijn. Dat geldt natuurlijk voor iedereen die jouw in zijn hart koestert. Vooral de kleine Elize, die het ook te lang vindt duren voordat haar liefste papa terugkomt. Patricia en ik gaan vanavond even een bloemetje bij je brengen. Dag lieve Serge, we missen je. 
Op 23 augustus 2011
om 15:30 getekend door:
a.n.t.o.i.n.e.t.t.e. .e.n. .j.o.s.
Dit is niet ok
Alweer 1 jaar later, de tijd gaat zo snel, het lijkt of het gisteren is gebeurd dat wij een telefoontje kregen dat je gereanimeerd werd, in alle hoop richting Nijmegen maar helaas was je al overleden toen wij aankwamen. De leegte die jij hebt achtergelaten is niet te beschrijven, er wordt nog heel veel over je gepraat net of je er nog bent, maar er is een heel groot gat in ons leven gekomen. De vanzelfsprekendheid dat je broer er is nu maar ook later die is weg, dat gevoel is onbeschrijfbaar, de vanzelfsprekendheid van een broer is nu niet meer. Ruzie maken met je broer, komt altijd goed, hulp hoef je niet te vragen, dat zijn onvoorwaardelijke dingen... Gistern heb ik foto's van je zitten bekijken en zag ineens een groot feest in mijn eerste huisje in Arnhem toen ik in Indonesie was, en het was toch vreemd dat de buurman kwaat was over de herrie???!!! Maar na het zien van de foto's en de alcohol denk ik dat het héél gezellig is geweest!! Serge, ik hoop dat er iets is en dat jij Giel boven weer hebt als vadervriend !! Zo jaloers op mensen die naar hun broer of zus kunnen gaan maar gelukkig met het feit dat je mijn broer bent en zo geliefd was bij heel veel mensen. Dag lieve Sers, we missen je en houden heel veel van je, Germaine, Ferry, Cas en Sterre 
Op 23 augustus 2011
om 9:09 getekend door:
g.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
lieve serge zorg heel goed voor hem!!! wij zullen hem heel erg missen maar wij weten ook zeker dat jij goed voor hem zal zorgen. we zijn lamgeslagen, net een half uur terug van vakantie en volledig in de war door het mailtje...dinsdag zouden we gaan koffie drinken...zo jammer maar gelukkig zit iemand in je hart!!! we missen je nu bijna een jaar later, dag lieve kerel 
Op 6 augustus 2011
om 0:46 getekend door:
x.x.x.
Dit is niet ok
lieve serge

wij proberen zo goed mogelijk met leven weer op te pakken, naar het overlijden van jou. met namen voor jou kleine meid.
maar ik vind het moeilijk elize heeft veel vragen,en begint zo maar te huilen,ik probeer haar rustig te krijgen en vraag wat er is. ze zegt dat ze zo graag met papa serge wilt kaarten en dat het nu lang genoeg heeft geduurt. wanneer komt hij weer naar beneden mam,en dan heb ik het zo moeilijk en is het klote dat je er niet meer bent. waarom waarom. let je goed op haar vanaf daar boven, want ze heeft het met fase er moeilijk.

dikke knuffel van elize 
Op 6 juli 2011
om 11:54 getekend door:
e.l.i.z.e.
Dit is niet ok
Hallo vrienden, collega's en bekenden. Wij zijn bezig allemaal foto's van Sers bij elkaar te krijgen, maar hebben veel foto's niet meer terug kunnen vinden, zowel van de laatste jaren als van vroeger. Wie heeft er foto's van zijn jeugd, vakanties werk feestjes etc en wilt deze digitaal naar ons mailen om zo zijn leven in beeld te kunnen uitwerken?
Heb jij foto's en wil je de moeite nemen deze te mailen, graag!! het mail adres waar de foto's naartoe kunnen worden verstuurd is; amadeus1@tiscali.nl

Heel erg bedankt voor de moeite, wij zullen er heel blij mee zijn.

De familie van Serge 
Op 1 juli 2011
om 10:29 getekend door:
z.i.j.n. .f.a.m.i.l.i.e.
Dit is niet ok
hé hé sers, ben je er gisteren bij geweest? samen met je oude familie bij je vadervriend op bezoek, zo fijn om te zien en te voelen dat jouw grote vriend zich een stuk beter voelt dan 3 weken geleden, het was heel mooi maar ook heel emotioneel. Zo oneerlijk allemaal, maar het idee dat jullie straks lachen om ons geklungel hier op aarde heeft de nodige humor opgeleverd, maar jullie zijn allemaal gewaarschuwd, wij kunnen heel veel meer dan iedereen denkt...alleen willen we dat zo graag met elkaar blijven delen!!
Jij was ook aanwezig via een prachtige vlam uit de zippo!! je 2 "zwagers"samen aan het vullen alsof er een grote klus geklaard moest worden;-))) maar er werd een mooie vlam ontstoken en er zijn al menig sigaretjes aangestoken met jou in de hand en vooral in het hart. Sers het is zo moeilijk dat je er niet meer bent maar via dit condoleance-register ljkt het of jij er nog een beetje bent. En bij sommige wordt je gevoeld en hebben wij adviezen gekregen om hetzelfde te kunnen gaan voelen, dat gaat ook zeker gebeuren als de tijd daar is en wij er ruimte voor (kunnen) geven.
Gisteren een borrel gedronken op jou lieve vriend die nog heel lang bij ons moet blijven in deze condities, met zin in een biertje en in een dikke haring. Kwalateit staat voorop , maar het idee dat iedereen mekaar wellicht straks weer tegenkomt is ook een mooi vooruitzicht, al is de tijd daarvoor altijd te vroeg...
Serge zorg ervoor dat de voor ons zo belangrijke mensen pas bij jullie mogen komen als het echt niet anders meer kan, het idee om weer afscheid te moeten nemen is zo zwaar stel het zo lang mogelijk uit oke lieve Serge??? 
Op 16 juni 2011
om 22:56 getekend door:
x.x.x.
Dit is niet ok
Lieve serge,
Dit is de periode dat we samen ons 12,5 jarig jubileum bij HC zouden vieren...
Deze week heb ik dat alleen gedaan,met jou in mijn gadachten..
X Bianca 
Op 7 juni 2011
om 9:24 getekend door:
b.i.a.n.c.a.
Dit is niet ok
he he, als er "iets" bestaat geef dan een teken, het gaat zwaar op het moment maar waarschijnlijk weet jij er alles van, een lach en ee traan...steeds door elkaar, gelukkig leef jij voort in jouw kleine duivelinnetje Elize, wat een plaatje is dat, ben zo blij dat zij er is, iets tastbaars wat er hopelijk nog heel lang zal zijn. Ze hoort bij ons zoals jij, ze zit in ons hart zoals jij. Iedere dag in mijn hoofd bijna ieder uur. Veel lachen, regelmatig huilen, zeker nu met de zware tijd waarin hele lieve mensen zitten, jouw "grote" vriend wij zijn er voor hem voor jou, namens jou.
Jij bent een schakel in deze vriendschap.

Lieve Serge we missen je zo, alles is zo definitief, post van de belastingdienst, post van de makelaar, in de Houtstraat zijn, jouw stekkie, dat wordt straks van iemand anders, dat doet z'n pijn, jouw pensioen verkopen. Zo dubbel, maar blijven hangen heeft geen zin, het nu goed doen is het belangrijkste.Ik hoop dat wij doen wat jij zou willen... 
Op 4 juni 2011
om 23:22 getekend door:
m.e.
Dit is niet ok
hé kerel, vandaag koninginnedag 2011, ik kan als de dag van gisteren herinneren dat jij met Elize , Chantal en An op de rommelmarkt in Elst liep, super trots op jouw prachtige dochter en net een paar meter voor ons en zo al het mooie little people wegkopend!! Had vandaag maar alles weggekocht wat maar mogelijk was, maar helaas er komt geen ooit meer. Je bent nu ergens en ik hoop op iets daarboven een geluksengel oid...voor jouw grote vriend, hij heeft al een geluksaansteker en met jou steun moet het herstel goed gaan!!! Dat kan niet anders. Elize heeft vandaag ook verkocht op de markt, ben benieuwd hoe dat is gegaan, ze moet zelf wat geld verdienen voor het net om de trampo de rest krijgt ze van mama en Tim, jer zal trots zijn op beide, Chap doet het erg goed enTim is zoals je mij 2 jaar geleden zei, jammer dat er iemand anders is maar als er dan iemand moet zijn ben ik heel blij dat jij het bent, en Sers, je hebt het goed ingeschat Tim is heel lief voor jouw meisje daar mag je blij mee zijn. Sommige dingen veranderen in iets wat je niet voor mogelijk heb gehouden, zowel positief als negatief. Maar voor ons overhesen gelukkig de mooie herinneringen aan een top vent,Het is een gemis dat je er niet meer bent maar heel mooi om te zien dat er erg veel mensen veel van je houden.
Wij zien je iedere dag al is het niet meer in levende lijve maar het voelt zo dichtbij.

Dikke kus... we hebben een traantje gelaten bij de rabobank vandaag waar jij toen liep, alleen heeft het blijven hangen in het verleden geen zin, hier en nu is van belang met een glimlach aan jou erbij XXX 
Op 30 april 2011
om 20:54 getekend door:
x.x.
Dit is niet ok
hé broer, alweer bijna 8 maanden niet meer bij ons, Sers alles is veranderd, niet te bevatten, vaak momenten van totale machteloosheid, heel vaak een glimlach op mijn mond aan alle mooie herinneringen. Errgisteren zijn pa en ma mijn jouw Blue terug gekomen uit Spanje, wat is Blue lief geweest, die is echt rustig geworden met alle aandacht, echt papa's hond, luisteren...heel goed maar niet naar ons;-)
Sers ik zou zo graag 5 minuten met je overleggen, er moeten nog zo veel dingen geregeld worden, die allemaal heel emotioneel zijn.Ook hebben 2 belangrijke mensen van jou het nu niet makkelijk, maar daar zal jij van boven goed op letten denk ik, vooral hoop ik dat je voor je vadervriend een kaarsje zal opsteken,hij heeft je steun heel hard nodig!!
Zaterdag gaan de kids met pa en ma jawel ongelooflijk maar waar naar zoals Ster het noemt naar de Mex Donald's, dat ik dat nog mag meemaken;-)))
Was het eerste wat jouw kleine dame aan mam vroeg...lekker eten!!!

Lieve Sers we missen je en willen het geen plek geven jij had hier moeten zijn had nooit dit ongeluk mogen krijgen.

We misen je dag lieve Sers 
Op 14 april 2011
om 20:04 getekend door:
j.e. .z.u.s.
Dit is niet ok
lieve papa

Ik mis je zo erg papa, ik probeer telkens je lippen te vinden in het donker op de foto en dan doet mama de lamp aan en zit ik erweer naast. pap ik heb gepoept op de wc, ik weet zeker dat je enorm trots ben.
ik hou van je lieve papa

knuffel je dochter elize 
Op 3 april 2011
om 8:59 getekend door:
e.l.i.z.e.
Dit is niet ok
hé broer, ik zit te kijken naar de heeren van Amstel live met een glimlach op mijn mond, dit vond jij ook mooi, wellicht kan je mee kijken, iedereen heeft er een idee over maar niemand weet het, ik weet het ook niet maar hoop het wel, dat jij nu met wellicht Douwe of de zoon van Chiel aan een biertje mee te swingen, wie zal het zeggen? Het zou zo fijn gevoel zijn als we dat zouden weten, even gedag zeggen en weten dat jij het hoort;-) Dan ben je toch bij ons.

Als mijn hoop bestaat heb je afgelopen zondag genoten en vooral gelachen, Fer en ik bij de flipperwinkel door een flipperfreak helemaal op de hoogte gebracht van alle fouten binnen de Bally Xenon, ons jeugdsentiment!! Ik ga onze flipperkast volledig restaureren en weer genieten zoals wij vroeger op die lelijke kast uren hebben gespeeld. Alles wordt weer origineel, je zou trots zijn jongen, begin zelfs van de electronica iets te begrijpen. Ook bij mij staat dat monster op zolder zoals hij vroeger op zolder op jou kamer pronkte, nou ja pronkte...er was, ik vind het nog steeds een lelijk monster maar wel "ons" monster. Sers hij gaat weer spelen en de kids zullen er veel plezier mee hebben!!! Ik zal Cas, Ster en Elize ons kinderspeelgoed goed laten gebruiken!!

Help je ons een beetje of sta je alleen maar te lachen daar boven als ik me samen met Fer suf zoek naar een mankement??? Jij weet wat er allemaal niet goed werkt dat weet ik, maar geloof me, ik straks ook;-)

Dag lieve Sers.

We hebben je ieder minuut in ons hart X X X 
Op 3 februari 2011
om 21:52 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
hey sers

patrick en ik zijn gisteren bij je geweest, raar je verjaardag zonder jou..! slingers rond je graf, een hele mooie tekening van elize en de kaarsjes die branden, we hebben rode tulpen bij je neergezet, hoop dat je ze mooi vind en dat ze vorst overleven..! (hi hi) kun je niet een teken geven we missen je en denken vaak aan je ..!

liefs pat en jac xxx 
Op 31 januari 2011
om 0:12 getekend door:
j.a.c.q.u.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Hey Serge,

Goh, je verjaardag...je bent vandaag zeker in mijn gedachten geweest. Kan me niet voorstellen hoeveel iedereen je heeft gemist op deze dag.
Ik heb er in ieder geval een op je gedronken...XX 
Op 29 januari 2011
om 23:32 getekend door:
C.i.s.k.a.
Dit is niet ok
He lieve Sers, vandaag is je verjaardag de eerste keer na je overlijden, een hele nare dag. We gaan straks met z'n alle even naar je toe met kadootjes. Sterre heeft een heel mooi hart voor je gemaakt!! Mam heeft slingers voor Elize gekocht om bij je op te hangen.Lieve Sers wat missen we je maar je voelt nog heel dicht bij. Dag lieve broer X X X 
Op 29 januari 2011
om 8:42 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Ben vandaag met Nicole even bij je geweest.
We hebben vast een roosje voor je verjaardag neer gelegt.
Samen hebben we het over de leuke tijd op de mavo gehad.
Je bent nog heel vaak in mijn gedachten,Serge.
Ik kom gauw weer bij je langs.

Liefs Mel 
Op 28 januari 2011
om 12:49 getekend door:
m.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
hmm was iets aan het opzoeken over geschutsopstellingen in een gebied waar ik vroeger veel gezeild heb. Kom ik een condoleanceregister tegen met een voor mij bekende naam. Nieuwsschierig en geopend,meteen gingen hier ff de bouwlampen uit en traantjes op de wangen fijne/mooie herinderingen kwamen weer naar boven,maar zullen nu wel herinderingen blijven.

Serge ben er trots op, jou gekend te hebben enne doe ff de groetjes aan mijn vader.
RUST ZACHT GOZER!!!

Cris en Wil,
beter laat dan nooit dus alsnog heel veel sterkte met het verlies van jullie zoon Serge

Germaine en aanhang,
heel maar dan ook heel veel sterkte met het verlies van je/jullie broertje,zwager/oom.

Yvonne en dochtertje Elize,
ook super veel sterkte toegewenst.

Groet Gerardtje 
Op 23 januari 2011
om 20:58 getekend door:
G.e.r.a.r.d. .T.e.r.w.i.n.d.t.
Dit is niet ok
gelukkig nieuwjaar

groeten tim en chantal
enzo en max 
Op 1 januari 2011
om 12:29 getekend door:
c.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
lieve papa

gelukkig nieuwjaar papa,heb je al dat vuurwerk gezien?
ik mis je zo,ik hoop dat je een keer naar beneden kan komen, ik zeg het telkens en mama zegt dat dat niet kan, maar toch hoop ik het zo.

IK HOU VAN JE
knuffel je dochter elize 
Op 1 januari 2011
om 12:24 getekend door:
e.l.i.z.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 17      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Germaine
op 24 augustus 2010
en blijft zichtbaar tot:
24 november 2025
Contact met beheerder >
Contact met Germaine:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Serge Landmeter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto