Roef Ragas

Roef Ragas

25 mei 1965 - 30 augustus 2007

DE HEMEL HEEFT ER EEN STER BIJ, DE AARDE IS ER EENTJE KWIJT

Bekend als De Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Hij vervulde die rol van 2004 tot 2006 in 36 afleveringen. Ook was Ragas te zien in andere tv-series, speelfilms en op het toneel.

Ragas studeerde in 1994 studeerde af aan de Toneelschool in Amsterdam. Daarvoor had hij al een studie Nederlands afgerond.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met Gooise Vrouwen-actrice Susan Visser. Het stel heeft twee kinderen.

Volgend seizoen zou hij onder meer te zien zijn in de toneelbewerking van Knielen op een bed violen, en met een theatermonoloog van Jeroen Brouwers .

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

„Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. „Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

„Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem „zeer bekwaam en toegewijd”. „Het is verschrikkelijk dat zo'n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo'n jonge leeftijd is weggevallen.”
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 1688        Volgende >
Mooie man, goede acteur overleed een dag voor onze trouwdag 31 augustus 2007 dus daarom denk ik er iedere keer aan! 
Op 17 april 2015
om 22:09 getekend door:
P.e.t.e.r.
Dit is niet ok
hee Roef moet vandaag enorm aan je denken , Susan en kids, hou je taai. 
Op 30 augustus 2012
om 14:24 getekend door:
s.a.k.e.
Dit is niet ok
5 jaar...waar blijft de tijd...5 jaar je kids zonder pappa...je meisje zonder haar maatje...blijft eeuwig zonde...sterkte voor de familie van zo maar iemand xxx 
Op 30 augustus 2012
om 0:31 getekend door:
c.a.r.o.l.a.
Dit is niet ok
ik zal je erg missen ik keek & kijk naar de politieserie 
Op 9 september 2011
om 10:19 getekend door:
m.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Het is jammer, dat Roef is heengegaan. De hemel heeft er inderdaad een ster bij, de aarde eentje minder. Rust zacht, lieve Roef. 
Op 18 juli 2011
om 18:54 getekend door:
I.r.i.s.
Dit is niet ok
Dag Roef, ik heb hier je Tarrega nog liggen die je me leende. Houd je je gitaar een beetje bij? Ik neem de mijne later ook mee, dan kunnen we weer een duet doen. En dan doen we weer net alsof we aan de wodkafles lurken (waar we stiekem water in deden).

Jezus, man. Wat baal ik. En wat zul je zelf ook balen!

Ik zag je voor 't laatst in het Vondelpark, bij de Emmalaan. Met je brede lach in je zwart-witte halflange jas. Kindjes bij je. Nu heb ik kindjes, en ik kan ze je niet eens laten zien. Godver.

Groetjes, ook van E. en N. 
Op 15 juni 2011
om 21:13 getekend door:
M.i.c.h.e.l. .C.o.u.z.i.j.n.
Dit is niet ok
Nog steeds in mijn herrinnering. Een man om nooit te vergeten 
Op 20 maart 2011
om 15:15 getekend door:
L.a.u.r.a.
Dit is niet ok
Vandaag weer zo'n dag. Weer een jong iemand (vader van 2 kids) weg uit het leven. Dan sta ik ook weer even stil bij Roef. Susan, jij weet als geen ander wat dit voor een impact heeft in je leven. Dan kan me ik zo goed voorstellen dat ze op zo'n dag alles weer herbeleefd. Het verschil met vandaag is dat Roef die keuze niet zelf heeft gemaak (die werd voor hem gemaakt) Vond het een supervent en acteur, en vind het nog steeds jammer dat hem en jullie dit moest overkomen.
Het was een mooi mens. 
Op 7 oktober 2010
om 21:22 getekend door:
K.a.r.i.n.
Dit is niet ok
Alweer 3 jaar,Roef we missen je nog steeds op tv. 
Op 30 augustus 2010
om 14:09 getekend door:
N.i.c.k.
Dit is niet ok
Ik heb nog met Rufy (zo kende ik hem toen) op de middelbare school gezeten in Lisse. Roef had toen al een bijzondere persoonlijkheid echter was moeilijk te doorgronden. Ik heb hem zijdelings gevolgd, zijn stukken en films gezien en bewonder hem, nu nog steeds over de kracht die hij uitstraalde en hoe zijn broer en Suzan nog over hem spreken. Er zat passie in Roef..ook al toen hij tiener en puber was. Ik hoop dat zijn kinderen dit voortzetten. Suzan, Bastiaan,pap en mam en kids...jullie Rufy was a bit goofy (eigenzinnig) however...a guy you meet once in a lifetime! Ik heb zijn correspondentie met zijn grote idool gevolgd...maar Roef, jij bent zelf ook een idool geworden. Ik denk geregeld aan jou, mijn oude klasgenoot. Met warmte en liefde, Fransca 
Op 19 januari 2010
om 23:17 getekend door:
F.r.a.n.s.c.a.
Dit is niet ok
Lieve Susan,

Ik zag je gister bij Opium. Heb echt bewondering voor je hoe je de laatste 3 jaar bent doorgekomen en de kracht hebt gevonden om door te gaan met je leven en weer plezier hebt gevonden in het Toneelspelen!

Denk aan je !

Liefs Suzanne 
Op 14 januari 2010
om 8:42 getekend door:
S.u.z.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Elke aflevering Gooische Vrouwen bedenk ik mij wat een verdriet je nog altijd moet hebben Susan. Het is enorm knap en ook goed dat je zo door kan gaan. Je had een bijzondere man en hij zal zeker nog in jullie verder leven. Nu ik de dvd-box Grijpstra& de Gier thuis heb, ben ik extra met jullie in mijn gedachten.
Sterkte! 
Op 28 september 2009
om 22:38 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
in 2006 kwam ik roef tegen op de set van grijpstra & de gier. Hij zei dat ie naar huis ging om even wat te eten. En een jaar later was ie er niet meer, overleden tijdens een etentje in restaurant harkema te amsterdam. Het blijft onbegrijpelijk. Susan veel sterkte, ik kwam je laatst nog tegen toen ik mee speelde in gooische vrouwen. Vr. Groet, Oscar 
Op 5 september 2009
om 9:25 getekend door:
O.s.c.a.r.
Dit is niet ok
Mooie lieve dappere vrouw van Roef heel veel sterkte met uw kindjes op deze zware dag een moeder/oma 
Op 30 augustus 2009
om 16:54 getekend door:
J.e.n.n.y.
Dit is niet ok
Er zijn niet zoveel overleden ster , waar ik vaak aan moet denken , maar Roef zeker , Roef je hebt een plekje in mijn hart ! 
Op 6 juni 2009
om 20:44 getekend door:
L.i.n.d.s.a.y.
Dit is niet ok
Ik heb het niet zo vaak met overleden bekenden.. maar aan Roef moet ik nog regelmatig denken.
Vandaag kom ik hier kijken het blijkt zijn verjaardag te zijn..

Ik wil op deze dag zijn vrouw, kinderen en iedereen die van hem houdt sterkte wensen.
het zal nooit helemaal wennen. 
Op 25 mei 2009
om 11:04 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s.
Dit is niet ok
lieve Roef .gaat het een beetje op die mooie ster. hier op de aarde missen we je vooral je gezin ooit zien jullie elkaar weer .over 2 1/2week ben je jaris en dan zal ik aan je danken ,dag roef x noortje 
Op 6 mei 2009
om 15:01 getekend door:
n.o.o.r.t.j.e.
Dit is niet ok
Hoorde net "de helft van mij"van Bastiaan...Moest direct weer aan Roef denken en aan zijn vrouw en kindjes...het gemis blijft. 
Op 8 april 2009
om 13:22 getekend door:
R.e.g.i.n.a.
Dit is niet ok
Het is zó ontzettend droef.
Hold on. 
Op 25 januari 2009
om 23:15 getekend door:
G... .v.a.n. .d.e.r. .R.o.i.j.e.u.r.
Dit is niet ok
Hou je het een beetje vol daarboven Roef? Ik moest opeens aan je denken... Ik dacht, kom ik laat een berichtje achter. Nogsteeds besef ik niet voor de volle honder procent dat je overleden bent. Dat komt natuurlijk omdat je niet bij m'n dagelijkse bezigheden behoorde, maar voor vrouw en kids moet het moeilijk zijn. Let goed op ze! Ik denk dat ze je nog vaak genoeg nodig zullen hebben! Keep on going! 
Op 12 december 2008
om 17:51 getekend door:
P.a.u.l.i.e.k.e.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 85       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Noviansie
op 31 augustus 2007

Contact met beheerder >
Contact met Noviansie:


  annuleren
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: