Roef Ragas

Roef Ragas

25 mei 1965 - 30 augustus 2007

DE HEMEL HEEFT ER EEN STER BIJ, DE AARDE IS ER EENTJE KWIJT

Bekend als De Gier in de politieserie Grijpstra & De Gier. Hij vervulde die rol van 2004 tot 2006 in 36 afleveringen. Ook was Ragas te zien in andere tv-series, speelfilms en op het toneel.

Ragas studeerde in 1994 studeerde af aan de Toneelschool in Amsterdam. Daarvoor had hij al een studie Nederlands afgerond.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met Gooise Vrouwen-actrice Susan Visser. Het stel heeft twee kinderen.

Volgend seizoen zou hij onder meer te zien zijn in de toneelbewerking van Knielen op een bed violen, en met een theatermonoloog van Jeroen Brouwers .

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

„Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. „Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

„Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem „zeer bekwaam en toegewijd”. „Het is verschrikkelijk dat zo'n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo'n jonge leeftijd is weggevallen.”
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 1688        Volgende >
lieve susan en kinderen, ik ken jullie helemaal niet maar ik denk elke dag aan jullie.ben een fan van gooise vrouwen en als je dan naar je kijkt dan speel je je rol echt nog steeds geweldig. maar ik zie het verdriet in je ogen en ik wil je sterkte wensen want ik ben zelf ook een jonge moeder van 3 kinderen en voel met je mee!
veel sterkte en mag geluk naar je toe komen in deze tijden! 
Op 21 november 2007
om 13:37 getekend door:
s.u.z.y.
Dit is niet ok
Lieve Susan en familie

Al ken ik jullie helemaal niet, toch denk ik de laatste tijd veel aan jullie. Hoe ongelooflijk moeilijk moet dit zijn en ik vraag me soms dan ook af hoe iemand zo'n verlies kan dragen. Via deze weg wil ik jullie dan ook ontzettend veel kracht toewensen om dit een plek te geven. Roef was een prachtvent, en het is onvoorstelbaar dat hij er niet meer is... 
Op 19 november 2007
om 10:09 getekend door:
E.s.t.h.e.r.
Dit is niet ok
langs deze weg wil ik je veel sterkte toewensen met het verlies van je man.
Als persoon lijk je me een vrouw die
zich in haar huwelijk met deze man helemaal op haar plaats heeft gevoelt.
Het spijt me zeer dat dit jullie is overkomen..mijn oprechte deelneming

Arie Dussel 
Op 16 november 2007
om 14:46 getekend door:
a...d.u.s.s.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Susan,

Ik zag je gisteren in de laatste aflevering van Gooische Vrouwen. Je bent een fantastische actrice, ik vind het vreselijk wat er met jouw man is gebeurt. Ik hoop dat het naar omstandigheden goed met jou gaat. Je lijkt me een erg sterke vrouw.
Veel sterkte, ook voor jouw kinderen.
Sterre (15) 
Op 12 november 2007
om 21:16 getekend door:
S.t.e.r.r.e.
Dit is niet ok
lieve Susan,
vanavond weer gekeken naar Gooise vrouwen,iedere keer als ik je zie heb ik zo'n intens medelijden met je,wat moet dit een vreselijke zwaren tijd voor je zijn.
Ik wil je alleen laten weten,dat er heel veel mensen aan je denken en met je meeleven hopelijk helpt dit je een klein beetje.
Liefs en heel veel kracht en sterkte wens ik je toe,
XXX Irene 
Op 12 november 2007
om 0:18 getekend door:
i.r.e.n.e.
Dit is niet ok
Susan,

Mijn herinnering aan Roef is kort, intensief, en vol humor. Een paar jaar gelden was ik in Marseille voor een hardloopwedstrijd, waar ook Jean-Willy Mosse, Charles en Roef waren. We mistten ons vliegtuig terug en branchten de nacht door op t vliegveld met het drinken van goedkope wijn en t racen met baggage karretjes door de verlaten hallen. 't Zijn van die kleine herinneringen die je altijd bijblijven - vooral de blikken van de andere gestrandde reizigers die haast meewarig naar die "kinderen" aan t kijken waren.

Veel sterkte,
Hans 
Op 8 november 2007
om 10:34 getekend door:
H.a.n.s. .K.o.e.l.e.m.a.n.
Dit is niet ok
Beste Susan,

Natuurlijk "ken" ik je alleen via je (mooie) acteerwerk. Toch wil ik je hierbij condoleren met je enorme verlies. Ik gun jou en de kinderen veel oprechte warmte en steun van dierbaren in deze moeilijke tijd.

Heel hartelijke groet,
Robert uit IJmuiden 
Op 8 november 2007
om 0:42 getekend door:
r.o.b.e.r.t.
Dit is niet ok
Lieve Susan
ik heb je gister nog even gesproken, maar niet lang, wilde je niet lastig vallen in deze moeilijke periode. ik weet dat je het zwaar hebt, en misschien heb je hier niet vil aan.. maar ik wil wel laten weten en merken dat ik er altijd voor je ben, maakt niet uit wat er gebeurd. ik mis roef! die laatste keer was zo onwijs gezellig met zijn 6en eten. ik bel je van t weekend nog wel even! hele dikke kussen, judith 
Op 6 november 2007
om 21:58 getekend door:
J.u.d.i.t.h. .m.a.a.s.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Susan,ik ken je niet,alleen van de geweldige personages die je neerzet op tv.Ik heb geen idee of nabestaanden ooit zo'n nationaal condoleance register lezen.

Maar toch ..

Ik weet wat het is om nabestaanden te verliezen.Ik verloor mijn beide ouders toen ik 22 jaar was.Maar je man,zo vroeg en met wie je nog je hele leven had willen delen en de vader van je kinderen verliezen,is 1 van de ergste dingen die je kunt overkomen lijkt mij.Ik kan me geen voorstelling maken bij wat jij nu moet voelen.Ook al die,ongetwijfeld soms vreselijke ,publiciteit om jullie heen ... Ik wens je heel erg veel kracht en moed.En ik hoop dat Roef in jullie hart bij jullie zal zijn en jullie daarmee kracht zal geven op de lange en hopelijk ook mooie weg die nog voor jullie ligt!

Ooit zal de zon ook weer voor jullie schijnen ..

Sterkte 
Op 4 november 2007
om 14:48 getekend door:
L.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Susan,
Heel veel sterkte met dit grote verlies!Ik weet wat je doormaakt. Mijn tweelingzusje (32) overleed in januari aan kanker na een heel kort ziekbed. Zij heeft nog genoten van Gooise vrouwen. Ik wens je heel veel sterkte,
Suzanne (uit A'dam) 
Op 3 november 2007
om 22:13 getekend door:
S.u.z.a.n.n.e.
Dit is niet ok
R.I.P. 
Op 3 november 2007
om 18:26 getekend door:
A.n.a.n.d.
Dit is niet ok
Mijn hart breekt als ik naar gooise vrouwen kijk.
Ik vind het zo erg voor Suzanne en haar kids.
Ik wens je erg veel sterkte om door deze moeilijke tijd heen te komen. 
Op 30 oktober 2007
om 14:27 getekend door:
H.a.r.m.a.
Dit is niet ok
Als ik naar Gooise Vrouwen kijk moet ik meteen denken aan het verschrikkelijke verhaal wat je nu moet meemaken. Ik wens jou en je 2 kinderen en natuurlijk de naaste familie en vrienden enorm veel sterkte en kracht toe om hier samen doorheen te komen. Onvoorstelbaar.. iemand die zo ineens er nooit meer zal zijn. Ik hoop oprecht dat de herinneringen steeds dragelijker zullen worden en jullie ergens de moed en kracht vandaan kunnen halen om verder te gaan! 
Op 29 oktober 2007
om 21:08 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
er valt weinig meer te zeggen. ik heb er in ieder geval geen woorden voor. ik voel met je mee. heel veel sterkte met de verwerking en ik hoop dat de toekomst jou alleen goeds brengt, want dit verdien je absoluut niet. tranen. 
Op 27 oktober 2007
om 23:18 getekend door:
C.e.c.i.l.e.
Dit is niet ok
Lieve Susan en Kinderen

Heel veel sterkte met dit grote verlies...Ik denk aan jullie.

Liefs Maud 
Op 23 oktober 2007
om 19:28 getekend door:
M.a.u.d.
Dit is niet ok
ik bedoel dit echt heel vriendelijk maar kan iemand mij vertellen wat voor vreselijke dood hij is gestorven?Ik wens zijn vrouw en kindjes heeeeel veeeel liefs en sterkte,dikke kus hen 
Op 23 oktober 2007
om 15:56 getekend door:
H.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
ik ben erg geschokt om jou overlijden
Roef en dan ook nog zn vrselijke dood 
Op 21 oktober 2007
om 19:21 getekend door:
J.e.r.o.e.n.
Dit is niet ok
Ontzettend veel sterkte en kracht toegewenst om door te gaan na het overlijden van je lieve roef en jullie vader hij is nu een mooi helder sterretje boven in de hemel 
Op 18 oktober 2007
om 20:33 getekend door:
s.y.l.v.e.a.
Dit is niet ok
nederland is een groot acteur armer veel sterkte susan en de kinderen 
Op 18 oktober 2007
om 0:50 getekend door:
p.e.t.e.r.
Dit is niet ok
Ik wil zijn vrouw en kinderen, ouders, en verdere familie en vrienden, ontzettend
veel sterkte toewensen in het verwerken van dit intens verdriet, dit is niet eerlijk. Ik wens u veel kracht en sterkte toe 
Op 17 oktober 2007
om 16:06 getekend door:
C.o.r.r.i.e. .M.e.e.r.t.e.n.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 85       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Noviansie
op 31 augustus 2007

Contact met beheerder >
Contact met Noviansie:


  annuleren
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: