Contact informatie

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u door middel van onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Vandaag hebben we op verzoek en namens de familie van Sandra Reemer een bedankje gestuurd naar iedereen dit dit register heeft getekend. Dat ging op zich goed, totdat bleek dat men kon reageren op deze mail, waardoor deze reactie ook bij alle anderen terecht kwam. Dit heeft geleid tot een kettingreactie van tientallen mails van mensen die zich willen afmelden. Inmiddels is dit gestopt. We betreuren dit uiteraard en hebben de nodige aanpassingen gedaan om dit in het vervolg te voorkomen. We willen benadrukken dat hiermee niet alle e-mailadressen op straat zijn komen te liggen zoals sommigen suggereren. Er is ook geen sprake van hackers of een virus. Het betrof slechts een instellingsfout in de maillijst software.

Uw naam


Uw emailadres


Uw vraag of opmerking

Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.