Anton van Wijngaarden

Anton van Wijngaarden

11 juli 1962 - 16 september 2020

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Hij was een krachtig, verbindend en goedlachs mens.
Nu heeft hij rust.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 147        Volgende >
Anton, je wordt gemist. Ik wens de familie heel veel sterkte met het verwerken van het verlies. 
Op 21 september 2020
om 10:28 getekend door:
R.o.b. .K.l.i.n.k.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Zo'n sympathieke, goedlachse en warme persoonlijkheid. Ik ben er stil van. Veel sterkte voor allen die hem lief waren. 
Op 21 september 2020
om 10:10 getekend door:
J.o.s.e. .M.o.l.
Dit is niet ok
Ik zie je 20 jaar gelden nog vanuit de vreemdelingenpolitie bij TT&T binnenkomen met een liefelijke en aanstekelijke lach. Jaren niet gesproken totdat je bij ons solliciteerde en ik in de BAC mocht plaatsnemen. Je kwam binnen en je had nog steeds diezelfde liefelijke en aanstekelijke lach. Tot het laatste moment heb je die lach gehad. Ik weet zeker dat -waar je ook bent- je diezelfde lach blijft houden. Hij blijft mij in ieder geval altijd bij.
Sterkte aan de familie met dit enorme verlies. 
Op 21 september 2020
om 9:03 getekend door:
D.a.n.n.y. .M.U.l.d.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anton,lieve familie, wat is het toch snel gegaan allemaal. Ik zal jou blijven herinneren als een vrolijke, goedlachse collega.Een rasoptimist die in de hektiek stond voor zijn medewerkers. We hebben als MT KIC veel gelachen. Ik wens de familie veel kracht toe in de komende tijd. Anton, jij blijft altijd in mijn gedachten. 
Op 21 september 2020
om 8:59 getekend door:
D..s.i.r..e. .W.o.u.t.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste familie,
wat een intens verdrietig nieuws. Hoewel ik maar kort met hem heb samengewerkt heeft Anton grote indruk om mij gemaakt. Veel sterkte met dit enorme verlies.
Geerten van Zadelhoff 
Op 21 september 2020
om 8:44 getekend door:
G.e.e.r.t.e.n. .v.a.n. .Z.a.d.e.l.h.o.f.f.
Dit is niet ok
Met ongeloof het nieuws gekregen. Groot verlies van een goed mens en collega. Ontzettend veel sterkte voor zijn familie en nabestaanden. 
Op 21 september 2020
om 8:39 getekend door:
L.a.u.r.e.n.s. .H.e.n.d.r.i.k.s.
Dit is niet ok
Beste familie,
Het overlijden van Anton is een grote schok. Anton was een gedreven en aimabel mens. Zijn overlijden is onwerkelijk en zal jullie veel verdriet doen. Bij het verwerken daarvan wens ik jullie veel kracht. Anton zal voortleven door de vele goede herinneringen aan hem. Dat dit jullie tot troost mag zijn. 
Op 21 september 2020
om 8:37 getekend door:
R.o.b. .B.e.r.e.n.d.s.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Anton was een heel mooi mens. Heel veel sterkte voor zijn vrouw en kinderen en alle dierbaren die Anton zullen missen. 
Op 21 september 2020
om 8:33 getekend door:
U.r.s.u.l.a. .E.e.n.s.c.h.o.t.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,

En plots is Anton er niet meer. Ik kan het nog moeilijk geloven, zeker als ik die foto zie met zijn typische altijd positieve uitstraling. Wat een fijne, warme, opgewekte vent met een groot hart voor alle mensen om hem heen! Heel veel sterkte voor alle dierbaren die Anton erg zullen missen. 
Op 20 september 2020
om 21:53 getekend door:
B.a.r.t. .S.p.r.i.n.k.h.u.i.z.e.n.
Dit is niet ok
Dag Anton, vreselijk jammer dat jouw leven maar zo kort zou duren. Je was zo'n vriendelijke en zachte persoonlijkheid. Ik had je ook nog veel motorritjes en uitjes met de cowboylaarzen gegund. Aan jouw familie wens ik alle sterkte. 
Op 20 september 2020
om 21:11 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e. .F.r.a.n.t.z.e.n.
Dit is niet ok
Een mooi mens is heengegaan. Ik wens Anton veel kracht en liefde op zijn reis naar het Licht en dat onze gedachten hem mogen ondersteunen op zijn weg! Kracht en sterkte ook voor degenen die Anton achterlaat, in het bijzonder voor zijn vrouw en kinderen. 
Op 20 september 2020
om 21:06 getekend door:
C... .F.r.a.a.n.j.e.
Dit is niet ok
Wat een triest bericht. Een geweldig fijne collega, warme leidinggevende en prachtig mens is er niet meer. Heel veel sterkte voor zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden. 
Op 20 september 2020
om 20:52 getekend door:
D.i.c.k. .v.a.n. .S.o.e.s.t.
Dit is niet ok
Kom net terug van vakantie en schrok erg van dit onverwachte bericht. Altijd aardig en een goed mens. Ik wens zijn familie heel veel sterkte. 
Op 20 september 2020
om 16:51 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .L.e.n.t.
Dit is niet ok
Ik ben diep getroffen door het bericht dat Anton er niet meer is. Meer dan een jaar mocht ik met Anton samenwerken in het AC in Den Bosch, toen hij handhavingsportefeuillehouder werd. Wat was hij een fijne manager, maar ook een lieve man. Altijd goed gehumeurd, altijd met een glimlach! Ik bewaar een fijne herinnering aan een bijzonder mens. Rust zacht, lieve Anton!
Veel sterkte voor de familie met het dragen van dit groot verlies! 
Op 20 september 2020
om 15:51 getekend door:
M..r.t.a. .L.e.b..
Dit is niet ok
Bij IND aantal jaren met Anton samengewerkt bij ULAD in Hoofddorp. En herinner mij Anton inderdaad altijd met een lach maar ook serieus als het gevraagd werd. Het leven is soms oneerlijk maar reacties lezende en mijn/onze herinneringen maken dat alle nabestaanden hieruit kracht mogen putten bij verwerken van dit verlies. 
Op 19 september 2020
om 18:50 getekend door:
P.e.t.e.r. .d.e. .K.o.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Anton een positief in het (ambtelijk) leven staande collega die een open houding had naar andere organisaties en - belangrijker nog - naar andere mensen.
Ik heb hem maar een paar keer mogen ontmoeten maar heb direct een ?klik? ervaren. Prachtig om samen te werken en prettig zaken doen. Ook het samen bemensen van een stand op een congres was vooral ook gezellig.
Dit zijn ongetwijfeld kernkwaliteiten van de mens Anton en dan laat hij daardoor een enorm gat achter bij familie en vrienden. Maar ongetwijfeld ook veel warme herinneringen. Samen met zijn levenswijsheid hoop ik dat dit door familie en vrienden kan worden omarmd in een warme nagedachtenis. Sterkte daarbij. 
Op 19 september 2020
om 11:21 getekend door:
P.e.t.e.r. .v.a.n. .d.e.n. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Ik heb Anton altijd met een smile gekend. Hij was een superfijne collega, een prachtig mens met een hart van goud. We gaan hem ontzettend missen.
Familie van Anton, gecondoleerd met dit verlies en enorm veel kracht toegewenst. 
Op 18 september 2020
om 22:21 getekend door:
F.a.d.i.m.e. .K.a.r.a.b.u.l.u.t.
Dit is niet ok
De man met de happysocks, zo humoristisch, goedlachs en prachtig... De gesprekjes over de motortochtjes je humor gewoon een super manager die ik ga missen... Keep up the good spirite!!!

Heel veel sterkte en kracht voor je gezin..

Liefs
Katja 
Op 18 september 2020
om 20:20 getekend door:
K.a.t.j.a.
Dit is niet ok
Anton, de zachtmoedige man die altijd voor iedereen klaarstond, de man die nooit heel erg boos kon worden en vrijwel overal een positieve draai aan wist te geven? Onwerkelijk en oneerlijk dat juist hij er niet meer is. Ik zal hem nooit vergeten.

Beste familie van Anton, heel veel sterkte in deze ontzettend moeilijke tijd. 
Op 18 september 2020
om 18:35 getekend door:
D.e.n.n.i.s. .L...
Dit is niet ok
Beste familie,

Anton was bijna altijd goedlachs, hij was de vriendelijkheid zelve. Een hele fijne collega, maar bovenal een goed mens is heengegaan. Een te groot verlies voor ons allemaal dat hij er niet meer is.

Ik wens de familie heel veel sterkte. 
Op 18 september 2020
om 18:04 getekend door:
P.e.t.e.r. .H.o.e.t.a.h.a..a.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 8       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
A. Pavic
op 17 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
17 november 2020
Contact met beheerder >
Contact met A. Pavic:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Anton van Wijngaarden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: