Anton van Wijngaarden

Anton van Wijngaarden

11 juli 1962 - 16 september 2020

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt

Hij was een krachtig, verbindend en goedlachs mens.
Nu heeft hij rust.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 147        Volgende >
Lieve Anton,

Wat ben ik blij dat ik je heb mogen leren kennen. Je optimisme, je brede lach, je openheid en vooral je oprechte interesse in de mens zullen mij bijblijven. Elke ochtend deed je je rondje over de afdeling. En elke dag was het weer een verrassing welke prachtige sokken je dit keer weer droeg. Je ging nooit weg zonder even te checken hoe het met ons ging.

Jouw deur stond altijd open en hoe druk je het zelf ook had, je liet alles vallen als ik het nodig had. En wat heb ik je nodig gehad. Je onvoorwaardelijke steun naar mij toe, daar ben ik je nog altijd dankbaar voor. Nog regelmatig verwijs ik naar ?de manier waarop Anton het deed?. Dit zegt genoeg.

In moeilijke tijden was jij degene die de rust bracht binnen het team. En als het kon, dan moest er ook vooral geborreld en gelachen worden.

Ik ga je ontzettend missen.

Familie en alle dierbaren van Anton, heel veel sterkte toegewenst, nu en in de toekomst. 
Op 18 september 2020
om 11:21 getekend door:
A.n.o.u.k. .H.a.a.k.
Dit is niet ok
Beste Anton en familie,
wat een gat laat je achter. Ik heb enkele jaren met je gewerkt in Zwolle en heb altijd fijne herinneringen overgehouden aan die tijd met jou. Ook bij A&B hielden we met enige regelmaat contact. Dat je naar mijn oude team T&I overstapte vond ik geweldig, want ik wist meteen dat je de juiste manager was voor die club. Een mensen-mens was je in hart en nieren.
En nou ben je er niet meer. Ik ben intens verdrietig hierom en zal je erg missen.
Rust zacht en ik wens zijn gezin en familie veel sterkte. 
Op 18 september 2020
om 10:36 getekend door:
P.J.
Dit is niet ok
Mooi mens, Fijn dat onze paden elkaar hebben gekruist. Altijd in herinnering een goede kerel en "Big Chief" Ik wens de familie kracht met het missen en verwerken maar wees vooral met een glimlach trots op hem! 
Op 18 september 2020
om 10:28 getekend door:
R.u.s.s.e.l.l.
Dit is niet ok
Beste familie,

Een heel verdrietig bericht.
Ik wil jullie condoleren met het overlijden van jullie lieve vader en man. Ik heb Anton leren kennen in Den Bosch en het genoegen gehad om een paar jaar met hem te mogen samen werken. Ik herinner mij Anton als een vriendelijke, warme en integere man met veel belangstelling voor anderen en die graag het goede wilde doen. Ik wens jullie veel sterkte toe en hoop dat jullie veel warmte en steun mogen ontvangen van de mensen om jullie heen. 
Op 18 september 2020
om 10:00 getekend door:
L.a.u.r.a. .S.o.m.e.r.s.
Dit is niet ok
Onwerkelijk en zo verdrietig. Anton was altijd vrolijk, positief en had een luisterend oor. Het is een groot verlies. Ik wens de familie van Anton heel veel sterkte! Anne-Marie Pels 
Op 18 september 2020
om 9:54 getekend door:
A.n.n.e.-.M.a.r.i.e. .P.e.l.s.
Dit is niet ok
Beste Anton,

Alhoewel we elkaar maar een paar keer ontmoet hebben, is het voor mij duidelijk dat je een gat achterlaat bij jouw naasten.

Ik wens jouw naasten, zowel privé als zakelijk, veel sterkte.

Rust zacht Anton... 
Op 18 september 2020
om 9:43 getekend door:
O.e.t.a. .K.u.m.a.r.a.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik heb Anton altijd ervaren als een warme, betrokken en immer vrolijke manager wiens deur altijd open stond.
Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte gewenst. 
Op 18 september 2020
om 9:40 getekend door:
J.e.a.n.e.t.t.e. .v.a.n. .d.e.r. .W.e.e.l.e.
Dit is niet ok
Lieve Anton, een jaar geleden begon onze samenwerking. We maakten kennis en ik raakte onder de indruk van je energie, betrokkenheid en kennis. Helaas was het je niet gegund om al je mooie plannen zelf uit te voeren. Wij gaan ze nu oppakken en zullen ons vaak de vraag stellen, wat zou Anton hiervan vinden. Daar krijgen we vast de goede energie van! Ik wens Anette en je drie kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies en hoop dat alle herinneringen tot steun zullen zijn. 
Op 18 september 2020
om 9:39 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e. .v.a.n. .d.e.r. .H.e.i.j.d.e.n.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort.

Lieve Anton, je hebt onze wereld een stuk mooier gemaakt. Stoer en warm, met je enorme positiviteit, humor en vrolijke sokken. Zeer geliefd op het AC Den Bosch. En de fijnste manager ooit. Met je oprechte belangstelling en brede glimlach was je er altijd voor ieder van ons. We waren veilig bij jou. Crisis of niet, het welzijn van jouw mensen stond voorop. En gelachen hebben we!

Wat en enorm gemis. Familie en alle dierbaren van Anton, heel veel sterkte toegewenst, nu en in de toekomst. 
Op 18 september 2020
om 9:33 getekend door:
R.a.j.k.a. .v.a.n. .S.n.i.p.p.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Anton,

Ongeveer vijf jaar was jij een van de fijne college managers Asiel op de locatie Den Bosch.
In 2015 hebben wij mede ook door jouw tomeloze inzet de hoge instroom aangepakt en de locatie Den Bosch door de daaropvolgende woelige tijd geloodst. Jij bent een fijn mens, altijd klaar staan voor een ander, behulpzaam en groot gevoel voor humor. Een kerel met gouden hart. Trots op je gezin.Vaak maakte we grappen over ons geboortejaar en leeftijd en de sokken die je droeg. Wij zijn namelijk bijna even oud. Bij je vertrek uit Den Bosch had je voor iedere college een zeer gemeend mooi woordje recht uit je hart.

Anton we gaan je missen. In mijn herinnering als een fijne college waarvan we veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen.

Lieve familie veel sterkte met het verlies maar koester de mooie herinneringen aan jullie echtgenoot en vader. 
Op 18 september 2020
om 9:11 getekend door:
R.o.n. .S.c.h.m.i.d.t.
Dit is niet ok
Ben erg geschrokken van het bericht dat Anton is overleden. Ik heb hem leren kennen als een enorm aardige man en zeer gewaardeerd leidinggevende. Een groot verlies voor de IND. Ik wens zijn gezin heel veel sterkte. 
Op 18 september 2020
om 9:04 getekend door:
P.e.t.r.a.
Dit is niet ok
Wat ontzettend verdrietig en oneerlijk dat veel te vroeg afscheid moet worden genomen van zo'n vrolijke, betrokken en warme man als Anton. Heel veel sterkte gewenst. 
Op 18 september 2020
om 9:00 getekend door:
L.i.z.z.y. .R.i.j.k.e.n.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Ik heb je niet heel goed gekend, maar je kwam op mij over als een open, vriendelijke en warme man. Veel sterkte voor de nabestaanden met dit verlies. 
Op 18 september 2020
om 8:45 getekend door:
M.i.e.k.e. .T.e.e.u.w.s.e.n.
Dit is niet ok
Wat een intens verdrietig bericht. Ik heb je niet goed gekend Anton, maar je kwam op mij over als een leuk, warm en positief mens. Heel veel sterkte voor jouw dierbaren. 
Op 18 september 2020
om 8:36 getekend door:
S.a.r.a. .G.r.o.e.n.e.v.e.l.t.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend triest nieuws.
Anton was gewoon een prettig mens: toegankelijk, vrolijk, positief, aardig, betrokken, hartelijk.
Wat een gemis voor een ieder.
Veel sterkte. 
Op 18 september 2020
om 8:35 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .d.e. .W.i.t.t.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk triest en naar nieuws. Anton is één van de meest prettige en positieve mensen die ik ooit heb gekend. Zelden heb ik zo´n fijne manager gehad waarbij ik echt het gevoel had dat hij altijd voor me klaar stond - en dat heeft hij ook gedaan in zware tijden. Een fantastische man en een goed mens was het.

Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe met het verlies van Anton. 
Op 18 september 2020
om 8:33 getekend door:
C.h.r.i.s. .v.a.n. .G.o.r.p.
Dit is niet ok
wat een triest bericht...ik heb je in Den Bosch leren kennen als een heel integer, aardig en humoristisch mens. Zoals mijn collega gisteren zei 'een echte mensenmanager' en dat is een groot compliment. Rust zacht en veel sterkte aan familie & vrienden 
Op 18 september 2020
om 8:16 getekend door:
M.a.r.k. .H.o.u.t.z.a.g.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie,

Het was een eer om Anton te leren kennen en nauw met hem samen te werken. Met zijn positiviteit, gedrevenheid en betrokkenheid heeft hij een enorme indruk op mij gemaakt. Als Anton ons kantoortje binnenkwam met zijn grote glimlach dan kwam het goed.
Een warm en lief persoon die er voor je was. Voor altijd in mijn hart. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe. 
Op 18 september 2020
om 8:05 getekend door:
L.o.l.a. .W.i.c.h.e.r.s.
Dit is niet ok
Anton, ik heb zo nu en dan met je mogen samenwerken. Jij, betrokken en altijd op zoek naar een goede oplossing. En gelachen dat we hebben. Familie en vrienden van Anton, heel veel sterkte en kracht toegewenst. 
Op 18 september 2020
om 7:20 getekend door:
H.e.r.m.i.e.n. .B.o.s.c.h.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Anton en familie,

alhoewel het al weer enige jaren geleden is dat ik met Anton heb mogen samenwerken heb ik uitermate goede herinneringen aan hem. Betrouwbaarheid en rust straalde hij uit. Je kreeg Anton niet gek, ook niet in hectische tijden. Hij was er voor zijn medewerkers met oprechte aandacht en interesse. Veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Erik van 't Geloof 
Op 17 september 2020
om 21:58 getekend door:
E.r.i.k. .v.a.n. .'.t. .G.e.l.o.o.f.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
A. Pavic
op 17 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
17 november 2020
Contact met beheerder >
Contact met A. Pavic:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Anton van Wijngaarden

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: