Henk Dijkstra

Henk Dijkstra

23 januari 1954 - 22 november 2021

Heel bijzonder
heel gewoon
gewoon een heel bijzondere man.

Wij hebben plotseling afscheid moeten nemen van onze broer, zwager en oom
Henk Dijkstra
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 9 van 9
Gecondoleerd heel veel sterkte 
Op 28 november 2021
om 21:03 getekend door:
A.B.E.B.E.
Dit is niet ok
Henk heeft een hele tijd bij de stichting NME als vrijwilliger gewerkt. Met veel enthousiasme gaf hij kinderen voorlichting over diverse vormen van energie bij de Energiebus. Ook heeft hij in het Repair Café veel mensen blij kunnen maken door hun huishoudelijke apparaten weer te repareren.
Henk wordt zeer gewaardeerd voor zijn inzet in de tijd die hij bij ons heeft doorbracht.
Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in het verwerken van dit verlies. 
Op 26 november 2021
om 12:06 getekend door:
H.e.n.d.r.i.k. .G.r.o.o.t. .e.n. .P.e.t.r.a. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Henk... waar moet ik beginnen... ik ga je zeker missen , alle klussen die we samen deden ... de gesprekken die wij voerden onder het genot van bakken met koffie... het eten wat ik je bracht waar je heerlijk van genoot zoals je apte.. en was het even stil??? Dan riep ik hangend over mijn balkon naar beneden wachtend op je reactie en dan was er weer een gesprek... soms minder maar vaak ook goed en ff gezellig... wij konden het samen goed vinden je was een man met kennis en had passie voor wat je deed... maar...vriend ik zal je nog heel erg gaan missen , rust zacht. 
Op 26 november 2021
om 0:00 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .R.o.b.e.r.t.
Dit is niet ok
Beste Familie van Henk
Wij hebben Henk leren kennen in een huiskring van Sjaloom, maar omdat hij besloot om de gemeente de Ark te bezoeken is het contact steeds minder geworden. Henk was een rustige, aardige persoon , die na een heel moeilijke tijd het geloof in Jezus gevonden had, door zijn geloof in zijn hemelse Vader mogen wij weten dat hij de rust gevonden heeft. Wij wensen hierbij de nabestaande veel sterkte met die verlies. 
Op 25 november 2021
om 22:22 getekend door:
H.e.n.k. .e.n. .A.n.n.e. .M.a.r.i.e. .P.o.o.r.t.v.l.i.e.t.
Dit is niet ok
De familie van Henk willen wij van harte condoleren met het overlijden van Henk. We hebben hem vanuit de kerk (Sjaloom in Heerhugowaard) leren kennen als iemand met goed hart, als behulpzaam en liefdevol voor mensen. Zijn leven is niet gemakkelijk geweest, nu zijn alle tranen voorbij en is hij veilig in Jezus armen. 
Op 25 november 2021
om 21:39 getekend door:
E.r.n.a. .e.n. .J.e.l.l.e. .K.e.u.r.
Dit is niet ok
Beste henk, bedankt voor het altijd klaar staan als ik weer een vraag had over mijn auto. En voor het gezellige praatje vanaf mijn balkon in de zomer samen met Marcel. Ik hoop dat je je rust nu heb gevonden. Sterkte voor de nabestaanden. Laatste groet naar jou! Anja 
Op 25 november 2021
om 19:07 getekend door:
A.n.j.a.
Dit is niet ok
Henk, wat jammer dat ik je moet missen als goede buur. Als er wat was op elektra gebied jij stond altijd voor iedereen klaar. De jaarlijkse bbq was altijd erg leuk als jij erbij was. Ik hoop dat je de rust kan vinden die je zocht. Rust zacht man
Dirk 
Op 25 november 2021
om 17:08 getekend door:
D.i.r.k. .F.r.a.u.
Dit is niet ok
Henk, ongelooflijk: jij bent er niet meer.. Toen ik je leerde kennen was ik super trots op jou!Ik mocht jou interviewen en waar kon hielp je mij met tips voor mijn boek. Je pakte zo goed jouw leven zo goed op!! Op mijn boekpresentatie avond hielp je mee met de verkoop, als een echte zakenman. Ook was je de 'computerdokter' hier en ook van een collega van mij. Door drukte verloren we elkaar uit het oog maar vorig jaar heb je zelfs nog een patroon v e mondkapje gestuurd. Helaas bewandelde je ook diepe dalen en hoe verdrietig; we konden je niet helpen. Het was een schok te vernemen dat je er niet meer bent! Veel te jong..Dank dat we je mochten leren kennen. Voor familie en naasten ontzettend veel sterkte.
Theo en Margreet 
Op 24 november 2021
om 21:53 getekend door:
M.a.r.g.r.e.e.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd heel veel sterkte. Sylvia 
Op 24 november 2021
om 11:15 getekend door:
S.y.l.v.i.a. .s.m.i.t.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Alex Langenhorst
op 24 november 2021
en blijft zichtbaar tot:
24 januari 2022
Contact met beheerder >
Contact met Alex Langenhorst:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Henk Dijkstra

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto