Ligia Sanghita  Bahadoersing-Niederhauser

Ligia Sanghita Bahadoersing-Niederhauser

8 maart 1952 - 15 november 2021

Als God je dat verlangen gegeven heeft, gaat ie je zeker helpen om het te realiseren. Don't let anybody steal your dream.

Je was een flamboyante verschijning die iedereen aantrok met haar stralende licht. Mooi van binnen en buiten.
"Ghita roddelt nooit" was de meest gesproken zin op je wake en het was zo. Dat was tegen je principes. Vergeven, vergeten, mensen in nood helpen en genieten van het leven.

Je remigreerde naar je geliefde Suriname, waar je helaas maar 2 weken hebt kunnen doorbrengen voor je stierf in de armen van je geliefde, zorgzame echtgenoot en maatje Felix Niederhauser.

Je was een inspirerende vrouw die liet zien dat je niet in de keuken hoeft te staan om een goede moeder te zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 44 van 44
Mijn lieve nani, ik vind het zo jammer dat je niet meer bij ons kan zijn maar ik weet dat het goed is. Ik vind het moeilijk om een stukje te schrijven maar ik vond het altijd heel leuk als je er was. Of als we naar u gingen dat we altijd sammy gingen kijken. Ik weet dat u in Suriname wou blijven en ik ben zo super blij dat het uiteindelijk ook is gebeurd. Ik hoop dat al uw wensen uitgekomen zijn en dat u een heel, heel leuk leven hebt gehad en dat u gelukkig bent geweest. Hira 
Op 20 november 2021
om 20:19 getekend door:
H.i.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Ghita,

Ik was verrast om te horen dat jij er niet meer bent. Ik heb jou al een lange tijd niet gezien, maar je blijft in mijn hart. In de tijd dat wij elkaar zagen en gesproken hebben vond ik je een hele lieve zorgzame tante. Altijd wijs en behulpzaam en vol liefde. Die liefde zie ik ook terug bij jouw kinderen. Mijn ouders en zus spraken jou regelmatig en missen jou ook ontzettend. Veel liefs en rust zacht❤️ 
Op 20 november 2021
om 19:49 getekend door:
D.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Mijn lieve oudste zus Ghita is er niet meer. Niets zal meer hetzelfde zijn. Het heengaan van jou Ghita is als een bom bij mij terechtgekomen. Ik kan het nu nadat ik je gezien heb, pas geloven, de dood onze grootste vijand is en zo onherroepelijk.
Ghita je leeft voort in mijn hart, ik wil je bij deze bedanken voor de vele wijze gesprekken en adviezen in het leven.
Jij was mijn voorbeeld en ik was altijd trots dat jij mijn grote zus was. Je hebt mij nooit in de steek gelaten en was er altijd voor me in mijn moeilijkste momenten. We hebben heel veel lol gehad in onze onbezonnen jeugd. Mijn jeugdjaren gaan nu aan mij voorbij. Je zal voor altijd in mijn hart voortleven. Met jouw heb ik de mooiste jeugdherinneringen meegemaakt. Ik zal onze urenlange gesprekken missen.
Je bent ons voorgegaan lieve Ghita.
Love you forever & ever
Je zusje Ahylia 
Op 20 november 2021
om 19:23 getekend door:
A.h.y.l.i.a. .S.p.a.l.b.u.r.g.-.B.a.h.d.a.o.e.r.s.i.n.g.
Dit is niet ok
Lieve mam, we gaan je missen. Maar je zit in mij en in Cher. Ik zie je wanneer ik naar mn dochter kijk. Je blijft voor altijd in mn hart. Hou van jou. Je Jan 
Op 20 november 2021
om 19:03 getekend door:
J.e. .D.o.c.h.t.e.r.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Cheryl Asruf
op 20 november 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Cheryl Asruf:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ligia Sanghita Bahadoersing-Niederhauser

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto