Ligia Sanghita  Bahadoersing-Niederhauser

Ligia Sanghita Bahadoersing-Niederhauser

8 maart 1952 - 15 november 2021

Als God je dat verlangen gegeven heeft, gaat ie je zeker helpen om het te realiseren. Don't let anybody steal your dream.

Je was een flamboyante verschijning die iedereen aantrok met haar stralende licht. Mooi van binnen en buiten.
"Ghita roddelt nooit" was de meest gesproken zin op je wake en het was zo. Dat was tegen je principes. Vergeven, vergeten, mensen in nood helpen en genieten van het leven.

Je remigreerde naar je geliefde Suriname, waar je helaas maar 2 weken hebt kunnen doorbrengen voor je stierf in de armen van je geliefde, zorgzame echtgenoot en maatje Felix Niederhauser.

Je was een inspirerende vrouw die liet zien dat je niet in de keuken hoeft te staan om een goede moeder te zijn.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 44        Volgende >
Lieve familie. Het heengaan van Ghita heeft ons geraakt. Ik was sprakeloos. Door jou werd ik voor het eerst Mousi,mijn ouders Nanie en Nana. Je geboorte vonden wij geweldig. .Als jullie naar ons toekwamen was het feestJe gaat aan mij voorbij met haar ups en downs. Bij ons had een luisterend oor. Je hebt mijn kinderen meegenomen naar Nederland. Je volgde je eigen pad,je laatste terug naar je geboorteland. Janice en Cher heel veel sterkte en kracht dit verlies te dragen.Kleinkinderen ook. Felix ik hoop dat je de kracht vind dit verlies te dragen. Broers, zussen en andere familieleden ook veel kracht. De mens wikt,God beschikt. Heel veel kracht. Je Mousi. Zo kort na jouw moeder Rust zacht, Ghita. 
Op 21 november 2021
om 15:28 getekend door:
B.a.a.t.j. .M.o.u.s.i.
Dit is niet ok
Lieve Ghita,
Sinds kort ben ik bevriend geraakt met jou jongste zusje susan alhoewel ik haar minder zo lief vind als haar oudste oudste zus hoor maar ach, dat heb je vaak met die gasten omdat zij de jongste zijn worden zij door de oudere broers en zuster vaak verwend met als gevolg veel praatjes hé. maar goed wij kunnen met elkaar op schieten en zij heeft mij in die korte tijd veel aan haar familieleden leren kennen. zo waren wij ook bij jou thuis geweest en hadden toen besproken om een
overkapping te plaatsen, jullie vonden het prima en met onze verjaardag Susan en ik zijn dezelfde dag jarig waren jullie te samen om het te vieren nog hier naartoe gekomen en hadden in de buurt een lekker hapje genuttigd. Uit uit de vele condoleances die jou zijn verstuurd krijg ik een beeld omtrent jou diepere persoonlijkheid. Jij heb een extravert, integer, spontaan en bovenal een menselijke hart die in het aardse leven met volle teugen van genoot
en jou bloedverwanten met liefde om armen. zodoende ben jij zeer geliefd in de familiekring en vrienden contacten. maar jammer, wij mensen hebben allemaal niet het eeuwig leven. met heel veel droefenis en rouwenis nemen wij allemaal afscheid van jou heengaan en zullen jou voor het leven in onze harten sluiten. lieve ghita, jij staat nu voor de poorten van gods aangezicht. wees niet bevreest en heb geen angst want jij had als een voorbeeldig godsdienaar jou leven voldaan. ga zonder vrees, rancune en wrok de overstap maken van de korte aardse leven naar het rijk van gods eeuwige leven vaarwel. 
Op 21 november 2021
om 15:06 getekend door:
V.i.c.t.o.r. .H.u.g.o. .O.t.t.o. .v.a.n. .H.a.a.s.e.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte toegewenst met het plotselinge overlijden van Ghita.
Wij denken aan jullie. Wij koesteren de mooie momenten die wij hebben doorgebracht met jullie en de familie Sitaram.
Rust zacht Ghita.

Glenn en Maike Biekman 
Op 21 november 2021
om 14:45 getekend door:
G.l.e.n.n. .e.n. .M.a.i.k.e. .B.i.e.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Een schitterende bohemien. Jouw charisma bracht zelfs Carlos Santana bij ons thuis. Je was een winnaar. Vrouwen wilde je zijn en mannen wilde je bezitten, maar dat was niet altijd leuk.
Alleen de keuken boezemde je angst in. Je kon heel goed koken maar was faalangstig waardoor je het vermeed. Toch heb je me vaker verwend met bv garnalen en bhata. De dood van oom Moti heeft je, zoals de andere zware klappen in je leven, veel meer gedaan dan je liet blijken. Maar ik zag je mama. Ik merkte dat je onder dat rustige uiterlijk keihard vocht om weer gelukkig te worden en in het leven te blijven geloven. Positief denken was jouw motto!
Gelukkig ontmoette je Felix. Een echtgenoot die bij je paste en voor je zorgde. Jullie woonden in diverse landen met vele vrienden. Muziek, eten, drinken, kletsen met goed gezelschap, dat deed je het liefst. Je broertjes en zusjes konden nooit wat verkeerd doen in jouw ogen. Je stond niet in de keuken, maar je stond wel voor me klaar. Op de donkerste momenten in mijn leven was jij daar, voelde je dat ik je nodig had. Rust zacht lieve mama. Dank je wel voor je levenservaring, het vele lachen en onze speciale momentjes.
Je Meena, Sophia, Cher. 
Op 21 november 2021
om 13:36 getekend door:
C.h.e.r.
Dit is niet ok
Mijn nani
Altijd als ae bij mijn nani waren geweest kregen we heel veel dadels mee naar huis dat vond ik altijd heel lekker. De laatste keer dat ik haar ook zag voordat zij naar suriname ging wou zij ons erg verwennen we zouden eerst naar cafe de beer gaan bij de kuip maar omdat feyenoord speelden was alles gereserveerd voor de feyenoord fans dus gingen we uiteindelijk maar naar bram ladage wat overigens ook heel lekker was toen wij naar huis werden gebracht had opa felix geparkeerd op een plek wat eigenlijk niet mocht dus de politie kwam langs en vroeg aan nani of zij haar auto kon verplaatsen en nani kon vroeger altijd super goed auto rijden en zij is ook een perfectionist maar nani had al zo lang geen auto gereden dat het haar niet niet meer lukte dat vond ze heel erg. Wij kregen uiteindelijk ook natuurlijk nog een zak dadels mee naar huis.
Ik heb erg regelmatig hoofdpijn net als mijn nani dus altijd als ik bij nani was zei ze dat ik die hoofdpijn niet moest toe eigenen ik begrijp nog steeds eigenlijk niet wat dat betekent je had het ook heel vaak over de oudste zijn en dat dat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt mijn nani deed dat ook dat begreep ik wel ik hoop dat ik het net zo goed of misschien wel beter dan jou ga doen.
Mijn lieve nani❤ 
Op 21 november 2021
om 13:26 getekend door:
L.i.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Ghita, wat een klap is dit. Ik heb er geen woorden voor. Ontzettend bedankt voor alle leuke gezellige momenten met jou en Felix samen. Ik wens de familie, Felix, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte de komende tijd. Ontroerend mooi om te horen hoe de familie met elkaar deze tijd doormaakt ter ere van jou. Ik bid voor een waardig afscheid en een waardevol samenzijn voor jullie met elkaar en vooral in Suriname. Bedankt dat ik je gekend heb Ghita en tot ziens! Liefs Dennis 
Op 21 november 2021
om 12:22 getekend door:
D.e.n.n.i.s. .B.o.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Bevatten was moeilijk toen we het bericht hoorden van Felix. Het voelt nog steeds onwerkelijk. We zouden elkaar treffen in Suriname. Het mocht niet meer zo zijn, lieve Ghita.
Dank voor de mooie tijd die we samen doorbrachten en dank voor jouw elegante zijn.
‘Tu jahan jahan chalega, tera saaya saath hoga’
Je zult altijd voort blijven leven in onze zoete herinneringen.
Felix, heel heel sterkte!
Heel veel sterkte voor Janice en gezin, Cheryl en gezin en alle familieleden.
Liefs,
Maltie Ramsingh & Raj Mohan 
Op 21 november 2021
om 11:57 getekend door:
M.a.l.t.i.e. .&. .R.a.j.
Dit is niet ok
Lieve Ghita, wat verdrietig voor ons op aarde dat je er nu niet meer fysiek voor kunt zijn. Spiritueel was je er altijd en zul je er altijd zijn.

Ik heb alleen maar positieve herinneringen aan je die ook nog eens vormend voor mij waren omdat je een voorbeeld voor mij was als sterke onafhankelijke eigenwijze wereldse vrouw. Ik was zo trots op je. Je kwam vaak thuis bij ons met je latere echtgenoot toen nog niemand mocht weten dat jullie verkeerden. Daarna zette je door en ging je zoals altijd voor je liefde.

Je bracht ons ook naar Nederland als jonge vrouw een hele verantwoordelijkheid en zoals altijd deed je dat robuust en met overtuiging. Aangekomen in Nederland was er niemand om ons te ontvangen ben de familie was niet te bereiken, mobieltjes bestonden toen nog niet. Wederom pakte je door regelde dat we met de bus naar Rotterdam gingen terwijl naar later bleek de familie alweer onderweg was naar Schiphol. Je leverde ons gezond en wel af op hun adres waar ze op dat moment uiteraard zelf niet waren. Met je charme regelde je dat buren ons opvingen. Wat een levens lessen voor mij. Geen probleem was groot genoeg om niet opgelost te kunnen worden. Een les die ik voor altijd toepas.

Lieve Ghita,
Rust zacht en in vrede. Bosje en brasa😘🤗♥️ 
Op 21 november 2021
om 11:42 getekend door:
S.i.e.g.f.r.i.e.d. .A.i.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Gecondoleerd met dit grote verlies. We denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Aan een van mijn oudste nichten, Janice en Cher, extra bossies en brasas. 
Op 21 november 2021
om 11:04 getekend door:
N.i.l.a.m. .e.n. .K.e.e.s.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor Felix, Janice en gezin, Cher en gezin, familie en vrienden en iedereen die Ghita lief had. R.I.P. 
Op 21 november 2021
om 9:30 getekend door:
Y.v.o.n. .v.a.n. .D.o.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Gitta

Wij zullen je missen maar jij blijft altijd in ons hart je was een schitterende vrouw die precies wist wat ze wou en deed dat ook wensen je familie heel veel sterkte in deze tijd.
Melanie en Robby Biharie en ons gezin 
Op 21 november 2021
om 6:25 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .S.i.t.a.r.a.m.
Dit is niet ok
Rust zacht ghita heel veel kracht en sterkte aan de fam je kinderen kleinkinderen 
Op 20 november 2021
om 23:27 getekend door:
S.h.i.r.l.e.y.
Dit is niet ok
Lieve Ghita,

Zo plotseling ben je heengegaan, een triest bericht, niet te bevatten...
Als oudste nicht heb ik mooie herinneringen, zoals Audrey al zegt, de logeerpartijtjes met Auk en Suus.
Mn eerste bh van jou gehad, m'n voornaam, je was altijd erg lief. Dank je wel voor de mooie herinneringen, zal deze zeker koesteren.
Heel veel sterkte voor Janice en gezin, Cher en gezin, broertjes,zusjes en hun klein- kinderen.
Dat jullie heel veel troost bij en met elkaar kunnen vinden.

Rust zacht lieve Ghita 🙏🏾🥀♥️

Jacintha en Rasied 
Op 20 november 2021
om 23:16 getekend door:
J.a.c.i.n.t.h.a.
Dit is niet ok
Zo plotseling, het nieuws van je overlijden kwam hard aan. Sterkte voor iedereen 
Op 20 november 2021
om 23:13 getekend door:
W.h.e.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Ghita

Jou heengaan, een plotseling en zeer triest bericht in de familie. Herinneringen bij mij aan de logeerpartijtjes met Susan en Cinth in de Zoomstraat en Aalburg. Inderdaad je flamboyante verschijning en vooral jouw lange benen vond ik als jong meisje zooo mooi en nog veel meer herinneringen schieten voorbij. Onze oudste nicht is er niet meer, het is niet te bevatten.
Heel veel sterkte voor Janice, Cher, Daan en hun kids, broers, zussen en aanhang en alle nichtjes en neefjes en de hele familie.
Rust zacht lieve elegante Ghita 🙏🏽❤️ 
Op 20 november 2021
om 22:24 getekend door:
A.u.d.r.e.y. .C.h.o.t.k.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Ghita,
Zo plots niet meer, het heeft even geduurd voordat ik het echt kon bevatten. Eerst ben je verdoofd en dan word je overspoeld door herinneringen en opeens een kalmerende warme gloed en een stem die zegt Ai Jen, no spang het is goed.
Tijdens mijn mijmeringen kwam dit bij mij op.
Mijn eerste spirituele boek heb ik van jou gekregen. “Wie ben ik” een ontdekkingsreis en avontuur naar de liefde voor het leven, tolerantie, compassie en groei. Dit boek is de eerste aanzet geworden van een prachtige reis. Ook poëzie is een deurtje dat je voor mij hebt opengedaan.
De laatste keer dat wij ons weer helemaal ondergedompeld hebben in diepgaande gesprekken, over boeken, het mooie leven en spiritualiteit, was tijdens je vakantie in Suriname toen je samen met oom Chot bij mij logeerde. We hadden elkaar jaren niet echt gesproken en opeens was het weer als vanouds, alsof we elkaar zojuist nog gezien hadden.
Ook al zagen we elkaar niet vaak, door dat ene liedje of dat schitterende gedicht “Wan Bon so meni wiwiri” zijn we weer even samen.
Lieve Ghita rust zacht en als ik de wind door de blaren hoor ritselen, dan weet ik dat je lachend en vol liefde naar ons kijkt.
Liefs en rust zacht 
Op 20 november 2021
om 21:43 getekend door:
J.e.n.n.i.f.e.r. .A.i.k.m.a.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met dit grote verlies, lieve familie.
In gedachten zijn we bij jullie ❤️❤️

Liefs, Wiresh, Parveen & Ryan 
Op 20 november 2021
om 21:35 getekend door:
P.a.r.v.e.e.n. .T.o.e.r.a.b.-.D.o.e.r.g.a.
Dit is niet ok
Alle betrokkenen veel sterkte toegewenst.Troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit verlies. 
Op 20 november 2021
om 21:29 getekend door:
P.e.t.r.u.s.c.h.k.a.
Dit is niet ok
Lieve Familie,

Ten 1e Susan,wat een ongelooflijk veel verlies.
Mijn hart gaat naar je uit Suus.
Natuurlijk ook naar de rest van de familie.
💗 
Op 20 november 2021
om 21:07 getekend door:
S.i.g.r.i.d. .d.e. .J.o.n.g.e.
Dit is niet ok
Lieve Ghita,
Zo plotseling overleden. Ben er kapot van. Ik heb mij altijd op mijn gemak bij je gevoeld. Ik hield van je rust en kalmte. Ik ben zo het tegenovergestelde maar misschien klikte het daarom wel goed tussen ons. Wat ik altijd zo ontroerend vond was, hoe trots je altijd op ons was. Op je kinderen, je kleinkinderen, nou eigenlijk op iedereen van wie je hield. Dat is iets wat ik voor jou niet kende. Ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat gevoel. Lobi yu Ghita. Ik ga je missen 
Op 20 november 2021
om 20:40 getekend door:
D.a.a.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Cheryl Asruf
op 20 november 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Cheryl Asruf:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ligia Sanghita Bahadoersing-Niederhauser

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto