Peter R. de Vries Foto: Wikipedia.nl

Peter R. de Vries

14 november 1956 - 15 juli 2021

Peter R de Vries was vooral een lieve man die zich met ziel en zaligheid inzette voor families die hij bijstond.

Peter Rudolf de Vries (Aalsmeer, 14 november 1956) was een Nederlands misdaadverslaggever. Hij werd voornamelijk bekend door zijn eigen televisieprogramma "Peter R. de Vries, misdaadverslaggever" dat in 2012 na zeventien jaar stopte. Sindsdien genoot hij in Nederland vooral de reputatie van standvastig aanjager van cold cases en was hij een veel geziene gast in praatprogramma's waarin hij zijn licht liet schijnen over tal van criminele zaken.

Op 6 juli 2021 werd hij op straat in Amsterdam neergeschoten, waarna hij zwaargewond werd afgevoerd naar een ziekenhuis. Daar is hij uiteindelijk overleden,


Bron: Wikipedia.nl
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 37823        Volgende >
Rust zacht lieve Peter, het is nog altijd een groot gemis dat je er niet meer bent. Jouw nalatenschap is er een eentje waar je U tegen zegt en dat kan niemand meer van je afpakken!

- Kees Naak
KnaakKunstliefhebber@gmail.com 
Op 26 juli 2023
om 17:21 getekend door:
K.e.e.s. .N.a.a.k.
Dit is niet ok
Een groot man is verloren gegaan, rust zacht lieve Peter. Jouw nalatenschap is er eentje om U tegen te zeggen.

- Kees Naak
KnaakKunstliefhebber@gmail.com 
Op 26 juli 2023
om 17:19 getekend door:
K.e.e.s. .N.a.a.k.
Dit is niet ok
Peter.r de vries het is al weer 2 jaar geleden dat je neer geschoten bent.maar toch ik mis je elke keer weer op de tv enz.je hebt het niet verdiend.ik hoop dat die vuiler Hufter de dood straf krijg dan weet hij ook hoe het voelt wat dat is.iemand zo veel pijn doen.die het niet verdient hebt en dat is Peter r.de vries.peter rust zachtjes ik zal je missen. Joyce groeneveld 
Op 15 juli 2023
om 16:07 getekend door:
J.o.y.c.e. .g.r.o.e.n.e.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Peter,

Twee jaren. De tijd zegt niets, je bent levend in harten en gedachten. En dat is ook wat je toekomt. Maar man, nog vaak voel ik...dit had nooit mogen gebeuren.
Ik zie regelmatig je geweldige kinderen die jouw gedachtengoed in ere houden. Je zou trots zijn.

Respect en alle goeds voor je dochter, je zoon en je lieve ex echtgenote. Lieve groet, Marianne. 
Op 15 juli 2023
om 10:35 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Rust zacht en in Vrede Kameraad 
Op 27 maart 2023
om 14:50 getekend door:
H.a.m.m.o.u.c.h.e.
Dit is niet ok
Het is nog steeds zo'n gemis dat je je stem niet meer kunt laten gelden. Vaak denk ik aan je. Ook op amusementsvlak mis ik je op televisie. Je kunde, je lach. 2023 ligt voor de deur. Kon de tijd maar teruggedraaid worden. Je zou zo mee het nieuwe jaar instappen. Much Love. ♡ 
Op 30 december 2022
om 21:56 getekend door:
E.l.
Dit is niet ok
Vandaag zou je 66 Jaar geworden zijn, net zo oud ik zelf ben, nog steeds vreselijk dat het zo heeft moeten gaan, mis je op TV , Heel Veel Sterkte voor Royce Kelly en andere nabestaanden. 
Op 14 november 2022
om 17:24 getekend door:
F...E.
Dit is niet ok
Het was mij door de emotie ontgaan.
Ik wou de familie en vrienden van Peter nog condoleren,sterkte en kracht toewensen.
Ik denk aan jullie allemaal.
Warme groet Anna Paalman 
Op 20 oktober 2022
om 17:57 getekend door:
A.n.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Peter, je wordt gemist. Ik ken je niet persoonlijk. Voor mij ben je een BNN-er. Toch ben ik nog nooit zo verdrietig geweest bij een overlijden van een bekend iemand (behalve bij Guusje Nederhorst). Ondanks dat we jouw stem en gezicht moeten missen. Zien we jou zo vaak terug in Royce qua stem en gezicht.tis gewoon eng. En vlak je dochter niet uit. Een diehard. Je hebt 2 prachtige kinderen groot gebracht. En Jacqueline heeft zoiets prachtig moois gemaakt van jou. Dit had niet mogen gebeuren, aangezien je je werk gewoon deed. Ik hoop dat de daders flink gestraft worden en hopelijk niet op de nederlandse pussy methode. Je wordt nooit vergeten Peter R. 
Op 19 oktober 2022
om 23:41 getekend door:
N.o.v.i.a.n.s.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Peter, vandaag is het precies een jaar geleden.. Ik hoorde het op de radio dat je was overleden.. Ik heb geen woorden voor hoe vreselijk ik het vind dat je weg bent. Je bent onvervangbaar. Ik wens je familie heel veel sterkte op deze moeilijke dag. Ik zal je niet vergeten. 
Op 15 juli 2022
om 23:12 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .u.i.t. .G.r.o.n.i.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Miss You Sterkte alle vrienden nabestaanden deze dag 
Op 15 juli 2022
om 15:47 getekend door:
F...E.
Dit is niet ok
Peter. Vandaag een jaar geleden dat je ons werkelijk bent ontvallen. Intens triest. Voor altijd in mijn hart en gedachten.

Wens je familie, vrienden en collegae opnieuw veel kracht, steun en warmte toe. Hoop dat het enige troost biedt dat Peter nog steeds voortleeft, in woorden, in gedachten.

Lieve groet, Marianne. 
Op 15 juli 2022
om 11:59 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Alweer een jaar verdwenen, en..wat zijn je kinderen sterk. Je zou heel trots zijn geweest, als je hun had kunnen zien..EEn ding blijf ik steeds weer terug zien, toen je net op de grond lag, na de schietpartij, zag ik een oudere dame naast je neer knielen, ze hield je hand vast, als je het ,, had,, kunnen zien, zou je zeker die dame bedankt hebben. Maar..helaas het mocht niet zo zijn..Je word door zovelen gemist. Zo jammer allemaal. Verder sterkte voor alle na bestaanden... 
Op 8 juli 2022
om 13:15 getekend door:
E.l.i.z.a.
Dit is niet ok
Beste Peter,
Het is nog steeds moeilijk te bevatten dat je er niet meer bent. Zodra er beelden op tv van jou te zien zijn kost het mij nog steeds moeite de tranen te bedwingen. Hoop dat het recht zijn beloop krijgt.
Voor de nabestaanden sterkte. 
Op 7 juli 2022
om 19:22 getekend door:
J.o.k.e.
Dit is niet ok
Dag lieve Peter.. vorig jaar om deze tijd was alles nog goed, leefde jij nog... die immens grote schok moest nog komen, en niemand wist wat er zou gebeuren.. Je hebt gevochten voor je leven maar het mocht niet helpen.. Na 9 dagen tussen hoop en vrees, kwam dan toch dat verschrikkelijke nieuws, je was overleden.. We zijn nu een jaar verder en jij bent er niet meer.. Ik mis je heel erg.. En ik ben echt niet de enige. Jij dappere strijder.. We moeten verder.. zonder jou.. Wat een gemis. En ik kende je niet eens persoonlijk maar toch doet het nog steeds pijn dat je er niet meer bent. Ik denk vaak aan je. Dan denk ik; Jee wat zou Peter hiervan vinden.. We zullen het nooit weten omdat je bruut van ons bent weggenomen. Maar ik wil hier jou herdenken en niet hoe je van ons bent afgepakt. Ik wens je oneindig veel liefde tot in de eeuwigheid en ik zal je nooit vergeten. Dag lieve Peter.. 
Op 6 juli 2022
om 18:13 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .u.i.t. .G.r.o.n.i.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Het is nu een jaar geleden,
Een jaar geleden, dat een instituut ons is afgenomen.
Dat een instituut bruut uit ons leven is weggerukt.
Een instituut die na een jaar nog steeds gemist wordt.
Een onderdeel van ons leven.
Elke week was hij wel te vinden op televisie.
Elke week hield hij de kijkers alert.
En zorgde hij voor een onuitwisbare indruk.
Vele jaren heeft hij ons geamuseerd, heeft hij ons bezig gehouden, ons aangesproken.
Vele jaren heeft hij ons met de neus op de feiten gedrukt.
Heeft hij ons wakker geschudt.
Heeft hij als een speurhond zich vastgebeten aan talloze zaken.
En heeft hij op de bres gestaan voor vele mensen
Onbevreesd en onbekommerd.
Maar al een jaar is dat niet meer, al een jaar kunnen we niet meer genieten.
Kunnen we niet meer genieten van z'n onuitputtelijke energie.
Kunnen we niet meer genieten van z'n strijd tegen onrecht.
En moeten we het doen met herinneringen.
Hij zal gemist worden, tot in den eeuwigheid.

Voor de velen die nu nog met trots en liefde aan hem terugdenken, en hem net zo missen als ik , wil ik voor deze dag sterkte wensen.

Rust in vrede, Peter 
Op 6 juli 2022
om 12:15 getekend door:
H.a.n.s. .D.o.c.t.e.r.
Dit is niet ok
Vandaag een jaar geleden dat je op vreselijke wijze werd omgebracht ,kan er nog steeds niet bij,veel sterkte voor de Familie en anderen die hem missen,net zoals ik. 
Op 6 juli 2022
om 11:15 getekend door:
F...E.
Dit is niet ok
Ik hou van je 6 
Op 2 juli 2022
om 12:20 getekend door:
M.a.r.k.i.l.o.
Dit is niet ok
familie&gezin van peter, gecondoleerd met het
grote onrecht en verdriet naar boven dat jou en je dierbaren is aangedaan.
Wat vreselijk om hem niet meer te zien op tv.
Hoop dat u wat steun ervaart door de velen die met u meeleven.
Diep respect voor hem
Familie heel veel sterkte bij her verwerken van dit grote verlies. Weet dat je wel wordt vergeten! Voor familie, vrienden en collegae, opnieuw sterkte en veel kracht toegewenst. Hoop dat u wat steun ervaart door de velen die met u meeleven. Weet dat je niet wordt vergeten! Voor familie, vrienden en collegae, opnieuw sterkte en veel kracht toegewenst. Hoop dat u wat steun ervaart door de velen die met u meeleven. verlies van uw peter Wat verschrikkelijk wat jullie moeten meemaken. Ik wens jullie van harte sterkte en Gods toe om dit vreselijke verlies te kunnen dragen. 
Dat je de mooiste ster mag worden die jou familie altijd zalIk wens jou vrienden maar vooral jouw zussen, moeder en vader heel veel sterkte en kracht toe in deze zeer moeilijke tijd.
ik wens alle nabestaande alle kracht en liefde toe :Maar ik hoop dat je daarboven een mooi politieagent hebtZo'n prachtig, geliefd manneke... wat een gemis en wat een pijn. Lieve familie en vrienden van peter , ik hoop dat de mooie herinneringen jullie tot troost en zegen zijn, zoals jullie zelf ook zeiden: Gino moet zo mooi mogelijk herinnerd worden als de lieve en vrolijke man die hij was. Hou elkaar vast. Zorg voor elkaar en ga straks samen verder. Ook al is het nu zó donker, er komt ook weer licht. Ook heel veel liefde en
Peter beste vriend maatje
vrolijke man die hij was. Hou elkaar vast. Zorg voor elkaar en ga straks samen verder. Ook al is het nu zó donker, er komt ook weer licht. Ook heel veel liefde en vriendschap
ik zal voor jou zijn altijd in mij hart
Hoe zo zonder jou moeten
Beste dan en Peter ik missen u inzettend we kunnen alleen maarLieve Peter, Rust Zach
allemaal zo oneerlijk prachtig men
❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️ 
Op 10 juni 2022
om 1:55 getekend door:
B.o.b. .C.r.e.u.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste dan en Peter we missen u inzettend we kunnen alleen maar zeggen rust zacht en kinderen heel veel sterkte 
Op 8 juni 2022
om 20:10 getekend door:
T.i.n.e.k.e. .e.n. .m.a.r.i.o.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 1892      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Anneke
op 15 juli 2021

Contact met beheerder >
Contact met Anneke :


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Peter R. de Vries

Er zijn voor dit register meer dan 5000 condoleances. Neem contact met ons op om een boekje te laten maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto