Hans van Barneveld

Hans van Barneveld

11 juli 1949 - 30 april 2021

Never below, never above, always beside you

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Hans van Barneveld op 71-jarige leeftijd is overleden. Wij, leden en bestuur van usv Elinkwijk, verliezen in Hans van Barneveld een clubman in hart en nieren, die uitgroeide tot een clubicoon.

Hans was usv Elinkwijk en usv Elinkwijk was Hans. Als je een voorbeeld zoekt voor de ideale vrijwilliger, dan komt Hans heel dicht in de buurt. Hij heeft bijna alle functies en taken, die er binnen onze vereniging zijn, op een voortreffelijke wijze uitgevoerd.

Gedurende zijn lidmaatschap is hij naast zijn actieve voetballoopbaan actief geweest als jeugdleider, grensrechter, secretaris van het hoofdbestuur en Stichting Topvoetbal Elinkwijk en nog veel andere taken. Veel (jongere) spelers zullen Hans herinneren als de organisator van het jeugdsportkamp. De laatste jaren was Hans actief als archivaris van de vereniging.

Hans was altijd een graag gezien persoon, niet alleen bij onze vereniging maar bij alle verenigingen in de amateurvoetbalwereld. Samen met zijn broer Roel was Hans altijd in voor een geintje. Zijn humor in en om het veld was aanstekelijk. Zijn interesse in anderen, zijn voorbeeld om iets voor anderen te doen en zijn inzet zijn onvergetelijk verbonden aan zijn naam. Hij was altijd optimistisch. Hij zocht voor elk probleem naar een oplossing.

Als clubman streed hij al die jaren voor zijn Elinkwijk, altijd en overal. Die strijdlust en die positieve instelling zijn een voorbeeld voor alle Elinkwijkers. Elinkwijk is trots op Hans.

Wij wensen de familie en de vele vrienden heel veel kracht en sterkte om te wennen aan het enorme verlies. Ook wij zullen Hans nooit vergeten
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 117        Volgende >
Beste Hans
Jij was inderdaad een voorbeeld voor heel Elinkwijk Ik heb uit mij tijd met contact Uit Fortitudo en later als ik een team van Elinkwijk vervoerde naar uitwedstrijden dan was er altijd een warm ontvangst met een bakkie en een praten over vroeger Hans rust zacht En familie nog gecondoleerd Bram Bosch Culemborg 
Op 3 mei 2021
om 14:21 getekend door:
B.r.a.m. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Hans,

Er is met jouw overlijden een groot clubicoon, broer, vriend maar zeker een fantastisch mens heengegaan.
Ik zal je nooit vergeten.

Rust zacht.

Roel en verdere familie heel veel sterkte. 
Op 3 mei 2021
om 13:42 getekend door:
A.l.e.x. .N.i.c.o.l.a.a.s.
Dit is niet ok
Hans rust zacht.

Je bent/was een uniek persoon en de mooie momenten zijn er teveel om op te noemen.

Nooit meer een sigaartje samen en ook geen backhand meer met jou.

Heel veel sterkte voor Roel en de familie. 
Op 3 mei 2021
om 11:37 getekend door:
J.o.h.n. .V.i.n.k.
Dit is niet ok
Lieve Hans, wat ga ik je hartelijkheid en gulle lach missen. Rust zacht topper. 
Op 2 mei 2021
om 20:11 getekend door:
P.i.m.
Dit is niet ok
Jij was Elinkwijk. De Barnies, de Bluesbrothers, een begrip bij velen. Wat hebben we enorm veel schik gehad. Iedereen hield van je! We zullen je enorm missen Hans. Ik zal je nooit vergeten. Bedankt vriend 
Op 2 mei 2021
om 18:49 getekend door:
T.o.n. .d.e. .K.r.u.i.j.f.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Jij brengt en bracht altijd herinneringen naar boven over wat we met elkaar beleefd hebben en nog konden doen. We zullen jou nooit vergeten. Er is weer een lid van de Elinkwijk familie heengegaan, en die familie is toch hechter dan we denken. Roel en familie heel veel sterkte en vier zijn leven. Hij zal altijd herinnerd worden. Groet familie B. Hol 
Op 2 mei 2021
om 17:14 getekend door:
B.o.b. .H.o.l.
Dit is niet ok
Wir sind sehr traurig, Hansi nicht mehr sehen zu können. Auch wir werden die schönen Stunden mit ihm in Erinnerung halten. Wir teilen diese traurige Nachricht meiner Familie mit.

Liebe Grüße

Anna Maria mit Konrad 
Op 2 mei 2021
om 14:58 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .T.r.i.x.l.
Dit is niet ok
Lieve Hans.
Wat een mooie herinneringen hebben we aan jou. Het is een groot gemis voor Roel, overige familie maar zeker ook voor Elinkwijk. Je opgewekte humeur, vriendelijkheid en interesse zullen we nooit vergeten.
Rust zacht.
Ruud en Marjon Cornelisz 
Op 2 mei 2021
om 14:14 getekend door:
R.u.u.d. .e.n. .M.a.r.j.o.n. .C.o.r.n.e.l.i.s.z.
Dit is niet ok
Na het horen van het bericht van jou overlijden ging er toch een schok door mij heen. Hoe pijnlijk ook maar dit bericht kon ieder moment komen en is helaas nu veel te vroeg gekomen.
Wat heb ik veel mooie dingen met je meegemaakt. Veel gelachen, mooie verhalen, af en toe een drankje en het was altijd goed. Jeugdsportkamp, trainingskampen, kampioenschappen en nog veel meer. Sinds mijn periode als lid van het bestuur ben ik nog meer gaan inzien hoeveel jij doet voor Elinkwijk. Daarbij was er altijd je luisterende oor, je advies en helpende hand.
Daarnaast ben je wellicht samen met Roel de enige Bekende Nederlander bij de amateurs. Waar wij ook kwamen in de bestuurskamer, er werd altijd naar je gevraagd of misschien wel naar je uitgekeken.
De liedjes van de Blues Brothers zullen anders gaan klinken.
Rust zacht.
Familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte. 
Op 2 mei 2021
om 13:21 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .v.a.n. .S.c.h.a.i.k.
Dit is niet ok
Hans rust zacht en familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies,deze strijd kon hij niet winnen. De mooie herinneringen blijven voor altijd bij ons, ik zie je nog met je broer Roel op de brommer van Amersfoort naar Elinkwijk komen , de brommer werd bij mijn ouders in de tuin geparkeerd en jullie liepen dan naar Elinkwijk om te trainen en te voetballen. Ook de KNVB sportkampen zal ik met je nooit vergeten het was altijd feest en een onvergetelijke ervaring. Hans rust zacht ,topper, je blijft altijd in ons hart..Kees en Ans Verhoef 
Op 2 mei 2021
om 11:07 getekend door:
K.e.e.s. .e.n. .A.n.s. .V.e.r.h.o.e.f.
Dit is niet ok
Rust zacht Hans! 
Op 2 mei 2021
om 8:45 getekend door:
P.i.e.t. .v.a.n. .A.m.e.i.j.d.e. .(.k.a.m.p.o.n.g.).
Dit is niet ok
Hans,

Als ik aan jou denk dan denk ik aan de gezellige wintersportvakanties. De schnapps die verstopt zaten in je skistokken. Dat zal mij altijd bijblijven. Ook jou enorme gevoel voor humor zal ik nooit vergeten. Rust zacht. Liefs Renate 
Op 1 mei 2021
om 20:44 getekend door:
R.e.n.a.t.e. .K.o.r.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans,

Als we aan Elinkwijk denken, denken we aan jou en Roel,de clubiconen. Maar behalve een clubicoon, was je een prachtig mens. Toen we je van de zomer opzochten in het hospice, was je vol lof over de vrijwilligers die zo goed voor je zorgden en lekkere dingen voor je kookten in hun vrije tijd. Ik denk niet dat je beseft hebt dat iedereen die jou ontmoette je in zijn hart sloot. Ook toen je al zo ziek was klaagde je niet en had je voor iedereen nog een vriendelijk woord.Altijd aandacht voor de ander,zodat het ook in de laatste maanden thuis, hoe verdrietig ook, fijn was je te bezoeken. Lieve Hans, Roel moet nu zonder jou verder maar maak je geen zorgen om hem: we zijn er zeker van dat alle mensen die jullie samen gekend hebben, er nu voor Roel zullen zijn. Rust zacht.
Casper en Petra 
Op 1 mei 2021
om 20:20 getekend door:
C.a.s.p.e.r. .e.n. .P.e.t.r.a. .v.a.n. .L.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Beste Hans, Beste leermeester, Ik had de eer je op te mogen volgen als secretaris in het bestuur. Ik vond het al een eer om deze job te gaan doen, en nog meer als jouw opvolger. Bij elke vraag hoe gek die ook was kon ik bij je terecht. Hoe veel je me aanreikte is niet te beschrijven, Dank daar voor. Elinkwijk verliest een zeer grote clubman. Elinkwijk en familie gecondoleerd. 
Op 1 mei 2021
om 20:15 getekend door:
W.i.l.c.o. .M.u.l.d.e.r.
Dit is niet ok
Een hele dikke knuffel van ons. We missen de bar met de Barneys. Heel veel sterkte.

Floris en Tessa 
Op 1 mei 2021
om 19:42 getekend door:
F.l.o.r.i.s. .A.l.g.r.a.
Dit is niet ok
Wij hebben elkaar een hele tijd niet meer gezien.Tot dat we het bericht lazen dat Hans is overleden.
Roel en de rest van de familie heel veel sterkte.
Groet
Gerda en Jan Oonk 
Op 1 mei 2021
om 19:17 getekend door:
G.e.r.d.a. .e.n. .J.a.n. .O.o.n.k.
Dit is niet ok
Hans! Altijd als ik iemand hoor praten over ‘clubman’, ‘Elinkwijker’, ‘voetbalman’ of ‘teamspeler’ denk ik aan jou. Dat blijft. Ik zal je kalme, wijze behulpzaamheid en gezellige humor missen... 
Op 1 mei 2021
om 19:11 getekend door:
E.l.d.e.r.t.
Dit is niet ok
Hans,
Je gastvrijheid, mooie verhalen en humor, wij -Vera en ik - zullen het niet vergeten maar missen. Onder het genot van een glas bier en een Ketel 1 het voetbal en allerlei andere zaken bespreken bij jouw Elinkwijk. Hans bedankt mooi mens. Rust in vrede. 
Op 1 mei 2021
om 18:15 getekend door:
B.e.r.t. .v.a.n. .L.i.e.n.d.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
Je was een voorbeeld voor velen en een Elinkwijker in hart en nieren. Altijd in voor een praatje en een lach. We gaan je missen. Rust zacht, lieve vriend. 
Op 1 mei 2021
om 18:05 getekend door:
B.e.r.t. .L.o.f.f.e.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Hans,
Zo veel met je meegemaakt.
Ik zal je missen. 
Op 1 mei 2021
om 14:52 getekend door:
J.e.f.f.r.e.y. .v.a.n. .T.a.m.e.l.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Rogier Schultz
op 30 april 2021
en blijft zichtbaar tot:
30 augustus 2023
Contact met beheerder >
Contact met Rogier Schultz:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Hans van Barneveld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto