Joost Bellaart

Joost Bellaart

15 januari 1951 - 21 december 2020

Onze maestro is overleden; een groot man in de sport en nog mooier dat hij de laatste jaren op onze club de drijvende kracht was als zijn last dance.

In de ochtend van 21 december 2020 bereikte ons het onverwachte en zeer droevige nieuws dat Joost Bellaart na een heel kort ziekbed is overleden. Joost was al een aantal jaren actief op onze club waar hij met tomeloze inzet, een brein vol ideeën en een fantastische persoonlijkheid heel veel voor ons heeft betekend. We gaan hem enorm missen! Namens de Huizer hockey club wensen wij zijn familie en kinderen heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 38        Volgende >
Wat een prachtige woorden en verhalen heb ik gelezen, lijkt me meer dan terecht dat je zo wordt neergezet Joost. Zo goed kende ik je niet maar wat ik zag en voelde is een enorme betrokkenheid en passie voor mensen. En uiteraard hockey... een familie man! Namens Maud en Puck zien we jouw wegvallen als een groot gemis voor de Huizer Hockeyclub. Veel sterkte aan iedereen die hem liefhad. Philippine Boot 
Op 7 januari 2021
om 15:52 getekend door:
P.h.i.l.i.p.p.i.n.e.
Dit is niet ok
Joost ik mis je. Dat is het eerste wat in me op komt.

En dan natuurlijk de vele gesprekken die we gevoerd hebben om de HHC de beste en leukste club te maken van het Gooi , nee van heel Nederland. Dat was jij , groot denken. De Huizer Hockey Club moest een eigen identiteit krijgen. Met de jeugd onder de 14 geen 3 x per week hockey trainen maar minimaal een andere sport erbij omdat je dan een betere hockeyer kon worden. Geen selectie week maar het hele jaar door selecteren. Je barste van de ideeën.

Joost ik mis je.

Het directe snel reageren. Niets laten sudderen. Ik stuurde je een appje om kwart voor twaalf s’avonds met de bedoeling om het de volgende dag te bespreken. Tien voor twaalf gaat de telefoon. Joost hier.

Joost ik mis je.

En natuurlijk het bomen over vroeger. Kinderen die de vlaggen ophaalde na de laatste wedstrijd voor een snoepje. Dat het laatste elftal die speelde het clubhuis en de kleedkamers (iedereen douchte) veegde en schoonmaakte. We moeten zorgen dat zo’n clubgevoel weer terug komt zei je.

Joost ik mis je.

Joost we gaan met het bestuur jouw ideeën voortzetten. Hopelijk op net zo’n voortvarende manier, als dat mogelijk is , als jij dat wilde.

Ieder familielid , vriend en vriendin heel veel sterkte de aankomende tijd

Rainier Vrolijks 
Op 3 januari 2021
om 11:43 getekend door:
R.a.i.n.i.e.r. .V.r.o.l.i.j.k.s.
Dit is niet ok
Lieve Joost,

Zoals velen hier een prachtig hockey verleden met jou delen heb ik ook louter mooie herinneringen aan de tijd op KZ met jou als onze coach. Terug op je oude cluppie in ik denk '97-'98 waar je de 20 jaar ervoor alle titels mee had veroverd stonden we er toen een stuk minder sterk voor. De selectie was flink uitgedund en in de voorbereiding bleek al snel dat de play-offs er echt niet in zouden zitten en dat behoud in de hoofdklasse al een loodzware taak zou worden. Maar, je liep er niet voor weg. Sterker nog je verzekerde mij, Taeke, Michiel en Ho dat je die klus zou met ons zou gaan klaren. Na een pittig eerste helft van het seizoen hebben we een onvergetelijke trip naar Terrassa gemaakt (tot in de late uurtjes downtown Barca). We keerden terug op de Klatteweg als ijzersterk, fit en homogeen team. En door jou aanstekelijke enthousiasme, inzet en positiviteit begonnen we weer wedstrijden te winnen. Het bleef spannend tot de laatste thuiswedstrijd, die we gelukkig wonnen! We durfden het nauwelijks te vieren. Daar waren we toch iets te trots voor.
In die zomer heb je mij 'ge-coached' in mijn keuze voor het leven na-hockey-en-studie. Voor ik het door had tekenden we samen een contract met Swatch waarmee ik kon starten als ondernemer. Bij een weerzien vorig jaar hebben we het hier nog uitgebreid over gehad. Dank Joost voor alles. En dank voor het mooie afscheid gisteren in Amsterdam.
Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

Arnaud van der Vecht 
Op 30 december 2020
om 12:43 getekend door:
A.r.n.a.u.d. .v.a.n. .d.e.r. .V.e.c.h.t.
Dit is niet ok
Allereerst mijn medeleven, ik ken hem van de middelbare school. 
Op 30 december 2020
om 1:20 getekend door:
P.i.e.t.e.r.-.j.a.n. .k.u.i.p.e.r.
Dit is niet ok
Vandaag bijzonder mooi afscheid genomen van een bijzonder mooi mens ! Prachtige locatie en indrukwekkende toespraken.
We gaan je missen Joost .
Heel veel sterkte lieve familie en vrienden.

Fulco van Kooperen 
Op 29 december 2020
om 18:17 getekend door:
F.u.l.c.o. .v.a.n. .K.o.o.p.e.r.e.n.
Dit is niet ok
Joost,

De mooie reacties hier laten zien wat je voor veel mensen betekend. Ik heb je leren kennen als een man met een duidelijke visie, en heb van dichtbij mee mogen maken wat voor positieve "vibe" je bij onze hockey club teweeg hebt gebracht.

Rust zacht

Ronny, bestuur HHC 
Op 29 december 2020
om 12:06 getekend door:
R.o.n.n.y. .v.a.n. .O.r.s.o.u.w.
Dit is niet ok
Joost wil ik heel graag bedanken voor alle positieve inzet en alle kansen die hij mij en andere gegeven heeft om iedereen beter te maken.
Rust zacht❤️

Tom 
Op 29 december 2020
om 2:15 getekend door:
T.o.m.
Dit is niet ok
Jeetje Joost,

Wat is het rap gegaan... we hadden sinds een paar jaar meer contact; eerst zakelijk en daarna op de hockeyclub... We hadden dezelfde drive om meer jeugd specialisten op te leiden bij de club! Als het weer ?normaal? is, pak ik ons project weer op...

Je kon zo lekker direct zijn en daar hebben we knallend hard om gelachen!

RIP

Cheers! 
Op 28 december 2020
om 21:38 getekend door:
D.a.a.n. .M.e.u.r.e.r.
Dit is niet ok
Dag Joost, woorden had ik even niet toen ik het verdrietige bericht hoorde... Eigenlijk nog steeds niet... Ik kan alleen maar zeggen dat ik je passie, liefde en kennis voor hockey bewonder. De jongens en meiden adoreren je.. Diepe buiging voor al je werk en je doorzettingsvermogen de laatste jaren. Je bent een held! Ik bewaar mooie herinneringen en zal onze momenten koesteren. Liefs Juulka 
Op 26 december 2020
om 0:22 getekend door:
J.u.u.l.k.a. .S.m.i.t.h.
Dit is niet ok
We hebben samen de hele wereld over gereisd. Nairobi, Pakistan, Kuala Lumpur, New York, Duitsland, en nog veel meer. En altijd en overal was het plezier met jou. Soms ook strijd. De laatste samenwerking dateert uit 2012. EEn prachtige herinnering. Joost, ik hoop dat je nu ook weer een mooie reis gaat maken en ik twijfel er niet aan dat je nu ook weer je plezier en liefde, waar je het mag zijn, zal uitstralen. Het was een genot en eer je te mogen kennen. Liefs. Jeroen. 
Op 25 december 2020
om 18:00 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .v.a.n. .B.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden en kennissen van Joost. Wat een ongelooflijk bericht. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 25 december 2020
om 12:01 getekend door:
E.r.i.k. .z.i.e.t.s.e.
Dit is niet ok
Joost,

Wat een bijzondere man was jij!

In het begin heb ik ontzettend moeten wennen aan jouw directe manier van benadering. Echter werd al vrij snel duidelijk dat ik vreselijk met je kon lachen en mede door jouw mooie (hockey) ervaringen ontzettend veel van je kon leren!

Tijdens mijn tijd in Spanje, zocht je geregeld contact met me en was je oprecht geïnteresseerd. Ik ben de club blijven volgen en de zichtbare ontwikkelingen zijn voor groot deel aan jouw energie te danken!

Jouw enthousiasme, fanatisme, maar bovenal het clubhart wat je binnen korte tijd voor HHC hebt ontwikkeld, gaan ontzettend worden gemist!

Ik ga je missen maestro!

Ik wil via deze weg tevens familie, vrienden en kids heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden! 
Op 24 december 2020
om 23:53 getekend door:
F.r.i.t.h.j.o.f. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Joost,
Jij bent een ongekend mooie persoonlijkheid, en een fantastisch mens.
Binnen zeer korte tijd ben ik me thuis gaan voelen, in een compleet nieuwe omgeving, dankzij jou!
De indruk die je op mij hebt gemaakt is onuitwisbaar.
Ik zal je missen, en vooral nooit vergeten.
Familie en vrienden alle sterkte toegewenst 
Op 24 december 2020
om 2:28 getekend door:
J.o.s.e.p.h. .F.l.i.p.s.e.n.
Dit is niet ok
Groot hart, klein hart.

Snoeihard geleefd,
In veel levens verweefd.
Hoge pieken, diepe dalen
Een leven vol verhalen.

Je kort meegemaakt,
Wel door je geraakt.
Enthousiast en keihard door zee,
Ben toch niet altijd boos zei je gedwee.

Professioneel en fanatiek
Je bent zeker niet flegmatiek.
Die eigenschap past meer bij mij,
Althans dat zei je mij.

Nu het nog kan genieten van jouw familie en vrienden
Die jouw aandacht verdienden.
Ruwe bolster, blanke pit,
Zeg hen nog 1 keer hoe het zit.

Het ga je goed, waar je (straks) ook bent,
Ik zal aan je denken jonge vent.

Dit kleine gedicht schreef ik voor joost toen hij nog leefde. Ik wens in het bijzonder zijn kids veel sterkte bij dit grote verlies. 
Op 23 december 2020
om 22:40 getekend door:
W.o.u.t.e.r. .v.a.n. .d.e.r. .K.l.o.e.t.
Dit is niet ok
Wat hebben wij, jongens A1, toch genoten van Joost. Bij intensieve en geconcentreerde trainingen kwam hij vaak het veld op om alle jongens even een lach op het gezicht te brengen en ons op scherp te zetten voor de wedstrijd. Daar had Joost vaak maar een paar woorden voor nodig. Ik kan mij nog goed herrinneren dat wij de vrijdag voor de wedstrijd tegen Victoria onze strafcorner aan het trainen waren. Toen kwam Joost even de puntjes op de i zetten van de meest speciale corner variant die hij voor ons had bedacht. Ook dit ging natuurlijk met veel dolletjes, maar waar het op neer kwam, is dat Joost erg trots op ons was na afloop van de wedstrijd.

Joost heeft er alles aan gedaan om ons op landelijk niveau te krijgen. Naast zijn vrolijke en grappige aanwezigheid zijn wij Joost ook erg dankbaar voor zijn grote inzet voor ons team. Helaas kan Joost ons niet meer zien shinen op landelijk niveau.

Gecondoleerd namens JA1. Wij leven erg mee met de naasten en wensen hen veel sterkte toe. 
Op 23 december 2020
om 19:41 getekend door:
J.o.r.r.i.t. .J.a.n.s.e. .n.a.m.e.n.s. .J.A.1.
Dit is niet ok
Joost was een bijzondere man
Ik wens zijn familie het beste
Ik hoop dat ze nog een fijne kerst hebben groetjes Bloeme. 
Op 23 december 2020
om 19:01 getekend door:
B.l.o.e.m.e.
Dit is niet ok
Lieve Joost, de afgelopen maanden hebben wij nou samengewerkt en daardoor kunnen genieten van je geweldige ideeën, je fantastische gevoel voor humor en je tomeloze energie en inzet voor onze hockeyclub. Iedere zaterdag was je zichtbaar aan het genieten van het hockeyspel van onze jeugd.

Dank voor al het goede dat je hebt gedaan voor onze kinderen in het bijzonder. Het valt ons zwaar om verder zonder jou door te moeten gaan. We gaan je missen.

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe! 
Op 23 december 2020
om 17:54 getekend door:
G.o.d.e.l.i.e.v.e.,. .B.e.r.t.,. .L.i.e.v.e.,. .M.a.r.n.i.x.,. .F.i.e.n.e. .e.n. .M.a.r.i.e.
Dit is niet ok
Joost,
In de tekorte periode dat ik je heb mogen meemaken heb je een onuitwisbare indruk achtergelaten. De recht door zee, duidelijke communicatie, de onheilspellende grijns gevolgd door een opmerking en je bereidheid om voor alles wat je vond te vechten was een zeer welkome afwisseling van de politiek in de hockeywereld.
Ik zal je missen, maar ben vooral dankbaar je meegemaakt te hebben, wat dat betreft zal de echo van wat en wie je bereikt hebt nog heel lang zichtbaar zijn.

Aan de kinderen, familie en vrienden van Joost, gecondoleerd en heel veel sterkte. 
Op 23 december 2020
om 17:27 getekend door:
B.a.r.t. .V.e.r.g.e.e.r.
Dit is niet ok
Ik wil de nabestaanden van Joost condoleren met dit enorme verlies. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ook de Huizer hockeyclub veel sterkte met het verlies van jullie maestro. 
Op 23 december 2020
om 17:13 getekend door:
J.a.n. .F.l.i.p.s.e.n.
Dit is niet ok
Joost dank voor al je zorgen en energie. Jouw begeleiding en expertise werd binnen onze spelersgroep en staff altijd gewaardeerd.

Van zondag langs de lijn met een biertje tot en met de sessies om te werken aan de jeugdopleiding. Jouw energie en drive kwamen op een ieder van ons over en nemen we mee als de bal weer gaat rollen.

Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Spelers & Staff Huizen Heren 1 
Op 23 december 2020
om 13:57 getekend door:
H.u.i.z.e.n. .H.e.r.e.n. .1.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Debra Luttmer
op 22 december 2020
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Debra Luttmer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Joost Bellaart

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto