Joost Bellaart

Joost Bellaart

15 januari 1951 - 21 december 2020

Onze maestro is overleden; een groot man in de sport en nog mooier dat hij de laatste jaren op onze club de drijvende kracht was als zijn last dance.

In de ochtend van 21 december 2020 bereikte ons het onverwachte en zeer droevige nieuws dat Joost Bellaart na een heel kort ziekbed is overleden. Joost was al een aantal jaren actief op onze club waar hij met tomeloze inzet, een brein vol ideeën en een fantastische persoonlijkheid heel veel voor ons heeft betekend. We gaan hem enorm missen! Namens de Huizer hockey club wensen wij zijn familie en kinderen heel veel kracht en sterkte toe met dit grote verlies.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 38 van 38
Elke dag was jij bezig om kennis en al je energie over te brengen. Je bent een fantastische mentor en vriend geweest. Hoe jij een groep kan laten 'swingen', zal ik altijd meenemen.

Aan de telefoon of op het veld, Joost was elke dag met je bezig. Grote man in de sport en nog mooier dat hij de laatste jaren op ons kleine clubje de drijvende kracht was als zijn 'last dance'.

Je bent een inspiratie en voorbeeld, ga je missen grote baas 
Op 23 december 2020
om 13:48 getekend door:
R.u.b.e.n. .K.n.o.p.p.e.r.t.s.
Dit is niet ok
Dag Joost,
Ik sprak je bijna dagelijks aan de telefoon.
Ik zag je bijna dagelijks op de club.
Ik sprak en zag je op maandagavond tijdens de vergadering met de Jeugdcommissie.
Ik sprak en zag je de laatste tijd op maandagavond tijdens de HGD vergadering.
Of ik sprak en zag je in Naarden Vesting als ik ging wandelen met de hond en koffie ging halen,
dan kwam je altijd enthousiast naar beneden voor een praatje.
Helaas gaat dat er nooit meer van komen.
Ik wil je bedanken voor alles, je was een bijzonder mens die altijd een lach op mijn gezicht kon toveren!
Ook namens mijn dochters. 
Op 23 december 2020
om 10:57 getekend door:
I.n.g.e.b.o.r.g. .v.a.n. .d.e.r. .M.a.a.s.,. .M.i.c.h.e.l.,. .L.u.n.a. .e.n. .M.a.r.e. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Joost. Wat is dit schikken. Niet te bevatten wat je er niet meer bent. We hadden nog aan zoveel samen zullen gaan werken. Dat gaan we nu zonder jou doen maar wel op basis van de ideeën die je had.
Familie; ik wens jullie alle sterkte toe. Bizar voor jullie om in een keer dit verlies te moeten ervaren. Weet dat Joost geliefd was bij onze club en we allemaal op onze eigen manier enorm van hem hielden. Dag Joost. Ik ga je missen! ?? 
Op 23 december 2020
om 10:52 getekend door:
G.e.r.t. .J.a.n. .T.h.i.e.r.r.y.
Dit is niet ok
Beste Joost,

Lang hebben we elkaar niet gekend, pas sinds je komst bij de HHC. Maar wel lang genoeg om je te leren kennen als een man met een enorm clubhart. Als ik je sprak werd ik altijd vrolijk. Het ga je goed Joost. 
Op 23 december 2020
om 9:09 getekend door:
B.a.s. .L.u.t.t.m.e.r.
Dit is niet ok
Beste Joost,

Wat een kerel was je. Halverwege een seizoen was je daar ineens voor de boys. Even schrikken en wennen aan je directheid was het zeker, maar wat heeft Marius veel van je geleerd. Al die extra uurtjes vlak voor of na een training die je met Marius doorbracht heeft hem zo veel gebracht. Je geloofde in hem en dat heb je hem vaak duidelijk gemaakt. Daarvoor dank, dat zullen wij nooit vergeten. Het grapje ?wij zijn #team Joost? maakte een aantal ouders onderling.
Heel veel sterkte met dit verlies, aan familie, kinderen, vrienden en iedere die hem missen zal.

Fabiënne en Marius 
Op 23 december 2020
om 0:19 getekend door:
F.a.b.i.ë.n.n.e. .H.o.m.
Dit is niet ok
Een bijzonder grappige energieke gymdocent, coach en mentor. Koester mooie herinneringen aan mijn schooltijd, mede dankzij Joost.
VAARWEL Mooi mens. De hemel heeft er een Held bij. 
Op 22 december 2020
om 21:37 getekend door:
B.a.r.b.a.r.a. .C.o.l.l.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Dag Joost, je was een bijzonder mens. Ik ga je missen, langs de velden. Duidelijke taal daar hield jij van. Vaarwel vriend 
Op 22 december 2020
om 17:27 getekend door:
H.a.r.a.l.d.
Dit is niet ok
Lieve Joost en lieve familie van Joost
Wat een groot gemis zal dit zijn. Een fantastische, lieve en gedreven man is zo maar uit het leven gerukt. Je laat een groot gat achter. Bedankt voor alles wat je voor de club hebt gedaan. Wat een geluk hebben Conor en Lars gehad dat jij nog coach en trainer van ze bent geweest. Ze hebben veel lol met je gehad en ontzettend veel geleerd. 
Op 22 december 2020
om 17:26 getekend door:
I.v.o.n.,. .E.s.t.h.e.r.,. .C.o.n.o.r. .e.n. .L.a.r.s. .C.o.r.c.o.r.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Emma,

Vanmorgen las is het vreselijke nieuws dat jouw vader is overleden. Gecondoleerd met dit verlies. Ik weet nog heel goed dat Pauline ging hockeyen bij HMHC en dat ik een beetje eenzaam langs de kant stond. Joost was de coach, maar ik wist niet wie Joost was. Dat duurde maar heel even. Joost stond voor mijn neus en zei: ?Wie is jouw dochter?? ?Nou?, zei ik, ?dat is Pauline?. En vanaf dat moment was er geen eenzaamheid meer. Wat een vader. Iedereen werd betrokken en kreeg de kans om in de keuken van de beste coach van de wereld mee te kijken. Wat heb ik toen veel geleerd. Jouw vader is een verbinder en weet als geen ander waar hij mensen in hun kracht zet. Ik weet zeker dat hij daar nu ook mee bezig is. En het mooie is dat jij de genen van je vader hebt en dus ook altijd jouw vader dicht bij je zult hebben. Jouw herinneringen aan je vader zijn de tv series van de toekomst. Het zal je altijd verbazen hoeveel mensen aan jou vragen of jij de dochter van Joost bent. Jouw vader is een ontzettend goeie vent. Natuurlijk krijg je periodes waarin jij je eenzaam voelt en dat gevoel wil je niet hebben. Het is soms even nodig om ook door deze periodes heen te gaan. Maar weet dan dat wij er voor jou zijn. Bel Pauline op en wij gaan wat doen. Er zullen maar heel weinig hockeyvelden zijn waar de voetstappen van jouw vader niet staan. Er is een topper heen gegaan. Wij missen jouw vader nu al en de hemel heeft er een nieuwe coach bij. Een betere is er niet. Lieve Emma, heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van jouw vader. Denk aan de herinneringen, pak een trui van papa en ga er lekker mee slapen. Hij zal er altijd voor jou zijn. Heel veel liefs familie Heuff 
Op 22 december 2020
om 17:15 getekend door:
F.a.m.i.l.i.e. .H.e.u.f.f.
Dit is niet ok
Lieve Joost,

Wat is het super geweest dat wij jou als coach hebben mogen mee maken. Altijd fanatiek, gedreven, zin om met ons aan de slag te gaan en vooral veel gelachen! Om de woorden, zoals ?vuur? en ?driekwartlijn? hebben wij de grootste lol gehad! Wat hebben wij veel van jou geleerd. Wij als team zullen de mooie momenten die wij met z?n allen hebben mee gemaakt bij ons dragen!

Wij willen de nabestaanden van Joost condoleren met dit enorme verlies. Veel sterkte in deze moeilijke tijd,

Heel veel liefs, MA1 2019-2020 
Op 22 december 2020
om 17:06 getekend door:
M.A.1. .2.0.1.9.-.2.0.2.0.
Dit is niet ok
Ik ken Joost van lang voor zijn betrokkenheid bij de Huizer HC, en ik kan me helemaal voorstellen wat hij voor de club heeft betekend. Een fantastisch en zeer bevlogen mens! Heel veel sterkte toegewenst aan de familie, en ook aan de ruimere hockey familie. 
Op 22 december 2020
om 16:46 getekend door:
I.n.g.e.b.o.r.g.
Dit is niet ok
Beste Joost,

Stil zijn wij van jouw plotselinge overlijden. Je zal een enorme leegte achterlaten op de club. Wij wensen jouw familie heel veel sterkte toe in deze verdrietige periode. Rust zacht! 
Op 22 december 2020
om 15:47 getekend door:
M.a.r.c.e.l.o.,. .M.a.n.u.e.l.a.,. .g.i.u.l.i.a.n.o. .e.n. .s.o.p.h.i.a. .f.r.a.n.c.e.s.c.h.e.t.t.i.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws! Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 22 december 2020
om 15:09 getekend door:
F.a.m... .d.e. . .L.e.e.u.w.
Dit is niet ok
Lieve Joost, heel verdrietig zijn we door jouw plotselinge overlijden. We wensen je kinderen en familie heel veel sterkte toe ??. We reden net langs de hockeyclub en je auto stond er niet ? 9 van de 10 keer stond hij er wel. We gaan je markante persoonlijkheid missen. Rust zacht Joost ??
Isabelle, Luca, Leen en Danielle van Duijn 
Op 22 december 2020
om 14:32 getekend door:
D.a.n.i.ë.l.l.e. .v.a.n. .D.u.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Joost, wat gaan we je missen. Onze dagelijkse belletjes over alle trainers, hockey en nog veel meer. Soms belden we wel 6 x per dag! Wat we ook missen is je gegrinnik, je genialiteit, je recht door zee en vooral je persoonlijkheid. Dank voor alle mooie momenten. Jacqueline Coreen HSGroupNL 
Op 22 december 2020
om 13:37 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .C.o.r.e.e.n. .B.l.a.n.c.o.
Dit is niet ok
Familie en vrienden van Joost, wat een gemis. Wat een vrolijkheid en kennis bracht Joost op HuizerHC & door Joost mocht ik training gaan geven aan de kids en kwam ik er achter hoe leuk dat is. Heel veel sterkte! ? 
Op 22 december 2020
om 11:43 getekend door:
R.o.o.s.
Dit is niet ok
Lieve Joost,

er is al zo veel moois over je gezegd...maar wat zal je dagelijkse telefoontje om 11 uur missen. Altijd even de dag doornemen, wat er op de club moest gebeuren en natuurlijk was je meester in het vullen van mijn actielijst. 
Op 22 december 2020
om 11:38 getekend door:
D.e.b.r.a. .L.u.t.t.m.e.r.
Dit is niet ok
He Joost ik heb moeten huilen om uw dood omdat je me ze veel het geleerd en we ook wekelijks nog contact hadden, ik ga je heel erg missen en zou altijd aan je denken als ik het veld op loop 
Op 22 december 2020
om 11:33 getekend door:
M.e.l.l.e. .H.o.f.f.m.a.n.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Debra Luttmer
op 22 december 2020
en blijft zichtbaar tot:
22 februari 2021
Contact met beheerder >
Contact met Debra Luttmer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Joost Bellaart

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto