Emile L'Ortye

Emile L'Ortye

24 december 1993 - 11 september 2020
Je zei altijd dat je de 10 jaar bij Albert Heijn graag vol wilde maken. Nooit gedacht dat het om deze reden niet zou lukken. Eén dag voor jouw jubileum kregen we te horen dat wij jouw aanstekelijke humor voor altijd moeten missen.

Bedankt voor alles Emile
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 67        Volgende >
Lieve Emile,

Van de zondagmiddagen tot de personeelsfeesten, de gezelligheid was te vinden daar waar jij was. Aanpoten was het niet op de zondagen dat jij er was, want als je je werk af had voor je ging vond je het wel prima. Ook het kloten over ons Jordy tegenover mij zal ik nooit meer vergeten. Ik hoop dat je op een mooie plek bent nu en dat je de rust gevonden hebt. Ik wens je familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Lieve Emile rust zacht, we gaan je ontzettend missen. 
Op 15 september 2020
om 17:20 getekend door:
L.y.n.n.
Dit is niet ok
Emile,
De zondagen waren altijd een feest als ik met jou mocht werken, te weinig man, te veel vracht, verkeerde schetsen, scheef gehangen koppen, kapotte wijnflessen, het was ook altijd wel wat waar jij op welke manier dan ook het beste van maakte. Ook jou verhalen en grappen tijdens de borrel na het werk ga ik niet snel vergeten.

Ik zal je missen en rust zacht! 
Op 15 september 2020
om 16:46 getekend door:
M.a.r.t.
Dit is niet ok
Je zat in een "gouwe" lichting. Samen met je maten Bart en Jasper, Sven Guus en Gust. Lekker werken en vooral lol maken. Die grote knuffel beer, af en toe een keer grommen maar wel op een leuke manier. Ik was altijd benieuwd hoe de reacties waren van de nieuwe vooral jeugdige collega's als ze jou als teamleider hadden. Met je voorkomen en zware stem. Maar ze liepen na een paar weken allemaal met je weg.
Ik hoopte zo dat je afgelopen zaterdag bij de ah stond, evt met een kater, of al kwam je een uur later. Helaas was dat niet het geval.
Emile ik ga je missen na al die jaren fijn samen te hebben gewerkt. Je aanstekelijke lach en betrouwbaarheid. Rust zacht. 
Op 15 september 2020
om 14:23 getekend door:
R.o.b. .E.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Emile,

Nog steeds niet te bevatten toen ik zaterdagochtend het nieuws hoorde... Wat hebben we mooie jaren gehad samen, en met het team!

Rust in vrede! 
Op 15 september 2020
om 13:08 getekend door:
J.a.r.i. .L.o.u.w.e.r.s.
Dit is niet ok
Emile,
Het is bij mij nog steeds niet helemaal binnen gekomen. Ik heb je pas de laatste paar jaren echt leren kennen en wat konden we lachen met onze brakke koppen op de zondag.
Rust zacht 
Op 15 september 2020
om 12:53 getekend door:
S.j.o.e.r.d. .L.a.v.r.i.j.s.e.n.
Dit is niet ok
Emile,

Ik kan het nog steeds niet geloven. Wat hebben wij de gekste dingen gedaan en meegemaakt bij de AH, maar in het speciaal de maandag na het personeels feest in de lossluis! Wat hebben wij veel gelachen echt ongekend!

Ik hoop dat je je plekje gevonden hebt makker, Ik ga je missen!
Rust zacht 
Op 15 september 2020
om 12:40 getekend door:
E.m.a.r.
Dit is niet ok
Alhoewel ik je niet goed kende heb ik ook goede herinneringen aan jou, want als ik je tegen kwam was je altijd de aardige, vrolijke jongen die mij vriendelijk begroette en galant de deur open hield.

Mijn medeleven gaat uit naar jouw familie en vrienden. Ik hoop dat je je rust gevonden hebt.
Rust zacht Emile 
Op 15 september 2020
om 11:21 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .B.a.l.t.u.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Emile,
Wat een verschrikkelijk nieuws. We gaan je missen! De borrels waarbij je altijd je geweldige verhalen te vertellen had (voornamelijk het verhaal over de personeelsfeesten), iedereen moest lachen. We hebben in de vakantie nog vaak samen mogen werken en ik kon niet naar huis voordat ik een keer om jou grappen heb moeten lachen. Ik ga je vrolijkheid missen op de werkvloer..

Rust zacht Emile, we gaan je missen. 
Op 15 september 2020
om 11:13 getekend door:
L.o.t.t.e.
Dit is niet ok
Lieve Emile,
In die relatief korte tijd dat ik jou kende heb ik ontzettend veel goede herinneringen aan jou. Van een pizzaproeverij als de pizza's in de bonus waren tot keihard meezingen op de personeelsfeesten. Samen een zondagavond oplossen waren wij ook niet bang voor, je appte mij dan ook altijd snel als er plek was voor een extra iemand. Samen splitsen en zeveren over vanalles en nog wat, samen gamen, samen computeronderdelen uitzoeken, samen borrelen na het werk. De plannen voor jouw 10 jarig jubileum hadden we al uitgestippeld, niks zou daar nog tussen komen. Wie had er gedacht dat het op deze manier niet zou doorgaan. Je hebt me overal mee geholpen waar je kon en daar wil ik je enorm voor bedanken. We gaan je missen kerel maar ik hoop dat je je rust gevonden hebt.
Rust zacht lieve Emile 
Op 15 september 2020
om 1:47 getekend door:
M.e.n.n.o. .P.l.o.e.g.
Dit is niet ok
Emile,
Wat heb ik toch van jou genoten en altijd met zo veel plezier met jou gewerkt. Er zijn zo veel mooie momenten die ik samen met jou heb mogen meemaken en waardoor jij nooit meer uit mijn gedachten weg zal gaan. Van de laatste keer om 4 uur 'smorgens beginnen met z'n tweeën en veel borrelhapjes om het te vieren, tot de eerste (en laatste) keer tot half 3 snachts op het werk na borrelen met een pilsje om het te vieren.
Wat ga ik je ontzettend missen goede vriend. 
Op 14 september 2020
om 23:47 getekend door:
E.m.i.e.l. .v.a.n. .d.e. .V.e.n.
Dit is niet ok
Emile, wat heb ik toch vaak om jou moeten lachen.. Ik kan me niet voorstellen om wakker te worden na een personeelsfeest zonder blauwe plekken, veroorzaakt door jou. Rust zacht man, we gaan je absoluut missen.. 
Op 14 september 2020
om 23:13 getekend door:
T.e.d. .G.o.m.e.s.
Dit is niet ok
Emile, wat heb ik veel aan je gedacht de laatste dagen. Het is zo onwerkelijk allemaal. Je was echt een fijne collega, en je wordt nu al enorm gemist. Hopelijk heb je nu je rust gevonden. Ik wens jouw familie en je vrienden heel veel sterkte toe. 
Op 14 september 2020
om 22:43 getekend door:
C.a.r.i.n.a. .T.i.j.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Emile,
We hebben ongeveer 6 jaar samengewerkt en zijn al sinds de basisschool goede vrienden. In de eerste maanden van jouw AH carrière mochten we samen de koekenrij vullen. Als ik de onderste rijen aan het vullen was, zette jij een doos op mijn hoofd of gaf me een zetje. Hierdoor belandden we beide in het kantoor van Aad waar we een waarschuwing kregen. We hebben hier achteraf jaren om kunnen lachen. Hopelijk ben je nu op je plekje. Rust zacht maat! 
Op 14 september 2020
om 19:24 getekend door:
J.a.s.p.e.r. .H.
Dit is niet ok
We hebben niet zo vaak samengewerkt maar wel lang genoeg om te weten dat je een gezellige collega was . We gaan je missen.
Veel sterkte voor de familie vrienden en kennissen . 
Op 14 september 2020
om 18:26 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .v.a.n. .L.i.e.s.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Emile,
Samen op dezelfde dag begonnen en we zouden ook samen weer stoppen.
Even die 10 jaar vol maken, dan snel een baan vinden. Als het kon nog even een kerstbonus meenemen en dan was het wel welletjes. Bedankt, voor alles, als collega, maar nog veel meer als vriend. Op jou heb ik altijd kunnen bouwen en ik ga je ontzettend missen. Ik hoop dat je nu de rust hebt gevonden die je nodig hebt.
Bart 
Op 14 september 2020
om 17:30 getekend door:
B.a.r.t.
Dit is niet ok
Het is nog steeds niet te bevatten... jij of all people?.. jij met altijd een brede glimlach op je gezicht... jij met (naar mijn mening) altijd een positieve vibe om je heen... jij die altijd de gezelligheid zocht. Ik ben nog steeds flabbergasted! Ik ben blij dat ik het voorrecht heb gehad om met jou samen te mogen werken. We gaan je allemaal ontzettend missen!

Rust zacht grote beer.

P.S. Geef mijn papa en mama een dikke knuffel daarboven. 
Op 14 september 2020
om 16:48 getekend door:
E.d.
Dit is niet ok
Wat heb ik laatst nog om jou moeten lachen. Hoe jij alles in de strijdt gooide om een manneke eerder te laten beginnen. En met succes! Ik zei nog dat niemand dit zo kon als jij. Met zoveel trots zei je nog jaaa Lenneke, zo moet dat. Precies Emile, zo moet dat en dat ga ik nooit meer vergeten! Net zoals dat ik nooit meer vergeet hoe beduusd en verbaasd jij was over de goochelaar op het personeelsfeest. Je kon het niet geloven. Emile, zo beduusd en verbaasd zijn wij nu ook. Rust zacht jonge, we gaan je missen! 
Op 14 september 2020
om 16:15 getekend door:
L.e.n.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Emile,

Wat hebben we gelachen op de personeelsfeesten, de borrels en de zaterdagochtenden! Ik ben blij dat je mijn collega bent geweest!
Bedankt voor alle leuke momenten! Rust zacht, ik ga je missen kerel... 
Op 14 september 2020
om 15:31 getekend door:
R.i.e.s. .H.u.i.j.b.r.e.g.t.s.
Dit is niet ok
Emile,

Wat heftig man, dit zag niemand aankomen. Bedankt voor alle momenten bij AH, van de brakke maandagochtenden tot de gezellige relaxte zondagmiddagen. We gaan je missen.. 
Op 14 september 2020
om 14:02 getekend door:
T.i.j.n. .D.e. .k.r.o.o.n.
Dit is niet ok
Emile,

Ik ga je enorm missen op het werk. Het was altijd een genot met jou te werken op de zondagavond, jou humor en grappen zullen me voor altijd bijblijven. Bedankt! 
Op 14 september 2020
om 11:58 getekend door:
J.o.b. .V.e.n.n.i.x.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Albert Heijn Bladel
op 12 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
12 april 2025
Contact met beheerder >
Contact met Albert Heijn Bladel:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Emile L'Ortye

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto