Emile L'Ortye

Emile L'Ortye

24 december 1993 - 11 september 2020
Je zei altijd dat je de 10 jaar bij Albert Heijn graag vol wilde maken. Nooit gedacht dat het om deze reden niet zou lukken. Eén dag voor jouw jubileum kregen we te horen dat wij jouw aanstekelijke humor voor altijd moeten missen.

Bedankt voor alles Emile
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 67        Volgende >
Emile,

Wat moet ik zeggen.. enorm bedankt voor het zijn van een topcollega die altijd klaar stond voor je, misschien liever voor een praatje dan werk maar dat kwam wel ten goede aan de sfeer! Veel sterkte aan de familie, vrienden en kennissen?? We gaan je missen, rust zacht grote vriend ? 
Op 17 september 2020
om 9:06 getekend door:
N.i.e.l.s.
Dit is niet ok
Wij willen onze collega's van AH veel sterkte wensen met het verlies van Emile.Ook de familie en vrienden heel veel sterkte.Namens het personeel van de Etos. 
Op 16 september 2020
om 21:48 getekend door:
E.t.o.s. .B.l.a.d.e.l.
Dit is niet ok
Emile,
Als collega van de andere kant van de AH hadden we niet dagelijks contact,maar de keren dat ik je zag,riep je altijd n vrolijke goedendag!Dank je wel voor je zwaai en je lach naar ons!We gaan je missen vriend! 
Op 16 september 2020
om 18:32 getekend door:
S.u.z.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Emile,

Het is misschien lang geleden dat we elkaar hebben gezien (3 jaar), maar dat veranderd niet dat ik heel veel goede herinneringen aan je heb in de tijd dat ik bij de AH werkte.

Je was altijd zo vrolijk en vol van humor geen ochtend te zwaar om in een vrolijke bui te werken met ons.
Jij zorgde ervoor dat de ochtend-vulploeg zin had om te gaan werken. Daarom raakte het me ook meteen op mijn hart toen ik het nieuws hoorde.

Rust zacht Emile, zal altijd nog aan je blijven denken. 
Op 16 september 2020
om 18:28 getekend door:
J.a.r.n.o. .H.u.i.j.b.r.e.g.t.s.
Dit is niet ok
Emile,

Wat schrikken dit! Ik zal je altijd onthouden als die grote, grappige collega. Ik keek er altijd naar uit om met jou te werken omdat ik wist dat het een feest zou worden.
Vooral omdat we elkaar aan het lachen maakten.

Rust zacht Emile we gaan je missen. 
Op 16 september 2020
om 17:49 getekend door:
J.o.r.d.y.
Dit is niet ok
Emile,

Wat was ook ík verslagen van het vreselijke nieuws afgelopen zaterdag.. Lang heb ik je niet gekend, maar die keren dat ik met je mocht werken was het altijd feest.
Ik kan voor iedereen spreken dat we jou ontzettend gaan missen.

Ik hoop dat je op een betere plek bent waar je rust in je koppie hebt gevonden.

Rust zacht lieve Emile. 
Op 16 september 2020
om 16:59 getekend door:
N.o.o.r.
Dit is niet ok
Heb je leren kennen als een leuke collega. Schrok ook enorm vab het nieuws! Sterkte voor de familie 
Op 16 september 2020
om 14:46 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .M.a.a.t.
Dit is niet ok
Emile,
Ik schrok enorm toen ik dit slechte nieuws hoorde. Je kwam tegelijk met je maten bij de AH werken en jullie waren echt een aanwinst voor ons team. De werksfeer was altijd top. Zoveel plezier gemaakt zowel op de werkvloer als bij de personeelsfeestjes. Je was een top gozer! Rust zacht Emile 
Op 16 september 2020
om 11:13 getekend door:
N.i.e.l.s.
Dit is niet ok
Emile,

We hebben een paar jaartjes samengewerkt bij de AH maar ik herinner je als een grappige, positief aanwezige en gedreven kerel. In de jaren daarna, wanneer ik als klant in de winkel was, was dit niet anders. Je zult gemist worden, dat mag duidelijk zijn. Ik hoop dat je nu de rust hebt gevonden die je zocht. Voor al je familie, vrienden en collega's heel veel sterke met dit verlies. 
Op 16 september 2020
om 8:52 getekend door:
R.i.k. .E.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Emile,
Man, wat ben ik geschrokken van dit heftige nieuws. Ik heb helaas niet de kans gekregen om je goed te leren kennen, omdat ik nog niet zo lang bij de AH werk. Toch hebben ik leuke herinneringen aan jou. Áltijd vrolijk op de werkvloer, behulpzaam naar de klanten en je collega's toe. Gesprekjes in de pauze over het stappen, je studie. In het begin dat ik bij de AH werkte kon ik je naam niet onthouden. Ik noemde je altijd de "roverhoofdman". Want zo vond ik je er uit zien. Maar wel 1 met het hart op de juiste plaats. Ook zal ik nooit vergeten dat je mij altijd uitlachte en grapjes maakte als ik de vleeswaren aan het aanvullen was , staande op een kratje. En dat ik me altijd een kabouter voelde, wanneer je langs me stond. Onbegrijpelijk om te horen dat je zo met jezelf in de knoop zat. Want op mij kwam je over als een persoon die vrolijk in het leven stond. Hoop dat je nu een plekje hebt gevonden, waar je eindelijk rust hebt. Mijn gedachten gaan uit naar je ouders, je lieve zusje Frederique, je broer en de rest van je familie en vrienden in deze ongelooflijk zware en moeilijke tijd.
Rust zacht Emile 
Op 16 september 2020
om 8:26 getekend door:
A.n.g.e.l.i.q.u.e. .B.e.r.g.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Emile, ik ken je vader nu een jaar of 11. Hij belde me net met dit zeer trieste nieuws. Ik ben er stil van. Dit is onwerkelijk. Triest om beseffen hoe je zelf in nood moet zijn geweest. Iedereen onwetend. Niets meer aan te doen. Het enige wat rest is oog voor de mensen die achterblijven. Ik zal in ieder geval op je vader letten en het met hem over jou hebben.
Rust zacht. 
Op 15 september 2020
om 23:05 getekend door:
E.b.o. .D.i.e.b.e.n.
Dit is niet ok
Emile,

Wat deed het ongelooflijk veel pijn toen ik het nieuws van je hoorde afgelopen zaterdag. Ik heb de afgelopen jaren ontzettend met je mogen lachen. Samen luisteren naar de Gebroeders Scooter tijdens het splitsen. Klagen over dat we het allebei zwaar hadden van de avond ervoor op een zaterdagochtend. En natuurlijk een pilsje drinken op de feestjes en borrels.

Ik zal nooit meer de legendarische zaterdagavond vergeten dat we tot half 3 ?s nachts bij de AH hadden gezeten. Bierpongen, slap zeveren en ontzettend veel lachen.

Ik zal je herinneren als een persoon die ontzettend intelligent was en die altijd voor iedereen klaar stond. Een persoon die alom geliefd was binnen de Albert Heijn. De grote reus met de baard, waar ik altijd toch wel jaloers op ben geweest.

Het was me een genoegen om met je de afgelopen acht jaar te hebben gewerkt, Emile. Rust zacht, grote makker.. 
Op 15 september 2020
om 22:10 getekend door:
B.a.s. .K.o.x.
Dit is niet ok
Emile,

Het is zo onwerkelijk allemaal. Je was een fijne, gezellige collega, en ik ben blij dat ik al die jaren met je heb mogen samenwerken. Rust zacht, je wordt nu al enorm gemist. 
Op 15 september 2020
om 22:05 getekend door:
D.i.e.d.e. .H.u.y.b.r.e.g.t.s.
Dit is niet ok
Lieve Emile,
Jij was op het werk altijd in voor een praatje, of de planning van de AH dat nou toeliet of niet. Je maakte dan vooral een hoop goede (en ook wel wat minder goede) grappen, met jou werken was écht gezellig! Ondanks het verschrikkelijke nieuws, zijn dit de herinneringen die ik aan jou zal blijven houden. We gaan je allemaal ontzettend missen, rust zacht Emile. 
Op 15 september 2020
om 21:58 getekend door:
S.a.n.n.e. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Emile,
Jou heb ik leren kennen als klein kereltje van een jaar of 9 tijdens vakantie in zuid Frankrijk. Toen samen met je broer Jules de ? grote jongens? waar mij toen 4 jarige zoontje Thomas tegen op keek en reuze interessant vond. Thomas vond het geweldig als hij eens bij jullie in de tent mocht slapen. Ik dank je voor die mooie herinneringen! Tot 2010 zijn we elkaar regelmatig tegen gekomen en groeide je uit tot een gezonde puber.
Ik zag je pas weer in 2018 op een gecombineerd verjaardagsfeest bij je ouders thuis, man man wat een beer van een vent was je geworden. Idd een dikke baard en zware stem en nog steeds die ondeugende pretoogjes, helemaal in je element achter de bbq!
Ik hoop dat je je rust hebt gevonden, voor iedereen die je achterlaat zal het nooit meer hetzelfde zijn.
Emile kerel, het spijt me dat het zo heeft moeten eindigen. Groeten van de Gröniger, Richard. 
Op 15 september 2020
om 21:52 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .V.i.s.s.e.r.
Dit is niet ok
Emile,

Nog steeds sta ik perplex. Ik heb er geen woorden voor.

Jarenlang hebben wij samen op maandagochtend gewerkt; jij bestierde de winkel en zette de koppen en ik zorgde voor de vracht. Vanuit achter hoorde ik je dollen met de 'kinders', ze liepen met je weg!

Op zaterdagochtend samen lossen, eerst even in de retourbak kijken "een ontbijtje scoren", die vrachtwagen rijdt zichzelf wel binnen.

Er staan nog een aantal personeelsfeesten met jou op mijn netvlies; jij bracht sfeer, altijd in voor een grapje. In het bijzonder de maandagochtend na het lossluis feest, ik vraag me nog steeds af hoe we dat doorgekomen zijn...

Hopelijk heb je je rust gevonden, waar je ook mag zijn. Ik ga jou en je gulle lach missen. Veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en collega's.

Rust zacht Emile. 
Op 15 september 2020
om 21:39 getekend door:
G.u.u. .d.e. .L.e.e.u.w.
Dit is niet ok
Emile,

wat hebben we leuke, gezellige en onvoorstelbare dingen meegemaakt. Altijd bracht jij de sfeer erin als je er was, iedereen kon goed met jou door één deur. Ofja, figuurlijk dan, want wat was jij een beer van een vent. Een beer van een vent met een klein hartje, wat met iedereen altijd het beste voor had.

Moest er weer iets opgelost worden, dan was jij de eerste die klaar stond. Alleen de goochelaar op ons laatste personeelsfeest, die had trucs die kreeg zelfs jij niet opgelost. Mij lukte het ook niet, daar hebben we heel de avond over zitten peinzen. En gelachen, want zo was je ook. Lekkere pot bier erbij en lachen, hard en op jouw welbekende manier.

Leuke momenten, leuke herinneringen, daar denk ik maar steeds aan terug. Die Emile blijft altijd in mijn gedachte.

Ik hoop dat je nu de rust hebt gevonden, waar je al die tijd naar op zoek was. Emile, grote vriend, het ga je goed. En wat ga ik alles ontzettend missen!! 
Op 15 september 2020
om 21:06 getekend door:
K.e.v.i.n.
Dit is niet ok
Emile,
Dat was schrikken. Al
hebben we niet echt direct met elkaar gewerkt,we hebben elkaar wel vaker gesproken. Je was gedreven en je was een steun voor je collega's. Ze respecteerden je. We gaan je missen.
Bedankt voor alles. 
Op 15 september 2020
om 20:17 getekend door:
H.e.n.r.y. .s.t.r.u.i.k.
Dit is niet ok
Emile erging een schok door me heen toen ik het hoorde. Die altijd vrolijke grote knuffelbeer altijd die brede grijns op je gezicht een grote levensgenieter heb ik altijd in je gezien rust zacht man. En heel heel veel sterkte voor jouw familie. groeten Toon en Mariette 
Op 15 september 2020
om 19:23 getekend door:
T.o.o.n.
Dit is niet ok
Emile,
Versteld stond ik toen het nieuws hoorde. Die grote vrolijke knuffelbeer. Velen jaren samen gewerkt en samen gelachen, bedankt daarvoor.
We gaan je missen maat 
Op 15 september 2020
om 18:22 getekend door:
G.u.s.t. .v.a.n. .O.o.r.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Albert Heijn Bladel
op 12 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
12 april 2025
Contact met beheerder >
Contact met Albert Heijn Bladel:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Emile L'Ortye

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto