Maurice Kip

Maurice Kip

12 juli 1975 - 21 mei 2004

NON SCOLAE SED VITAE DISCIMUS

Maurice Kip was als docent Engels werkzaam op het van Lutterveltplein en was op het Staring College een bekend en geliefd persoon die op geheel eigen wijze met leerlingen en docenten omging.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 1649        Volgende >
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste en al weer een begin van de lente. De zon zal dus weer meer gaan schijnen en warmte geven. Er zijn meerdere zonnen voor me die warmte geven en jij bent er ook één . Maar ons ander "zonnetje"is ook weer in ons midden. Zijn warmte voel ik letterlijk en figuurlijk. Op dit moment roept hij me en laat hij me zijn nieuwe bestuurbare auto zien. Vandaag met hem naar Fokke geweest. Dat was natuurlijk ook best emotioneel voor Fokke. We hopen de komende weken van hem en met hem te genieten.
Jammer dat jij dit niet mee kunt maken. Maar helaas.

Wilma heeft je ook geschreven over wat zij met haar klas heeft meegemaakt. Fijn dat ze in dit geval ook aan jou heeft gedacht, omdat het een vergelijkbare situatie betreft. Zulke ervaringen zullen leerlingen vast en zeker koesteren. Ma had er al over gelezen op Facebook. Ik heb het al eens eerder gezegd dat jij Facebook niet hebt gekend, maar als je er nog wel was geweest, zou je het er vast en zeker wel druk mee gehad hebben.

We gaan nu zo meteen een spelletje kaarten of een partijtje sjoelen.
Dag lieve jongen. Kus en knuffel van ma en "ons zonnetje". Hij heeft je vanmiddag op de terugreis nog even met een bezoekje vereerd. 
Op 21 maart 2017
om 19:51 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
"Kip wil kuikensloffen"... weet je nog? Een spontane deelname aan een actie met je klas. Vandaag al meerdere keren aan deze ludieke actie van jou gedacht toen ik met mijn klas in de bus zat naar de helikopterstandplaats. Want vandaag ging ik samen met mijn mentorgroep en Annelies de lucht in. Rondje van 6 minuten dat de leerlingen hopelijk nooit zullen vergeten. "Making memories", zo gaaf! 
Op 16 maart 2017
om 19:57 getekend door:
W.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Wat een hectische tijd achter de rug. Eerst de zeven toneelvoorstellingen waarbij het een wonder was dat Grietje zich letterlijk op de been kon houden.Op 28 januari onze eerste voorstelling en op 28 februari is ze overleden. Het was 17 dagen na de laatste voorstelling. Vandaag is ze gecremeerd en we zijn er met de toneelgroep naartoe geweest Het was een heel warme bijeenkomst die bij iedereen vast ook warme gevoelens hebben opgeroepen. Ik heb er gelukkig ook mijn steentje aan bij kunnen dragen. Als ze bij je is, vang haar op en wees lief voor haar. Ze zal haar kinderen zo missen Maurice en omgekeerd natuurlijk. Ik zou moeiteloos pagina's kunnen vullen met dingen over Grietje, maar dat kan natuurlijk niet. We hebben nog wel de moeder van een oud-leerling van je , Linda Klein Geltink, ontmoet na de dienst van Grietje. De meder was de penvriendin van Grietje, maar door Facebook was het contact terug gekomen. Natuurlijk hebben we het even over jou en ook over Linda gehad. Moeder en dochter zijn hier jaren geleden eens geweest. Fijn dat ik moeder weer sprak. Facebook zegt jou helaas niets. Kun je zien hoe snel de tijd gaat.
Vandaag was natuurlijk ook heel vreemd. Ma was ook jarig natuurlijk en van haar verjaardag kwam weinig, maar dat wordt ook wel goed gemaakt met bezoek dat we sinds zaterdag weer hebben. Onze lieve kleinzoon is weer bij ons op vakantie en dus geeft dat nog extra fijn gevoel en ook steun. Hij zal hier zijn vakantie weer doorbrengen. We zijn weerdruk doende met spelletjes spelen enz.
Gisteren naar de begrafenis van Albert Hokse geweest die bij ons in de straat woont. Die ken je ook nog wel. Hij is in Staphorst begraven en Grietje is gecremeerd in Meppel. Na afloop van de dienst zijn we nog weer even bij je graf geweest.
Ma is moe en is al naar bed gegaan , net als onze kleine vriend.
Ik geef je extra dikke knuffel van ma en kus. 
Op 7 maart 2017
om 23:25 getekend door:
D.a.g. .m.i.j.n. .l.i.e.v.e. .j.o.n.g.e.n.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Inderdaad belde je vriendin en het blijkt dat ze in Lochem nog geen vakantie hebben, zoals ik dacht. Nu ik zelf niet meer op school werk, heb ik geen idee meer wanneer de verschillende vakanties zich afspelen.
Kus van ma. 
Op 21 februari 2017
om 18:37 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag al weer een 21ste. Buiten is het prachtig weer en de zon schijnt lekker. Vandaag kwam er iemand van het energiebedrijf om meters te vervangen en bij het koffiedrinken hebben we het ook nog weer even over jou gehad, omdat de monteur uit een klein dorpje bij Raalte kwam en wij vertelden dat we daar nu wat bekend zijn doordat we later nog wel eens richting Lochem gingen en daarbij de de route volgen die jij ook altijd reed. Deze meneer stond er al versteld van dat wij zoveel uit zijn omgeving wisten wat de wegen betreft.
Op school zullen ze ook wel vakantie hebben. Hier wel in ieder geval en voor het gemak ga ik er maar vanuit dat dit ook voor Lochem geldt. Ik zal het zeker wel van je vriendin horen die ons vast en zeker weer belt. Ze mist nooit.
De vorige keer schreef ik dat we nog volop in de toneelvoorstellingen zaten. Die zijn nu al weer een poosje achter de rug. Zeven voorstellingen Maurice. Ongelooflijk en zoveel positieve reacties op verschillende fronten. Maar achter de schermen was het niet altijd gemakkelijk. Ik hoef je niet uit te leggen waarom, omdat te verdrietig is eigenlijk.De tijd zal het verder leren mijn jongen.
We komen zo weer even bij je om de bloemen te verzorgen of misschien nog om paar te brengen. Ma zorgt op dat gebied altijd zo goed voor je en van je oom krijgen we ook altijd bloemen voor je mee. Als dit van mij moest komen, zou het waarschijnlijk een stuk minder zijn, vrees ik. Maar ik weet dat je dit wel begrijpt en me toe zou glimlachen.
Ik geef je een zoen en knuffel van ma. Ze mist nog altijd die knuffels van jou en dat zal altijd zo blijven helaas.
Dag Maurice. 
Op 21 februari 2017
om 14:38 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

De vorige keer schreef ik al dat we druk bezig waren met de voorbereidingen van de toneeluitvoeringen. Daar zijn intussen al weer drie van geweest. Gelukkig hebben we tot dusver weer een mooi succes en laten we de mensen weer eens lachen. Het is altijd fijn dat je een groep mensen op deze manier kunt vermaken.Dat jij dat graag deed, zag ik pas nog weer aan een paar foto's die ik van je aantrof. Dat was op het feestje van tante Jantje maar ook op school waar jij je verkleed had als de koningin, samen met je vriend Jan.
Ma is nu even naar jou toe en ik ben thuis gebleven, omdat ik snipverkouden ben. Dat gaat hopelijk snel weer voorbij. Jammer dat jij onze toneelvoorstellingen niet meer kunt bezoeken. In dit geval klinkt jouw lach me nog altijd als muziek in de oren als er werd gelachen vanuit de zaal. Dan zei ik tegen ma achter de coulissen: "Heb je wel gehoord hoe uitbundig en luid Maurice weer heeft gelachen?" Ma en ik herkenden je lach uit alle aanwezigen. Als dit soort herinneringen weer bij me opkomen, word ik zo verdrietig mijn lieve jongen.Dan komt steeds weer het "waarom toch" gevoel bij me boven en mis ik je weer zo verschrikkelijk en blijf ik het steeds weer onrechtvaardig vinden dat je niet meer bij ons bent. Maar het helpt allemaal niets mijn jongen. Het enige gevoel dat overblijft, is het gevoel van missen dat voelt als enorme heimwee.
Ik geef je van ma een dikke knuffel en een kus. "Dag mien jong, bist altied bie mie" 
Op 2 februari 2017
om 14:28 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het al weer een 21ste van de maand. Het gaat allemaal zo snel. Het nieuwe jaar is al weer 3 weken oud.Ik had hier nog niets geschreven over het uiteinde en nieuw begin en lijkt het wel alsof ik je misschien vergeet, maar niets is minder waar, dat weet je.
Op de begraafplaats heb ik prachtige foto's gemaakt met rijp aan de bomen afgelopen week. Ma zorgt nog altijd voor mooie bloemen, maar dat is nu met de vorst een stuk moeilijker.
je weet dat we het in de maand januari altijd druk hebben met de voorbereiding van de toneeluitvoeringen. Dit jaar gaan we weer zeven voorstellingen geven. En nu maar hopen dat we net zoveel succes hebben als vorige jaren. Aan het decor zal het in ieder geval niet liggen.Ik kan me nog herinneren dat je, toen je thuis woonde, ook af en toe even binnenwipte bij de repetities in de oude voetbalkantine om daar even bij te kletsen met de toneelspelers en nog even gezellig na te zitten. De meeste spelers van toen zijn ook nu nog actief.
Ma zit nu klaar met mooie tulpen voor je en ik ga mee om die naar je toe te brengen. En nu maar hopen dat de vorst niet gelijk weer toeslaat. Dag mijn lieve jongen.
Kus van ma. 
Op 21 januari 2017
om 11:54 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Beste familie Kip,
Ik kwam bij toeval hier terecht toen ik de naam van mijn broer zocht op internet. Jullie weten en begrijpen als geen ander dat er (veel) momenten zijn dat je een dierbare vreselijk kan missen. Ik las dat jullie zelfs op de crematie van mijn broer zijn geweest. En dat jullie zoon Maurice en mijn broer Roel elkaar goed gekend hebben. Ik las een paar keer dat Maurice voor jullie geen dag ouder is geworden. Dat herken ik wel... ik was de jongste van 3 kinderen (had 2 oudere broers, ik ben uit 1970 en mijn broers uit 1961 en 1963) en scheelde 7 jaar met Roel. Toen Roel overleed was hij 44 en ik 37. Nu ben ik inmiddels 46 en dus ouder dan Roel. Dat is een heel raar idee... Vorig jaar september is er ook een jeugdvriendin van mij overleden aan borstkanker, die Roel ook goed kende.Hij heeft zelfs met haar gezoend, dat is wel vaker voorgekomen met mijn vriendinnen, hahaha... Misschien kennen jullie haar ook wel, Aletta Ubak uit Staphorst. Ik hoop dat ze het hier boven ontzettend leuk hebben met elkaar. Weet dat ze niet vergeten worden. Ik wens jullie het allerbeste...
Groetjes, Marianne Tuinstra 
Op 31 december 2016
om 14:25 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e. .T.u.i.n.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Mo,

Het afgelopen jaar,

dan soms een lach, dan soms een traan

Nooit, maar dan ook nooit

zal het verdriet overgaan.

Maar...

2017 komt eraan.

We zullen er met zijn allen toch maar weer voor gaan.

Mam. 
Op 30 december 2016
om 14:30 getekend door:
J.e. .m.o.e.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Dit berichtje las ik ergens en vond het heel passend om het hier neer te zetten.

Those we love, don't go away.

They walk beside us every day.

unseen- unheard

But always there.

Still loved, still missed.

Still very clear. 
Op 30 december 2016
om 14:22 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is nu kerstavond. Vandaag leek het wat weer betreft niet echt een winterse dag. Voor de bloemen en bloemstukjes die familie,vrienden en je oud-collega hebben gebracht,is dat beter. Dat geeft nog een beetje troost tenminste. Anders is alles zo koud jongen.
Je moet weten dat je ook vandaag weer in onze gedachten bent. Feestdag of niet, het maakt niet uit eigenlijk.
Liefs en kus van ma. 
Op 25 december 2016
om 21:18 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is al middernacht geweest en voordat ik naar bed ga, kom ik toch nog weer even hier kijken.Van vermoeidheid van vandaag was ik al in slaap gevallen voor de tv en nu weer klaarwakker, dat begrijp je.
maar omdat het de 21ste is, laat ik even weten dat ik aan je denk. Je broer logeert nu hier en aan het eind van de middag kwam Marian met een leuk kerstpakket. Ik probeer nu maar weer te slapen want het is al knap laat.
Morgen zal je vriendin uit Borculo vast weer bellen.
Knuffel en kus van ma, die al lang slaapt. Dag mijn lieve jongen. 
Op 21 december 2016
om 0:30 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het nog geen 21ste ,maar een dag eerder. Ik zit nu met mijn laptop op schoot en kijk er ondertussen ook tv bij. Het gaat over de ramp die zich voltrok in Berlijn.Echt ongelooflijk wat er allemaal op deze wereld gebeurt. En dat in de tijd van vrede op aarde.Ik weet gewoon niet wat ik daar allemaal op moet zeggen. Praat daarom maar even over waarmee wij bezig zijn geweest.
Vandaag zijn we begonnen met het opzetten van het nieuwe decor voor het nieuwe toneelstuk. Ook ma en je broer waren erbij. Nu maar het echte schilderwerk overlaten aan de vakmensen van wie we gelukkig gebruik kunnen maken. We hebben gewoon een drukke tijd achter de rug. Vanavond maar even rustig aan met ons drieën.Als alles goed gaat, kom ik morgen nog even bij je terug. Dag mijn lieve jongen.
Liefs en kus van ma. 
Op 20 december 2016
om 19:51 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Lieve Maurice,

Wat er nu precies aan de hand was met de plaatsing van de twee berichtjes van vandaag, weet ik ook niet. Maar toevallig had ik net gezegd dat er iets fout ging en nu blijkt dat het niet zo is. Het lijkt wel bezigheidstherapie. Maar het bewijs is in ieder geval geleverd.
Kus van ma. 
Op 21 november 2016
om 16:53 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer een 21ste. Nu al weer november. Het is echt herfst nu. Dat is goed te zien aan de bladeren die van de bomen zijn gevallen en nog steeds vallen.
Dat is ook zo op de begraafplaats. Vandaag zijn we ook weer druk geweest met het opruimen van bladeren die vooral door de storm van gisteren, zijn gevallen.Toen we gistermiddag aan het eind van de middag nog even bij je langs kwamen gingen een paar bomen zo heen en weer dat ma en ik bang waren dat ze om zouden waaien. Dit is een poosje geleden ook eens bij jou gebeurd bijna. Die boom is toen gekapt en vanmorgen hebben we er ook weer melding van gemaakt, want het is natuurlijk verschrikkelijk dat er graven kapot zouden gaan hierdoor. We zullen zien hoe het verder gaat.
Ook zijn we al weer druk met het toneel. Nu ik dit zo zeg, schiet het opeens door mijn hoofd dat "Angels" ook in de voetbalkantine doorklonk. Toneel en voetbal gaan immers samen bij ons. Vlak voor de wedstrijd begon, zei ma tegen me of ik wel hoorde dat het liedje door de kantine "galmde". Helaas had ik het niet gehoord, omdat lawaaiige ruimtes voor mij fnuikend zijn, maar toen ze het tegen me zei, hoorde ik het ook. Toeval??? Bestaat het??
Ik had vanmiddag al een stukje voor je geschreven, maar toen kwamen onze buren hier binnen. Ik dacht dat ik het verstuurd had, maar er ging blijkbaar iets mis.
Ik sluit nu af en van ma krijg je kus. 
Op 21 november 2016
om 16:43 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het al weer een 21ste. November al weer. De herfst is al goed ingetreden. Dat kun je vooral zien aan de bladeren die van de bomen vallen. Omdat bij jou ook veel bomen in de buurt zijn, is het ook daar raak dus. Ma en ik proberen zoveel mogelijk blad op te ruimen, maar er is soms geen beginnen aan. Maar als je het dagelijks even bijhoudt, valt het mee. Gisteren stond er ook nog een een flinke bries en dus was het helemaal raak. Behalve dat er blaadjes vallen, zagen ma en ik gisteren ook nog twee bomen op het pleintje die bijna dreigden om te vallen. De stammen bewogen heen en weer tot aan de bodem. Een poos geleden deed zich dat ook al eens voor vlakbij jou. Die boom hebben ze op ons verzoek weggehaald, maar we hebben vanmorgen maar weer contact opgenomen met de gemeente omdat binnenkort wel schade zou kunnen ontstaan door vallende bomen op grafzerken waarvoor we zelf voor de schade zouden moeten opdraaien in geval van omvallen.
Dus is voorkomen beter dan genezen lijkt me.
We krijgen nu bezoek en dus sluit ik eerst maar af.
Dag mijn lieve jongen. Kus van ma. 
Op 21 november 2016
om 14:55 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Zo pas kreeg ik nog een berichtje van je broer dat Wilma een reis had gewonnen met haar klas en hij daarover iets op Facebook had gelezen ook.
Ik realiseer me nu weer dat jij geen idee hebt wat Facebook inhoudt, maar als je er nog geweest zou zijn, zou je er vast ook wel gebruik van hebben gemaakt.
Natuurlijk ben ik het bericht van Wilma hier gaan lezen en heb het aan ma voorgelezen. Natuurlijk vinden wij het fijn dat Wilma deze prijs met haar klas heeft gewonnen en dat ze jou er ook nog deelgenoot van maakt, doet ma, je broer en mij heel goed. Voor ons ook geweldig te lezen is het stukje op Facebook dat je broer ons toestuurde met daarop de reactie van een oud-leerling van je uit je mentorklas van toen. Ook Wilma vertelt het hier aan je.
Inderdaad komt een en ander dan bij ons ook weer boven.
Edwin Evers was voor jou toen je grote "lieveling" op de radio. Wat heeft ma nog veel cassettebandjes voor je op moeten nemen met allerlei typetjes die hij uitbeeldde. De jeugd weet nauwelijks of niet wat cassettebandjes zijn, maar jij draaide ze dan later af in je auto van Staphorst naar Lochem. Ik denk dat wanneer we op je kamer gaan zoeken, we vast nog wel van die bandjes zullen aantreffen.
Maar Wilma en haar klas zullen ook de lucht in. Net als jij. Jij ging parachutespringen met je collega Jaap de Groot en met één of twee vrienden. Dat was een hele belevenis. Dat zal voor de klas van Wilma ook een hele belevenis worden. Ik herinner me nu weer dat je in de studio was met je kinderen op het moment dat ook Ruud van Big Brother daar aanwezig was. Ook dat was voor de kinderen natuurlijk een extraatje. Ma en ik hopen dat Wilma en haar klas er net zulke fijne herinneringen aan over houden als jij hebt gedaan. De kuikensloffen staan nog altijd op je kamer. Ik wilde nu zo graag dat ons "kuiken" hier nu nog even op zijn "sloffen" kon rondlopen. Maar ik weet na zoveel jaar nu heel langzamerhand dat dit een droom en een illusie is.
Wie had nu gedacht dat ik nu klokslag 12 dit zou schrijven.
Ik dank Wilma dat ze deze gebeurtenis aan je heeft verteld hier. Daaruit blijkt dat ze je nog steeds niet vergeet en dat doen ook andere mensen niet gelukkig.
Dag mijn lieve jongen. Dikke knuffel van ma en ook een kus. 
Op 12 november 2016
om 0:03 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Nou ja zeg... lees ik toch even hier dat je ouders ook weer toneelspelen momenteel (of al gedaan hebben). Ik zit ook middenin de repetities. Eind november mag ik weer eens aantreden. Altijd spannend en 't kost veel tijd en energie om alles te oefenen. Maar soms krijg je onverwachts een enorme boost aan energie. Bijvoorbeeld omdat ik vandaag ineens zo aan jou moest denken. Wat is 't geval: ik heb met mijn klas meegedaan aan de nationale fietstelweek. Simpel: een appje downloaden op je mobiel en die registreert dan hoeveel je fietst en hoe snel. Samen met de hele klas hebben we meegedaan. Dat wilden ze maar al te graag, want... misschien wonnen ze wel de helikoptervlucht voor de hele klas! Dat zagen ze wel zitten natuurlijk. En wat denk je: vanmorgen ben ik gebeld door de organisatie. WE GAAN DE LUCHT IN! Zooooooooooo gaaf! En hierbij gaat een beetje de vergelijking op met jou natuurlijk. Want ooit... deed jij mee met je mentorklas met de actie waarbij je kuikensloffen kon winnen, maar ook een bezoek aan de 3FM studio en natuurlijk de parachutesprong! Hoe gaaf was dat. Vanmiddag reageerde al een oud mentorleerling van je op mijn berichtje op Facebook. Zo zie je maar... overal en heel vaak wordt er aan jou gedacht! Wat zou ik graag weten hoe jij in het NU van nu geleefd zou hebben...

Dag Maurice, tot een volgend kip-momentje! 
Op 11 november 2016
om 18:39 getekend door:
w.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Was ik hier een paar dagen geleden ook al, vandaag is het weer de 21ste en daarom toch maar weer hier.
Je vriendin zal vandaag wel weer bellen en kunnen we HET er nog weer eens over hebben. Daarbij is HET een ruim begrip, want allerlei dingen passeren dan weer de revue. Soms speel jij daarin nog een hoofdrol, maar ook moet je wel eens genoegen nemen met een bijrol en in een enkel geval sta je ook wel eens achter de coulissen.
Het is voor ma en mij erg fijn en zeker heel belangrijk dat dit contact met haar altijd is gebleven. Soms zijn de gesprekken kort. Met nadruk op SOMS. Want meestal nemen onze gesprekken een behoorlijke tijd in beslag.
Ik zie dat ik nu een beetje een vergelijking heb getrokken met het toneel door te praten over hoofdrol, bijrol en achter de coulissen. Dat komt ook,denk ik,doordat we weer druk aan het voorbereiden van het nieuwe toneelstuk zijn.
Ik zou hier ook nog veel over kunnen zeggen, maar ook daar gaat niet alles over rozen en ik weet dat jij me nu heel goed begrijpt.
Ik kan alleen maar zeggen : "Gezondheid gaat boven alles."
Ik geef je van ma een kus en veel liefs.
Dag Maurice. 
Op 21 oktober 2016
om 12:50 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer een speciale dag voor ma en mij. Je weet waarom. Je broer belde vanavond al, maar we hadden hem in het weekend al gezien, dus is het logisch dat hij het nu per telefoon af kon. Vandaag overdag en in de avond bezoek gehad.Het was een gezellige dag. Het is en blijft jammer dat jij er niet bij kunt zijn. Dat gevoel van gemis is op dit soort dagen altijd voelbaar.
Ik weet nu even niet wat te zeggen en neem daarom voor vanavond weer afscheid.
Dag mijn lieve jongen.
Kus en knuffel van ma. 
Op 17 oktober 2016
om 21:34 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 83       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Staring College
op 23 mei 2004
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2020
Contact met beheerder >
Contact met Staring College:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: