Maurice Kip

Maurice Kip

12 juli 1975 - 21 mei 2004

NON SCOLAE SED VITAE DISCIMUS

Maurice Kip was als docent Engels werkzaam op het van Lutterveltplein en was op het Staring College een bekend en geliefd persoon die op geheel eigen wijze met leerlingen en docenten omging.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 1693        Volgende >
Dag mijn lieve Maurice,

De 21ste is weer bijna voorbij. Was ik gisteravond er vroeg bij, nu is het nog net voor twaalf en kan ik je nog net mijn berichtje op deze gedenkwaardige dag versturen. Ik ga er nog altijd vanuit dat je mijn berichtjes nog altijd "leest".
De laatste bezoekers zijn om half twaalf naar huis gegaan en we hebben vanaf vanmorgen tien uur bezoek gehad en door het mooie weer hebben we de hele dag en avond buiten kunnen zitten.
Ma en ik vroegen ons natuurlijk af of er ook dit jaar weer veel mensen op bezoek zouden komen, maar dat was gelukkig weer het geval. Van heinde en ver kwamen ze weer. Van Boven Pekela tot Oldenzaal en natuurlijk weer telefoon uit Borculo.
Het was inderdaad heel verrassend voor ma en mij dat Linda ook helemaal uit Oldenzaal was gekomen om jou met een bezoek te "vereren".
Dat was voor ma en mij totaal onverwacht en met haar kwamen we natuurlijk ook weer terecht op de schoolperiode in Lochem. Natuurlijk is het voor ons als ouders erg fijn leuke dingen van vroeger van oud-leerlingen te horen over hoe ze je meegemaakt en ervaren hebben als leraar en mens.
Natuurlijk is het moeilijk om namen te noemen, want alle mensen die er vandaag waren om jouw overlijden te herdenken, zijn ons allemaal even dierbaar. Maar het was zeker fijn dat je broer ons ook tot steun is geweest.
14 jaar geleden. 2x14= 28. Zo maar een rekensommetje. Voor mij is het de helft van 28. Nu ben je al weer de helft van je leeftijd bij ons vandaan, maar in werkelijkheid voelt het zo anders mijn jongen.
Ik ga maar niet door met dit rekenwerk. Het liefste zou ik terug willen rekenen zodat je weer bij ons zou zijn. Maar deze vorm van rekenen bestaat helaas niet. Wat zou ik dan graag naar me toerekenen.
Ik zou nog zoveel willen zeggen over deze bijzondere dag mijn lieve jongen, maar voorlopig was het weer goed. We hebben goed gevoel aan deze speciale dag overgehouden.
Heel veel liefs en dikke knuffel van ma.
Dag mijn lieve jongen. 
Op 22 mei 2018
om 0:03 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Lieve mensen,

Weer een jaar verder!
Het gemis word niet minder, maar meer.
Veel sterkte! 
Op 21 mei 2018
om 22:19 getekend door:
J.o.u.k. .e.n. .T.r.e.e.s.
Dit is niet ok
Hey Maurice

Een tijdje terug dat ik hier wat gepost heb...Vandaag ben ik nog bij je geweest...met mijn autootje naar je toe gereden...samen met je broer bij je geweest...toen ook nog bij je ouders geweest...je hebt lieve ouders...Doe je mijn lieve opa een knuffel van me..love Linda 
Op 21 mei 2018
om 19:05 getekend door:
L.i.n.d.a.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is nog heel vroeg op de dag en laat in de nacht, maar ik wil je gewoon even laten weten dat we aan je denken. We zullen veel bezoek krijgen en vandaag 21 mei voelt zo speciaal voor ons hier.
Ik ben nu op tijd zodat ik morgen niet te laat ben, omdat we waarschijnlijk bezoek krijgen van de ochten tot en met de avond. Er zijn al weer bloemen voor je gebracht Maurice.
Hopelijk vind ik morgen nog even tijd om je te zeggen hoe de dag is verlopen. Het belangrijkste is dat de mensen je niet vergeten. Wij in elk geval niet, maar dat weet je wel.
Extra dikke knuffel van ma en kus ook van haar.
Dag Maurice.
We houden van je en missen je. Zeker op een dag als vandaag. 
Op 21 mei 2018
om 0:17 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het Eerste Pinksterdag en het is prachtig mooi weer. Ik zit de hele middag al in de tuin. Ik kan mooi op de laptop wat op internet kijken en ook iets tegen jou zeggen. Dit kan tegenwoordig allemaal draadloos. Wifi bestond nog niet denk ik toen jij nog op internet zat en alles nog veel minder ingewikkeld was. Jij had het druk met MSN als ik me goed herinner.
Morgen is het 21 mei en Tweede Pinksterdag ook. Gelukkig voorspellen ze weer mooi weer en kunnen we met het bezoek dat er morgen weer komt, buiten zitten. In de loop van de week kregen we al weer kaartjes om ons te steunen en waar aan jou nog weer herinneringen werden opgehaald.Ook kaartjes van oud-collega's. Zo fijn dat ze allemaal nog aan je denken Maurice. Ook je broer is hier aanwezig en zal er ook morgen zijn.
Wie er morgen allemaal komen, blijft natuurlijk een verrassing , maar dat ze je nog niet vergeten, is wel duidelijk. Voor ma, mij en je broer wel erg fijn.
Knuffel en kus van ma. 
Op 20 mei 2018
om 17:58 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Randy zou vandaag jarig zijn en daar heb ik even gereageerd en dus kijk ik ook hier natuurlijk.
Fijn dat Wilma ook aan je dacht.
Randy was 13 toen hij overleed en hij zou 26 zijn geworden. Voor mij blijft hij altijd 13 zoals jij voor ons altijd 28 zult blijven.
Het is niet te bevatten dat jij nu 42 bent. Dat is voor mij ook een magisch getal, omdat mijn vader ook overleed toen hij 42 was. Ik vond dat als kind al erg oud, maar voelt voor mij nu als erg jong.
Ach, leeftijd kan gewoon een getal zijn, maar er zijn momenten dat die getallen zo speciaal zijn.
Als ik het getal 28 hoor, associeer ik dat altijd met jou. Helemaal als het over leeftijden van mensen gaat.
Buiten is het prachtig weer. De temperatuur was zondag bij Fokke ook 28. Ik denk dat het daar nu ook bij in de buurt is. Ietsje lager denk ik, maar wat is een getal lieve jongen.
Knuffel en kus van ma. 
Op 15 mei 2018
om 14:25 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Even weer hier, om je te laten weten dat ik je natuurlijk niet vergeet. Gisteren (vrijdag na Hemelvaart) nog over je verteld en vandaag realiseer ik me dat het gisteren dus die "zal-ik-nooit-vergeten-dag" was... zo zie je maar weer: altijd wel een reden om aan je te denken! Liefs en een dikke knuffel 
Op 12 mei 2018
om 18:31 getekend door:
w.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Maurice,

Het is nu vrijdagavond na Hemelvaart. Ongeveer tegen deze tijd kwam de politie met het rampzalig bericht dat je overleden was. Dat is nu voor de veertiende keer dat we dit meemaken. Al is het geen 21 mei, het is en blijft een heel speciale avond.
Knuffel en kus van ma. 
Op 11 mei 2018
om 21:39 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag is het een speciale dag voor jou en voor ons. Op de "social media" lazen we dat je vriendin en collega Anjo benoemd is tot wethouder in haar gemeente. Ze was afgelopen vier jaar al gemeenteraadslid, maar nu dus ook nog wethouder waarmee ze in de sporen van haar vader treedt. Ik weet zeker dat je heel trots op haar en blij voor haar zou zijn. Fijn voor haar en wij zijn als jouw ouders ook bijzonder trots op haar, Ondanks alle drukte die ze de laatste tijd had met de verkiezingen en met gesprekken over de formatie, heeft ze ook tijd gevonden voor ons, voor het maandelijks gesprek op de 21ste. We zijn haar hier heel dankbaar voor.
Morgen is het Hemelvaartsdag. De vrijdag na Hemelvaart blijft altijd speciaal Maurice. Veertien jaar geleden was het op de 21ste, nu dus niet, maar die dag na Hemelvaart blijft voor ma en mij gedenkwaardig.
Knuffel en kus van ma.
Dag Maurice. We missen je nog elke dag. 
Op 9 mei 2018
om 21:59 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Ik ben nog niet vaak zo vroeg geweest, maar eigenlijk ook weer laat. Het is nu een paar minuten een nieuwe dag en ik ga ook zo naar bed hier.
Afgelopen weken waren druk en heftig vanwege het bezoek van onze "ster"die intussen ook weer is vertrokken. Je begrijpt wat dit teweegbrengt bij ons als familie.Ik hoef daar niet op in te gaan. Gisteravond was Marjan hier ook nog een poosje op bezoek. Fijn dat zij ons niet vergeet en ook jou daardoor trouw blijft. Jouw sport is ook nog altijd haar sport, al is er in de loop van de jaren veel veranderd.
Vandaag een zomerse dag. Vanavond weer verse bloemen gebracht bij je. Daar zorgt ma altijd uitstekend voor. Gisteren gekocht maar door de hitte vanavond pas neergezet.
Ik ga nu naar bed.
Dag mijn lieve jongen. We blijven van je houden.
Liefs en kus van ma. 
Op 21 april 2018
om 0:17 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Gelukkig nu niet mijn plicht verzaakt, zoals de vorige keer, maar toen had ik er gelukkig wel mijn reden voor. Ma en ik zijn vanmorgen eerst naar het stembureau geweest voor het uitbrengen van onze stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren hadden we al contact met je vriendin uit Borculo die ook altijd de 21ste belt. Wij konden ons voorstellen dat ze het vandaag zo druk had met de verkiezingen in haar eigen gemeente dat ze geen tijd zou hebben voor onze traditionele telefoongesprekken op de 21ste van de maand. Wat jij niet hebt meegemaakt,is dat je vriendin heel actief is in de gemeentepolitiek en ook onderdeel uitmaakt van de gemeenteraad van Berkelland. Maar toen ik net in de supermarkt was met ma, ging de de mobiele telefoon en was je vriendin toch voor de telefoon. Onvoorstelbaar lief is dat Maurice. Ik heb het al vaker gezegd dat ze zo waardevol voor ma en mij is en dat we door haar haar de band met je (school)verleden op een erg fijne manier in stand kunnen houden. We praten over heel veel verschillende dingen en ook voor jou is er ook vaak plaats.
We hebben sinds vorige week vrijdag ook onze lieve "ster" bij ons te logeren. Hij heeft nu vakantie Je zult begrijpen hoe fijn dit voor ons is. Ik zou hier heel veel over kunnen vertellen, maar je begrijpt dat dit niet hoeft hier.
We gaan zo meteen nog even naar je toe om je een mooi paasbloemstuk te brengen die ma weer voor je gemaakt heeft. Dat ziet er heel mooi uit. We hebben nog even gewacht met brengen, omdat het soms nog vriest. Het is ongelooflijk wat het weer betreft. We hadden twee keer een heel koude periode met minder prettig gevoelstemperatuur. Afgelopen zaterdag en zondag was het nog erg koud. Maar nu schijnt het beter te gaan en kunnen we het bloemstuk voor je neerzetten.
Ik laat het hier voorlopig maar even bij.
Heel veel liefs van ons en een dikke knuffel en kus van ma. 
Op 21 maart 2018
om 12:27 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

de buurman is nu net weer weggegaan. Jij weet ook nog dat hij altijd heel gezellig en hulpvaardig is. Ooknu hebben we weer even gelachen om allerlei leuke filmpjes die hij op zijn telefoon had.
Voor ik mijn reactie hier wilde schrijven, werd ik natuurlijk geraakt door het berichtje van een oud-leerling van je. Voor ons als ouders is het zo fijn nog eens te kunnen lezen hoe oud-leerlingen over jou schrijven en denken. De meeste van je leerlingen zullen nu zo'n beetje net zo oud zijn als bent geworden. Wanneer ik hoor dat een ander persoon 28 is, associeer ik dat gelijk met jou. Dat je intussen ouder bent geworden, gaat in jouw geval niet op. Jij hebt voor mij de "eeuwige jeugd" om het zo te zeggen.
Wat fijn voor ma en mij dat deze oud-leerling de moeite heeft genomen om toch nog iets aan jou te schrijven en de manier waarop dit gebeurd is, is zo hartverwarmend voor ons. Het geeft ons ook troost, omdat we dan tegen onszelf kunnen zeggen dat je toch niet voor niets hebt geleefd. Zo fijn te lezen dat jij blijkbaar toch hebt meegewerkt aan de vorming van jonge mensen die positief over jou schrijven als mens. Hoe is het toch mogelijk dat mensen jou bedanken voor je wijsheid terwijl je nog maar 28 was toen. In onze ogen blijf je ons kind van wie we op onze manier hebben gehouden en nog natuurlijk, al is de manier waarop zo veranderd.
Vandaag is het vreselijk koud buiten. Gevoelstemperatuur praten ze tegenwoordig over.Ons vogelhuisje in de voortuin is al twee keer omver gewaaid vandaag en en dus hebben we die tijdelijk maar even verplaatst naar de achtertuin waar het veel minder waait. Ook bij jou waren de lampjes gedoofd en heeft ma de tochtgaatjes in de lantaarns wat dichtgemaakt,in de hoop dat ze blijven branden.
Ik heb je weer wat bijgepraat en kon mijn gevoelens daardoor zelf ook weer kwijt.
Dikke knuffel en kus van ma. 
Op 1 maart 2018
om 16:43 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

In de auto vroeg ik aan ma toen we bij jou vandaan kwamen om je lichtjes weer aan te steken die uitgegaan waren door de koude storm, of ik wel iets aan je geschreven had op de 21ste, waarvan ik intussen een traditie heb gemaakt. Zij wist het ook niet en ik wist bijna wel zeker dat ik dit wel had gedaan, omdat ik ook nog weer gebeld was door Anjo met wie ik weer hele gesprekken voerde. Dan praten we altijd over verschillende dingen en ook wel over jou natuurlijk. Nu ik weer thuis ben, ben ik voor alle zekerheid maar gaan kijken hier en ontdek ik dat ik toch niet gereageerd had. Ik maar nadenken natuurlijk hoe dit toch kan, maar ik weet nu weer dat ik op 21 februari heel lang in het ziekenhuis was in Groningen. Blijkbaar had ik later zoveel aan mijn hoofd dat jij er helemaal bij ingeschoten bent wat berichtgeving op de 21ste betreft.Ik kom zo terug want buurman Henk komt net binnen. Tot zo. 
Op 1 maart 2018
om 15:27 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Waar blijft de tijd.. ik die 'al' bijna 28 mag worden.
En me nog zo kan herinneren hoe ik me voelde toen ik een jaar of 13 was en hoorde van je overlijden.
Ik denk nog vaak aan je en ik had je zoveel meer gegund in dit leven.
Bedankt voor je wijsheid en herinneringen die ik nooit meer zal vergeten. 
Op 15 februari 2018
om 13:18 getekend door:
o.u.d. .l.e.e.r.l.i.n.g...
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Nu weer in het nieuwe jaar. Alles lijkt zo snel te gaan. Helemaal nu ik niet elke dag meer aan het werk ben. Tegenwoordig heel druk met het toneel waarvan de uitvoeringen binnenkort al weer beginnen. Ik heb het hier wel vaker met je over gehad. Daarbij denk ik dan weer aan jouw bezoekjes die je aflegde bij de repetities in de oude voetbalkantine.
Vandaag bij je oom op bezoek en kan van hieruit toch berichtje aan je sturen. Ik leg maar niet uit hoe dit allemaal kan, omdat jij het begrip "wifi"niet meer hebt meegemaakt. "Wiefie" zei jou duidelijk meer.Daar hoef ik hier verder niet op in te gaan.
Heel veel liefs, kus en knuffel van ma. 
Op 21 januari 2018
om 12:40 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Het is de laatste avond van het oude jaar. Dan wordt 2017 afgesloten en begint 2018. Ongelooflijk gewoon als je dit vergelijkt met 2004. Het weer is bijzonder slecht en veel regen. Ik heb de hele dag niet het gevoel gehad dat het oudjaar is. Dat heeft vast te maken met het slechte weer en zeker ook met de zondag. Bij oudjaar denk je vaak aan vuurwerk en oliebollen, maar die hebben we vandaag niet gehad en ook vuurwerk wordt er door ons niet ontstoken.
Ik zou op deze avond een soort van overzicht kunnen houden van alles wat belangrijk in ons leven is. Maar dan kom ik toch vaak weer op hetzelfde uit. Doen we maar niet.
Ma en ik zitten gewoon rustig thuis nu en gaan straks naar Youp van het Hek kijken op de tv. Ik denk dat het om 12 uur heel rustig zal zijn buiten vanwege het slechte weer.
Gisteren zijn we met zijn drieën gezellig naar een restaurant geweest en hebben daar op positieve manier het jaar afgesloten, zoals we het zelf maar benoemd hebben.
Straks krijgen we weer de beste wensen te horen, maar ik heb eigenlijk maar één of twee wensen die helaas niet meer vervuld kunnen worden en van die twee ben jij ook onderdeel natuurlijk. Die andere begrijp jij ook.
Ik moet proberen vooruit te kijken, wordt steeds gezegd. Dat zal ook wel, maar een mens wordt mede gevormd door zijn of haar verleden en dat verleden blijft voor mij heel belangrijk. Jij begrijpt waarom ik dat vind.Een gepaste afsluiting voor het oude jaar heb ik niet, omdat ik me dit jaar ook zal blijven herinneren als één van de vele jaren in mijn leven waarbij 2004 voor mij tot dusver het het meest memorabele is en blijft.
Dag lieve Maurice. Het is gewoon weer fijn om je NAAM weer eens te noemen.
Dat ma me vanmiddag daar bij jou heeft "gedoopt"zal je vast niet zijn ontgaan. Ben ik toch nog "gezegend" het oude jaar uitgegaan.
Toch wel passend bij de start van een nieuw jaar.
Liefs, kus en knuffel van ma. 
Op 31 december 2017
om 22:26 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Traditiegetrouw weer even zeggen dat ik aan je denk. Niet dat ik op andere tijden niet aan je zou denken, maar dat weet je wel. We hebben net gezellig even zitten theedrinken met achterbuurman Henk. Het is erg druk in de winkels en ma maakte al vergeefse reis om in de winkels terecht te kunnen. En dat allemaal hier in ons dorp. Je kunt de auto gewoon nergens kwijt.
Ik ben al druk weer bezig met toneelzaken, maar dat heb ik je pas verteld. Vandaag weer de kortste dag en dat betekent dat het vanaf nu weer wat lichter begint te worden. Die donkere dagen voor kerst zijn niet echt mijn favorieten. De scholen krijgen morgen ook weer vakantie, maar daar maak jij je niet meer druk om. Alles draait gewoon door mijn lieve jongen. Wat zou ik de klok graag terug willen draaien. Het is toch onvoorstelbaar dat het straks al 2018 wordt. Zo jammer dat jij dat niet meer hebt meegemaakt. Er verandert zoveel en zo snel, onvoorstelbaar gewoon.
Sinds jouw sms'jes is er op dat gebied zoveel verandert. Ook daar heb ik het al vaker over gehad.
En ik moet natuurlijk niet in herhaling vervallen.
Maar misschien heeft dat ook met leeftijd te maken?
Is niet altijd zo gelukkig, want van soms ook veel jongere mensen hoor ik ook vaak dezelfde verhalen. Waar het hart vol van is, zullen we maar zeggen.
Ik ga nu even met ma naar de kringloopwinkel om te kijken of ze daar nog iets hebben wat te gebruiken is voor het toneel dat we moeten inrichten,
Liefs en dikke knuffel van ma. 
Op 21 december 2017
om 15:10 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Dat je oud-collega Jelte en zijn vrouw Gretha jou niet vergeten, blijkt wel weer uit het feit dat ze ze je weer hebben bedacht met een mooi kerststuk. Ma en ik waren er erg door ontroerd, omdat ze na zoveel jaren nog altijd op liefdevolle manier aan jou denken en dit laten merken door jou te verrassen met dit aandenken.
Natuurlijk zijn er ook nog altijd andere mensen die jou af en toe nog bloemen of iets anders komen brengen, maar het komt misschien ook door de grote afstand die er tussen Deventer en Meppel bestaat dat het voor ma en mij daarom zo speciaal is.
Vandaag is een bijzondere dag, omdat je wel weet wat ik bedoel. Het zou eigenlijk feestelijk moeten zijn maar ook hier is de afstand bepalend.
We zijn al weer druk met toneel bezig. Er zijn momenten dat we jou daar ook missen. Ik denk dan aan de momenten dat jij vaak aan het eind van de avond nog even binnenviel bij de oude kantine waar we toen nog oefenden. Nazitten was dan extra gezellig even.
Komende tijd weer druk met de organisatie van toneelzaken. Je weet nog wel van de bekende toneelspanning. Ma kent haar rol al uitstekend moet ik zeggen.
Dag mijn lieve jongen. Ik zou je zoveel willen vertellen, maar kan het hier niet zeggen.Privacy is een woord dat erg in is tegenwoordig en hier ook van toepassing, maar jij snapt me vast.
Liefs en kus van ma. 
Op 19 december 2017
om 12:52 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Zo ben ik een maand lang niet hier, dan zo een dag later weer. In dit geval heeft dit te maken met het feit dat ma en ik een erg fijn telefoongesprek hebben gevoerd met Mustafa. Waar we allemaal over hebben gesproken houden we in dit geval voor onszelf, maar dat begrijp je, Het zou ook te veel worden, omdat heel veel dingen ter sprake is geweest. De aanleiding voor het gesprek was niet het onderstaand verhaal, maar een document over dialecten. Voor ma en mij was het telefoongesprek een enorme verrassing.
Knuffel en kus van ma 
Op 22 november 2017
om 21:54 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
Dag mijn lieve jongen,

Vandaag weer de 21ste. Buiten is het heel vervelend weer. Veel regen en het blad begint steeds meer af te vallen. Je wordt van dit soort weer niet echt vrolijk, maar het is wel een reden om snel even met de laptop op schoot te gaan zitten. Als ik eerlijk ben, is dit wel een smoes, want na het schrijven van deze opmerking realiseer ik me echt wel dat ik heel vaak met mijn laptop op schoot zit en het gebruik van de laptop bepaald niet afhankelijk is van het weer. Als het mooi weer is, zit ik ermee buiten in de tuin. Ik lees dit verhaaltje nu even voor aan ma en ze zegt ogenblikkelijk: "Mijn laptop en ik!" Klopt helemaal.
In de tuin en op andere plaatsen in of rondom huis heb ik overal internetverbinding. Wifi wordt het genoemd en ik realiseer me dat dat tijdens jouw leven een kreet was die niet zo massaal werd genoemd, als het al wel werd gebruikt.
Ik heb het al vaker gezegd Maurice. Er is zoveel veranderd op gebied van elektronica. Jij hebt nooit een laptop gehad. Je oude pc staat nog altijd bij mij op mijn kamer en draait nog op een verouderd systeem van Windows.Heel af en toe gebruik ik die nog wel eens even als het gaat om cd-gebruik, omdat die niet op mijn laptop zit.
Ma leest me nu net een leuke tegelspreuk voor vanaf haar tablet. Je zult je ook wel afvragen wat een tablet is, schiet nu door mijn hoofd. Facebook zegt je ook niets. Je zou het er zelf heel druk mee hebben gehad, omdat het toen nog MSN was waar je het in die tijd druk mee had. De tijd schrijdt voort Maurice. Wat heb ik het hier eerder vaak gehad over het begrip "tijd". Dat had meestal meer te maken met herinneringen aan jou.
Lieve jongen, er schieten me nog zoveel andere dingen te binnen en ma leest nu zoveel andere grappige dingen voor van haar tablet. Ik weet zeker dat jij dat ook leuk zou vinden en erom moest lachen.

Liefs en knuffel van ma. 
Op 21 november 2017
om 12:16 getekend door:
J.e. .v.a.d.e.r.,.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 85       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Staring College
op 23 mei 2004
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2020
Contact met beheerder >
Contact met Staring College:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: