onderdirecteur H. van Wieren (Terra College)

18 september 1954 - 13 januari 2004
Ongelofelijk geschokt
Agressie
Dit mag niet weer gebeuren in Nederland
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         141 t/m 160 van 13493        Volgende >
Verschrikkelijk wat deze man is overkomen, en ik wens zijn familie en vrienden dan ook heel veel sterkte toe. Toch wil ik nog even zeggen dat we aan schelden en racistische opmerkingen niks hebben. Gooi ze niet allemaal op een hoop, het zijn ook gewoon maar mensen. 
Op 3 maart 2004
om 19:14 getekend door:
N.a.t.a.l.i.e.
Dit is niet ok
haat is een woord dat nu wel erg moeilijk word om uit te spreken maar we moeten niet stilstaan we moeten verder verder met alles wat wel goed en aardig en leuk is iets wat het leven waard maakt heeel veel sterkte met het verdriet en veel zonneschijn in ierder zijn leven zoals het ook bedoeld is. 
Op 1 maart 2004
om 12:26 getekend door:
i.s.a.b.e.l.
Dit is niet ok
Weg met zulke mensen die dat doen! 
Op 1 maart 2004
om 5:03 getekend door:
J.o.o.p.
Dit is niet ok
Gelukig is de tijd verstreken, maar het gemis is nog groot!Zeker voor hen die achter zijn gebleven. Laten wij die de condoleance willen blijven vullen dit met respekt doen en niet met schunnige on respektvol gebrazel de schrijfruimte vol zetten. Je condoleerd toch zeker uit respekt en medeleven aan de familie. Ik hoop dat als ze de condoleance lezen er sterkte uit kunnen putten, zodat hun leed verzacht kan worden! 
Op 1 maart 2004
om 0:28 getekend door:
g.e.r. .c.o.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd... 
Op 27 februari 2004
om 14:53 getekend door:
h.a.t.c.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd... 
Op 27 februari 2004
om 14:53 getekend door:
h.a.t.c.e.
Dit is niet ok
Veel sterkte voor de nabestaanden allereerst. Ik vind dat Nederland een veel strenger beleid moet voeren tegen buitenlanders die het vertikken om zich hier aan de Nederlandse regels te houden. En ik ben zelf notabene buitenlands. De linkse partijen hebben Nederland kapotgemaakt ! Moslims hadden alleen maar rechten en geen plichten. Toen Pim F er wat van zei kreeg hij ook een kogel door zijn hoofd. Gooi "die zielige" Murat D en zijn criminele vader het land uit of geef hem de zwaarste straf en snel!! Nederlanders zijn veel te soft, het is hier een paradijs voor criminelen! 
Op 26 februari 2004
om 20:52 getekend door:
l.i.s.a.
Dit is niet ok
Sorry maar dat gezeur de hele tijd van: dat zoiets in Nederland kan gebeuren. Na Pim Fortuyn werd dat ook al geroepen. Mensen, ik zal jullie even uitleggen dat zoiets kan omdat Nederland al die jaren bewust kapot is gemaakt door die vuile linkse rakkers van o.a. de PvdA en Groen Links!!! Zij kozen expres voor een veel te soft beleid en haalden jarenlang tuig binnen onder het mom van zielige vluchtelingen! En zelfs nu moeten we nog medelijden hebben met Murat D. Gooi dat rotjoch voor heel veel jaar in in de gevangenis of schop hem teug naar Turkije, potverdorie!!! Respecteer de nabestaanden van het slachtoffer! En als die softies weer roepen dat zoiets nooit meer mag gebeuren, geef ik jullie 1 raad: stem nooit meer op LINKSE partijen!!
heel veel sterkte voor de nabestaanden 
Op 26 februari 2004
om 20:36 getekend door:
m.a.r.k.
Dit is niet ok
Ik vind het heel erg!! maar wat ik nog erger vind is dat alle buitenlanders de schuld krijgen het had net zo goed een nederlander kunnen zijn! Maar het was geen Nederlander zoals bij de meeste gevallen van criminaliteit, ondanks dat er in Nederland (voor zolang het nog duurt) meer Nederlanders "leven". Het slachtoffer "was" wel een onschuldige goedmenende Nederlander zoals in de meeste gevallen van criminaliteit in Nederland. Medelijden met moordenaars en criminelen in plaats van met de slachtoffers is beledigend voor de onschuldige slachtoffers en hun nabestaanden en zal er alleen toe bijdragen dat er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. Een beetje meer respect, eerlijkheid en rechtvaardigheid zou veel en veel beter zijn dan misdadige hypocrisie !!
Ik schrik echt van de berichten die nu op deze site staan en ik heb niets tegen buitenlanders, maar wel "iets" tegen moordenaars, criminelen en hypocrieten die hen verdedigen en er aldus toe bijdragen dat dit verder gaat en er nog vele onschuldige slachtoffers zullen vallen. Een aantal van die mafkezen denken dat ze heel stoer zijn bij het uitspreken van allerlei rasistische opmerkingen en uitschelden van onschuldige Nederlanders. Die mafkezen zijn naar mijn mening nog erger dan Murat D., want door dit soort vooroordelen en uitspraken krijg je juist heel erg veel haat. Die mafkezen hebben ook bij heel veel van dit soort incidenten ook een aardige bijdrage geleverd (ondanks dat zij te dom zijn om correct Nederlands te schrijven). Ik zou zeggen, als je het allemaal wilt verbeteren begin eerst bij je zelf en bij de moordenaars, criminelen en andere misdadigers in plaats van bij onschuldige slachtoffers en andere goedmenende, eerlijke, hardwerkende Nederlanders, die het mogelijk gemaakt hebben dat dit land een paradijs voor criminelen en andere waardelose nietsnutten is geworden. 
Op 26 februari 2004
om 18:18 getekend door:
E.r.g.
Dit is niet ok
jongens laten wij de handen samen in 1 slaan want dit gaat te ver juh kan niet eens meer veilig naar school dus laten we er wat aan doen 
Op 25 februari 2004
om 22:39 getekend door:
d.a.v.i.i.d. .k.e.u.v.e.l.a.a.r.
Dit is niet ok
Ik wil allereerst de familie van Hans van Wieren heel veel sterket toewensen bij het verwerken van hun verdriet.

Ik schrik echt van de berichten die nu op deze site staan en ik ben geen buitenlander, maar een autochtoon. Een aantal van die mafkezen denken dat ze heel stoer zijn bij het uitspreken van allerlei rasistische opmerkingen en uitschelden van buitenlanders. Die mafkezen zijn naar mijn mening nog erger dan Murat D., want door dit sorrt veroordelen en uitspraken krijg je juist heel erg veel haat. Die mafkezen hebben ook heel veel van dit soort incidenten ook aardige bijdrage geleverd. Ik zou zeggen, als je het allemaal wilt verbeteren begin eerst bij je zelf.

Hans R.I.P. 
Op 25 februari 2004
om 22:35 getekend door:
A.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
gecondoleerd familie 
Op 25 februari 2004
om 19:19 getekend door:
t.h.w.o.
Dit is niet ok
Hoe kun je iemand troosten
bij een zo groot verdriet.

Je kunt alleen maar zwijgen
want woorden heb je niet.

De wereld is zo donker.
De lucht is dik en grauw.

Je voelt je zlf k zo.
Verdwenen is het blauw.

De bloemen zijn van plastic,
vogelgefluit klinkt onoprecht.

Je kunt nu niet genieten
omdat je tegen tranen vecht.

Maar op een dag, geloof me,
heb je eventjes geen pijn.

Komt er een zonnestraaltje.
Er is een lichtje klein.

Een lichtje in je ogen,
een streepje blauw, misschien.

Je zult in dit stille teken
je geliefde/vader kunnen zien.


veel liefs Tamaar 
Op 25 februari 2004
om 11:21 getekend door:
T.a.m.a.r.a. .T.o.e.t.
Dit is niet ok
Ik vind het heel erg!! maar wat ik nog erger vind is dat alle buitenlanders de schuld krijgen het had net zo goed een nederlander kunnen zijn! een beetje meer respect over en weer zou veel en veel beter zijn!! 
Op 24 februari 2004
om 23:24 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
Allereerst natuurlijk mijn oprechte condoleances voor de nabestaanden van de heer van Wieren. Vreselijk wat er gebeurd is.
Daarna even een berichtje voor die zogenaamde buitenlanderhaters op deze sites, misschien is dit niet de beste plaats om dat hier te uitten, denk aan de fam. van dhr. van Wieren. Wil je werkelijk iets doen? begin dan bij jezelf. 
Op 23 februari 2004
om 14:09 getekend door:
R...
Dit is niet ok
STOP ZINLOOS GEWELD!!!

DIT KAN ECHT NIET... 
Op 22 februari 2004
om 20:40 getekend door:
I... .u.i.t. .B...
Dit is niet ok
Lieve familie,

Ik wil jullie alle kracht van de wereld toewensen...Vind dit zo erg..
Het is laf..zo laf! Hoop voor de nabestaanden en de rest van nederland dat deze jongen goed gestraft wordt.. en dan geen: voor goed gedrag eerder vrij. Of: Hij heeft spijt.. Of: Een slechte jeugd gehad.. Ach wat erg voor hem...
Nou, niet dus! Dit mag nooit en nooit meer gebeuren...

Maar, moet wel zeggen: Buitenlander of niet... maakt geen **** uit!
Beetje meer respect naar je medemens... het had net zo goed een nederlander kunnen zijn... 
Op 22 februari 2004
om 20:37 getekend door:
I.l.s.e.
Dit is niet ok
Beste familie.
ik wens u allen heel veel sterkte toe in deze hele zware tijd en hoop dat u de kracht zult vinden om door te gaan.


Sterkte Jolanda 
Op 22 februari 2004
om 14:42 getekend door:
j.o.l.a.n.d.a. .k.e.r.s.t.e.n.s.
Dit is niet ok
Met grote verbazing lees ik deze getekende condeolances.. hoe durven mensen deze schuttingstaal te gebruiken!! en op deze site... hoe ver kun je gaan.. begin bij jezelf! aub... 
Op 21 februari 2004
om 22:26 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
mag er wat meer respect op deze site... 
Op 21 februari 2004
om 22:23 getekend door:
a.n.o.n.i.e.m.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 675       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Mayke
op 13 januari 2004
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Mayke:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: