steve

steve

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 1012        Volgende >
Kop op he Moeke, laat je niet gek maken.
Het is inderdaad jou site, en diegene die alleen maar willen kwetsen zijn geen stuiver waard.
Dikke kus Ikke 
Op 4 mei 2011
om 12:56 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
voor alle jose's en jannie's met hetzelfde email nummer
blijf van mijn site ruziezoekers!!
hoogstwaarschijnlijk mensen die heel dicht bij me wonen,
blijf weg stelletje die schijnbaar zo'n intressant leven hebben dat ze stoken en kwetsen moeten,ga maar iemand anders zoeken.
ik haal je kwetsende woorden zo wie zo weg,dus doe geen moeite meer K en zorg maar voor je kinderen die 2 hebben misschien meer aandacht nodig!! 
Op 3 mei 2011
om 18:39 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
voor jose
gelukkig ben je als je in een andere wereld leeft,wat ik schrijf is** mijn wereld**
en soms heb ik het helemaal gehad,gelukkig ben je als je dat niet snapt,waarschijnlijk nog nooit een kind verloren,en je hoeft denk ik ook niet om te gaan met autisme van je echtgenoot,die daardoor geen echtgenoot is maar eerder een lastig kind dat jij verzorgt!
hulp zoeken hoef ik niet ,er komt hier iedere 2 weken een P.I..T verpleegkundige waaraan ik al mijn problemen omtrend peter kwijt kan!
maar ik zat er die dag helemaal doorheen,,maar gelukkig heb jij daar nooit last van,prijs je maar gelukkig en bid dat het altijd zo zal blijven,want voor je het weet staat jouw leven ook op de kop en weet je het ook even niet meer!
gelukkig kan ik weer lachen en genieten,en ja ik vind het nog steeds een rot wereld waarin we leven,en dat zal wel altijd zo blijven! het IK gevoel wordt alleen maar erger,trouwens van jouw mail fleurde ik ook niet echt op,en succes... wens je niet aan moeders die een kind verloren hebben.
maar goed genoeg aandacht aan jose, hopelijk blijft ze voortaan van de site,aan dit soort mensen heb je niks schat!
maar het loopt weer lekker toetje,de vraag blijft hoe lang??
love you baby,denk veel aan je en doe steeds weer de crematie over,zo raar ,hoe langer het duurt hoe minder ik snap!
miss you!! 
Op 1 mei 2011
om 22:43 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hoi moedertje,gaat het wel goed met u?Wat een negatieve brief zeg.Ik zou er hulp voor zoeken,het is wel erg wat je is overkomen maar je haald iedereen door de zeik.Bekijk het is wat rooskleuriger na al die jaren,is beter voor u zelf en zeker voor de mensen waar je mee om gaat,succes gewenst en groet Jose 
Op 28 april 2011
om 23:14 getekend door:
j.o.s.e.
Dit is niet ok
Pasen..eerste paasdag,eigelijk een dag waarop familie bij elkaar hoort te zijn,maar sinds mijn moeders nieuwe vriend (al voor dik 15 jaar terug!) als verstokte vrijgezel ,besloot dat 6 kleinkinderen wel heel erg druk was,om te komen eten,is dit allemaal afgeschaft,mijn broer had het altijd al heel erg druk met zijn baan bij de post,en voelde zich nogal verheven boven ons omdat hij een functie had,mijn zus heeft het te druk met haar gezin,en zo viel alles uit elkaar,en sinds jij er niet meer bent,is ook dit gezin niet meer compleet,en doet ieder zijn ding,andy zit op paaspop,met heel veel alcohol,wat mij heel erg tegenstaat,peter ligt nog op bed,en ik zit aan jou te schrijven,om je te vertellen,hoe eenzaam ik ben,soms verlang ik zo erg naar je,dat ik denk was ik maar snel bij jouw,ik vind leven niet meer zo leuk,ik moet zo mijn best doen!,in deze schit wereld waarin de rijke stelen en liegen en bedriegen,en de gewone werkmens wordt afgestraft met steeds meer regels en vooral veel belasting betalen,daar waar de hoge heren die flink op onze kosten gestudeerd hebben de zaak be-sodemieteren,en liegen alsof het gedrukt staat,staat die simpelen ziel aan de kant op zijn lippen te bijten,niemand die luisterd ,niemand die nog iets om de ander geeft,het blijft IKKE IKKE IKKE,er komen steeds meer mensen die van ellende niet meer weten wat ze moeten doen,gisteren nog zat ik mijn verdriet te uitten aan iemand ,en alles wat eruit kwam was,tja ,dat is schit!,en dan kun je weer gaan,ik zak weer,ik merk het,ik heb me lang goed gehouden,maar ik ben even heel erg moe,moe van alles,moe van leven,moe van verwerken,moe van excuses voor die ander zijn gedrag verzinnen,mensen zijn rare wezens,ik denk dat wij de echte monsters op aarde zijn,als je ziet wat wij elkaar aandoen,niet meer normaal ,dat gebeurt in de beesten wereld niet,en alles onder de meest schijnheilige trek op het gezicht,en er vooral niet over nadenken,nee als het met mij maar goed gaat,tja maar de vraag is hoe lang??,als ik mijn ogen voorgoed mag sluiten,hoeft niemand daar rouwig om te zijn,dan ben ik eindelijk weg van deze rot wereld waar ieder aan zich zelf denkt,bah wat een rot mensen lopen hier rond,pastoors die kinderen misbruiken,mensen die over gehandicapten ruggen geld proberen te verdienen,mensen die elkaar zo afschuwelijk beliegen en bedriegen,al ben je familie ,als ik het maar beter krijg,en zodra je ze ziet doen ze net of er niks gebeurt is,bah bah bah,liefde is een woord dat niet meer bestaat,we denken dat we het weten ,maar de betekenis is dieper dan mensen denken,ik snap niet hoe mensen denken dat ze meer dan die ander zijn,gekke wezens mensen,maar goed schat,ik moet ophouden er zit een vogeltje binnen,zomaar naar binnen gevlogen dus nu moet ik proberen die voorzichtig naar buiten te krijgen,voordat mijnheer kat er is!
I love you schat,gelukkig was jij iemand met heel veel sociaal gevoel ,ik denk weleens te veel!!
love you more mijn baby!! 
Op 24 april 2011
om 9:01 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
mijn email is, p.haegens@chello.nl
als ik ook maar een beetje kan helpen dan voelt dat al goed!
Ik heb niet alle wijsheid in pacht,maar zoals bij alles dat je leest,denk erover en kijk wat dicht bij je komt of je kunt begrijpen,en de rest gooi je weg!
liefs en hou van elkaar!
en probeer elkaar te begrijpen,we hebben al genoeg rottigheid in deze wereld,alleen jij kunt hem voor jezelf een beetje mooier maken,liefs en veel wijsheid en mailen mag altijd! 
Op 12 april 2011
om 11:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Ik zat op de site te kijken vanwege de schietpartij in Alphen en zag deze advertentie een jonge man in de bloei van zijn leven weggenomen.

Een engels gedicht

Time is too slow for those who wait
too swift for those who fear
too long for those who grieve
too short for those who rejoice
but for those who love,Time is eternity.

Sterkte met jullie verlies 
Op 11 april 2011
om 15:17 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n. .u.i.t. .M.a.a.s.s.l.u.i.s.
Dit is niet ok
Ach...wat kan ik zeggen!!!
mijn kind was net weg uit het complex en ze is er nog!!!verdriet en geluk staan zo dichtbij elkaar
maar zoals jij nog bezig bent met jou kind ik vind het echt super!ik denk dat ikhet ook zo zal doen maar ik heb ze nog...allebei.
lieve lieve moeder..kan ik wat wijsheid overnemen van u?zal ik mijn mail adres geven?
ik heb wel een moeder maardie is egoistisch 
Op 11 april 2011
om 4:19 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
ik ben nog diep onder de indruk over het gebeuren in alphen,verschrikkelijk dat je zomaar een zonnige dag begint en lekker boodschappen gaat doen,of werken,en dan in een keer staat alles op z'n kop ondenkbaar voor alle betrokkenen,de tv staat de hele tijd aan,en dan kijk ik even bij jou schat op de condoleance en dan zie ik iets superliefs staan,het geeft me een fijn gevoel,bedankt onbekende,ik schrijf wat ik heb meegemaakt en wat er gebeurt en wat ik voel,en zo ben ik toch even bij mijn kind,bedankt voor je lieve woorden 
Op 9 april 2011
om 15:21 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Hallo,werkelijk ik heb het gelezen de hele nacht was ik wakker...het verdriet was ik las van jou...echt jij ben de koningin des moeders 
Op 3 april 2011
om 6:19 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Ik heb de hele nacht door gelezen...wat een tekst.. wat een moeder.U verdiend alle eer, zoals een moeder beaamt. De liefde die ik voel naar uw kind is werkelijk groots. Wat vind ik dit echt liefdevol!!!Ik kan het niet zo verwoorden als u deed in de verhalen, maar ik vind u de koningin des moeders... chapeau!
De jongen die overleden is heeft een fijne, lieve, karakter volle moeder aan jou... echt, ik wil ook zo een moeder 
Op 3 april 2011
om 6:01 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
nou schat het ziet er heel cique uit , de veranda,hij is prachtig,jaren heb ik lopen leuren,en nu is hij er eindelijk,geweldig is hij geworden,vandaag ga ik alvast aan het schilderen,dat wordt van de zomer genieten schat.ook ben ik nu bezig meer dan 70 campings enz, aan te schrijven en flyers rond te doen.whaw wat een werk,vanmorgen om 5 uur was ik al bezig,ik wil ze vandaag nog op de bus doen,nou en in het weekend toneel,ik poep zoals gewoonlijk weer in mijn broek,ik vind het leuk,maar ook eng! we hebben wel een leuke groep,zo funny,we gaan echt samen op en af,als het slecht gaat ,gaat iedereen niet goed,en andersom ook!nou het wordt vandaag mooi weer,peter vertrekt zo naar de sociale werkplaats dus andy en ik hebben het rijk alleen jippie,heerlijk!peter brengt zoveel negativiteit met zich mee,hij is overal tegen,vind alles teveel,en te duur,en ziet niks zitten,alles is teveel.
dus joepie even rust,nou ik ga hem snel geld geven dan heb ik het rijk alleen,andy ligt nog te pitten,dag lieve schat!,hopelijk heb je het ook gezien!
love you!!!xxx 
Op 23 maart 2011
om 8:35 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
ik word gek van peter ,nu weer was hij overalls (gebruikte in het bos!) aan het uitzoeken ,de schoonste hoefde niet gewassen te worden,en hij had die netjes opgevouwen in de garage gelegd,gestoord worden we van hem,compleet gek,hij saboteerd de zaak en de sul heeft niet eens in de gater ,dat dat juist zijn hypotheek betaald,hij kan echt niks,ladingen verpleegkundigen zijn hier geweest om hem te leren poetsen,maar denk maar niet dat mijnheer dat aanneemt of leert!
conclusie door de ggz,hij kan niet voor zichzelf zorgen,maar verdomme hier saboteert hij alles,deed hij nog maar eens iets goeds,sigaren roken,bank liggen computeren,en tv kijken,dat is zijn dagbesteding,en verder vooral ons vertellen hoe wij het moeten doen!,andy en ik moeten werken en hij doet het liefst commanderen,en zelf niks maar dan ook niks doen,jongen hoe lang nog,hij drijft ons tot wanhoop!!! 
Op 12 maart 2011
om 19:26 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
dag jongen,het is weer eens zo ver ,eindelijk gaat mijn overkapping in vervulling,maar voor peter is dit paniek,allereerst omdat alles geld kost,daar wordt hij zo wie zo gek van!,dan vanmorgen kwamen ze hout leveren ,en zou de vrachtwagen bijna rechtsomkeer hebben gemaakt,alles is uitgewerkt door een ervaren timmerman,daarna is er bij een proffesionele houthandel door de baas zelf de opdrachtbon uitgerekend en in orde gemaakt,maar toen de handel arriveerde vanmorgen,wist onze overal verstand van hebbende dat dit niet goed was,te weinig! en te zacht matriaal!,hallo,ik moest echt optredend optreden en hem terug sturen anders was de boel weer vertrokken,en konden we weer opnieuw gaan bestellen,de boel wordt alleen maar erger doordat er nu mensen komen werken,en dat er vanalles gekocht moet worden,gestoord wordt ik ervan,hoe lang houd ik dit vol,eerst heb ik bijna 4 weken gehoest,maar een longfoto gaf niks aan,nu loop ik met een zere knie,waarvan ik nog niks heb gezegd,maar ik ga zo langzamer hand steeds meer mankeren,het is een groot gevecht hier,wij zijn gek en hij is slim,vanmorgen vroeg ik waarom hij de bak van de hond had buiten gezet,zoals altijd kreeg ik het "heb ik niet gedaan!"te horen,heeft de hond zelf gedaan! ja ja en die hond heeft de bak toen maar meteen op het bankje neergezet!
de chauffeur was blij dat hij weer weg kon vanmorgen (hij moest peter constant vertellen dat hij weg moest blijven omdat een kraan gevaarlijk kan zijn als je eronder staat!,daarna toen alles op de grond lag,wilde hij de boel iets meer tegen de muur aan hebben,nou daar trapte de chauffeur niet in!),maar wij zitten er 24/7 mee ,andy is net thuis van vakantie,en heeft nu eigelijk alweer genoeg van peter,terwijl hij niet eens 12 uur thuis is!.alles saboteren,door zuinigheid,smerige broeken worden netjes door hem opgevouwen terug in de kast gelegd,waarop andy bijna flipt,onderzoek bij het ggz wijst uit dat zijn korte termijngeheugen hem vaker in de steek laat,toch is het geen altzheimer,hij maakt ons hardstikke gek,terwijl hij niet aggressief is,dat maakt het zo moeilijk,je wilt hem niet op straat zetten,hij kan er niks aan doen,maar ondertussen saboteert hij hier alles,en haalt je zo het bloed onder de nagels vandaan!en een ding is zeker,hij wordt niet beter,,,help... nog even dan flip ik!!
sta ons bij jongen,want makkelijk is het niet!
hopelijk kan ik volgende week genieten van iets prachtigs!
love you baby!!
en miss you so much! 
Op 12 maart 2011
om 14:25 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Nou schat,ik ben bijna weer gezond,ben ziek op vakantie gegaan,moest na 3 dagen naar de scheepsdokter die bronchitus constateerde,dus antibiotica en aan het zuurstofmasker en nog een soort pillen,,toen we thuis kwamen weer naar de dokter,en weer antibiotica,en nou eindelijk na bijna 3 weken merk ik verbetering,jeetje,ik ben wel klaar met ziek zijn,ik heb zoveel mogelijk toch genoten van de reis,maar optimaal dus niet!,nou schat,heb je het nieuwe terrein gezien,hard gewerkt he...,het begint steeds mooier te worden,en toch is dit nog maar het begin,als het klaar is over ongeveer 3 jaar,heb jij het mooiste paintballbedrijf van nederland schat,het blijft ook jouw bedrijf,jij stond aan de wieg van dit mooie bedrijf,er komt nog een nieuwe website,en er komt een grote reclame campagne,zelfs een radiospot is er,posters zijn gemaakt hekwerkbanners enz,samen met de bioscoopreclame in 4 bioscope nou toet,je ziet het ,we werken er hard aan,I miss you baby,
je eigen bijna weer betere moeke 
Op 13 februari 2011
om 21:57 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Moeke,
Veel plezier op het water en maak er een leuke week van.
Kus Ikke 
Op 31 januari 2011
om 6:51 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Moeke als ik uw zo mag noemmen blijf lekker uw zelf en praat met Steve volg uw al lang en heb bewondering voor uw kracht om er toch nog iets van te maken als moeder /schoonmoeder/oma leef ik met uw mee je kinderen zijn je alles liefs Jenny 
Op 11 januari 2011
om 17:25 getekend door:
J.e.n.n.y.
Dit is niet ok
hallo schat
kerst is gelukkig alweer voorbij,nu vanavond nog en dan begint er weer een nieuw jaar,hoe het ook is,het blijft moeilijk die rot dagen,je voelt je zo verdomde alleen,ik doe mijn best voor anderen een steuntje in de rug te zijn,een aardigheidje voor ouders die ook hun kind verloren,nadat we jou verloren!,met sinterklaas zijn we er voor kinderen geweest die weinig kregen van sint,gelukkig konden wij dit aanvullen,een gezin mocht een dagje weg van ons via de wensboom,en op 1e kerstdag ben ik gaan helpen bij een kerstbrunch voor mensen die het minder hebben,en het voelt allemaal hardstikke goed aan,alleen wie is er voor ons,in ieder geval geen familie,die aan peters kant lieten ze het al heel snel afweten,eigelijk al de eerste dag van jouw overlijden,onze familie was zo vriendelijk om te vermelden,op de dag van jouw overlijden ,dat het nogal druk was op het werk ,en dat hij niet kon zeggen wanneer hij weer kon komen,voor jouw begrafenis,fijn he!!!lekker belangrijk, mijn moeder was al die tijd alleen maar met zich zelf bezig ,zoals altijd,en wat er nog over is,die hebben het met deze dagen zo druk,dat aan jou niet wordt gedacht,ach het is ook al weer zo lang geleden,maar schat het is helemaal niet lang geleden,het zal nooit lang geleden zijn,jij bent zo dichtbij,en dat maakt het juist zo moeilijk!,maar goed de mens zit nu eenmaal zo in elkaar,je hoort overal hetzelfde liedje,zolang je het zelf niet meemaakt!.
dus gelukkig het zit er weer bijna op,morgen meteen de boom weg,inpakken die handel,en weer aan de slag,je moet vooruit!,dat geld voor iedereen,nou er is ook iets goeds gebeurt,ons gemeenschapshuis wordt toch nog gered,al wordt het weer niet helemaal fris gespeeld,en zit er iemand een vies spelletje te spelen,maar daar komen ze wel achter,de kogel is nu door de kerk,en de verdachte zal ook nog wel ontmaskerd worden,hopelijk kunnen we dan onze schouders eronder zetten,en redden wat er te redden valt!
het bestuur heeft nu dus echt zijn langste tijd gehad!
toch nog iets positiefs!
nou schat let een beetje op onze appelflap ,die lekker aan het genieten is in curacau!,en die ik ook erg mis!
I love you so much!!
jouw eigen moeke 
Op 31 december 2010
om 8:31 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
dag toet
ik heb net een brief gelezen en ben woest!!
woest op huily huily zoals ik hem noem,een jongen uit venhorst die hier als bemiddelaar is aangesteld tussen bestuur van het gemeenschapshuis en de gebruikers (de vereningingen!) hij zou eigelijk onpartijdig moeten zijn,maar deze gast haalt dingen uit en zegt en schrijft verhalen over vooral de oude beheerster waar de honden geen brood van lusten,het bestuur deugd van geen kanten,en praat zich zelf schoon, op elk vlak.. tegelijkertijd proberen ze iedereen te gebruiken ,verder schrijft huily huily nou dat de ex-beheerster 8500,= gemeenschapsgeld vraagt als tegemoetkoming voor haar ontslag voor de rechter waar het bestuur haar heen stuurde!,maar dat de hoofbestuurder zich met 2,7 miljoen gemeenschapsgeld uit heeft laten kopen,(wat hij eigelijk ook nog niet genoeg vond,maar de gemeente ging niet hoger!) daarover mag niet gesproken worden,wat een tuig zeg,ik hoop voor venhorst dat we snel weer een dorpje kunnen zijn,en al die buitendorpse die de horst nu beheren en besturen eruit gegooid worden,als venhorst nu niet voor zichzelf opkomt dan lacht er een zich helemaal ziek,want dan wordt het geheel geprivatiseerd en kan de enige cafe die er hier is zijn omzet zien dalen!
wat een toestand en als je dan ziet hoe huily huily zich zelf in een brief schoonpraat en zegt dat hij onpartijdig is,whah wat een l...u...l
verschrikkelijk ik kots op dat soort figuren om zo iemand die geliefd is in heel venhorst zo af te zeiken,bij deze huily huily hier heb jij je beurt gehad,en je kan er veel meer krijgen,het is onvoorstelbaar schat hoe mensen hier bezig zijn om alles kapot te maken wat we hier nog hebben,het postieve vind ik wel,dat venhorst nu meer en meer naar elkaar een front trekt om mary te beschermen,en dat doet mij byzonder veel goeds,misschien na veel ellende komt er toch eindelijk licht aan het einde van de tunnel in zicht,ik hou mijn droom,het duo M&M aan de bar als beheerders ,en gebruikers die er hun schouders onder zetten om te behouden en beschermen het enigste dat we nog hebben hiero het gemeenschapshuis!
schat ik blijf hoop hebben ,dat rechtvaardigheid zal overwinnen!
i love you baby 
Op 17 december 2010
om 13:32 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou toet we zijn net terug van zwarte piet spelen,de eerste zak is afgezet in het ziekenhuis voor een meisje dat nog minstens tot januari moet blijven,de 2e zak daarvan was de moeder niet thuis,en dat zegt meer dan genoeg,gelukkig had mijn instinkt ook gesproken,we hebben de zak bij de buurman neergezet,kinderen zijn nooit verantwoordelijk voor hun ouders en daar gaat het over! de andere zakken gingen naar veghel,en ik moest huilen ,toen ik zag hoe een meisje naar buiten vloog om zwarte piet te helpen bij de zakken naar binnen dragen,wat heerlijk dat ik dit mag doen,daarna nog even naar gemert,ook hier stond het kind vol verwachting voor het raam te zwaaien naar zwarte piet,wat fijn schat,toen nog even een achterneefje blij gemaakt,en daarna was het over,nu maken we nog 1 gezin blij met een dagje uit,dat gebeurt over 1,5 week.
en daarna nog de kerstbrunch,waar hopelijk veel geld voor wordt opgehaald.
nou ik heb mijn best weer gedaan,het was geweldig,wat kan geven toch ontzettend fijn voelen!en zeg nou eerlijk je kan beter helpen dan geholpen moeten worden,dachten al die diknekken er ook maar zo over,helaas,dit zal de wereld niet doen veranderen,het veranderd pas,als iedereen het snapt,dat het niet over je eigen IKKE gaat,heb je stiekum meegekeken schat dan weet je hoe nodig dit was,love you baby!! 
Op 5 december 2010
om 15:25 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 51       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2023
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: