steve

steve

20 september 1984 - 22 november 2003

STEVE JIJ BENT VOOR ALTIJD IN ONS HART.

Steve verongelukte op weg naar de kapper,op 22 november 2003,hij was toen 19 jaar.
Steve was EERLIJK OPEN en VOORAL RECHT DOOR ZEE,Steve kwam op voor zichzelf en ook voor die ander die onrecht werd aangedaan,
Steve heeft vele harten aangeraakt tijdens zijn leven.

EN OP DEZE MANIER WILLEN WIJ TOCH MET STEVE BLIJVEN PRATEN,


JONGEN WAT HOUDEN WIJ TOCH VEEL VAN JE.
XXX

Er blijven mensen die zich storen aan ons gesprek met steve,maar ga dan a.u.b. niet kijken wat er staat.blijf weg en zoek het niet op,kwetsende reakties geven alleen maar aan wie U bent!!!,niet wie wij zijn als rouwende achtergeblevenen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 1012        Volgende >
Voor het slapen gaan kijk ik even naar deze site, waarom weet ik niet.
Gister gekeken naar de paintball site en ook naar de foto's van jou zoon...
jij bent echt een volharder voor je zoons. Daarom snap ik veel mensen niet die jou dit afpakken, het enige wat je heb om met steve te 'praten'.liefs van mij...top moeke! 
Op 16 september 2011
om 1:37 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
lieve schat
het is weer eens zover ,de problemen worden nu toch wel erg hier,ik denk dat we met de ggz moeten gaan praten omdat we eigelijk niks meer aan peter kunnen overlaten,hij zit nu al bijna 8 jaar thuis en hij kan eigelijk steeds minder ,ook de pit verpleegkundige zegt dat ik nog steeds niet wil aannemen dat ik niks meer kan verwachten van hem,veel dingen durft hij niet meer,en hij verhult dat door te weigeren of gewoon niet na te komen,moeilijk is het om te aanvaarden dat er hier iemand rondloopt waar ik niks meer van mag verwachten,vooral geld zaken gaan echt heel moeilijk ,als wij grote rekeningen moeten betalen,zegt hij gewoon niet doen,of vragen of het minder kan??, maar in zaken doen heb je te maken met contracten,en veel betalingen!,ook met de aanleg van het nieuwe terrein bemoeit hij zich,en dat kost heel veel energie,niet iedereen past zich aan hem aan,mensen zien ook vaak niet, dat er wat aan de hand is,en dat maakt het voor ons alleen maar nog moeilijker,wij moeten voor hem zorgen en krijgen niks terug,helemaal niks,andy heeft nooit het gevoel gehad een echte vader te hebben gehad,en ik heb totaal geen steun aan hem,ik ben weduwe met man!,heb ik al vaker gezegt,er moet nog zoveel worden gedaan,en hij raakt alleen maar in pniek,elke verandering is gevaar,of het nu gaat om een nieuw meubelstuk,vakantie,onderhoud aan het huis,alles dat met geld te maken heeft is zo wie zo uit den boze,en ik weet hij kan er niks aan doen,alleen haalt hij soms het bloed onder mijn nagels vandaan!andy kan er tegenwoordig beter mee omgaan dan ik,maar misschien is het omdat ik toch steeds weer dingen wil van hem,al is het maar iets in huis doen,het gaat gewoon niet,hij doet alles op zijn manier,en liegt meteen zodra je iets wilt weten van hem,hele dwarsstraten haalt hij voor de dag,verschrikkelijk,ik voel me op dit moment ook niet goed,ben veels te dik ,en vreet tegen de kleppen,op!ik ga proberen nu te lijnen,ik kan andy niet in de steek laten,ook peter zou dan alleen zijn,zijn complete familie viert heerlijk familiedag,en heeft zoiets zoek het maar uit,toen we jouw moesten loslaten kregen we amper een kaartje,ze kwamen onhijl brengen terwijl we zwaar gewond waren,maar och als echte haegens hou je van die heerlijke buitenkant ,zolang niemand de rotte appel ziet die je binnen in je draagt,alles voor de buiten wereld,het lijkt bijna wel een vervloekte familie,hoe kun je leuk doen terwijl je je eigen broer tot 3x toe hebt verraden,maar dan.. ook dat is een verhaal al eeuwen oud,tot 3x toe verraden!
gelukkig zijn er ook nog wat lichtpuntjes er staan een paar heerlijke vakanties te wachten,o.a ga ik met peter naar new york,(ook dat vind hij niks!)ik wil zo graag bloemen leggen op ground zero ,het is net 10 jaar geleden,weet je nog toet hoeveel verdriet en ongeloof er was,samen met danny en andy zaten we te kijken,ik belde in paniek naar debby in california,jeetje wat gebeurde er toch,en als je dan op tv nu de nabestaande zag ,verschrikkelijk,bloemen ook namens jou schat leg ik daar neer!
en daarna gaan we nog cruisen,en over een paar weken heerlijk naar de middelandse zee met vrienden,ook cruisen,tja ik sta er niet slech voor,ondanks alles zorgen we voor peter ,eigelijk had ook zijn familie die taak op zich moeten nemen,maar zij vonden het geweldig om hem als een hond weg te schoppen!,klappen in de kerk,van zijn zus tijdens de mis van zijn overleden vader,zodat we niet meer 1 dag later naar de uitvaart gingen!3x toe ontslag van zijn broer die hij geholpen had een bedrijf te starten immers peter stond borg en leende hem tientallen duizenden guldens bovendien werkte hij op eigelijk zijn betaalde kraan,terwijl het opperhoofd gewoon een baan had,die kon hij immers nog niet opgeven! en dan die laatste betaalde zelfs bloedgeld om peter bij zijn laatste baas weg te krijgen,en daarmee was nummer 3 verwerkelijkt,zijn doel peter helemaal kapot maken lukte bijna,,,bijna ja ,want wij waren er om de klappen op te vangen,en zodoende ging het geheel niet door ,bovendien denk ik dat er boven 2 mensen toekeken en misschien wel ingegrepen hebben in het doen en laten van hun kinderen,verschrikkelijk als je je eigen kinderen zo elkaar ziet afmaken,misschien hebben die van bovenaf wel meegewerkt om het niet zover te laten komen!en dus ging het volledig kapot maken van zijn kleine broertje aan wie hij zijn bedrijf te danken had niet door,en daarom vluchten de heer en mevrouw nu zodra ze ons zien,ze weten dat er veel te vertellen valt,heel veel,en zijn eigelijk bang dat alles naar buiten komt,nu nog kunnen ze zeggen ,ja zij is gek,inderdaad ,maar raar dat ,ze dit nooit gelezen hebben?? of dat ze een advocaat erop zetten?? nee ik weet wel waarom,de WAARHEID!!!maar goed,andy en ik blijven wel zorgen voor jullie familielid die door jullie allen zo giga in de steek wordt gelaten,en we pikken en slikken,en worden soms hardstikke kwaad maar dat hoort er nu eenmaal bij,ook wij zijn maar mensen...
zo schat ik ben het weer even kwijt,,,dag schat 
Op 13 september 2011
om 16:08 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
tja truce
dat doet dus 75% van de vrouwen die erachter komen dat hun partner asperger heeft!
wat moet ik ??hem weg sturen naar zijn familie die hem er ook uit geschopt hebben??
die hem geslagen hebben voor het altaar bij de begrafenis van zijn ouders,nee ,dat kan ik niet,ik probeer het vol te houden,met hulp van ggz en andy en gesprekken die van een kant naar steve gevoert worden,opmerkingen als die van jou tonen de domheid aan,verdiep je in asperger,(google!!) en je zult zien dat alles niet zo zwart wit is!
dus beste truce ik hoop dat je weg blijft en geen domme opmerkingen maakt,ik voel me al jaren weduwe met man!
nou schat genoeg aandacht aan de domme,ik moet zeggen dat ik toch nog een fijne verjaardag heb gehad,het etentje was super dankzij de inspanningen van vele,super.. heel heel erg gezellig ,ik kreeg een behoorlijke doggybag mee naar huis,en sávonds hebben de jongens s'nachts nog lekker grieks gehad!
whaw wat is dat toch lekker,nou peter sikkeneurt gewoon door,maar goed nog 2 dagen en dan is de kermis voorbij en het grote voor hem gevaar weg,hij vind het verschrikkelijk dat mensen /jongeren hier komen indrinken en s'nachts eten,ik vind het alleen maar gruwelijk gezellig,laat maar komen,ik bak wel!
bedankt schat voor het gezellige etentje,dank zij jouw zaak kon ik dat nu doen,fijn schat.ik heb super genoten!
liefs van je eigen moeke 
Op 14 augustus 2011
om 22:38 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
als je man zo slecht is als jij schrijft, dan ga je toch bij hem weg??? 
Op 14 augustus 2011
om 12:03 getekend door:
t.r.u.c.e.
Dit is niet ok
Nou schat ,het is alweer kassa
,hij wordt stapelgek,de dag begon dat hij uit wilde blijven slapen,gisteren avond natuurlijk (camoeflage) leuk doen!! en zuipen,want dat kan hij ook,en vanmorgen toen ik al een half uur aan het opruimen was en hem riep kreeg ik te horen dat mijnheer uit wilde blijven slapen!,nou mooi niet,hij slaapt al 8 jaar uit,eruit,nou en dan begint het gedonder,de vrienden van andy hadden rotzooi gemaakt in zijn ogen (niet waar dus!!) ,maar alles wat hij op moet ruimen is teveel!,steunen en kreunen,als een gek gaat hij alles uit de garage halen,alsof hij wil zeggen,zo ..en nou niet meer,(ook nu vergist hij zich!)andy mag gewoon met vrienden hier lekker nagenieten,ik bak wel frikandellen,en hoogstwaarschijnlijk is het afterparty,alhoewel ik wel bier moet halen,jeetje wat is er veel gedronken gisteren!en misschien dinsdag weer barbeque met de jongens,nou mij intresseert het niks ,als ze maar lol hebben,en niks vernielen,vind ik alles goed!
maar goed toen ik naar de waslijn keek,bleek dat hij smerige overalls had opgehangen,een blinde kon zien dat er hardstikke veel zand op zat,maar hij denkt ,uitkloppen dan hoef ik ze niet te wassen,en zo komt het er langzaam van dat wij alles moeten doen,en hij steeds minder doet,omdat hij het in mijn ogen niet zoekt om maar even het luie zweet te laten lopen,wel commentaar maken en het mannetje uithangen!.
ik zit er steeds meer aan te denken om lekker alleen een grote cruise te maken,lekker ver weg,weet je schat ik ben toch weduwe met man,en eigelijk heb ik niks aan hem,op vakantie moet ik alles regelen,en soms ga ik me zelf verstoppen om een lekker boek rustig te kunnen lezen,even van het gezeik af zijn,ik denk dat een vakantie me heerlijk veel rust zal brengen,heerlijk naar de zee staren,kijken of je dolfijnen ziet ,gewoon lekker niks doen,tot rust komen,alleen denk ik dat hier oorlog uitbreekt,maar goed andy kan dan lekker naar zijn dinnetje ,,de honden zitten dan constant in het hok dat wel,maar ja,om mezelf alles te ontzeggen,alleen omdat ik met peter rekening moet houden,ik ben een beetje erg moe aan het worden van zijn commando's en gepraat de hele tijd,zonder dat hij iets zinnigs zegt,dus ,ik denk dat ik maar eens lekker ga! even rust!
andy gaat gewoon lekker kermis vieren,eerst moet hij straks werken daarna gaan we uit eten met 14 man,(peter wordt gek als hij de rekening ziet!en dan start de kermis,ik kijk wel wie er komt of hoeveel ik moet bakken,es ze mar schik hebben die jong!!
nou toet,een verjaardags gevoel heb ik niet,ik ben weer een beetje dichter bij jou schat!jeetje wat zou ik je graag even vasthouden ,aan je ruiken,je knuffelen,ik moet het op afstand doen schat,maar weet dat ik ontzettend veel van je hou,mijn lief lief kind mijn speciale engel ,ik mis je schat heel heel erg!!
je eigen moeke 
Op 13 augustus 2011
om 9:35 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat ik dacht heerlijk weekend,vrijdag barbeque voor de jongens van de schietclub zaterdag jarig en lekker uit eten (met een heel stel bij de griek),andy gaat hier vanavond zitten met zijn vrienden,nou dan vergis je je,hier kan nooit niks heerlijk,onze beste vriend asperger wordt compleet gek!,verandering... dingen die anders zijn en soms geld kosten!,en dan heb je het gedonder in de glazen,de hele week en heel erg vanmorgen is hij commentaar aan het geven ,alles aan het afkeuren,,andy aan het bekritiseren,terwijl andy 4 groepen moet doen vandaag!,eist hij bijna dat andy ook nog eens meehelpt met alles klaar zetten,al wel 25 keer heb ik geroepen hou je mond nou eens een half uur dicht,maar voor autisten is dit heel erg moeilijk,het huilen staat me nader dan het lachen,ik verlangde naar een heerlijk weekend ,en hij verpest weer alles,autisme ,wat een achterlijke ziekte,en ook wel handig,want als autist hoef je geen verantwoordelijkheid meer te nemen,hoef je niet aan je gezinsleden te denken,kan je alles zeggen,want ach je bent toch een autist,en als de buitenwereld op bezoek komt dan speel je (terwijl hij alles de hele dag loopt te verzieken!)de gezellige peer die niks mankeert,ik merk terwijl ik schrijf dat ik wat woede kwijtraak !
verdomme waarom kan ik geen normaal gezinsleven hebben,met een man die nu iets leuks voor me koopt of een bloemetje,die meehelpt en aardig is,sterker hij weet niet eens dat ik vanavond jarig ben!
hij zorgt er nog eens voor dat ik een hartaanval krijg!
maar goed dan is alles van hem en kan elsendorp weer als havikken hun werk doen,wat een rare wereld is het toch.in engeland slaan ze alles in elkaar onder het mom,van we hebben geen werk!
hier bekritiseerd iedereen mij omdat ik nogal een hard roep!en dan ben je een bitch!iedereen leeft alleen nog voor het ikke,op een paar uitzonderingen na!
ach en hier wordt het kermis en gaat alles door!nou ik hoop dat andy ondanks dat hij bijna iedere dag moet werken een leuke kermis heeft,ik werk eraan mee,bier genoeg en snacks,dus laat het maar komen,peter zal toch wel gek worden,die verklaart me iedere dag 10x voor gek,ach dan maar een gek,maar ik ken tenminsten wel mijn verantwoordelijkheden,en dat is voor andy zorgen zolang ik leef!!!en jij schat geef me a.u.b. kracht en geduld!zodat ik voor die onhebbelijke kan zorgen!
I love you en mis je,vooral vanavond,als ik 56 wordt hoelang nog voor ik bij je ben,dan schat kan ik eindelijk rusten dicht bij jou!! 
Op 12 augustus 2011
om 15:53 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Moeke lieve mamma van Steve,en Andy wij kennen elkaar niet maar,
ik heb zoveel respect voor u!
Als u het fijn vindt om op deze manier contact of te wel te praten tegen uw zoon blijf dat vorral doen!
Hij is uw jongen,u moet hem al missen een levenslang verdriet,
waar dom volk dat het lef heeft commentaar te leveren op uw berichten aan Steve geen weet van heeft.
Ik als moeder die dit verdriet ook niet kent wenst u alle geluk en liefde toe. 
Op 15 juli 2011
om 22:31 getekend door:
k.e.l.l.y.
Dit is niet ok
Hoi Moeke,

Kop op he en laat je niet gek maken.
Nog proficiat met Andy.
Kus Ikke 
Op 10 juli 2011
om 10:58 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
Hey Moeke,
Kop op he en laat je niet gek maken.
Dikke kus Ikke. 
Op 10 juli 2011
om 10:56 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
nou schat ,hoe vaak moet ik mijn hoofd nog stoten,wanneer,wanneer leer ik het nu eens,ik snap de wereld niet meer,nou denk ik goed te doen,met 42 badlakens voor kinderen die vakantie vieren waarvan de ouders het niet kunnen betalen,,ik alles afgereden om er 42 bij elkaar te krijgen,dan blijkt uit een mailtje dat het niet de bedoeling is dat we die badlakens afgeven,ze komen ze wel halen,nou niet dus,ik wil graag zien dat men er gelukkig mee is!,enfin ik contact gezocht,nee ,niet de bedoeling,ik mag ze wel aan de organisatie geven die ze dan telkens gebruiken!,oke maar dan wil ik graag een keer komen kijken zodat ik overtuigd ben van het goede doel,nee ook dat mocht niet,breng ze maar naar asielcentra of voedselbanken,hallo,ik wordt gek,je wilt goed doen en het wordt gewoon niet geaccepteerd ,alleen geld,nou ja zeg in het jaarverslag las ik dat ze 1,5 miljoen over hadden,wat is nederland een achtelijk land aan het worden,wil je voor bijna 500 euro aan badlakens weggeven,mag het niet en als je ze dan daar wil laten voor de organisatie ,maar je vraagt om eerst even te komen kijken,nee ook dat niet,weet je alle bellen rinkelen, we zullen hier over een aantal jaar wel van horen ,dat er weer zoveel aan de strijkstok is blijven hangen,ik breng ze in ieder geval terug naar de winkel,en voor mij is het na udense kermis even time out met de goede doelen,raar land he steve!! 
Op 8 juli 2011
om 13:38 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
nou schat,even uitrusten,ik ben vandaag nogal in de weer geweest voor het goede doel,voor de gehandicapten voor de kermis over 2 weken heb ik in mijn eentje 250 windwaaiers in elkaar gezet,whaw wat een kleurenspel zeg!,en ik heb vandaag veel winkels gehad om 42 badlakens bij elkaar te krijgen,jeetje iedere winkel had er een paar,dus ik ben van uden naar veghel toen naar gemert en ten slotte de laatste in oss opgehaald,nergens hadden ze er genoeg,nou die zijn dus voor een vakantieweek voor kinderen van ouders die het niet breed hebben,dank zij jouw bedrijf schat kunnen we goed doen,en dat doe ik het liefste,ik zit al die badlakens in mooi silofaan met strikjes eromheen in te pakken,met nog een lollie en snoepje en kaartje van paintball.
dit is wat ik het liefst doe,geven geven,,vooral aan iemand die het wat moeilijk heeft.
ach en ik denk altijd maar what come's around goes around! dat werkt altijd zo,ook als je in het kwade doet,dan krijg je ook je trekken thuis!zaterdag is onze appelflap jarig,hij wordt dan alweer 24 ,volgend jaar moet er maar eens weer flink uitgepakt worden als hij 25 wordt,nou blijft het bij een bescheiden feestje!
nou toet ik ga even lekker koffie zetten,dat heb ik wel verdiend,love you baby!!more than you will ever know!!! 
Op 4 juli 2011
om 20:27 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
de hele dag zijn we al aan het rennen andy en ik ,een container mooi aankleden bij erp voor het festival ,andy gaat daar 2 dagen staan met paintball,en jouw beste vriend helpt mij morgen mee met paintball hiero,andy kwam net thuis eventjes omdat er al weer een groep wachte en hij vroeg of peter alvast de auto er naar toe bracht ,en wat denk je ,het antwoordt was nee dat doe ik niet,andy rent zich de benen onder zijn kont vandaan om peters rekeningen te betalen,en mijnheer wil liever op de bank liggen een beetje computeren en vooral niet te veel doen,bloed schat het bloed onder mijn en andy's nagels vandaan,wij betalen zijn rekeningen en hypotheek, hij heeft een kleine uitkering en we krijgen gewoon stront voor dank terug van hem,wat is het toch moeilijk met autisme om te gaan,pas was er een turkse jongen die de tv aansluiting kwam veranderen,en ik was in gesprek met hem,komt hij ertussen,jaaaaa en turkije wil ook bij de eu maar dat gebeurt niet,nou zeg,,, dat is nou echt autisme,hij voelt niet dat je dat niet zegt tegen zo'n jongen moeilijk... moeilijk,maar goed we gaan een druk weekend tegemoet en het paintball loopt lekker ook duitsland weet ons steeds vaker te vinden,heerlijk jongen,ik denk dat ik morgen niet eens meer de trap opkom,zo moe ben ik dan,maar het is wel fijn heerlijk lekker werken,ja schat wij wel...
love you... 
Op 10 juni 2011
om 18:26 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
hallo Moeke,

Nou heeeeeel graag gedaan hoor!! Je hebt het dubbel en dik verdiend. je hebt het niet makkelijk, en ik ben iemand van eerlijkheid en gerechtigheid.. en met je man..pfffff wat mag je blij zijn dat je Andy nog hebt.. Niemand doet jou dit na hoor, geloof mij.. Bij die mensen die al die krenkende dingen zeggen is niks aan de hand.. anders praten ze niet zo.. Nou ik kan je zeggen dat het niet mee valt om te leven zonder enige liefde en aandacht en alles van je eigen man!!! Ik zet mijn naam er niet persoonlijk bij omdat mensen niet hoeven te weten wie ik ben, om wat ik hierboven zei.. Erg eenzaam... zo voel je je.. Gelukkig heb je een super lieve zoon die je nog wel vast kan pakken op z´n tijd... Geniet daarvan!!! ik hoop je nog ooit persoonlijk te ontmoeten... alle liefs voor jullie!!! 
Op 8 juni 2011
om 0:58 getekend door:
l.a.a.t. .m.e.n.s.e.n. .i.n. .h.u.n. .w.a.a.r.d.e.
Dit is niet ok
lief hoor dit bericht hieronder
weet je ik vind het niet erg ,dat mensen mijn berichtjes kunnen lezen,wat ik wel erg vind dat ze me krenken,
in ieder geval bedankt aan diegene die hieronder geschreven heeft!


nou schat het weekend was heel erg warm ,wel 30 graden ,en ik heb samen met een moeke die ook haar kind is verloren een leuke tijd gehad,we hebben geschootert ,iets wat ze nog nooit had gedaan,en we maakte een stop in uden ,even terras gepikt,,en sávonds is ze met me naar karin bruers geweest,peter had niet zo'n zin ,dus vroeg ik haar ,deze keer vielen er tranen van het lachen,na afloop hebben we weer even geterast in uden met een heerlijk capuchino,ik vind het heerlijk om iemand die ook met groot verlies verder moet even te verwennen!natuurlijk wordt er ook wel even gehuild,maar dat is niet erg!
nou schat vannacht had ik gedroomt dat ik 500000,= kreeg,en ik kocht zomaar een huis,wat kun je toch raar dromen,minder is het dan als je wakker wordt en het is niet echt,maar goed ,ik probeer nog steeds een begin te maken om ze bij elkaar te sparen,maar goed,zolang geven beter voelt ,lukt me sparen niet erg! ik moet nu ook de 250 windwaaiers die voor de gehandicapten voor de kermis in uden zijn ,in elkaar zetten.
die andere moeke gaat me daarbij helpen ,en ze mag ze dan uitdelen net als vorig jaar ,samen met andy,ik kijk vanaf een afstand toe,hoe geweldig de mensen het vinden ,het zal een kleurrijk spektakel worden,heerlijk om mensen te verwennen!op 19 juli als ik het goed heb vind alles plaats,gelukkig is het wat afgekoeld ,nou schat weer lekker veel te doen,rockje zit naast me,die ken je nog ,als hij overlijd ,is dat het laatste beest dat je kent,onze 2 goldies heb je nooit mogen ontmoeten,en als rockje dood gaat nemen we denk ik geen kat meer!hij is wel super lief,zo'n schatje krijgen we denk ik toch nooit meer.nou ik zal hem even als een babytje pakken,dus tot de volgende keer schat.love you so so much 
Op 6 juni 2011
om 20:57 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
mensen, en vooral degene die denken zich met moeke te moeten bemoeien... Laar haar gewoon haar verhaal vertellen tegen haar zoon en kom niet met die onzin aan... jullie weten waarschijnlijk niet eens wat het is om iemand waarje zoveel van houd te verliezen.. en iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier... als er iemand is die daar niet tegen kan, blijf dan gewoon lekker weg van deze site... daar heb je dan niks te zoeken...wacht maar tot jullie zelf iets meemaken.. en als er dan ook mensen zo naar op jullie reageren.. dan zul je wel anders praten..
Moeke... ik kan alleen maar zeggen, ik leef al die jaren al erg met je mee.. en ik vind het heel knap zoals u dat doet.. vergeet niet dat je moet doen wat jij denkt dat goed is.. ik kan er niet meer tegen dat mensen zo met je omgaan en vond dat ik nu onderhand ff moest reageren.. trek je er niks van aan hoor.. ga maar lekker door met praten met Steve... en voor Andy ben en blijf je ook altijd de steun en toeverlaat... Samen komen jullie er wel!!! zeker weten... 
Op 6 juni 2011
om 0:10 getekend door:
l.a.a.t. .m.e.n.s.e.n. .i.n. .h.u.n. .w.a.a.r.d.e.
Dit is niet ok
voor de jose's ankies en hoe je je verder ook noemt ,blijf van de site af!!
het begint me nu behoorlijk te irriteren ,en dus moet jij heel erg uitkijken,.je ziet ik haal al je berichtjes weg,en neem deze raad nu maar aan,blijf weg!!,omdat ik je ip nummer heb kan ik je traceren,en dat is me zelfs wat geld waart om jou adres te weten!,en weet je,als jij denkt lekker gemeen te zijn,door stiekum met andere namen mij te kwetsen! heb ik hier het antwoord,YOU AINT SEE NOTTING YET!!!
dus je bent gewaarschuwt.

niet meer normaal steve deze mensen hebben echt hulp nodig een moeder die alles aan haar kind schrijft zo kwetsen!,je ziet onze lieve heer heeft vreemde kostgangers,en jij weet dat moeke als ze kwaad is je gerust aan de kant kunt gaan staan,ik ben zelfs voor de duivel niet bang als het vooral om mijn kind gaat!ik lust ze rauw allemaal!!
jij was mijn welpje en ik beschermde jou zogoed als ik kon,en dat wisten jullie ook,jullie mama staat voor haar kinderen ,en wel recht door zee ,niet sniekie zoals deze schrijfster nu anoniem reageert en uitdaagt.
en je ziet zodra ze zich nog een keer laat zien schat ,zweer ik je ,ga ik erachteraan,ik zal niet rusten voor ik deze kwal gevonden heb!
en jij weet ,wat ik zeg doe ik ook!! 
Op 28 mei 2011
om 14:10 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
Hoi schat ,vandaag ben ik ouder geworden dan mijn vader!,raar om dit te bereiken,en andy heeft een tank gekocht,goed he,hij heeft bijna een museum,hij doet het goed,maar er moet ook nog heel veel gebeuren!jongen we moeten nog heel wat bergen beklimmen voordat we op het nieuwe terrein zitten!,maar schat we komen er gegarandeerd,en bij de opening laten we weer een doedelzakspeler komen,net als met jouw afscheid,zo halen we jou er weer bij,jij schat ,,jij zal er altijd bij zijn,bij alles wat we bereiken mogen en beleven mogen,we houden zo ontzettend veel van je schat!!
miss you,,,,,, 
Op 26 mei 2011
om 20:52 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
JIJ WAS EEN VOORBEELD VOOR AL WAT LEEFT, ZELFS NU NOG ZIE IK REACTIE'S WAT HEB JIJ EEN LIEVE MOEDER ZEG...TROTS IS ER!! na zoveel jaar ben je er nog!!! 
Op 23 mei 2011
om 2:01 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Hei moeke ik heb je weer gevonden...laat je niet gek maken, jij bent en blijft een super mam!Had ik er maar zo een als jij...kussie 
Op 23 mei 2011
om 1:48 getekend door:
h.e.n.n.i.e.
Dit is niet ok
we zijn net terug van een cruise in italie,het was fijn schat maar ik mis je wel heel erg,denk zoveel aan je en jouw afscheid,raar ik doe het duizend keer over!
mis je heel erg!. 
Op 14 mei 2011
om 1:18 getekend door:
m.o.e.k.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 51       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
nellie haegens
op 5 december 2003
en blijft zichtbaar tot:
1 januari 2023
Contact met beheerder >
Contact met nellie haegens:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: