Cor Inja

Cor Inja

12 juni 1947 - 27 september 2020
Verdergaand,
vliegend op de zwoele winden
van uit zee
zo zul jij meestromen
met de kracht van de gedachten
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 30        Volgende >
Cor en ik begonnen op dezelfde dag bij het NVV,
maart 1973. In de 38 jaar die daarop volgden, hebben we vaak tijdens een wandeling of op z?n kamer ?mens en wereld? besproken. Dat was me erg dierbaar. Hij was een fijne werkvriend die een warm plekje in mijn hart heeft. 
Op 18 oktober 2020
om 12:03 getekend door:
A.n.n.e.l.i.e.s. .K.l.e.i.n. .B.e.n.n.i.n.k.
Dit is niet ok
Wat is de tijd snel vergaan. Cor is niet meer. Wat een triest bericht. Ik denk met respect en waardering aan hem terug. Ik bewaar goede herinneringen aan de debatten in de BAR Arbeid, waar Cor ons uitdaagde, inspireerde, tot reflectie bracht.

Ik wens Cors naasten veel sterkte met het verlies. 
Op 11 oktober 2020
om 18:34 getekend door:
L.e.x. .H.o.o.g.s.t.a.d.
Dit is niet ok
Hoi Cor, Wat een gedoe!
Samen de vakbondswereld bespreken. Eerst op Plein 40/45, daarna op de Naritaweg en ten slotte in Castricum, altijd met een gevulde koek onder handbereik. Ik ga je missen, onze nauwe samenwerking vooral ook in de tijd dat we hoofden waren van de beleidsafdeling , onze gesprekken, onze meningsverschillen, je wijsheid en je humor. Chris 
Op 9 oktober 2020
om 15:58 getekend door:
C.h.r.i.s. .D.r.i.e.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Ach Cor
Het is zover , de ziekte heeft je ingehaald
Ik hield van je humor, wijsheid en eigen wijze.
Je gaf de FNV positie door inhoud
Ook genoot ik van en verbaasde mij je Twitters
Altijd prikkelend
Dag dag mooie man
Tonny 
Op 8 oktober 2020
om 0:49 getekend door:
T.o.n.n.y. .G.r.o.e.n.
Dit is niet ok
Cor een echte vakbondsman. Net als mijn vader. 32 Jaar was Cor mijn collega en een aantal jaren heb ik met en voor hem gewerkt. Af en toe vroeg Cor mij om n van zijn verhalen te lezen en te vertellen wat ik er van vond. Dat heb ik met plezier gedaan. Beiden zijn wij in 2012 vertrokken bij de FNV.
Ik wens zijn naasten en verdere familie veel sterkte. 
Op 7 oktober 2020
om 13:50 getekend door:
M.a.r.y. .S.c.h.r..d.e.r.
Dit is niet ok
Pompiedompiedom, dat hoor ik altijd in mijn hoofd als ik aan Cor Inja denk. Komend uit de advocatuur heeft hij me op vaderlijke wijze wegwijs gemaakt in de wondere wereld van de vakbeweging. Wat een heerlijk (eigen)wijze en gevoelige mentor en inspirator. De kunst van je niet gek laten maken maar wel de spijker op zijn kop slaan. Als het moet en omdat het moet. Kaboem pets! Dankjewel Cor, voor al je levenslessen. Heel veel sterkte voor je familie. 
Op 7 oktober 2020
om 13:15 getekend door:
H.e.l.l.a. .K.o.o.y.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Met een blijmoedig "wat een gedoe" kon je met Cor een potje sparren waarna zin en onzin hun plek kregen. De herinnering aan Cor is mooi vervat in COR! ter gelegenheid van zijn pensionering. 
Op 7 oktober 2020
om 12:32 getekend door:
S.i.m.o.n. .v.a.n. .d.e. .P.o.l.
Dit is niet ok
Geachte familie,

Gecondoleerd met het overlijden van Cor. Hij was voor mij bij de FNV mijn houvast, hulp en inspiratiebron. De nagedachtenis aan hem is me heel dierbaar. Sterkte met het verlies van Cor.
Groet Frank Bluiminck 
Op 7 oktober 2020
om 8:18 getekend door:
F.r.a.n.k. .B.l.u.i.m.i.n.c.k.
Dit is niet ok
Altijd heerlijk scherp aan de goede kant van de maan 
Op 5 oktober 2020
om 22:19 getekend door:
J.a.n. .W.i.l.l.e.m. .D.i.e.t.e.n.
Dit is niet ok
Cor vond ik een fijne collega. Zorgvuldig, betrouwbaar en toegankelijk. Een scherpe geest en een warm hart. Zijn familie wens ik kracht toe om zijn verlies een plek te geven. 
Op 5 oktober 2020
om 21:54 getekend door:
J.o.h.n. .M.i.l.t.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Beste Cor,

Wat is jouw verscheiden een verlies voor sociaal denkend Nederland!!
Ik ben blij met je gewerkt te hebben. Jij hebt mij veel geleerd maar hopelijk ik jouw ook wat. De BAR Arbeid (een FNV overlegorgaan) vond ik saai maar jij leuk. Onze pogingen om met wat adviseurs langs dat orgaan heen te gaan vond ik grappig maar jij erg spannend. Later pas begreep hoe gelijk jij had.
Na mijn - en later jouw - vertrek bij de FNV zijn wij elkaar blijven zien. We namen zo'n twee maal per jaar de hele wereld door, vooral Den Haag en met name sociale partners. We zaten er geregeld anders in maar begrepen elkaar en leerden van elkaar.
Man, wat ga ik dat missen?
Veel sterkte voor "jou en de jouwen" - zoals jij dat altijd zei.
Je bent niet meer op deze aarde maar leeft voort in de herinnering en in harten van velen.

Dank voor alles en veel liefs,
Keimpe 
Op 2 oktober 2020
om 18:21 getekend door:
K.e.i.m.p.e. .S.c.h.i.l.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Ook als je niet direct met hem te maken had, was Cor een geweldige collega. Zijn aanwezigheid op de gang bij de Vakcentrale alleen al had iets geruststellend. Als je hem sprak had hij vaak een verrassende vraag, net een andere invalshoek voor je. Zelf een creatief denker, spoorde hij ons aan om over de grenzen van het dagelijkse gedoe heen de grote lijnen en het waarom van het vakbondswerk te blijven zien. Ook internationaal.
Slim, rustig, vriendelijk, open en bemoedigend, zo zal ik me Cor herinneren. Veel sterkte voor zijn familie en vrienden die hem nu moeten missen. 
Op 2 oktober 2020
om 10:48 getekend door:
A.n.n.i.e. .v.a.n. .W.e.z.e.l.
Dit is niet ok
Ik heb in mijn FNV-tijd maar af en toe met Cor samengewerkt, maar zal hem blijven herinneren als een inspirerende en plezierige collega. Ook in de rij bij de kantine was hij altijd in voor een geintje.
Ik wens zijn familie veel sterkte toe met dit verlies van een fijne vent 
Op 2 oktober 2020
om 10:23 getekend door:
N.i.j.s. .K.e.p.p.e.l.
Dit is niet ok
Onze Cor! Wat heb ik veel van je geleerd! Altijd opbouwend, kritische en met humor. Ik bewaar warme herinneringen aan mijn tijd bij de FNV en dat komt zeker ook door Cor. Met Erik en Cor voerden we hele discussies in de kamer van Cor op de Naritaweg. Ik kon altijd bij hem terecht voor advies of gewoon een praatje. Betrokken, slim en bevlogen. Zijn uitspraak ? het komt wel goed of het waait wel over?, gebruik ik nog vaak. Helaas komt niet alles altijd goed en waait het ook niet altijd over... Ik wens de familie veel sterkte bij dit verlies. 
Op 1 oktober 2020
om 17:50 getekend door:
S.o.n.j.a. .S.a.r.s.
Dit is niet ok
FNV collega?s spraken de afgelopen jaren regelmatig met Cor. Dicht in zijn buurt. We noemden dat het ?Castricum aan Zee beraad?. Cor geloofde enorm in de kracht van de sectoren. Hij kon niet begrijpen dat de FNV in vage keuzes bleef hangen. Hij was een meester in lijnen uitzetten voor de toekomst. De leden moeten weer de baas worden. En weg met dat uniforme beleid. Kies voor de kracht van de sectoren. Hij leerde mij ook inzien dat de tijd voor polderen voorbij is en dat werkgevers en hun organisaties op een heel ander schaakbord dan werknemersorganisaties spelen. Wat een scherpte en wat in optimisme liet hij altijd zien, snijdend aan een uitsmijter. Wat jammer dat we het ?Castricum aan Zee beraad? niet meer met Cor kunnen voortzetten. We zullen je missen. Voor de familie veel sterkte! 
Op 1 oktober 2020
om 16:00 getekend door:
R.o.e.l. .B.e.r.g.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Toen ik als jong broekje in 88 de FNV binnenkwam was Cor al ?groot?. Veel van hem geleerd, veel samen gelachen, en ook gescholden op de taaie stroop van FNV en polder maar altijd ook samen de schouders eronder. Zijn dwarse inbreng hield ons scherp. Jammer Cor dat je niet nog wat langer onder ons kon blijven. Catelene 
Op 1 oktober 2020
om 13:52 getekend door:
C.a.t.e.l.e.n.e. .P.a.s.s.c.h.i.e.r.
Dit is niet ok
Fluitend (altijd) en een slome tred. Cor was in aantocht. Welk overleg, vergadering etc het ook was en hoe zwaar de agenda; de entree was altijd opgeruimd en vrolijk. (Ik haal het beeld en deuntje zelfs na, denk 12 jaar, zo naar boven) En werd vervolgd met iets waar Cor of nieuwsgierig naar was of waar hij zich over verbaasde; maar beiden altijd in vragende vorm wat ruimte gaf en niemand de verdedigingslinie op ging bouwen. Knap hoor, en heel plezierig. Net als alle (kennis)lesjes en beschouwingen. 
Op 1 oktober 2020
om 1:42 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .T.e.e.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Sterkte bij het dragen van dit verlies. Niet alleen zijn gezin verliest een hoeksteen, ook de FNV is een pijler kwijt. Scherp en warm, altijd een steun in de strijd. Ik gedenk hem als een wijs en zeer groot vakbondsman. 
Op 1 oktober 2020
om 0:45 getekend door:
J.o.s. .B.r.o.c.k.e.n.
Dit is niet ok
Ach Cor, toch nog die verdomde prostaat. Maar gelukkig was je inschatting helemaal mis. Ik heb veel met je gelachen, gemopperd en gepraat. En ik heb veel aan je te danken. Een wijze man, stronteigenwijs, hard en lief.
Heel veel sterkte voor je vrouw en andere geliefden. 
Op 30 september 2020
om 22:05 getekend door:
W.i.l.n.a. .W.i.n.d.
Dit is niet ok
Ik heb Cor af en toe ontmoet maar nog vaker werd ons werk benvloed door wat Cor schreef of vond. Jij heeft heel veel betekend voor de vakbeweging. Ik wens zijn familie heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 30 september 2020
om 21:19 getekend door:
E.d.i.t.h. .S.n.o.e.i.j.
Dit is niet ok
       1 2        Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Robin Dieters
op 29 september 2020
en blijft zichtbaar tot:
29 november 2020
Contact met beheerder >
Contact met Robin Dieters:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Cor Inja

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: