Costa  Cordalis

Costa Cordalis

1 mei 1944 - 2 juli 2019

De schlager zanger stierf op 75-jarige leeftijd in Mallorca.

Costa Cordalis was een Grieks-Duitse schlagerzanger. Costa is de afkorting van Konstantin. Toen hij 7 jaar was leerde hij gitaar spelen, op zijn 16de zag hij in dat hij in Griekenland geen groot succes zou hebben en hij ging met de trein naar Duitsland. Wikipedia
Geboren: 1 mei 1944, Elatia, Griekenland
Overleden: 2 juli 2019
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 3 van 3
Wat erg dat hij overleden is. Ik wist dat het niet zo goed met hem ging, naar schrik hier toch van. Dit register van de bekende zanger met de mooie liedjes zou eigenlijk in de rechter kolom moeten staan. Ik wil de familie heel veel sterkte wensen. 
Op 15 juli 2019
om 3:11 getekend door:
S.y.l.v.i.a.
Dit is niet ok
Wir sehen uns mal wieder 
Op 12 juli 2019
om 19:38 getekend door:
E.l.s. .m.a.g.n.e.e.
Dit is niet ok
Met Costa Cordalis is een groot artiest heengegaan. Costa had vooral in de jaren zeventig van de vorige eeuw grote hits, waarvan: "Anita" in 1976 de grootste was. In de Duitstalige landen en ook in BelgiŽ en Nederland stond hij er mee in de Top 10. Iets wat nu ondenkbaar is. Hij was ook vaak een geliefde stamgast bij de bekende Schlagerfestivals in Kerkrade van Dennie Christian en wijlen Harry Thomas. Ik was er ook vaak "stamgast" en heb hem er vaak zien optreden. Jarenlang trad hij ook op met zoon Lucas. De laatste jaren liet zijn gezondheid te wensen over. Zo had hij last van teveel vocht in zijn longen, handen en benen. Door medicatie had hij vaak ook opgezwollen handen en gezicht. Costa laat naast zoon Lucas, de dochters Kiki en Eva en zijn vrouw Ingrid achter. Op 6 juli jl. is Costa Cordalis op zijn geliefde eiland Mallorca gecremeerd. Moge Costa Cordalis rusten in Vrede. Bedankt voor je gezellige muziek Costa. 
Op 11 juli 2019
om 11:57 getekend door:
E.l.b.e.r.t.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Joke
op 11 juli 2019
en blijft zichtbaar tot:
11 september 2019
Contact met beheerder >
Contact met Joke:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Costa Cordalis

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: