Anne Faber

Anne Faber

- 12 oktober 2017
Na een lange periode van onzekerheid is uiteindelijk het lichaam van de vermiste Anne Faber gevonden. Zij is slachtoffer geworden van een vreselijk misdrijf. Laat hier een persoonlijke boodschap achter voor de familie en vrienden van Anne.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 8586        Volgende >
Lieve ouders, familie en vrienden van Anne.

Wat zijn er ook na (slechts) twee jaren weinig woorden te vinden om u te kunnen troosten. Wat zal het gemis pijn doen en rauw zijn. Wie kan dat ooit wegnemen.

Weet echt dat u nog altijd in gedachten en hart bent. Ik zal u en Anne nooit vergeten, de indruk is te groot.
Wens u veel warmte en liefde toe, nu en in de toekomst.

Lieve groet, Marianne. 
Op 12 oktober 2019
om 16:31 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Anne,

Al twee jaar. Ik vind het heel treurig en nu ik er weer aan denk, voel ik me vreemd. Omdat ik het kan navertellen? Omdat ik, net zo jong als jij, er nog ben? Ik heb geen flauw idee. Ik wou dat ik je vader kon troosten. Elke keer dat ik hem op tv zag, vond ik het zo verdrietig. Hij lijkt nog altijd op zoek naar jou. Er is geen arm die hem helpt. Ik hoop zo dat hij vindt wat hij zoekt. Liefs 
Op 12 oktober 2019
om 3:32 getekend door:
W.a.s.c.o.
Dit is niet ok
Lieve Anne, ik zal je nooit vergeten en je blijven herdenken. Ik hoop dat mijn gezaaide esdoornzaadjes prachtige Anne - bomen worden. Rust zacht, lieve meid. 
Op 30 september 2019
om 17:25 getekend door:
I.n.g.r.i.d.
Dit is niet ok
rust in vrede meisje denken nog steeds aan je we vergeten je niet 
Op 12 september 2019
om 0:58 getekend door:
r.e.m.o.n.
Dit is niet ok
Dat spijt ons - en mij. Hoe kun je hier vrede vinden? 
Op 8 juli 2019
om 3:56 getekend door:
T.o.e.v.a.l.s.t.r.e.f.f.e.r.
Dit is niet ok
Anne en co, jullie verdriet trad laatst weer regelmatig op de voorgrond. Als verre buitenstaander blijf ik het bijzonder meelijwekkend vinden, niet omdat nabestaanden van anderen minder zielig zijn, maar omdat Anne's einde er zo uit springt. Ik hoor en lees wel eens dat mensen dingen voor zich zien. Als ik aan jullie Anne denk, zie ik haar aan het eind van de middag wegfietsen uit Utrecht. Ze kijkt niet om, want ze komt natuurlijk terug. Er zijn veel mensen in wier schoenen ik niet zou willen staan, maar jullie zijn dikwijls de eersten die in me opkomen. Er zijn veel mensen in het land die zich Anne's lot aantrekken en medelijden hebben. Ik hoor daar misschien ook wel bij. Wat voelen wij? Geen verdriet zoals jullie. Nee, we voelen spijt - spijt dat dit Anne en jullie is overkomen. En daar heb ik zo veel woorden voor nodig. Echt, woorden leiden nergens toe. Niemands woorden leiden naar Anne. Het spijt ons. 
Op 8 juli 2019
om 3:15 getekend door:
T.o.e.v.a.l.s.t.r.e.f.f.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Anne,
Weet dat in al je donkere momenten
God je zal beschermen.
Rust zacht. 
Op 1 maart 2019
om 17:51 getekend door:
j.a.n.
Dit is niet ok
Het was vorige week precies een jaar geleden dat Anne Faber vermist werd...en het trieste nieuws later dat ze er niet meer was. Ik heb vanaf het begin tot en met de berechting van de dader intens meegeleefd met de familie net zoals zovelen. Op de dag van haar vermissing was het zeer slecht weer. Er was een code afgegeven. Ikzelf was op dat moment werkzaam op een project elders in het land. De wolken trokken zich samen, en later volgde een hevige onweer en bliksem. Ik en mijn collega sloegen het schouwspel in de lucht gaade...nietsvermoedend dat dit het ogenblik was dat Anne Faber op haar fiets haar noodlot tegemoet reed. Natuurlijk zijn er een aantal landgenoten geweest die opmerkingen maakten waarom Anne juist op dat moment besloot een fietsttochtje maakte. Echter...ik denk aan mijn eigen jeugd waarin ik vaak mijn fiets pakte om zomaar een tochtje door de polders te maken...gewoon om even met mezelf te zijn. De vrijheid om de keuze te maken om alles op een rijtje te zetten en even alleen te zijn. Ik kan me precies plaatsen in de gedachten die Anne moet hebben gehad toen ze besloot een fietstochtje te maken. Echter...deze wereld is niet iets wat het behoort te zijn. Op het verkeerde moment en de verkeerde plek een persoon tegenkomen die je kwaad wil doen, en je het leven ontneemt en je familie en geliefden ontredderd achterlaat. Het leven van Anne is welliswaar op een trieste manier geŽindigd...maar in de harten van velen leeft zij nog steeds voort. En ik weet zeker dat ze nu op een plek is waar in vrede voort kan leven zonder de angst te hebben dat haar iets slechts word aangedaan. De dader mag voor de rest van zijn leven nadenken over wat hij haar heeft aangedaan. Rust zacht Anne, en heel veel sterkte aan haar familie en geliefden die haar zeker zullen missen. 
Op 4 oktober 2018
om 22:34 getekend door:
M.a.r.t.i.n.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Anne, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen. Ik leef met julie mee en denk elke dag aan Anne. Haar dood heeft mij diep geraakt.
Anne rust zacht.
Veel liefs Kader el Ahmadi 
Op 29 juli 2018
om 6:42 getekend door:
K.a.d.e.r.
Dit is niet ok
als je bijna dezelfde leeftijd hebt als Anne raakt het je altijd sneller. Van jouw vermissing tot zoekactie heb ik de hele tijd meegeleefd. dat je nog in leven zou zijn mocht niet meer baten... RUST ZACHT Engel! 
Op 17 juli 2018
om 13:30 getekend door:
Z. .C.o.d.e.e.
Dit is niet ok
Veel sterkte met dit intreurige verdriet.
Op deze dag en alle volgende. Hoewel het leven doorgaat zal het nooit meer hetzelfde zijn. 
Op 17 juli 2018
om 11:10 getekend door:
M.a.r.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Anne,

Vandaag alweer 9 maanden geleden...

Denken doe ik sowieso nog heel erg veel aan jou en aan je dierbaren, maar in de afgelopen weken heb ik ook heel veel over je kunnen lezen en van je kunnen zien... Wat word je verschikkelijk gemist Anne, en ik heb ongelooflijk veel bewondering voor je lieve en dappere ouders...

Ik brand nog regelmatig een kaarsje voor jullie... Omdat dat het enige is wat ik voor jullie kan doen!

Heel veel liefs! 
Op 29 juni 2018
om 23:22 getekend door:
P.r.i.s.c.i.l.l.a.
Dit is niet ok
Bijna elke dag denk ik aan Anne en haar familie. Ik ken Anne niet, maar ik heb in de omgeving gewoond van Den Dolder en ook ik ging geregeld alleen een stuk fietsen. Ook ik maakte onderweg selfies zodat mn vriend wist waar ik ongeveer was. Ik kwam wel altijd thuis. Waarom mocht jij niet meer thuis komen? Ik kan er nog steeds om huilen. Wat een pijn en verdriet is jou en je familie, vriend en vrienden aangedaan. Wat een respect heb ik voor de manier hoe ze hier mee omgaan in de media. Ik wil iedereen die Anne gekend heeft en vooral haar familie en vriend ontzettend veel sterkte wensen met het verwerken van dit onmenselijke verdriet. Ik denk geregeld aan jullie. 
Op 21 juni 2018
om 14:53 getekend door:
S.y.l.v.i.a.
Dit is niet ok
Met tranen in de ogen.. Rust zacht lieve Anne, sterkte aan de vrienden & familie.. 
Op 14 juni 2018
om 18:20 getekend door:
B.a.r.t.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve Anne,
Nog steeds leef/huil ik enorm met jullie mee, het blijft niet te bevatten,
Voor je ouders fam. vrienden die jou liefhebben ongelooflijk veel moed, kracht en liefde toegewenst. 
Op 13 juni 2018
om 20:01 getekend door:
m.a.r.y.
Dit is niet ok
Lieve familie, nog steeds denk ik aan Anne, ik loop door een bos waar ik de 13e oktober gehuild heb om Anne en om jullie verdriet. Steeds als ik daar loop denk ik aan Anne. Voor mij is dit het Anne-bos. Ze zal altijd herinnerd blijven. 
Op 13 juni 2018
om 15:43 getekend door:
B.i.a.n.k.a.
Dit is niet ok
Woorden schieten te kort.. Heel veel sterkte toegewenst samen! 
Op 13 juni 2018
om 12:29 getekend door:
B. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Hallo lieve en onbeschrijfelijk sterke Familie, vriend en vrienden van Anne,

je hebt dromen en je hebt nachtmerries, maar dit gaat vele male verder dan een nachtmerrie.
Dit is een onmenselijke situatie die voor jullie werkelijkheid is. en waar mee gedeald moet worden zolang er bewustzijn bestaat in onze menselijke hoofden. Als ik dat bewustzijn voor jullie ook maar 1 dag zou kunnen uitschakelen. Zou dat mijn grootste wens zijn.

mijn behoefte om tips/steun te geven hoe de nabestaande hier misschien mee om kunnen leren gaan is enorm. maar wie ben ik.. pff

Toch ga ik het proberen.
En ik wil me even richten tot de vader van Anne. en ik vergeet de rest echt absoluut niet, maar mijn gevoel en karakter ligt waarschijnlijk het dichtst bij hem.

Dat u dit zal kunnen accepteren en normaal verder leven klinkt voor mij haast onmogelijk. en bij zo'n ogenschijnlijk onmogelijke situatie of verwerking, kan men het best een hele andere koers gaan varen is mijn (nederige ervaring). een nieuw doel in het leven kan voor u misschien nog maar 1 zinvolle zijn. en dat is Anne, in gedachten, bij ons allemaal in leven houden.
En dit is organisch al gelukt, maar blijf er maar gewoon bezig op welke manier dan ook. het gaat er misschien niet uit. dus buig het dan maar helemaal om naar een nieuwe reden om hiermee zingeving te geven aan uw leven. Als u haar complete leven in chronologische volgorde weet te vatten in een mooi schrijfwerk of misschien zelf boek. zal niemand daar slechter van worden, en misschien helpt het u ook maar en mini beetje om weer wat orde te krijgen in al deze gekte.

Ik hoop dat ik niet de verkeerde dingen zeg. Als er Łberhaupt verkeert bestaat in op deze liefdevolle site. want alles hier komt uit mensen met een warm hart die iets voor jullie proberen te beteken.

geef elkaar zo veel mogelijk knuffels als mogelijk is en blijf rustig door ademen uit de onderbuik.

heel veel liefde en kracht gewenst voor jullie 
Op 13 juni 2018
om 11:17 getekend door:
d.a.v.e. .d.e. .h.u.n.d.t.
Dit is niet ok
Anne, wat ben je mooi..

Mijn hart huilt om wat jou overkomen is. Verschrikkelijk. Wat een niet voor te stellen pijn. Wat een onrecht. Voor jou, je ouders, je vriend, familie, vrienden en bekenden.

Ik wens jullie veel kracht, liefde en nabijheid toe in dit grote gemis.In gedachten bij jullie.? 
Op 13 juni 2018
om 8:43 getekend door:
H.a.r.m.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Anne,


Ik voel de angst en de opgekropte emotie. Ik voel het verdriet en de machteloosheid.
Ik lees met ongeloof wat jou allemaal is overkomen en ik krijg een brok in mijn keel. Mijn verstand kan er niet bij hoe iemand een ander zoiets kan aandoen. De woorden van jouw ouders, ik hoor hun pijn. Geen enkele ouder zou dit moeten overkomen. Ik denk aan mijn ouders en hoe ook zij er onderdoor zouden gaan als dit hun overkwam.
Mijn hoofd blijft malen. Waarom moest dit zo gaan? Waarom moest dit zo verkeerd aflopen? Waarom heb je geen overlevingskans gehad. Je was nog zo jong, je hele leven voor je. Ik ken je niet, maar van alles wat ik hoor en zie, zie ik iemand die geliefd was en die een goed hart had. Ik maak me kwaad dat degene die jou dit heeft aangedaan ook verdriet en angst zaait voor wij die overblijven. Ook ik, zal altijd achterom blijven kijken en bang zijn. Niet meer durven fietsen.
Het is niet eerlijk. Wat hadden we allemaal gehoopt dat jij veilig terug zou keren. Dat dit je allemaal was bespaard. Geen straf zal goed genoeg zijn, want het brengt jou niet terug. Dat maakt ons onvervuld en radeloos. Ik wens wijsheid en sterkte toe aan zij die jou moeten missen. Zij die jou lief hebben. Ook hoop dat zij de mooie momenten met jou koesteren en de kracht vinden om weer verder te gaan. Tot slot hoop ik dat jij eindelijk rust gevonden hebt. Dat niemand je meer zal opjagen. Mijn gedachten en gebeden zijn bij jou, je familie en vrienden. 
Op 13 juni 2018
om 2:28 getekend door:
R.o.o.s.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 430       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Nick
op 12 oktober 2017

Contact met beheerder >
Contact met Nick:


  annuleren
Een blijvende herinnering aan:

Anne Faber

Er zijn voor dit register meer dan 5000 condoleances. Neem contact met ons op om een boekje te laten maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: