Slachtoffers vlucht KL4103/MH017 naar Kuala Lumpur Foto: Planespotters.net

Slachtoffers vlucht KL4103/MH017 naar Kuala Lumpur

- 17 juli 2014
Een vliegtuig van Malaysia Airlines dat vandaag vertrokken is van Schiphol is neergeschoten in de Oekraine. Er waren 283 passagiers en 15 bemanningsleden aan boord. Onder hen 196 Nederlanders. Er zijn geen overlevenden.
De passagierslijst is hier te vinden.

English version on Condolences.eu
На этом сайте, начиная с сегодняшнего дня, можно публиковать свои сообщения на кириллице, чтобы россияне и украинцы смогли выразить свои соболезнования и слова поддержки на родном языке.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 60394        Volgende >
Eigenlijk zou dit een wit vlak moeten zijn want woorden schieten echt tekort. Zoveel mensen, zoveel levens, zoveel nabestaanden, zoveel toekomstverwachtingen, zoveel, zoveel, zoveel. Maar bovenal zoveel verdriet te verwerken. Ik wens iedereen heel veel sterkte daarmee. 
Op 12 november 2014
om 16:33 getekend door:
J.e.r.o.e.n.
Dit is niet ok
Ik wens alle nabestaanden van de ramp MH17 heel veel sterkte en kracht toe. Ik leef ontzettend met jullie mee vind het verschrikkelijk! Allemaal prachtige mensen met ieder een eigen uniek leven en verhaal die door jullie...familie, vrienden, collega's en kenissen gemist moeten worden. Ik bid voor jullie allen en wens jullie troost kracht en moed! 
Op 11 november 2014
om 0:11 getekend door:
N.a.o.m.i.
Dit is niet ok
Ook ik heb vanavond de herdenking aan de ramp gevolgd met veel tranen, mijn hart gaat uit naar de nabestaanden. Vanaf het moment op 17 juli was ik zo verdrietig, zo intens leef ik met jullie allen mee.
Zo veel woorden zijn vanavond vol oprechtheid gezegd. Ik kan er slechts an toevoegen dat ik hoop dat jullie van iedereen de warmte en aandacht krijgen die jullie nodig hebben. Dag lieve mensen.
Heel veel sterkte aan allen.
Joek 
Op 10 november 2014
om 23:04 getekend door:
J.o.e.k. .v.a.n. .L.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte allemaal en kracht om dit te dragen. 
Op 10 november 2014
om 22:20 getekend door:
J.a.n. .e.n. .S.j.a.n.n.i.e.
Dit is niet ok
Vanavond de herdenking op internet gekeken. Zeer indrukwekkend en emotioneel. We denken aan jullie en degenen die jullie hebben verloren en zullen dat ook blijven doen. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte, moed en kracht toe in deze zo moeilijke tijd. 
Op 10 november 2014
om 21:54 getekend door:
I.n.e.k.e.
Dit is niet ok
Heb veel respect voor de nabestaanden die in hun verdriet toch een dappere bijdrage leverden aan de herdenking van vandaag.
Ik wens en bid jullie veel sterkte toe in de komende jaren bij het een plek geven aan dit verdriet, gemis, en zonder anderen verder te leven. Ik bid voor jullie. Titia 
Op 10 november 2014
om 21:10 getekend door:
T.i.t.i.a.
Dit is niet ok
We wensen nabestaanden heel veel sterkte toe. 
Op 10 november 2014
om 20:55 getekend door:
m.a.d.e.l.o.n.
Dit is niet ok
Een zeer indrukwekkende Nationale Herdenking... Ik wens alle nabestaanden veel sterkte en dat dit nooit meer mag gebeuren.
Rust zacht lieve mensen 
Op 10 november 2014
om 20:18 getekend door:
S.t.e.f.a.n. .v.a.n. .W.a.a.r.d.e.n.
Dit is niet ok
Beste nabestaanden,
Geraakt en eigenlijk heb ik geen woorden.
Zoveel mensen die op een ander pad zijn gezet.
Heel, heel veel sterkte!!
Mariëtte 
Op 10 november 2014
om 20:19 getekend door:
M.a.r.i..t.t.e.
Dit is niet ok
Verschrikkelijk wat er gebeurd is met dat vliegtuig.
Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe.
Rust zacht overledenen. 
Op 10 november 2014
om 18:31 getekend door:
T.o.n.n.i.e. .D.o.e.k.b.r.i.j.d.e.r.
Dit is niet ok
Ik wens alle mensen die geliefde verloren hebben bij deze vreselijke ramp, heel veel kracht. 
Op 10 november 2014
om 18:22 getekend door:
B.e.t.t.y. .K.e.l.d.e.r.
Dit is niet ok
zou graag alle nabestaande van de vliegramp veel sterkte willen wensen in de moeilijke tijd vond vanmiddag mooie herdenking voor ne slacht offers zag dit op de tv 
Op 10 november 2014
om 18:22 getekend door:
c.a.t.h.
Dit is niet ok
Wat een indrukwekkende bijeenkomst. Wil alle nabestaanden ongelofelijk veel stekte wensen. 
Op 10 november 2014
om 18:05 getekend door:
A.n.j.a.
Dit is niet ok
Wij wesen de nabestaande veel sterkte toe en liefde en wijsheid 
Op 10 november 2014
om 17:51 getekend door:
F.a.m. .A.k.k.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een indrukwekkende bijeenkomst vanmiddag. Ik hoop dat alle betrokkenen hieruit kracht kunnen putten. Ook hoop ik dat de laatste slachtoffers geïdentificeerd kunnen worden, zodat iedereen weer thuiskomt bij zijn naasten. Ik wens iedereen veel sterkte toe. 
Op 10 november 2014
om 17:32 getekend door:
m.a.r.t.h.a.
Dit is niet ok
Niet te bevatten maar na de mooie herdenking vanmiddag misschien een troost voor de nabestaande , hopelijk blijven de slachtoffers en nabestaande nog lang in onze gedachten want straks is iedereen weer druk ... en vervaagd alles maar laten we dat niet gebeuren en blijf aan deze vreselijke ramp af en toe denken al is het voor alle familie die ontroostbaar zijn deze moeilijke dagen en die nog komen gaan .

Veel sterkte voor iedereen die leeg achterblijft . 
Op 10 november 2014
om 16:56 getekend door:
w.i.l.m.a.
Dit is niet ok
Tamara Ernst,

Jij was de eerste wiens naam ik las; jij was de eerste bij wie ik jouw foto zag.Jij, en vele andere mensen gingen op weg om vakantie te vieren, om naar huis te gaan, voor het werk die kant op..Ik heb zelf 10x gevlogen, naar de VS en Canada, en die gedachten dat jullie , onschuldige mensen, van die hoogte tot moeder Aarde zijn gekomen, is niet te begrijpen, onwerkelijk.
Ik heb voor jou, Tamara, en alle andere mensen, een kaars opgestoken in de kapel van de begraafplaats in mijn woonplaats, en gebeden voor jullie..en ook dat mijn opa's en oma's op jullie mogen letten, helpen...Veel steun en kracht voor familie en vrienden. 
Op 10 november 2014
om 16:44 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
Vliegen is een vorm van onze vrijheid..Wat is er gebeurd... Ik wil iedereen, die betrokken is kracht wensen. Ik hoop, dat herinneringen jullie erdoor heen helpen...Ik hoop, dat ...woorden weet ik niet gelijk te vinden...Hoop, dat we terug gaan naar de basiswaarden...Hoop, geloof, liefde...Samenzijn...We zijn gasten van moeder aarde, laten we lief zijn voor elkaar en elkaar helpen...Iemand vroeg mij wat is geluk...Ik weet het niet meer. Was vanmiddag intens verdrietig om al het velies..Een kaars gebrand voor alle verloren zielen...Hoping for better times... maar een antwoord op het probleem heb ik ook niet...Ik wens iedereen de komende tijd peace for iedereen...kerst zal nooit meer hetzelfde zijn..en dat geldt voor iedereen.. 
Op 10 november 2014
om 15:04 getekend door:
G.e.r.b.e.n. .B.l.a.n.k.s.m.a.
Dit is niet ok
Wat een mooie en persoonlijke herdenkingsdienst. En wat een verdriet om het verlies van zoveel dierbaren. Ik heb met u mee gehuild. Heel veel sterkte voor nu en de toekomst. Samen kom je verder. 
Op 10 november 2014
om 14:49 getekend door:
L.i.d.a. .G.l.a.s.b.e.r.g.e.n.-.v...d... .O.e.v.e.r.
Dit is niet ok
Een indrukwekkende gedenkingsdienst.zo verdrietig al deze mooie mensen.heel veel sterkte en liefde voor allen die hun geliefden moeten missen 
Op 10 november 2014
om 14:46 getekend door:
J...k.a.p.t.e.i.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 3020       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Henry
op 17 juli 2014

Contact met beheerder >
Contact met Henry:


  annuleren
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop. Een voorbeeld zie je hieronder.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: