Serge Landmeter

Serge Landmeter

29 januari 1974 - 23 augustus 2010
Lieve lieve Serge, waarom heeft dit moeten gebeuren? Je was zo druk met jullie huisje, alles mooi maken zoals jullie het graag samen wilden.. Maar je was precies op de verkeerde plaats op het verkeerde moment. Iedereen heeft alles gedaan om jou bij ons te houden maar helaas hebben ze het niet kunnen redden.

Wij zullen je zo gaan missen en zullen alles voor jouw kleine Elize doen wat we maar kunnen!!! En haar vertellen over papa die zo zielsveel van haar hield.

Heel veel liefs en ik zal altijd heel veel van je houden!!!
Dikke kus van je grote zus,:)

Germaine

Cor en Rien, dank jullie wel voor alles wat jullie voor mijn broertje hebben gedaan, Hem hebben bijgestaan en alles hebben gedaan om hem bij ons te houden. Wij vinden dat zo fijn. Hij was zo blij met hetgeen hij en jullie aan het doen waren!!!

Lieve buurman Luc, dank je wel voor de super inspanning die jij en je vrouw voor onze Serge hebben gedaan!!!
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 280        Volgende >
Lieve Serge,
Gisteren was het alweer 9 jaar geleden dat jij uit ons leven bent gerukt. Gisteravond waren wij met z'n allen bij je graf en dan staat er op de steen jij de allerliefste papa van de hele wereld. Maar ja Serge voor ONS blijf jij dat altijd, we missen je bij iedere gebeurtenis enorm. Morgen vieren we de verjaardag van Cas en Sterre ook hier wordt jij weer gemist. Maar in gedachten ben je er altijd bij, we hebben het heel vaak over jou.
Liefs mam 
Op 24 augustus 2019
om 19:39 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
He broer
Vandaag zou jij weer een jaartje ouder zijn geworden. Helaas is jouw keven gestopt bij 36 jaar. In de bloei van je leven met zoveel plannen in het verschiet. Een mooie maar vooral lieve sociale broer was je. Wij hebben vandaag jouw verjaardag gevierd. Zonder jou maar in de wetenschap dat jij een deel van ons leven was. Bent en voor altijd blijft. We hebben op je geproost en weten dat we jou ooit weer zien.
Dag lieve Serge tot.../ mis jou zo enorm. 
Op 29 januari 2019
om 21:54 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge.
Vandaag zou je 45 jaar zijn geworden, maar helaas heeft dit niet zo mogen zijn. Vanavond gaan wij wel met Germaine,Ferry,Cas en Sterre uit eten, en zullen veel herinneringen ophalen. Lieve Serge we missen je .
Veel liefs van ons allen, en een dikke kus van mam 
Op 29 januari 2019
om 17:38 getekend door:
c...l.a.n.d.m.e.t.e.r.@.v.e.r.s.a.t.e.l...n.l.
Dit is niet ok
Lieve serge - papa
Was jij nog maar hierbij ons. Dan kan je zeggen dat opa en oma mij wel mogen zien maar ze willen niet bij mij komen en dat vind ik niet leuk. Vind het ook niet leuk dat ze dit schrijven 
Op 6 januari 2019
om 12:17 getekend door:
C.o.r.n.e.l.i.s.s.e.
Dit is niet ok
Lieve Serge
Vandaag zijn wij 50 jaar getrouwd, wat een hele fijne dag had moeten worden. Maar sinds jij Sers er niet meer bent is het leven voor ons zo anders. Op zo'n dag als vandaag is dat weer extra confronterend. Vijf jaar geleden was jouw dochter Elize er nog bij. Maar vanaf die dag hebben we haar het enige tastbare van jou nog een keer gezien. Ook dat missen wij, dit hadden wij heel graag anders gezien. Als jij hier invloed op had kunnen hebben was dit nooit zo gebeurd. Lieve Sers een feest hoeft niet meer maar een etentje met Germaine, Ferry, Cas en Sterre laten we niet voorbij gaan. We zullen je vanavond weer extra missen. We denken veel aan je.
Lieve Serge we houden van je, en zullen je nooit vergeten.

Mam 
Op 27 december 2018
om 10:11 getekend door:
W.i.l.
Dit is niet ok
Lieve Serge, vandaag is het 8 jaar geleden dat jou dat vreselijke ongeluk is overkomen. Wij missen jou elke dag, wij kunnen het nog steeds niet geloven dat jij hier nooit meer zal komen. Ik heb gewoon heimwee naar je. Dit jaar is Antoinette ook overleden zei was mijn steun en toeverlaat bij en na het overlijden van jou, en hoop als daar boven iets is dat jullie bij elkaar zullen zijn. Vandaag staan er weer extra veel mooie bloemen op je graf. Veel mensen zijn jou gelukkig nog niet vergeten.
Lieve Sers we houden van je veel liefs mam 
Op 23 augustus 2018
om 20:26 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
En dan ineens vlieg je weer voorbij in mijn gedachten..en wat fijn dat je dan een "berichtje" kunt sturen.
Wat is het toch ontzettend jammer dat je er niet meer bent.
Mooi wel om te horen dat er nog steeds mensen even hier komen kijken als ze aan je denken..goede reminder om te genieten van het leven..plezier te maken en lief te zijn voor elkaar
Kus voor jou lieve serge 
Op 11 juni 2018
om 10:04 getekend door:
B.i.a.n.c.a.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Wat ben je nog vaak in mijn gedachten.
Het idee dat ik je nooit meer tegen kan komen blijft zo vreemd.
Weet dat je nog steeds heel speciaal voor mij bent en ik onze tijd koester.
Je zit in mijn hart.
Liefs van mij ? 
Op 22 april 2018
om 10:27 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .K.n.a.v.e.n.
Dit is niet ok
He lieve broer
Ik had gisteren een bericht naar je gestuurd maar die is niet geplaatst. Weer een verjaardag gehad waar jij er niet meer bij bent. Zo raar dat zo'n belangrijk persoon in mijn leven er niet meer is. Nooit bij geen enkele gebeurtenis. Leuke en minderleuke. Ik heb vorige week het schetsboek van jou vd mavo gekregen van mam. Zo gaaf om al die tekeningen te zien. Ben er mega blij mee. Weer iets van jou te voelen. Alles loopt door iedere dag weer dingen die ik graag met je zou willen delen zitten in mijn gedachte naar jou. Maar wie weet ooit weten wij of we elkaar terug zien. Kunnen we alles bespreken...wat zou dat top zijn.
Sers helaas komt lieve a binnenkort naar jou toe. Geef haar een hele.dikke knuffel en zorg goed voor elkaar
Sers mis je zo.
Kus van ons allemaal 
Op 30 januari 2018
om 22:58 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Vandaag weer een keertje extra aan je gedacht en herinneringen opgehaald op je verjaardag lieve Serge...wat vliegt de tijd toch voorbij. 
Op 30 januari 2018
om 0:22 getekend door:
B.i.a.n.v.a.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Vanaf het moment dat jij niet meer in ons midden bent heeft Germaine gisteravond weer een keer haar verjaardag gevierd. Helaas zonder jou. Serge ik kan nog steeds niet geloven dat je er nooit meer bij kan zijn. Serge ik mis je zo.
Liefs mam 
Op 11 november 2017
om 10:17 getekend door:
w.i.l.
Dit is niet ok
Lieve Sers. Ik was vanmiddag bij je en er stond weer een mooie plant op je graf. Dat doet mij altijd weer goed als ik zie dat er nog altijd mensen aan je denken. Ik mis je elke dag. Heel veel liefs 
Op 27 oktober 2017
om 19:00 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Vandaag je verjaardag helaas zonder jou. Wij hebben samen met Germaine en Ferry en Cas en Sterre gegeten met een dubbel gevoel. Dit went nooit om zonder jou je verjaardag te moeten meemaken we zijn wel met elkaar om dit niet zomaar voorbij te laten gaan. Maar wennendoet het niet. Lieve Sers ik mis je elke minuut van de dag het is zo moeilijk zonder jou zo anders.

Liefs mam 
Op 29 januari 2017
om 19:27 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Gisteravond was het weer lichtjesavond bij ons op Rororum. Dit is een heel bijzondere gebeurtenis voor alle dierbaren. De hele begraafplaats was verlicht door honderden fakkels en kaarsen. Het lijkt haast dat dit voor jou verjaardag gedaan wordt. Vorig jaar was het op jou verjaardag. Sabine is gisteravond bij ons gekomen en wilde ook heel graag mee naar jou toe. Lieve Serge morgen is het weer jou verjaardag en wordt je weer extra gemist.
We houden van jou
Pap en Mam 
Op 28 januari 2017
om 9:35 getekend door:
W.i.l.
Dit is niet ok
Lieve serge. Net een film gezien die mij mijn ogen opent. Ik wil hier gewoon schrijven aan jou, mijn gevoel mijn gedachten en mijn woede zonder dat ik rekening moet houden met andere. Wie reageert er wie denkt er verder een mening te mogen geven. Sers dat ga dat niet meer doen nooit meer. Ik doe en schrijf wat ik wil. Ik wil maar 1 ding en dat is dat mensen die jou echt geënt hebben handelen naar jouw waarden en normen. Dat is moeilijk voor mensen die heel dicht bij jou hebben gestaan. Ik zie hoe mama langzaam kapot gaat aan jouw dood jouw afwezigheid en alle afwezigheid die daar bij komt kijken. Papa en mama , oude mensen die al zoveel hebben moeten incasseren. Jouw vreselijke ongeluk, de periode die daarop volgde. Het verlies niet fysiek maar wel emotioneel van een heel.belangrijk persoon, jou alles-je. Mijn steeds ziekte en alle geven daarvan. Ik zou zo graag voor ons allemaal, voor Cas en Sterre die jou nog iedere dag missen voor Ferry die een toffe zwager mist voor mijzelf die jou zo erg mist en vooral.voor pap en mam...Zij zijn gebroken door jou afwezigheid. Serge ik geloof nergens in maar ik weet zeker als er iets is hierna sta jij met open armen voor veel mensen klaar maar zoals ik jou ken ook met hele kritische woorden voor zaken die jij absoluut niet kan waarderen. Als en iets is waar jij heilig in geloofde waren dat waarden en normen en respect. En sers ik heb altijd datzelfde gevoeld en zal dat in jou naam altijd blijven voelen en jou altijd in het hier en nu houden. Ik vraag in de avond vaak. ...serge Hoe zou jij dat doen. Hoe denk jij daarover. En zeker weten doe ik het antwoord niet maar ik weet zeker dat ik jou goed genoeg ken om een idee te hebben. Ons sers... wij missen jou, je geklier en je handigheid. Wij missen jou.
Dag serge weer een dag voorbij zonder jou maar wel in onze gedachten xxx 
Op 8 januari 2017
om 19:28 getekend door:
J.e. .z.u.s.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Het is weer een nieuw jaar zonder jou.ik denk elke dag, nacht en als ik wakker wordt aan je. Ik mis je steeds meer. Als iemand vraagt gaat alles goed denk ik nee alles gaat nooit meer goed. Ik verlang steeds meer naar je. Maar gelukkig wordt er nog dikwijls over jou gesproken en denk ik je wordt nog niet vergeten.
Lieve Serge ik hoop dat het daar boven goed met je gaat.

Liefs mam 
Op 1 januari 2017
om 11:32 getekend door:
W.i.l.
Dit is niet ok
Hé lief broertje vandaag weer kerst, een leuk familiefeest vindt men. Ik vind er geen bal aan. Gezellig met familie maar onze familie is geamputeerd zonder jou aanwezigheid Sers. Jij bent altijd erbij in gedachten maar zonder jou en ook geen Elize...het is en blijft onwerkelijk.
Jouw dood was en is niet te bevatten. Maar ook alle tijd erna is en blijft bizar. Ik zou zo graag een keer, al was het maar 5 minuten met je praten. Hoe jij over alles denkt. Al weet ik het antwoord denk ik wel...
Sers ik mis je, fer mist je maar zeker ook cas en sterre. Die hebben het zo vaak over jou. Oude vrienden die we nog steeds komen. Mooi dat jij na 6.5 jaar nog steeds bij veel mensen in gedachten bent.
Dag lieve Sers fijne dag boven .
Xxxxc 
Op 25 december 2016
om 10:03 getekend door:
G.e.r.m.a.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Sers,

Gisteren was ik bij je en was weer zeer verrast.
Er stond weer een prachtig bloemstuk in een mooie glazen bokaal. Ik zou zo graag willen weten wie dat bij jou heeft neergezet. Je bent door veel mensen gelukkig nog niet vergeten. Kon ik nog maar af en toe even met je praten om te horen hoe het allemaal is. Morgen weer de verjaardag van Germaine zonder jou. Serge we missen je.

Dikke kus mam 
Op 9 november 2016
om 19:51 getekend door:
M.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Serge,

Vanmorgen was ik bij je en zag dat er een prachtige bloem en plant op je graf stonden. Jij weet vast wie dat gedaan hebben. Ik wordt hier heel blij van dat er steeds mensen aan je denken. Bij mij gaat er geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Serge ik mis je ontzettend. Dikke kus.

Mam 
Op 1 november 2016
om 12:43 getekend door:
W.i.l.
Dit is niet ok
Lieve serge

Vandaag je lieve dochter Elize jarig alweer 10 jaar. Vanmorgen vroeg Elize aan ons zou papa serge het ook vieren boven.
Wij hopen van wel.
Knuffel van Elize


Chantal 
Op 16 oktober 2016
om 9:27 getekend door:
C.h.a.n.t.a.l.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6 7 ... 15       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Germaine
op 24 augustus 2010
en blijft zichtbaar tot:
24 november 2019
Contact met beheerder >
Contact met Germaine:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Serge Landmeter

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, RSS, Twitter en SMS. Foto
Condoleance.nl op je mobiel
Foto Speciaal voor iedereen die via de mobiele telefoon Condoleance.nl wil bekijken, hebben we een compakte mobiele versie van de site ontwikkeld.
Dit register op je site of blog
Wil je dit register op je eigen website of blog vermelden? Gebruik dan de code onder de knop.
Kopieer de code hieronder en plak deze in je blog of site: