Veel gestelde vragen

Rubrieken:
Waarom is er een mobiele variant van Condoleance.nl?
Steeds vaker kregen we de wens van bezoekers van Condoleance.nl dat ze willen condoleren waar en wanneer het hun uitkomt. Zij geven aan niet langer gebonden te willen zijn aan een desktop computer. Hoort men bij voorbeeld op de radio over een overlijden van een geliefd persoon terwijl men in de tram zit, dan wil men direct kunnen controleren, zonder eerst te hoeven wachten totdat men thuis is. Met www.condoleance.mobi kan iedereen condoleren waar en wanneer dat uitkomt.
Waarom staat op Condoleance.mobi alleen het laatste nationale register?
De ruimte op de display van een mobiele telefoon en smart Phone is zo beperkt, dan we alleen een het laatste nationale register laten zien op condoleance.mobi. Voor mensen die de hele site raadplegen, bijvoorbeeld omdat ze een mobiele telefoon met groot scherm hebben, kunnen altijd de reguliere site www.condoleance.nl bezoeken (in plaats van Condoleance.mobi).
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto