Frederique Huydts

Frederique Huydts

19 augustus 1967 - 3 april 2006
Frédérique Huydts is geboren op 19 augustus 1967 in Den Haag. Ze volgde de Maastrichtse Toneelacademie, waar ze in 1989 afstudeerde. In het laatste jaar van de toneelschool speelde ze in de veel geprezen tv serie De Brug van Rimko Haanstra.

Het grote publiek kent Frédérique van de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (1990-1991), waar ze een seizoen de rol van Annet vertolkte. Verder had ze gastrollen in Diamant, Baantjer, Flodder, 12 Steden, 13 Ongelukken en Willie en Nellie.

In 1996 speelde Frédérique de vrouwelijke hoofdrol in de NCRV-dramaserie In naam der Koningin geregisseerd door Bram van Erkel. Twee jaar later was ze te zien in Wij Alexander, ook van Rimko Haanstra. In 1999 speelde ze in de NCRV-comedyserie In de clinch een hoofdrol. Sinds haar rol als Roos de Wit in de dramaserie Meiden van De Wit van Net 5 is Frédérique ook bekend in België.

Naast tv-series, was Frédérique te zien in verschillende theaterproducties zoals Puzzels, David Copperfield van Charles Dickens en in de succesvolle theaterstukken van Haye van der Heyden Mussen en Zwanen I, II, III en IV. Samen met Rick Engelkes speelde ze in het toneelstuk Gek van liefde.

Eind 2004 bleek Frédérique darmkanker te hebben. Afgelopen jaar was ze te gast in het programma Villa Felderhof. Ze sprak daarover openhartig in het boek 'Buigen als bamboe' van Rob Bruntink en Anja Krabben. Een citaat:
“Ik heb een enorm litteken. Geen probleem, daar ga ik ’s zomers gewoon mee op het strand liggen zonder het te camoufleren. Maar het liefste zou ik het aan mensen laten zien en er dan bij vertellen: ik was aan het duiken, er kwam een haai, een barracuda, en ik heb het overleefd. Wow, zeggen mensen dan, laat nog eens zien. Stoer verhaal. Maar als ik moet zeggen: ik had kanker, dat werkt niet. Het is gewoon niet stoer, kanker, omdat het je overkomt. Het is eerder eng, omdat je eraan dood kunt gaan.”

Op Net 5 maakt Frédérique begin dit jaar haar debuut als presentatrice. In het programma Dreamtravel reist ze de wereld over en verrast ze mensen met een droomreis. In de serie 'Wie is... de mol?' die momenteel op tv te zien is en waarvan de opnamen zijn voltooid, is Frédérique een van de kandidaten.
< Vorige         12041 t/m 12051 van 12051
R.I.P veel te jong en weer door zo rot ziekte.Sterkte voor alle dierbare.We zullen haar nooit vergeten... 
Op 3 april 2006
om 17:28 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .P.e.t.e.r.
Dit is niet ok
Wat een schok! Zo jong...
Ik wens al haar dierbaren heel veel sterkte toe in deze nare tijd! 
Op 3 april 2006
om 17:27 getekend door:
K.i.m.
Dit is niet ok
Lieve nabestaanden,

ik wil jullie heel veel sterkte wensen voor dit verschrikkelijke nieuws.Ik vond haar een zeer goede actrice en vele anderen vinden dit ook.Heel veel kracht en liefde toegewenst voor dit verschrikkelijke verlies.

Bernadette vis 
Op 3 april 2006
om 17:27 getekend door:
b.e.r.n.a.d.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte toegewenst met dit tragische verlies.

Frederique dit heb je niet verdiend.

Rust zacht 
Op 3 april 2006
om 17:26 getekend door:
m.e.l.
Dit is niet ok
damn,dit vind ik echt zo erg!had t ook nooit verwacht,de kanker verslaan en dan weer zo vol vreugde in het leven staan en dan hoor ik net dat je bent overleden,de tranen rollen over me wangen en zal je heel erg missen!
veel sterkte aan alle nabestaanden

liefs madelyn 
Op 3 april 2006
om 17:24 getekend door:
m.a.d.e.l.y.n.
Dit is niet ok
Hier schieten woorden te kort. Het enige wat ik kan zeggen is "verschrikkelijk" weer zo'n lief mens. Ik wens een ieder die haar dierbaar was héél véél sterkte en kracht toe. 
Op 3 april 2006
om 17:24 getekend door:
e...h... .h.u.i.s.m.a.n.
Dit is niet ok
Geschokt om te lezen dat deze mooie jonge vrouw. Toch de strijd met deze rotziekte verloren heeft.
Familie,vrienden en ieder die haar dierbaar was wil ik heel veel sterkte toe wenzen met dit grote verlies 
Op 3 april 2006
om 17:23 getekend door:
P.a.t.r.i.c.i.a.
Dit is niet ok
wat een schrik,heel veel sterkte voor haar dierbaren. 
Op 3 april 2006
om 17:22 getekend door:
g.r.e.e.t.
Dit is niet ok
snap hier dus echt niks van hoor.wat een irritante ziekte is dit toch.iemand nog zo jong,nog zoveel te doen en genezen verklaard.nou dus mooi niet.
woorden schieten te kort door dit overlijden.wat een sprankelend persoon was dit toch.als je haar zo in de serie wie is de mol...? zag kan je niet begrijpen dat ze er niet meer is.

familie,vrienden,kennissen heel veel sterkte toe gewenst met het verwerken van dit grote verlies.
laat haar in jullie gedachten en herinneringen voortleven.

de hemel is weer een engel rijker. 
Op 3 april 2006
om 17:22 getekend door:
s.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Weer iemand overleden aan die vreselijke ziekte.RIP 
Op 3 april 2006
om 17:21 getekend door:
n.o.r.t.
Dit is niet ok
Waarom op deze leeftijd, had graag nog lange tijd van je genoten.

Ik wens alle sterkte toe aan de familie. 
Op 3 april 2006
om 17:06 getekend door:
B.a.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 600 601 602 603 
Dit register is aangemaakt door:
Wim


Contact met beheerder >
Contact met Wim:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto