Laurens Bos

Laurens Bos

27 mei 1957 - 15 augustus 2005
In memoriam Laurens Bos

Op donderdagmiddag 11 augustus 2005 overleed Laurens Bos, directeur van begraafplaats en crematorium Rhijnhof in Leiden. Pas sinds ongeveer 2 maanden was bekend dat Laurens kanker had, die al snel ongeneeslijk bleek.
Laurens Bos werkte sinds 1994 op Rhijnhof. In de daarop volgende 11 jaar is er veel gebeurd op deze begraafplaats. Er vinden uitbreiding plaats, het park heeft een opknapbeurt gehad en deze zomer is een nieuw kantoor annex poortgebouw in gebruik genomen, in een gedurfde architectuur. Rhijnhof werkte bescheiden maar gestaag aan noviteiten zoals een spectaculaire urnenmuur, een rouwsteiger in de Oude Rijn, een informatiezuil met beeldscherm en begin 2005 een grafwijzer op haar internetsite. Minder in het oog lopend maar voor een goed beheer van een begraafplaats essentieel waren een beleidsplan voor het park en plannen voor een grootschalig gebruik van keldergraven. Ook administratief en financieel is Rhijnhof voortreffelijk georganiseerd. Er werkt een betrokken en deskundig team mensen; er is nauwelijks personeelsverloop.
Laurens Bos was aimabel en bescheiden. Hij was desgevraagd best trots op het feit dat Rhijnhof een van de best geoutilleerde begraafplaatsen van het land is, maar liet zich er niet op voorstaan. Hij was betrokken bij zijn werk en zal bij collega's en relaties een leegte achter laten.
Laurens laat een gezin met 4 kinderen en een echtgenote na. Hij werd 48 jaar. Hij wordt woensdag 17 augustus in zijn woonplaats Almere begraven.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 23 van 23
Vrouw, kinderen, famillie en frienden van Laurens,

Ik wens uw allen veel sterte toe in de komende periode.

Wendy

Datum klopt wel 
Op 15 augustus 2005
om 17:06 getekend door:
w.e.n.
Dit is niet ok
heel veel sterkte tegewenst

ps. de datum klopt wel. 
Op 15 augustus 2005
om 15:44 getekend door:
r.i.a.
Dit is niet ok
heel veel sterkte voor zijn gezin en vrienden.

p.s. als hij 48 jaar was klopt de datum niet 
Op 15 augustus 2005
om 14:48 getekend door:
p.e.t.r.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
beheerder
op 15 augustus 2005
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met beheerder:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto