Chantal Stal van Tongeren

Chantal Stal van Tongeren

12 juni 1974 - 22 mei 2024

Groot is de leegte en het verdriet, mooi zijn de herinneringen

Geheel onverwacht is Chantal veel te vroeg overleden. Een prachtige, zorgzame moeder, die hield van tuineren en ballet.

Graag ontvangen wij zoveel mogelijk mooie en lieve herinneringen zodat Kylian en Daniel later kunnen lezen hoe geweldig hun moeder was.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 21        Volgende >
Lieve Chantal,
Het moment dat je zus Manon mij belde met de schokkende boodschap dat jij niet meer in ons midden bent zal ik niet snel vergeten.
Er flitste van alles door mijn hoofd, woorden die zeer tegenstrijdig waren en die ik liever niet benoem.
Ik vind je besluit zeer moedig maar tegelijkertijd, het leed dat je achtergelaten hebt voor je dierbaren is verscheurend en zal een heel leven lang een diepe wond achterlaten.
Ik wens Maarten, Kylian, Daniel, Tante Lida, Manon, Sabine en allen die je dierbaar waren heel veel sterkte toe om dit grote verlies te verwerken.
Ik hoop dat de andere wereld je de rust schenkt die jij begeert.

Liefs Michael 
Op 7 juni 2024
om 9:10 getekend door:
m.i.c.h.a.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Kylian en Daniël,

We kennen elkaar uit de klas van de Jacoba school. Wat een lieve foto van jullie moeder! En wat een lieve herinneringen hebben Ole en Boele aan Chantal. Attent, trost en zorgzaam. Wij wensen jullie heel veel sterkte en alle troost toe in het verwerken van het zware verlies.

Ole, Boele, Susanne & Steef 
Op 1 juni 2024
om 8:33 getekend door:
O.l.e.,. .B.o.e.l.e.,. .S.u.s.a.n.n.e. .e.n. .S.t.e.e.f. .v.a.n. .'.t. .P.a.d. .B.o.s.c.h.
Dit is niet ok
Lieve Chantal,
Als een schok kwam het bericht van jouw overlijden. We kunnen het nu, na enkele dagen, nog niet bevatten dat dat het afscheid zo definitief is. Dat we je niet meer zullen spreken of zien. Door drukke agenda’s schuiven afspraken vaak op en denk je het komt binnenkort wel een keer. En dan op momenten zoals deze besef je dat het, geheel onverwachts, anders kan lopen. Er komt geen volgende keer meer. Wat blijft zijn de mooie herinneringen van de avonden op de sociëteit van het Gildt met leuke feesten, maar ook de gezellige verjaardagen bij jullie thuis. De hartelijke sfeer, de grappen van je vader en onze kinderen die gezamenlijk de achtertuin onveilig maakten met voetballen. We zullen je missen.
Kylian, Daniel en Maarten, heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder en vrouw. Draag haar altijd bij je in jullie hart. Zo’n lieve en hartelijke vrouw.

Veel liefs,
Angelika, Niels & Peter 
Op 31 mei 2024
om 11:52 getekend door:
A.n.g.e.l.i.k.a. .P.e.t.e.r. .e.n. .N.i.e.l.s.
Dit is niet ok
Dag lieve mannen en familievrouwen,
Chantal is voor mij zo'n 30 jaar een hele dierbare vriendin geweest. We hebben elkaar leren kennen op 't Haerlems Studenten Gildt. Samen wijntjes drinken, verhalen delen en lekker koken. Natuurlijk zorgde Chantal voor echte Russische maaltijd. Ze had humor, was belezen, had een heel groot hart en was natuurlijk erg goed in dansen. Dat dansen hebben we samen met Alice ook jaren gedaan in Steels. Ik geloof dat we als 3 musketiers enigszins berucht waren 😉Het was heerlijk om te zien hoe vrij ze zich dan voelde en hoeveel plezier ze dan had. Erg aanstekelijk! Ik koester de herinneringen aan onze uitstapjes met z’n drieën naar Blois, Zeeland, Belgische steden, Kroatië. Ook het 1 op 1 wandelen of lekker eten en bijpraten over onze levens ga ik heel erg missen. Ze was altijd erg belangstellend en vertelde ook vol trots over haar jongens. Voor Chantal was het niet altijd eenvoudig om ‘luchtig’ te leven. Haar grote hart zorgde er ook voor dat ze zich erg verantwoordelijk voelde, kon piekeren en ze zich daardoor moeilijk kon ontspannen. De laatste maanden waren natuurlijk heel erg moeilijk. Weet dat ze de steun van Maarten en jullie allemaal erg fijn vond! Misschien klinkt het vreemd maar ik ben blij dat ze me in de afgelopen maanden toeliet en dat we nog wat samen konden doen: van suf Netflix kijken met toastjes tot een beetje werken in de moestuin. Uiteindelijk heeft haar ziekte gewonnen maar ik vind het zo dapper dat ze het zo lang heeft volgehouden. Ik weet zeker dat Chantal ons allen toewenst om zoveel mogelijk te genieten van het leven: van de kleine dingen (een mooi zonnetje, een gaaf doelpunt, een fijn gesprek) tot de grote. Alice en ik waren ervan overtuigd dat we als oude besjes nog steeds samen zouden zijn. Helaas is dat ons niet gegeven. We zullen in elk geval iedere keer het glas heffen op Chantal. Out of sight, not out of mind. 
Op 31 mei 2024
om 10:55 getekend door:
T.e.s.s.e.l. .S.c.h.a.v.e.m.a.k.e.r.
Dit is niet ok
Beste Kylian en Daniël,

We hebben jullie moeder leren kennen als de vriendin van je vader. Waar we dachten dat hij eeuwige vrijgezel zou blijven bleek dat ie gewoon op zoek was naar de perfecte partner en alleen voor een 10 ging. Bij de eerste ontmoeting was het al duidelijk dat jullie moeder deze perfecte match bleek te zijn. (lief, mooi, warm, vriendelijk, gezellig en zorgzaam ). We hebben Chantal niet vaak gezien maar het was altijd goed. Chantal was geïnteresseerd hoe het met een ieder ging en kletste gezellig mee. Bij de housewarming werden we rondgeleid en duidelijk was dat Chantal erg trots was met dit mooie stulpje dat smaakvol was ingericht. Bij het kroamschudden zagen we een zorgzame, trotse en liefhebbende moeder. Onder het genot van een drankje weer gezellig bij gepraat. Net na de corona pandemie hebben we heerlijk gebarbecued met zijn allen. We hadden jullie ouders al een tijdje niet gezien en het was fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten. Als vanouds weer gezellig. We hebben genoten. Helaas was dit de laatste keer dat we chantal hebben gezien. Jullie moeder heeft voor altijd een plaatsje in ons ♥️ 
Op 31 mei 2024
om 7:30 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .V.e.r.e.i.k.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Chantal, het bericht van jouw overlijden komt bij mij even niet binnen. Ik kan het werkelijk niet geloven. Chantal die ik al meer dan 30 jaar ken. Tallie zoals ik je af en toe noem. We hebben elkaar leren kennen in het Gildt. Samen met Tessel dronken we af en toe ( heel veel) een wijntje . We gingen elke vrijdagavond Haarlem onveilig maken. Dansen in de kroeg. En omdat wijn niet lekker was in de kroeg namen we op jouw advies wodka. Jij met je Russische opleiding wist dat je dan aan de wodka moest. Samen hebben we 2 keer de vierdaags van Nijmegen gelopen.
Je trouwerij en je zwangerschappen. En hoe gek je was op je jongens. Chantal, Tessel en ik...

Ik wens Maarten, Kylian en Daniel en veel sterkte toe . Ik ga je vreselijk missen lieve Tallie


Veel liefs Alice 
Op 30 mei 2024
om 23:25 getekend door:
A.l.i.c.e.
Dit is niet ok
Lieve Maarten, Kylian en Daniël,

Wij hebben elkaar leren kennen op de Jacobaschool. Dat is uitgegroeid tot gezellige etentjes, verjaardagen en Oud en Nieuw met elkaar vieren. Wat hebben we met elkaar gelachen om de perikelen op school, in Heemstede of op de voetbal. En wat een heerlijk stralende en warme lach had Chantal tijdens onze gesprekken.

Her verdrietige nieuws dat Chantal er niet meer is, kwam als een schok. Er hangt een grauwe sluier over de dagen heen. Een liefdevolle, attente, betrokken, elegante, artistieke en kleurrijke vrouw is veel te vroeg en veel te jong uit ons leven verdwenen. Wij wensen jullie, en jullie familie en vrienden veel kracht en sterkte met dit verlies. Wij zullen Chantal heel erg missen.

Veel liefs,

Linda, Martijn en Lars 
Op 30 mei 2024
om 23:07 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .L.i.n.d.a. .L.a.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Chantal,

Dinsdag krijgen we ineens een kaart. Mijn lieve nicht Chantal is overleden. Ik slik. Ik krijg een brok in mijn keel. Ik weet het niet. Ik geloof het niet. Ik dacht dit kan toch niet? Ik heb meerdere keren de tekst nagelezen. Gaat dit echt om Chantal? Het is echt zo. Ik moet eraan geloven. Maar dat lukt nog steeds niet.

We zagen elkaar helaas minder, maar als ik je weer zag en sprak hadden we altijd weer lol. We zochten elkaar altijd op. Jouw vrolijke lach, jouw leuke en gezellige manier van praten. Ik ga ze missen.

En dan denk ik aan vroeger. Wat hebben we gelachen. We hebben bij elkaar gelogeerd. Dan vertelden we moppen tot diep in de nacht en hadden we veel lol. Ook wanneer we bij jullie op visite kwamen of jullie bij ons. We hadden altijd wat te doen. Gekke dingen, vrolijke dingen en... kattenkwaad! Daar waren we ook goed in. Heeft u oude punkkranten? Belletje lellen. Stenen in het zwembad gooien. Die leuke jonge eendjes proberen te vangen met een sinaasappelnetje. We wilden er zo graag eentje thuis hebben. (Lukte natuurlijk nooit). Vuurtjes stoken. En dan noem ik de echt erge dingen maar niet op.

Lieve nicht, ik zal je enorm missen. Helaas had ik je een tijd al niet meer gezien. Dat draaien we helaas niet terug. Maar ik kijk met veel plezier en een glimlach op onze herinneringen terug. Ik heb veel met je gelachen en het was altijd gezellig met je. Morgen kom ik je een laatste eer bewijzen. En dat heb je verdiend.

Ik hoop dat je jouw rust hebt gevonden. Dag lieve Chantal!

Tante Lida, Manon, Sabine, Maarten, Kylian en Daniël ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Liefs,
Frank Hulshof 
Op 30 mei 2024
om 20:47 getekend door:
F.r.a.n.k. .H.u.l.s.h.o.f.
Dit is niet ok
Lieve Maarten, Kylian en Daniël,

Wij hebben jullie leren kennen in de tijd dat we in Heemstede woonden en dat we bijna buren waren. Oskar en Ruby riepen toen ze klein waren altijd uit: “Ha, daar zijn ‘de buurjommetjes’”. Toen we elkaar beter leerden kennen, ontwikkelden we al snel een bijzondere vriendschap. Zowel wij als onze kinderen bleken veel overeenkomsten te hebben qua hoe we in het leven staan, persoonlijkheid en gevoeligheid.

We hebben veel gelachen tijdens onze borrels, barbecues en etentjes samen. Over burenperikelen, de nieuwe uitklapbare ligbank, klussen in en om het huis... Maar we vonden elkaar ook in de diepere gesprekken. Even ons hart luchten en gevoelens delen over alles wat ouders zo kan bezighouden, hevige gebeurtenissen en over het zoeken naar een balans tussen werk en privé.

Warm, attent, zorgzaam, gastvrij, elegant, betrokken, geïnteresseerd, er zijn zoveel mooie woorden die in ons opkomen als we denken aan jullie lieve Chantal. Dat ze er niet meer is, is onvoorstelbaar. Te jong, te vroeg, te plotseling. Haar liefde zal in jullie harten voortleven. We wensen jullie alle sterkte en kracht toe en hopen nog vaak mooie herinneringen aan haar met jullie te mogen delen.

Veel liefs,
Michael, Oskar, Ruby en Karlijn 
Op 30 mei 2024
om 18:18 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l.,. .O.s.k.a.r.,. .R.u.b.y. .e.n. .K.a.r.l.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Maarten, Kylian en Daniel, een paar keer stond ik met Chantal langs de lijn van het voetbal van onze zoons, allebei trots op de prestaties van het team en onze jongens. Chantal's vriendelijkheid en haar open en vriendelijke gezicht bleven me bij en ik voel intens mee met jullie verdriet. Veel sterkte en alle liefs. Eva (moeder van Thije) 
Op 30 mei 2024
om 15:37 getekend door:
E.v.a.
Dit is niet ok
Lieve Chantal,
Wat een mooie foto, dit ben jij ten voeten uit!
Wij zijn geschokt en sprakeloos door het bericht van jouw heengaan. Je was een mooie en lieve vrouw. Zo'n 30-35 jaar geleden mocht ik, Alexandra, een paar van jou choreo's dansen. Wat heb je mooie dansen gemaakt. Zo ook met Maarten en je jongens. Wie weet wordt er boven ook wel gedanst...
Heel veel sterkte voor Maarten, de kinderen, je mama, Manon en Sabine. Maar natuurlijk ook voor de rest van de familie.
Liefs van ons 
Op 29 mei 2024
om 18:06 getekend door:
M.a.r.k. .e.n. .A.l.e.x.a.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Lieve Maarten, Kylian en Daniël,

Vanaf haar prille jeugd kennen wij Chantal. Daardoor weten we dat het een lief, intelligent en sociaal bewogen meisje/vrouw was.
Vergeten zullen we haar nooit!
Het is nauwelijks onder woorden te brengen, maar we wensen Lida, Maarten, de kinderen, Manon en Sabine alle troost toe.

Ron & Paula
Frank & Gaby
Martin & Chantal 
Op 29 mei 2024
om 14:56 getekend door:
R.o.n. .H.u.l.s.h.o.f.
Dit is niet ok
Lieve Chantal,
Wat een verdriet jou te moeten missen;wat was je een mooie,lieve vrouw.En zo’n prachtige,sierlijke danseres.Ik heb je leren kennen in de lessen van Lucy ,samen met je zus Manon en je nichtje Igone.Wanneer je niet meedeed aan een voorstelling,maar wel kwam kijken,gaf je zulke mooie complimenten.Dat heb ik zeer gewaardeerd.Later en tot voor kort stonden we in de les van Nicolas;je wist ,denk ik niet,hoe mooi je danste.Altijd had je belangstelling en meeleven voor anderen.Je blijft in mijn gedachten mooie,bescheiden,lieve Chantal.Heel veel sterkte voor Maarten,Kylian en Daniel. 
Op 29 mei 2024
om 14:39 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Chantal en familie,
Jouw plotselinge overlijden raakt me enorm. Het is niet te bevatten nooit meer jouw stralende glimlach in onze balletles te zien. Ik wens je man, kinderen en familie heel veel sterkte. Je danst in onze gedachten voor altijd verder♥️ 
Op 29 mei 2024
om 11:47 getekend door:
E.v.e.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Chantal,

In oktober 2023 kwam ik bij de ISD Bollenstreek werken en leerde ik jou kennen. Ik merk nu hoe ontzettend geliefd je was bij collega's. Iedereen heeft heel fijn met je samengewerkt.
Ik heb je in die tijd leren kennen als een ontzettend gedreven collega, altijd oprecht geïnteresseerd in anderen en heel erg attent.
We hadden nog regelmatig contact de laatste maanden en je gaf vaak aan dat je heel graag weer terug wilde komen omdat je het zo'n fijne werkplek vond met lieve collega's.
Wij zagen allemaal uit naar het moment dat je weer bij ons terug zou komen, maar helaas heeft dit wachten plaats moeten maken voor dierbare herinneringen en intens verdriet.
We weten dat de nacht op zijn donkerst is vlak voor zonsopkomst. Je hebt de zonsopkomst helaas niet meer mee mogen maken. Dat vind ik heel verdrietig, maar ik gun jou je rust.
Veel liefs, Martijn 
Op 29 mei 2024
om 11:40 getekend door:
M.a.r.t.i.j.n. .v.a.n. .d.e.r. .Z.w.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Chantal en familie,

Wat een enorm verdrietig bericht. Ik genoot zo van jouw aanwezigheid in de balletles, waar ik vaak naast je stond aan de barre. Ik was altijd blij als je er was, want jouw lieve glimlach maakte me altijd blij en vergeet ik niet. Je was altijd geïnteresseerd in anderen. Ik kan het niet geloven. Heel veel sterkte gewenst.

Liefs Lotte 
Op 29 mei 2024
om 11:03 getekend door:
L.o.t.t.e.
Dit is niet ok
Dear Maarten, Kylian and Daniel,

I will write this message in English, which Chantal spoke so fluently and beautifully.

Gentle in thought and action, Chantal’s goodness sometimes dazzled me - she strived to live in the best way possible, giving herself as completely as she could to her family, always putting the needs of others first, taking care to never cause harm or offend anyone. Rare and precious qualities indeed! We often chatted about Kylian and Daniël - she loved you so much and was always looking for the best ways to help you grow in every aspect of your lives. I never saw Chantal dance - but when she spoke to me about her ballet training or when we talked about art - we shared an understanding that required no words to confirm. Just an exchange of smiles. Her beautiful smile.
Like the blossoms on the cherry tree on her card, Chantal was beautiful, delicate and brief in this world, but she leaves behind an impression of one so kind, caring and loving, that will continue to inspire us.
Rest in peace, dear Chantal.

With love,
Ciara & Theo. 
Op 29 mei 2024
om 10:20 getekend door:
C.i.a.r.a. .e.n. .T.h.e.o.
Dit is niet ok
Lieve Chantal en familie
Voor mij was je een prachtige vlinder en bijzondere balletvriendin. Je straalde rust uit. Wie kon vermoeden dat je die rust zelf niet had.
Je was altijd met iedereen begaan en was een prachtige danseres.
Had maar wat losgelaten. Ik zou er zeker voor je geweest zijn. Jouw overlijden sloeg in als een bom. Ik ga je heel erg missen.
Rust nu maar uit van je strijd.
Liefs Anneke 
Op 29 mei 2024
om 8:23 getekend door:
A.n.n.e.k.e. .v.a.n. .o.o.r.s.o.u.w.
Dit is niet ok
Lieve Maarten, Kylian en Daniël,

Wat een ontzettend verdrietig bericht bereikte ons!
Jullie kwamen naast ons wonen toen jullie net getrouwd waren en ik zie de 1e kennismaking met Chantal nog voor me, ze was aan het klussen in de voorhal in een broek vol verfspetters. Wat was ze blij met jullie nieuwe huis! Na een paar jaar werden Kylian en Daniël geboren en dit zorgde voor een gezellig maar ook druk gezinsleven. Maar hier stopte Chantal al haar energie, zorg en liefde in. Onze dochters paste af en toe op zodat Chantal en Maarten naar een balletvoorstelling of op hun verjaardag samen uit eten konden gaan. Chantal hield van haar gezin, de plek waar jullie wonen, het uitzicht over de kade, de winkels om de hoek en de prachtige bloesems in het voorjaar. Wij herinneren Chantal als een warme, hartelijke, geïnteresseerde vrouw die altijd voor jullie klaar stond. Heel veel kracht en sterkte gewenst met dit grote verlies.

Liefs van jullie vroegere buurtjes,
Ernst, Bianca, Pien & Floor 
Op 28 mei 2024
om 20:33 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .e.n. .E.r.n.s.t.
Dit is niet ok
Lieve Chantal! Lieve familie!
Wat een groot verlies! En wat een schok! Chantal danste met mij bij Lucy en Nicolas in Haarlem. Ook een jaar danste ze mee, een hele week de summercourse in Den Haag van de Dutch don’t dance division. Chantal was een hele lieve zachte vrouw. En wat kon zij mooi dansen!! Met liefdevolle herinnering denk ik aan haar . Haar prachtige dansen. Ingrid 
Op 27 mei 2024
om 22:41 getekend door:
I.n.g.r.i.d.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Maarten Stal
op 26 mei 2024
en blijft zichtbaar tot:
26 juli 2024
Contact met beheerder >
Contact met Maarten Stal:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Chantal Stal van Tongeren

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto