Rob van Oosterhout

19 november 1964 - 31 januari 2023

CARPE DIEM

BINK Management heeft met veel verdriet kennis genomen van het bericht dat Rob van Oosterhout vandaag op 31 januari is overleden.

Rob was met zijn mooie gezin op wintersport, waar hij op de piste door hartfalen in coma is geraakt en waaruit hij niet meer heeft kunnen ontwaken.
Rob was ruim 25 jaar tot vandaag de steun én toeverlaat van BINK36 en alle huurders. Als persoon was Rob een hele lieve en betrokken vriend, die wij vreselijk zullen missen.
Het overlijden van Rob dompelt ons team en BINK36 in diepe rouw.

Onze eerste gedachten zijn natuurlijk bij Janny, Jordi (ook een vaste bekende op BINK36), Brenda en zijn mooie familie. Laten wij hen bijstaan in deze donkere tijd en hun de warmte bieden die bij BINK36 past.

Namens BINK36 en BINK Management, Edward de Kroes
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 68 van 68
Geschokt en met verslagenheid lezen we het bericht over het overlijden van Rob. MMOX wenst alle BINK collega's, familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies. We zullen zijn humor, rust en aanwezigheid enorm missen.
Team MMOX 
Op 31 januari 2023
om 13:48 getekend door:
M.a.t.t.h.i.j.s. .B.l.o.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Totale verbijstering en verdriet. Uit het leven gerukt.
Bink 36 en jij dat hoorde bij elkaar. Hoeveel kopjes koffie hebben we wel niet gedronken. Altijd gezellig, altijd behulpzaam. Wat zullen wij jou gaan missen. Namens het hele team van Lonneke van Leth Dans wensen wij de familie en vrienden heel veel steun en sterkte met Rob zijn - veel te vroege - afscheid. Lieve Rob rust zacht 
Op 31 januari 2023
om 13:47 getekend door:
L.o.n.n.e.k.e. .v.a.n. .L.e.t.h.
Dit is niet ok
Als huurder van Bink36 heb ik Rob de afgelopen 14 jaren leren kennen als een hele lieve en behulpzame man. Hij loste elk probleem (groot of klein) met gemak én een lach op zijn gezicht op en hij was altijd in voor een kort praatje. Zijn enorme betrokkenheid voor de huurders zal ik gaan missen. Ik wens zijn nabestaanden, vrienden en collega's alle liefde en kracht toe met dit grote verlies. 
Op 31 januari 2023
om 13:44 getekend door:
C.a.r.o.l.a. .S.t.r.a.a.t.m.a.n.
Dit is niet ok
Met totale verslagenheid en groot verdiet zitten we hier op ons kantoor. De BINK36 zal nooit meet hetzelfde zijn zonder hem.

Namens het gehele PIP team zijn we dankbaar hem gekend te hebben en gaat onze steun en liefde uit naar familie en vrienden.

Lieve Rob, je was een groot man, met een nog groter hart, je wordt gemist.

Rust in vrede. 
Op 31 januari 2023
om 13:40 getekend door:
S.t.e.v.e.n. .v.a.n. .L.u.m.m.e.l.
Dit is niet ok
Wat een intens verdriet en gemis, in onze gedachten zijn we bij jullie. 
Op 31 januari 2023
om 13:39 getekend door:
C.C.T. .F.a.c.i.l.i.t.y. .S.e.r.v.i.c.e.s. .t.e.a.m. .e.n. .T.u.n.c.a.y.
Dit is niet ok
Lieve Familie van Rob,

Wat een verschrikkelijk nieuws! ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze rot periode. Rob was een geweldig mens, die altijd voor je klaar stond. Wat een lieve man! ik zal hem heel erg missen. 
Op 31 januari 2023
om 13:37 getekend door:
J.o.r.d.e.n. .v.a.n. .H.e.u.s.d.e.n.
Dit is niet ok
Als een van de huurders van Bink36 wil ik de familie van Oosterhout condoleren met het overlijden van Rob. Rob was voor alle huurders een zeer grote hulp op de momenten dat dat nodig was. Hij kwam dan altijd met een grote grijns op zijn gezicht naar je ruimte toe om het probleem op te lossen. Een zeer lieve en humorvolle man die we erg gaan missen. Veel sterkte, Jan Hein van Riel M2.43 
Op 31 januari 2023
om 13:36 getekend door:
J.a.n. .H.e.i.n. .v.a.n. .R.i.e.l.
Dit is niet ok
Rob was een harde werker, echte Rotterdammer en met veel humor. Een groot verlies voor zijn gezin, ook voor zijn team en voor de gehele Bink. Heel verdrietig.
James 
Op 31 januari 2023
om 13:33 getekend door:
J.a.m.e.s. .d.e. .B.o.o.i.j.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 
Dit register is aangemaakt door:
emmy
op 31 januari 2023
en blijft zichtbaar tot:
15 oktober 2024
Contact met beheerder >
Contact met emmy:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rob van Oosterhout

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto