Robert Hoekstein

Robert Hoekstein

24 augustus 1994 - 10 januari 2023

It's fun to do the impossible

Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van onze lieve, dappere, sterke, ondernemende Robert. Hij was aanwezig en vol humor tot het einde.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 41        Volgende >
Lieve Ineke, Klaas en Marloes, wat een schok. Ik heb er geen woorden voor. Wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen.
Ingrid Hoeksema 
Op 29 maart 2023
om 9:56 getekend door:
I.n.g.r.i.d. .H.o.e.k.s.e.m.a.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Vorigjaar heb ik jou leren kennen op het relex weekend van de SJK.

Ik ben er van geschrokken en het maakt mij verdrietig te horen dat je er niet meer bent.

Ik herrinner me jou als een hele lieve,gezellige en rustige jongen.
Ik denk aan je

Veel sterkte voor je naasten 
Op 18 februari 2023
om 12:04 getekend door:
B.r.i.t.t.
Dit is niet ok
Lieve Robert,
Vorig jaar namen we allebei deel aan het relaxweekend van SJK. Het maakt me enorm verdrietig te horen dat je er niet meer bent. Het is niet eerlijk.
Wat zullen je naasten je enorm missen. Ik herinner me jou als een hele rustige, nuchtere, zachte persoonlijkheid.
Je bent in mijn gedachten. 
Op 12 februari 2023
om 22:29 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Klaas, Ineke en Marloes,
Vanmorgen hoorden we in de kerk dat Robert is overleden.
Wat zijn we geschrokken van dat nieuws en wat moeten we zeggen..
We wensen jullie toe dat jullie de ruimte gegeven wordt om met dit verlies te kunnen leven en dat jullie veel lieve mensen om jullie heen mogen hebben.
Heel veel sterkte gewenst! 
Op 29 januari 2023
om 12:09 getekend door:
H.e.n.k. .e.n. .K.a.r.i.n. .v.a.n. .h.e.t. .M.a.a.l.p.a.d.
Dit is niet ok
Ik ken de jongen niet. Maar wat een leuke vent. Zo zonde dat hij niet langer op deze aarde mocht zijn. Zo jong! Soms is het leven zo oneerlijk en hard. Voor een ieder die hem persoonlijk kent, zijn ouders, broers, zussen, familie, vrienden en bekenden. Veel sterkte met dit grote verlies. Rust in vrede beste jongen. 
Op 26 januari 2023
om 10:56 getekend door:
E.J.
Dit is niet ok
Wat een schrik om zojuist in de Uitkijkpost te lezen dat Robert is overleden. Zo jong. Ik ken Robert alleen uit de tijd dat hij als kleuter bij mij in de klas zat. Zo'n vrolijk, zo'n lief kind! Uit de reacties van anderen in dit condoleanceregister begrijp ik dat je dat altijd bent gebleven Robert: vrolijk en ontzettend lief. Ineke, Klaas en Marloes, ik wens jullie heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen accepteren. 
Op 25 januari 2023
om 16:19 getekend door:
S.a.s.k.i.a. .B.u.t.t.e.r.-.E.i.s.e.n.g.a.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Vandaag kwam ik achter het verschrikkelijke nieuws dat je bent overleden. Een donderslag bij heldere hemel. Ondanks dat ik je al jaren niet gesproken had zijn de herinneringen van vroeger nog erg helder. Met 1 gevoel overheersend. Wat een ontzettend lieve gozer was je!

Heel veel sterkte aan alle vrienden en familie toegewenst! Wat zal je gemist worden. 
Op 18 januari 2023
om 11:55 getekend door:
B.a.s.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Wat een verschrikkelijk nieuws.

Ik heb altijd met veel plezier samengewerkt bij de Towers en ook ontzettend veel van jou mogen leren. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Rust zacht 💙

Voor alle vrienden en familie heel veel sterkte gewenst met dit enorme verlies. 
Op 16 januari 2023
om 20:17 getekend door:
B.r.i.t.t.
Dit is niet ok
Robert,

Inmiddels al weer heel wat jaren geleden begonnen we samen, op dezelfde dag met werken bij Hampton, en wat later koos jij uiteindelijk de weg die naar de Towers leidde. Dat zorgde er niet voor dat het contact verdween; dat verdween niet, tot nu.

Ik wens je familie veel sterkte toe in deze tijd.

Ik kom je zeker opzoeken! 
Op 16 januari 2023
om 18:18 getekend door:
E.l.o.y.
Dit is niet ok
Als ouders van een vriend (Sietze)van Robert waren wij ook geschokt van het overlijden van Robert. Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 16 januari 2023
om 12:55 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .e.n. .A.l.e.i.d.a.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Ik ken jou als die vrolijke jongen die altijd scherp was tijdens de lessen en waar we altijd mee konden lachen. Op de hotelschool leren kennen en wat een schok om dit te horen. Ik heb er niet veel woorden voor maar we gaan je allemaal missen!

Dat elk zonnestraaltje mensen mag laten herinneren aan jou en je vrolijke persoonlijkheid! 
Op 16 januari 2023
om 12:37 getekend door:
N.i.k.k.i.
Dit is niet ok
Als ouders van een van Roberts vele vrienden willen wij de familie alle kracht en sterkte toewensen die nodig is en zal zijn om dit vreselijke verlies te dragen. Wij kunnen ons gewoon niet voorstellen wat jullie moeten doormaken en hopen dat de mooie herinneringen zullen helpen om het op termijn draaglijker te maken. Een mooi, positief mens veel te vroeg uit jullie midden weggerukt, een gat in jullie harten voor altijd. Alle kracht toegewenst. Lieve groet. 
Op 16 januari 2023
om 10:24 getekend door:
L.e.n.n.e.k.e. .e.n. .R.o.b.e.r.t. .S.a.n.d.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie van Robert,

Ik vind het moeilijk om de juiste woorden te vinden en ben al dagen een beetje stil van dit verdrietige nieuws. Ik herinner mij Robert simpelweg als een hele lieve jongen. Als oud klasgenootje van de Duif en de middelbare school denk ik met plezier terug aan alle praatjes en momenten die ik samen met Robert heb mogen delen. Dankzij zijn altijd aanwezige humor hebben wij veel gelachen met elkaar.

Lieve Robert, rust zacht. En voor vrienden en familie: heel veel sterkte toegewenst.

Eveline Smith. 
Op 16 januari 2023
om 7:42 getekend door:
E.v.e.l.i.n.e. .S.m.i.t.h.
Dit is niet ok
Roberto,

I only shared a brief amount of time in your company back in Oslo but you were always a true gentleman.
I'm sorry to both you and your family for this outcome but believe you never truly leave the ones you love.

Yo Adrian!!! You did it ;) 
Op 16 januari 2023
om 1:05 getekend door:
C.a.m.e.r.o.n. .J.o.h.n.s.t.o.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Ik wil je bedanken voor de tijd dat we samen hebben gewerkt in de towers. We hebben veel mooie momenten met elkaar mogen beleven van onze personeelsfeestjes, borrels bij vanzz en de hotelvrijmibo’s.

Je was een fijne collega om mee samen te werken. Je stond altijd voor je team klaar en was altijd in voor een grapje. Bedankt voor je mooie verhalen en adviezen die je mij hebt gegeven. Rust zag Roho 💙💫

Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan de familie. 
Op 15 januari 2023
om 22:20 getekend door:
M.a.x.i.m.e.
Dit is niet ok
beste Ineke, Klaas en Marloes, wij hebben elkaar lang niet gezien, maar veel in de basisschooltijd van Marloes en mijn dochter Suzan. Ik denk aan jullie en wens jullie toe dat jullie kracht putten uit de mooie herinneringen aan Robert,
Anja 
Op 15 januari 2023
om 12:20 getekend door:
A.n.j.a. .v.a.n. .d.e.n. .B.e.r.g.e.
Dit is niet ok
Lieve Robert,
Sander en ik willen onze mooie herinneringen aan jou graag delen. Als ‘buurjongen’ ben je samen met onze kinderen opgegroeid en maakte jij een belangrijk onderdeel uit van hun jeugd.
Wij hebben jou dan ook het beste gekend in jouw basisschool tijd, als kind. Jij ging ook naar dezelfde basisschool de Duif. Wat hebben jij en de jongens een heerlijke tijd gekend. Ik hoor je nog aankomen met de bal voor je uit stuiterend, om onze kinderen op te halen op weg naar het grote veld waar jullie heerlijk gingen voetballen en spelen. ’s Middag en in de zomer ook de avonden totdat het donker werd waren jullie te vinden op het veld. Jij was (iets) ouder dan Tijn en Josse en ons staat ook bij hoe enthousiast je was, maar ook de zorg en aandacht had voor Josse, die duidelijk jonger was. En de liefde voor de sneeuw is iets wat je met Josse deelde. De winters dat er sneeuw is geweest, jullie waren niet te stuiten en eindeloos buiten. Ook zijn jullie de hele lagere schooltijd bij elkaar op de verjaardagen geweest. Zo hebben wij met jou veel feesten gedeeld.
Vanaf de middelbare school hebben jullie levens een andere loop gekregen, maar als buurjongen bleven we jou natuurlijk regelmatig ontmoeten, zoals ook bij de jaarlijkse straat bbq’s.
Onvoorstelbaar dat jij nu al afscheid hebt moeten nemen van het leven en van jouw geliefden. Jouw geliefden ook veel te vroeg van jou. Ons hart huilt!
Lieve Ineke, Klaas, Marloes en Jip en natuurlijk Iasmin, wat zullen jullie Robert verschrikkelijk missen. We hopen dat de mooie herinneringen aan Robert jullie de nodige troost bieden bij het verwerken van het verdriet.
Veel liefs, namens Sander en ook van Franne, Tijn, Josse en Fierke 
Op 15 januari 2023
om 10:22 getekend door:
J.o.l.a.n.d.e. .e.n. .S.a.n.d.e.r.
Dit is niet ok
Wat hebben wij als jonge (anderskleurige : ) broekies een aantal mooie herinneringen in de sneeuw, de biwak en het dorp van Fieberbrunn kunnen maken! Fijn dat je nog een aantal herinneringen hebt kunnen ophalen aan deze mooie tijd hier, en een aantal anderen heb je denk ik diep in de sneeuw en de bergen verstopt gelaten ;)
Tussen deze bergen zal voor altijd jouw 2e thuis zijn en ik zal onze herinneringen hier voor altijd koesteren!
Marloes en de rest van de familie enorm veel sterkte met dit afscheid!
Servus Niels 
Op 14 januari 2023
om 23:21 getekend door:
N.i.e.l.s. .S.c.h.u.t.
Dit is niet ok
Dear Robert,

Thank you for all your support and help during my first year in Towers. It was a pleasure to be your colleague and friend and to learn from you.
I do think that some of the tips that you have given me - helped me grow and be where I am now. Thank you for that.

I was so happy for you and Iasmin when you both got together. You two have fulfilled each other so much.

Can’t believe that you are gone. My heart and thoughts are with your family and loved ones.

Rest In Piece Robert

Gabriele 
Op 14 januari 2023
om 22:17 getekend door:
G.a.b.r.i.e.l.e.
Dit is niet ok
Hey Robert,

Ik heb een leuke tijd met je gehad bij relaxweekend.
En naar de Efteling was ook heel leuk.
Rust zacht lieve Robert.
En sterkte voor de familie. 
Op 14 januari 2023
om 18:37 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Hortense Uitvaartzorg
op 10 januari 2023
en blijft zichtbaar tot:
20 september 2023
Contact met beheerder >
Contact met Hortense Uitvaartzorg:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Robert Hoekstein

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto