Onno Ester

26 april 1961 - 21 september 2022
Via dit condoleance register kun je een bericht achterlaten voor de nabestaanden van Onno Ester, onze zeer gewaardeerde IT collega.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 15 van 15
Wat een naar nieuws! Onno, hoe vaak heb je met humor en geduld mij geholpen in de loop van de jaren met al mijn computer issues! Altijd vrolijk, lief en in voor een grapje, wat een leuk collega! Je zult onwijs gemist worden! Rust zacht, lieve Onno 
Op 5 oktober 2022
om 12:53 getekend door:
E.l.e.n.a. .S.o.l.a.r.i.
Dit is niet ok
Wat een naar en onverwachts bericht las ik op T-Net.
De deur stond altijd open bij Onno (&Rob). Nooit teveel moeite om de ict problemen van mijn computer op te lossen ,omdat ik als no-no niets van ict snap. Altijd in voor een geintje en een glimlach. Altijd een digitale kerstkaart met de beste wensen.
Onno je zult gemist worden!
Heel veel sterkte en kracht toegewenst aan alle dierbaren van Onno. 
Op 4 oktober 2022
om 16:18 getekend door:
M.a.r.i.s.k.a. .S.i.n.t.n.i.k.l.a.a.s.-.T.r.a.m.p.e.r.
Dit is niet ok
Naast een vakman met engelengeduld herinner ik mij Onno ook graag als een zeer prettig mens en supercollega. Het nieuws van zijn overlijden heeft vele mensen geraakt en draagt tot ver buiten de grenzen van Transavia.
Sterkte aan alle mensen die hem net als ik op hun lijstje met toppers hadden staan.
William 
Op 4 oktober 2022
om 14:44 getekend door:
W.i.l.l.i.a.m. .v.a.n. .d.e.r. .S.m.a.n.
Dit is niet ok
Oh Onno! Wat was jij een anker voor eenieder die hulp nodig had op het gebied van ICT! Maar je was meer dan dat, niet alleen behulpzaam, rustig en geduldig, een doorzetter met humor...maar het voelde gewoon ook vertrouwd als ik jou aan de lijn had! Je wist dat het dan goed zou komen, maar ik voelde me dan ook thuis...dat warme en menselijke gevoel wist jij via de telefoon iedere keer weer over te brengen. Ik ga dus heel veel meer missen dan enkel een zeer behulpzame collega! Onno, dank voor al je hulp, voor wie je was en als groot voorbeeld voor hoe we met elkaar om kunnen en moeten gaan! Xander 
Op 28 september 2022
om 10:44 getekend door:
X.a.n.d.e.r. .B.r.e.m.e.r.
Dit is niet ok
Al belde ik je 5 x per week voor een nieuw wachtwoord, het maakte niks uit.
Ik zal je niet snel vergeten Onno.
Sterkte aan je nabestaanden.
Jimmy 
Op 27 september 2022
om 18:09 getekend door:
J.i.m.m.y. .O.r.i.e.
Dit is niet ok
Als ik aan Onno denk, denk ik altijd aan de kerstkaart die ik elk jaar van ICT kreeg. Altijd weer leuk om door ICT waaronder Onno en Rob fijne kerstwensen te krijgen.
Over een paar maanden weer een kerstkaart, maar deze keer zonder Onno.

Veel sterkte voor iedereen die Onno lief had. 
Op 27 september 2022
om 13:51 getekend door:
L.a.u.r.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie en vrienden,

Onno wordt gemist om zijn humor, kundigheid, geduld en vriendelijkheid. Hij was niet gek te tikken en zette ongevraagd altijd een extra stap. Een zeer gewaardeerde collega! Gecondoleerd. 
Op 27 september 2022
om 12:43 getekend door:
M.a.r.i.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Onno! Ik ga je missen!
x Astrid 
Op 26 september 2022
om 16:32 getekend door:
A.s.t.r.i.d. .d.e. .L.o.o.p.e.r.
Dit is niet ok
In 2019 werkte ik op een afdeling waarbij ik ICT dagelijks nodig had. Extra blij werd ik als er weer opgenomen werd met 'ICT Frontoffice met Onno!', en m'n issue was bijna al opgelost voordat ik m'n zin had afgemaakt. Altijd opgewekt, en daardoor ik ook! Geschokt heb ik naar m'n beeldscherm zitten staren bij het lezen van jouw overlijdensbericht. Ik neem je optimisme, humoristische benadering en collegialiteit als lessen mee. Heel veel sterkte voor de nabestaanden gewenst! 
Op 26 september 2022
om 15:47 getekend door:
M.a.r.i.s.e.
Dit is niet ok
Jeetje Onno, wat is dit nou! We spraken elkaar vaak op H5 en ook op Transport kon ik altijd even binnenwandelen bij jullie Onno&Rob en Rob&Onno. Je stond altijd klaar voor een helpende hand... Onno ik zal je kennis, collegialiteit en humor enorm missen! Heel veel sterkte voor familie, vrienden en collega's, waaronder in het bijzonder Rob (van Onno & Rob) 
Op 26 september 2022
om 14:59 getekend door:
N.a.n.c.y. .T.r.o.m.m.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Recent had hij mij nog geholpen met een hardware-probleem. Zoals altijd was er een snelle oplossing. Onno hield niet van half werk en wilde je vooral niet het ICT-bos insturen zonder kans van slagen. Hij was echt het voorbeeld van klantgerichtheid. Maar bovenal was hij geestig en kon goed relativeren. Een aimabel mens! Ik wens zijn familie, vrienden en directe collega's sterkte met het dragen van dit verlies. 
Op 26 september 2022
om 9:50 getekend door:
B.r.a.m. .N.i.c.o.l.a.i.
Dit is niet ok
Enkele weken terug spraken we elkaar nog. Over hoe het werken nu was na Covid, over Transavia en dan ineens is het over... Ik ga je vriendelijkheid, collegialiteit, hulp, grapjes missen.Dank voor alles. Het iconische duo Rob en Onno is niet meer. Rust zacht 
Op 23 september 2022
om 16:39 getekend door:
W.i.l.c.o. .v.a.n. .E.l.k.
Dit is niet ok
Onno zal ongelooflijk gemist worden. Een prettig en zeer attent mens die altijd dat ene stapje meer deed om een collega van dienst te kunnen zijn. Met veel geduld en empathie.

Dat is op het werk. Ik kan mij geen voorstelling maken hoe sterk het gemis in familie en vriendenkring zal zijn. Alle kracht en sterkte gewenst aan de nabestanden. Gecondoleerd. We rouwen sterk met jullie mee. 
Op 23 september 2022
om 12:36 getekend door:
J.a.c.q.u.e.s.
Dit is niet ok
Mijn condoleances aan de nabestaanden, vrienden en collega's van Onno.
Alf van der Kwaak 
Op 23 september 2022
om 12:11 getekend door:
A.l.f. .v.a.n. .d.e.r. .K.w.a.a.k.
Dit is niet ok
Onno
Vier weken geleden hebben we nog samen een bakkie gedaan. Toen je nog in de hangaar zat, kwam ik wekelijks een droppie bij je pikken. Altijd open voor een gesprek of hulp. We zullen je gaan missen gabber. Rust zacht. 
Op 23 september 2022
om 5:40 getekend door:
P.i.e.t.e.r. .d.e. .V.r.i.e.s.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
caroline seyger
op 21 september 2022
en blijft zichtbaar tot:
21 november 2022
Contact met beheerder >
Contact met caroline seyger :


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Onno Ester

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto