onderdirecteur H. van Wieren (Terra College)

18 september 1954 - 13 januari 2004
Ongelofelijk geschokt
Agressie
Dit mag niet weer gebeuren in Nederland
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 80 van 13490        Volgende >
Ik begrijp niet waarom iemand niet in zijn taal iemand vrede toe mag wensen... ook door dit soort uitlatingen van intolerantie helpen mee om ons land nog verder naar zijn grootje te helpen... Geloof niet dat Meneer van Wieren (die zich altijd heeft ingezet voor iedereen...) dit zou hebben getolereerd.

De fam van Hans van Wieren heeft al genoeg te verdragen en dragen en word met dit soort gemeut niet geholpen... LAten we met zijn alle streven naar een betere wereld en deze keer ook eens naar onszelf kijken 
Op 4 juni 2004
om 12:29 getekend door:
S.A.n.d.r.a.
Dit is niet ok
Veel sterkte met dit verlies 
Op 3 juni 2004
om 21:29 getekend door:
C.h.a.r.l.o.t.
Dit is niet ok
Willen wij de uitspraak Salaam Aleikum achterwegen laten op deze site, we wonen nog steeds in Nederland en hier word Nederlands gesproken.
En die vrede is ver te zoeken bij jullie. 
Op 3 juni 2004
om 18:31 getekend door:
P.i.m.
Dit is niet ok
Nederland word niet gek, nederland laat gekken toe in ons land, het wordt tijd om dit soort mensen vriendelijk doch dringend te verzoeken naar hun oorspronkelijke land terug te keren. Misschien is dit soort acties daar wel algemeen geaccepteerd hier nog steeds niet en zal het nooit worden ook.
Bedankt Paars (Wim Kok) om je beleid.
Dit land is verziekt. en dat kan W Kok zich aanrekenen, Nederland is een vergaarbak van tuig geworden, criminelen regeren dit land, Hard werkende Nederlanders worden achtergesteld. Oh wat een zielige buitenlanders zijn het toch, kom laten we ze nog maar eens helpen, mensen deze bevolking (moslims) willen en kunnen niet geholpen worden, die zijn ziek, Tuig, profiteurs. Normen en waarden daar hebben ze totaal lak aan.
familie van wierden excusses dat ik jullie register gebruik om mijn frustraties te uiten, Maar jullie vader is wel vermoord door een klote moslim. zonder enig respect voor een Nederlander, wij zijn nog minder dan een hond in hun ogen. Punt.
Sterkte met jullie verlies. 
Op 3 juni 2004
om 18:26 getekend door:
M.a.r.c.
Dit is niet ok
Rust zacht, beste mijnheer van Wieren. Ik wens uw familie en vrienden heel veel sterkte toe om dit levenslange verlies te dragen. Het is een schande en een totaal respectloze daad die niet goed te praten valt!

Voor alle lezers van deze site : Laat Pim Fortuyn er nu eens buiten! Die heeft er niks mee te maken, een gek (dit keer een marokkaanse) heeft dit veroorzaakt. Je hebt autochtone gekken en allochtone gekken, kortom in elke cultuur zit er wel een gekke moordenaar.
Pim was een sociaal democraat en GEEN racist, daar is hij ook NOOIT voor veroordeeld geweest, ook niet door links georienteerde rechters dus houd op die man verder te demoniseren! Het slaat werkelijk nergens op. Pim Fortuyn was een reactie op El Moumni die Christenen voor alles en nog wat uitmaakte. Terecht dat daar in onze democratie een reactie op kwam.

Nog even dit: zijn aanhangers zijn ook geen fascisten, integendeel, een enkele uitzondering daargelaten, die worden er uit gekinkeld. dan moet je bij Filip de Winter zijn. 
Op 30 mei 2004
om 0:00 getekend door:
M.e.r.e.l.
Dit is niet ok
beste fam v Wieren
na vier maanden heb ik de moed om de fam te condoleren, daar op 15 jan mijn eigen man Wim Muilman door een ex werknemer is neer gestoken en overleden Ik weet als geen ander wat jullie door maken . zinloosgeweld je hoort het te vaak hoe houd dit op ik weet het niet heb steeds ook aan jullie moeten denken weet hoe moeilijk het is om de draad weer op te pakken daarom wens ik jullie heel veel sterkte

getekend een zeer verdrietige Lenie Muilman 
Op 27 mei 2004
om 21:29 getekend door:
l.e.n.i.e. .m.u.i.l.m.a.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte aan de familie van meneer van wieren...hoe moeilijk het ook te begrijpen is...

Mijn dank gaat trouwens uit naar justitie..geweldig dat jullie het voor mekaar krijgen door NIEMAND serieus meer genomen te worden...de volgende die iemand neerschiet gewoon maar een werkstraf van 20 uur??? denk toch na met z'n allen

Hans!!...respect! 
Op 27 mei 2004
om 10:25 getekend door:
I.k.k.e.
Dit is niet ok
Salaam aleikum (vrede zij met jullie)

Ik zou bij god niet weten wat ik hier zou moeten plaatsen. Wat meester Van Wieren is overkomen is gewoon niet te begrijpen. Hij was een geweldige leraar, een geweldig persoon. Niemand verdient dit en zeker hij niet. En de dader...ik had t van iedereen verwacht, maar niet van Murat. Ik hoop dat hij zich realiseerd wat voor pijn en leed hij heeft veroorzaakt.

En voor de mensen die dit op alle buitenlanders willen afschuiven: de moordenaar van Pim Fortuyn (waar al deze fascisten gek op zijn) was toch ook een Nederlander? Waarom werd er toen niet afgevraagd of deze daad misschien met de Nederlandse cultuur te maken heeft?

Ik ben een leerling van Hans van Wieren en bid dag en nacht voor hem. In de hoop dat hij een mooi plekje in de hemel heeft. En ik wens alle nabestaanden onwijs veel sterkte. 
Op 20 mei 2004
om 20:08 getekend door:
F.a.t.i.m.a. .K.a.y.a.
Dit is niet ok
Jahaaa , het gaat weer goed met Nederland...ik word echt zo zwaar ziek van deze maatschappijverkrachters...jeezus, ga iets doen wat loont...en niet zomaar uit pure verveling mensen neerschieten..

Ik heb gesproken...
Mirjam 
Op 15 mei 2004
om 19:56 getekend door:
M.i.r.j.a.m.m.i.e.
Dit is niet ok
respect voor de nederlander 5 jaar nederland klopt dat pim fortuyn heeft gelijk gehat aanpakken die zooi ik ben ook nog maar 14 maar pim is mijn voorbeeld en mijn nachtmerry's zijn bakelende en zalm 
Op 14 mei 2004
om 22:59 getekend door:
j.a.n.
Dit is niet ok
ik ben wel rasist geworden dit is 1 van die moorden die mrokaanen plegen in ons land ik vind et belachelijk dat een buitenlander dit vlikt en ook al hat et een nederlander geweest ik flikker em naar de hell 
Op 14 mei 2004
om 22:54 getekend door:
j.a.n.
Dit is niet ok
Veel sterkte voor de nabestaanden en families van dhr van Wieren.
v Wieren was geen rascist, m.a.w. dit is geen register om zulke uitlatingen te doen, Niet alle buitenlanders zijn moordenaars in nederland , en niet alle Nederlanders zijn moordenaars in het buitenland. 
Op 12 mei 2004
om 14:32 getekend door:
s.i.l.v.i.o.
Dit is niet ok
Nog steeds is het voor mij ongelooflijk wat er gebeurd is.

Carlo J. Massarroni 
Op 10 mei 2004
om 19:26 getekend door:
m.a.s.s.a.r.r.o.n.i.
Dit is niet ok
ik hoop dat de rechter in het hoger beroep van die rat wakker word en hem nog 10 jaar extra er bovenop geeft dan spreken we van gerechtigheid 
Op 10 mei 2004
om 13:07 getekend door:
a.r.i.e.
Dit is niet ok
Ik wil de familie veel sterkte wensen met het verlies! Wat er is gebeurd is niet in woorden te beschrijven, dit had nooit mogen gebeuren. Ik hoop niet dat Murat in hoger beroep straf vermindering krijgt, want de straf die hij nu heeft verdient hij zeker te weten! 
Op 10 mei 2004
om 12:55 getekend door:
Y.v.o.n.n.e.
Dit is niet ok
ik wil de fam wieren heel veel sterkte toe wensen met het verdriet dat zo op deze manier iemand moeten achterlaten . die murat heeft mensen pijn gedaan de leerlingen van de school familie vrienden en keniissen maar ooit doet hij zijn ogen open en komt hij er misscghiehn achter dat hij iets vresselijks heeft gedaan maar dan is hte meestal al te laat 5 jaar is te kort en na die 5 jaar flikt ie het misschien nog een keer. en familie van murat jullie zijn niet goed snik om te zeggen dat het zijn eigen schuld is want bje moety veel rspect hebben voor leraren die nog durven voor de klas te staan want zo makkelijk is het niet terug sturen zulke sterkte allemaal toegewenst 
Op 30 april 2004
om 18:14 getekend door:
w.e.n.d.y.
Dit is niet ok
Ik dacht vandaag weer naar over de moord op Dhr. van Wieren...wat een verschrikking. Ik word gewoon misselijk als ik de spandoeken met "Murat, We love you!" zie. Waar is het (wederzijds) respect gebleven?
Ik kan niet wachten tot ik naar Amerika emigreer, daar weten ze tenminste wat straffen zijn. 5 jaar. Als die goorlap eruit komt heeft hij zijn hele leven nog voor zich! Wat is dit nou voor maatschappij! Gelukkig is het een weldoening als ik eraan denk dat Murat veel "vriendjes" zal maken in de bajes.

Ten slotte heeft die klojo ervoor gezorgd dat andere, wel ingeburgerde en nette buitenlanders weer een lekker plakaat op de kop krijgen.

What goes around, comes around.
Rust in vrede, Hans. 
Op 29 april 2004
om 14:22 getekend door:
Z.a.r.a.
Dit is niet ok
Juist, respect ! Voor de nabestaanden, voor de rechters die de uitspraak deden, voor elkaar ook als je het niet eens bent. Maar geen geweld, en geen gescheld, zeker niet op deze site 
Op 29 april 2004
om 12:54 getekend door:
e.e.n. .m.o.e.d.e.r.
Dit is niet ok
Respect! 
Op 27 april 2004
om 7:36 getekend door:
H.e.n.k. .B.r.e.s.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte en moed toegewenst voor degene die meneer van Wieren achterlaat. 
Op 24 april 2004
om 12:48 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 675      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Mayke
op 13 januari 2004
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Mayke:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto