Gino van der Straeten

Gino van der Straeten

0 2013 - 0 juni 2022

Lieve Gino, door een afschuwelijk misdrijf mocht je maar 9 jaar worden. Heel Nederland en daarbuiten leven intens mee met jouw familie, vrienden en andere dierbaren. Een inktzwarte dag ! Niet te bevatten en niet te verdragen ! Lieve Gino, Rust Zacht ! Je zult nooit worden vergeten !

Middels deze condoleance willen we de familie en alle andere dierbaren van Gino ongelooflijk veel kracht en sterkte toewensen om dit grote en zware verlies te kunnen dragen en te verwerken. Heel Nederland en over de grens leven intens met jullie mee ! Iedereen is diep geraakt. "Laat dit medeleven jullie enige troost mogen bieden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         81 t/m 100 van 701        Volgende >
Lieve Gino, woorden schieten tekort wat jou is aangedaan!! Ik zal je nooit vergeten. Je bent nu een prachtige engel daarboven die zal waken over familie en vrienden. Hopelijk ben je nu op een hele fijne plek waar alleen maar liefde is! Ik kende je niet maar je zit voor altijd in mijn hart. Veel liefs❤ 
Op 12 juni 2022
om 12:13 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Gino, eigenlijk ben ik sprakeloos, omdat woorden tekort schieten voor wat jou is overkomen. Ik weet dat er monsters op deze planeet rondlopen verkleed als mensen, zo erg dat jij er eentje tegenkwam. Wat zullen je ouders, zussen en familie jou missen. Rust zacht. Het troost me dat je door heel veel mensen nooit zult worden vergeten. Dag Gino. 
Op 12 juni 2022
om 2:06 getekend door:
M.a.r.r.i.t.
Dit is niet ok
How many hours, nights and days, thinking of you beautiful, sweet Gino, how little consolation can we all find since we weren't there to save you, this is a tragedy felt by thousands of hearts, I can only think of you, how unfair what happened to you was, you believed mankind were good existences and found the devil lives in some of us.This sufference cannot go in vain. Finding a better way will be our manner to best remember you, ask your forgiveness for having failed you and preventing this to happen more times. There's no words to lessen the pain of your mother, your family.. but I am here as well. I will keep remembering youin my efforts for children like you, sweet, gorgeous Gino. You will stay in us. 
Op 12 juni 2022
om 0:54 getekend door:
L.e.n.y.
Dit is niet ok
Lieve gino veel te vroeg de hemel heeft er n sterretje bij rust zacht engeltje en mogen de dader of daders nooit meer vrij komen 🧸♥️🌹 
Op 11 juni 2022
om 22:57 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .d.i.j.k.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Lieve, leuke Gino,
Met groot verdriet en kwaadheid tegen de psychiatrische gezondheidszorg verwerk ik het feit dat jij, leuke, mooie, vrolijke Boy, zo jong moest sterven.
Ik zal jou nooit vergeten, al kenden wij elkaar niet. Maar je bent en blijft altijd in mijn hart.
Sunny. 
Op 11 juni 2022
om 21:09 getekend door:
S.u.n.n.y.
Dit is niet ok
Veel te snel uit het leven weggerukt rust zacht lieve Gino heel veel moed en sterkte aan de hele familie 
Op 11 juni 2022
om 15:29 getekend door:
F.a.m. .M.a.e.r.e.m.a.n.s.-. .D.u.r.a.n.t.
Dit is niet ok
Rust zacht lief klein mannetje, je zult nooit vergeten worden ✨ 
Op 11 juni 2022
om 13:07 getekend door:
M.a.r.i.a.n.n.a.
Dit is niet ok
Rust zacht lieve jongen ❤
Veel sterkte voor de familie in deze zware tijd 
Op 11 juni 2022
om 9:45 getekend door:
F.l.e.u.r.
Dit is niet ok
Lieve Gino, elke dag sta ik op met jou in m’n gedachte. Wat er gebeurt is, is bizar, niet te bevatten en heel heftig! Ik ken jou helemaal niet, maar heb zo’n sterk gevoel, alsof ik je wel kende en daarom, ik sinds dag 1 de vermissing van jou in het nieuws ben gaan volgen… ik heb zo’n intens verdriet, vind het zo erg voor jou! Ik hoop dat je de pijn en trauma van de laatste dagen van je leven los hebt kunnen laten en nu je in de hemel bent, hoop ik dat daar alleen maar liefde is en ik hoop dat jij daar nu kunt zijn, wie je echt bent.. een kind, een kind dat niks of niemand kwaad doet met veel liefde en licht in zich! Rust zacht lieve Gino 🤍🕊 
Op 11 juni 2022
om 9:41 getekend door:
S.a.l.i.e.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.. 
Op 11 juni 2022
om 9:06 getekend door:
C.a.r.i.n.a.
Dit is niet ok
Cher Gino,
Mes pensées et mon amour sont avec toi.
Donnes la force à ta famille de tenir.
Justice te seras rendue. Ton passage sur terre fut trop court, quelle tristesse.
Je souhaite que plus aucuns autres enfants ne subissent cela.
Repose en paix petit Gino. 
Op 11 juni 2022
om 7:43 getekend door:
K.a.t.h.l.e.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Gino

Ik kon jouw niet en jij mij niet maar wat heeft jouw lot mij aangetrokken.
Tranen heb ik gelaten om wat een psychopaat jouw heeft aangedaan.
Ik hoop dat je daar boven net zo gelukkig bent als je hier beneden was en de hele dag ongestoord kunt voetballen.
Lieve zus van Gino weet dat jij dit niet hebt kunnen voorkomen.

Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit zware verlies. 
Op 11 juni 2022
om 6:30 getekend door:
S.t.e.f.a.n.o.
Dit is niet ok
Geen woorden voor...

Sterkte allemaal met dit grote verlies..

♥︎ liefs uit weert 
Op 11 juni 2022
om 0:11 getekend door:
V.a.n. .m.i.e.r.l.o.
Dit is niet ok
Lieve Gino,

Je was nog zo jong en had nog niets van het leven gezien. Moge je ziel in vrede rusten. Die psychopaat zal boeten voor wat hij jou aan heeft gedaan.

Sterkte aan de familie en in het bijzonder de zussen die voor hem wilde zorgen!🥀🙏🏾 
Op 10 juni 2022
om 23:09 getekend door:
V.M.
Dit is niet ok
Lieve zus van Gino,

Weet dat dit niet jouw schuld is. Jij kon niet weten dat er een dader in de buurt was die op jouw broertje loerde. Jij was te goeder trouw en bent gaan zoeken tot in de kleine uurtjes. En daarmee heb jij je een goede, liefhebbende en beschermende zus getoond. Dit had never nooit mogen gebeuren, maar dit is niet jouw schuld. Verschrikkelijk veel sterkte gewenst voor een ieder die Gino moet missen!!! 
Op 10 juni 2022
om 22:15 getekend door:
B.i.a.n.c.a.
Dit is niet ok
In één woord verschrikkelijk... wat een RAMP voor de familie moet dit zijn... wij wensen jullie WAANZINNIG veel sterkte en Gods troost toe. Want dit is niet menselijk meer, dit is gewoon complete waanzin. Dat je jongen zo op klaarlichte dag wordt meegenomen... geen woorden voor. Echt niet. 
Op 10 juni 2022
om 21:51 getekend door:
H.a.n.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Gino, Erg gaat geen moment voorbij dat ik denk hoe je om een verschrikkelijke manier om het leven bent gekomen en de boosheid dat deze persoon zomaar rond had kunnen lopen. Heel veel sterkte voor je moeder en je zussen en de rest van de familie. Rust zacht lieve Gino en ik hoop dat je in de hemel aan het voetballen bent. 
Op 10 juni 2022
om 20:07 getekend door:
G.i.d.o.
Dit is niet ok
Lieve nabestaanden van Gino, het is zo gruwelijk wat er is gebeurd met jullie lieve jongen. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit vreselijke gemis. 
Op 10 juni 2022
om 20:07 getekend door:
I.n.d.y. .L.i.c.h.t.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Beste familie, vrienden, kennissen en allen, die hem dierbaar zijn !
Hartverscheurend wat er is gebeurd met jullie lieve Gino ❣ En te gek voor woorden, dat een idioot, die al meerdere malen, vreselijke dingen heeft gedaan, die niet door de beugel konden, vrij kon rondlopen 😡 ! Het gevaar, dat hij wederom in de fout zou gaan, is zwaar onderschat, door justitie 😪, daar zijn jullie nu de dupe van ! Vreselijk ! Dit had nooit mogen/kunnen gebeuren, wanneer er eerder, harder was opgetreden, tegen deze zieke geest ! Ik leef ontzettend met jullie mee 🍀🍀🍀😘💞 en wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht toe, met het verwerken van dit zo oneerlijke verlies, van jullie broertje, zoon, lieve vriend, die jullie zo dierbaar was ❣ 
Op 10 juni 2022
om 19:25 getekend door:
T.r.u.d.y.
Dit is niet ok
Beste familie van Gino zo niet eerlijk ik hoop dat ijj in de hemel mag voetballen. Ik heb voor de nabestaanden het volgende. Atvies ga bidden tot de heer .vraag hem om wijsheid. De heer van hemel en aarde zal het geven .ps sterkte voor de komende tijd ik heb beide stile tochten op limburg gevolgd. En dagelijks gehoopt dat er goed nieuws .was helaas was dat niet zo familie ik kende gino niet maar wens jullie sterkte toe .voor de komende tijd gr Jozua uit apeldoorn. En kelly en Naomi maak jullie hardt voor deze maaschappij als er weer rust is ga dan kijken bij tv progammas voor een interview denk het voor beeld van de vermoorde nicky verstappen 1998 .een ouwde aan nicky verstappen maar dan een ouwde aan gino veel sterkte de komende tijd 
Op 10 juni 2022
om 19:00 getekend door:
J.o.z.u.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 2 3 4 5 6 7 8 ... 36      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Condoleance.nl
op 4 juni 2022

Contact met beheerder >
Contact met Condoleance.nl:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Gino van der Straeten

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto