Rob Ellermeijer

Rob Ellermeijer

11 september 1958 - 8 mei 2022

"De hemel heeft er een engel bij."

In ons bijzijn is overleden
mijn liefhebbende echtgenoot, onze vader,
schoonvader en opa.

---

U bent mijn toevlucht, Heer.
Als je mag wonen bij de Allerhoogste,
zal het kwaad je niet bereiken,
geen plaag je tent ooit treffen.
Hij vertrouwt je toe aan zijn engelen,
die over je waken waar je ook gaat.

Psalm 91,9-11
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 227        Volgende >
Lieve José, Joyce, Lincy, Stefan en Dennis,

Rob die altijd te laat kwam, soms veel te laat, is nu toch echt veel te vroeg heengegaan. Wat een schok en wat een verdriet. Ik zal Rob blijven herinneren met de hem typerende glimlach. De man die als hij er was 100% aandacht voor zijn gesprekspartner had, hij ging overal meer dan 100% voor.
Toen hij zich dan ook verkiesbaar stelde 4 jaar geleden heb ik voor het eerst op een man gestemd. Ik wist zeker dat Rob zijn uiterste best voor ons allen zou doen en de zwakkere in de samenleving niet zou vergeten. Met veel belangstelling volgde ik dan ook al zijn activiteiten als wethouder in Amstelveen. Wij hebben de afgelopen vier jaar een fantastische wethouder gehad.

Rob bedankt voor alles en rust zacht.
José en familieleden heel veel sterkte met dit grote, nog onwerkelijke verlies.

Monic Zents 
Op 13 mei 2022
om 8:26 getekend door:
M.o.n.i.c. .Z.e.n.t.s.
Dit is niet ok
Wat een schok om te horen dat Rob niet meer is! Ik herinner hem als een deskundige, maar vooral vriendelijke man, met scherp inzicht. Ik wens een ieder Gods nabijheid en veel sterkte met dit grote verlies.

Hartelijke groet,

Jacqueline Groen-Scheele
Oud-wethouder Amstelveen (2010-2014)
ChristenUnie 
Op 12 mei 2022
om 23:32 getekend door:
J.a.c.q.u.e.l.i.n.e. .G.r.o.e.n.-.S.c.h.e.e.l.e.
Dit is niet ok
Lieve familie van Rob,

Ook na vanavond nadat we afscheid konden nemen van Rob blijft het onwerkelijk dat hij er niet meer is. Rob zorgde ervoor dat ik me thuis voelde bij EY, ik ben hem erg dankbaar voor wat hij voor mij maar ook voor de EY Government & Public sector als ‘founding father’ betekent heeft. Ik probeer zijn legacy voort te zetten. Warme groet, Cecile Heemels 
Op 12 mei 2022
om 22:40 getekend door:
C.e.c.i.l.e. .H.e.e.m.e.l.s.
Dit is niet ok
Beste familie Ellermeijer,

Wat een verdrietig bericht. Ik heb Rob de afgelopen vier jaar in de regio meegemaakt als een heel prettige wethouder om mee samen te werken. Na deze drukke jaren in de politiek, had ik jullie nog veel fijne jaren samen gegund. Sterkte met dit grote verlies.

Marian Prins 
Op 12 mei 2022
om 22:02 getekend door:
M.a.r.i.a.n. .P.r.i.n.s.
Dit is niet ok
Beste José, beste familie,

Wat een intens verdrietig bericht dat Rob is overleden. Namens het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente De Ronde Venen wil ik jullie heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.
Persoonlijk ken ik Rob al wat langer vanuit eerder werk. Ook als college bestuurder van een buurgemeente hebben wij alleen maar mooie herinneringen aan Rob: altijd ter zake kundig, betrokken en vriendelijk. We zullen hem missen.

Hartelijke groet,
Maarten Divendal, burgemeester De Ronde Venen 
Op 12 mei 2022
om 21:23 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .D.i.v.e.n.d.a.l.
Dit is niet ok
Eerst als raadslid en daarna als wethouder leerden wij Rob kennen als een kundige, betrokken en gedreven man. Hij ging voor zijn visie en plan, gaf ruimte aan zijn adviseurs en was de vriendelijkheid zelve zonder aan scherpte te verliezen. In het bijzonder hebben wij met Rob gewerkt aan de Amstelveense sport-, media- en woondossiers.
Wij leven mee met zijn familie en wensen zijn naasten sterkte en veerkracht.
Mede namens de medewerkers van de afdeling Jeugd en Samenleving, Ronald Berkvens 
Op 12 mei 2022
om 21:07 getekend door:
R.o.n.a.l.d. .B.e.r.k.v.e.n.s.
Dit is niet ok
Rob heeft onzettend veel indruk op mij gemaakt als VVD collega en Wethouder. Vriendelijk, scherp en een bron van kennis. Mogen zijn herinneringen voortleven en een bron van inspiratie zijn. 
Op 12 mei 2022
om 19:38 getekend door:
D.a.v.i.d. .K.o.e.k.o.e.k.
Dit is niet ok
Mijn wel gemeende condoleance

met dit grote verlies. 
Op 12 mei 2022
om 19:36 getekend door:
W.a.l.t.e.r. .B... .V.e.r.v.e.n.n.e.
Dit is niet ok
lieve familie,

bij deze wil ik mijn diep medeleven tonen dat uw man, vader en opa helaas is heengegaan. Wat een prachtige zin staat er boven de overlijdensaankondiging. Hij verdient een mooie plaats!

Ik heb een fijne herinnering aan Rob, toen wij, ongeveer 3 jaar geleden op zijn verzoek naar het gemeentehuis kwamen om als voorzitter en secretaris van de huurderscommissie Seine Robs raad te vragen. Hij heeft ons enorm geholpen en iemand ingeschakeld die ons probleem in een gezamenlijk overleg heeft opgelost.

ik wens de familie heel veel sterkte en Rob zal zeker in ieders herinnering blijven.

Johanna Reeders 
Op 12 mei 2022
om 19:35 getekend door:
J.o.h.a.n.n.a. .R.e.e.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste familie,

Mijn medeleven met jullie veel te vroege verlies. Rob heeft mij binnengehaald als offertepitchtrainer bij EY en wat ik bijzonder aan Rob vond was dat ondanks dat hij zelf altijd te laat wat het om toch altijd lukt om positieve energie aan zijn team toe te voegen. Rob is warm, bijzonder en stimulerend. Een groot verlies. 
Op 12 mei 2022
om 18:19 getekend door:
B.a.s. .M.o.u.t.o.n.
Dit is niet ok
Beste familie,
Het was voor mij een schok, want ik had nog een bespreking met hem op 29 mrt? op stadhuis. En daar zat dan een vriendelijke man, die je rustig je bezwaren aanhoorde, en we hadden een goede discussie (afwijking:kamergewijze verhuur). Aan niets merkte ik dat Rob zou stoppen. Hij zal dan ook niet als ambtenaar, maar als een goed mens in mijn herinnering blijven voortleven. (VvE Sportln 454) 
Op 12 mei 2022
om 18:10 getekend door:
T.o.m. .v.a.n. .M.a.a.r.s.s.e.v.e.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie,

Het is niet in woorden te bevatten wat een verlies dit is. Ik heb 4 jaar lang als projectmanager in Amstelveen met Rob mogen samenwerken en hem leren kennen als een zeer bevlogen, aardige en attente man die alleen het goede wilde doen.

Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe.

Joppe Naftaniel 
Op 12 mei 2022
om 17:51 getekend door:
J.o.p.p.e. .N.a.f.t.a.n.i.e.l.
Dit is niet ok
Beste familie,

heel veel sterkte met dit verlies; veel te vroeg. Ik heb de eer en het genoegen gehad voor Rob te mogen werken bij EY. In die jaren heb ik heel veel van hem geleerd; zowel zakelijk als privé. De herinneringen zal ik koesteren. Ik zal hem nooit vergeten...

Rob, slaap zacht en rust uit. Tot weerzien. 
Op 12 mei 2022
om 16:54 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .T.u.l.e.n.
Dit is niet ok
Beste José, Joyce en Lincy,

Heel bedroefd dat Rob is overleden. Bij EY heb ik lang met hem mogen werken en is hij 7 jaar mijn mentor geweest. Zijn mentorschap betekende veel voor me. We deelden ook een aantal passies: zeilen, skiën en politiek. De kracht van Rob was dat hij tijd nam voor mensen, oprecht geïnteresseerd was en alles met passie deed. Een enorm optimistisch karakter Dat speelde hem weleens parten bij de inschatting van tijd. Een notoire laatkomer en dat vergaf vrijwel altijd iedereen hem. Kwaad worden kon je niet op hem, en kwaad heb ik hem zelf ook zelden gezien. Rob werkte altijd hard en vroeg dat van de mensen om hem heen ook. Daar kwam wel wat voor terug altijd bereid om in mensen te investeren en kennis te delen. Met geweldig veel plezier denk ik aan onze tijd samen terug.

Ik wens jullie veel sterkte bij dit geweldige verlies. 
Op 12 mei 2022
om 15:51 getekend door:
J.a.s.p.e.r. .N.i.e.u.w.e.n.h.u.i.z.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Jose, kinderen en kleinkind,

Wat een schrik om te horen dat Rob er niet meer is. Rob ken ik vooral van de beginperiode als partner bij EY.
Onverwoestbaar vrolijk, een bonk energie zonder rem. Altijd aan het werk, maar desondanks altijd vol verhalen over zijn teerbeminden.
Vaak vrolijk,maar tijdenlang ook de zorgelijke, bezorgde jaren , met ziekte en zeer!
Samen begonnen we in 93/94 onze dienstreis als partner bij toen nog Moret Ernst & Young. Allebei een tik voor marketing/ communicatie, waardoor we samen met Pieter Jongstra, veel in dezelfde collegebanken zaten. Op schoot bij de goeroes en grootmeesters. we leerden veel,maar vooral we hebben heel wat afgelachen.
Samen deden onze gezinnen ook mee aan de entertainmentactiviteiten van Harry de Leeuw. Vooral de Jordaanwandeltocht, waar jullie dochten Joyce( of was het nu Jose??)en onze dochter Josta hand in hand, dansend voor de kroeg, het Claes Claessenshofje genoten van het leven. De toekomst aan hun voeten.
Toen ik als partner verhuisde naar Alkmaar verwaterde het contact. Niet uit onwil,maar vooral uit tijdgebrek.Wel zochten we elkaar bij algemene activiteiten nog altijd op. Inhalen halen ik het niet meer,maar de mooie herinneringen blijven.
Veel sterkte lieve Jose. 
Op 12 mei 2022
om 15:39 getekend door:
H.a.n.s. .M.a.a.r.t.e.n. .P.a.r.i.g.g.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd en sterkte met dit verlies.

De leermeester in mijn tijd bij EY, zowel vakinhoudelijk in de publieke sector, als op persoonlijke ontwikkeling en ook nog op de pittige pistes tijdens de wintersport. En nog zoveel meer, een enorm verlies.

Jan Scholten 
Op 12 mei 2022
om 14:27 getekend door:
J.a.n. .S.c.h.o.l.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie van Rob,

Wat een vreselijke schok. Wij zullen Rob herinneren als een zeer betrokken man met een hele brede inzet voor de Amstelveense samenleving. Persoonlijk was ik erg onder de indruk van zijn aimabele manier om problemen neer te zetten en op te lossen. De samenwerking in diverse dossiers heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze trieste dagen.
Namens bestuur en fractie van Burger Belangen Amstelveen.
Peter Bot (voorzitter) 
Op 12 mei 2022
om 13:47 getekend door:
p.e.t.e.r. .b.o.t.
Dit is niet ok
Rob was een vriendelijke man en een kundig bestuurder.
Voor zijn gezin en familie; veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Namens bestuur voormalig Dekenaat Meerlanden 
Op 12 mei 2022
om 12:22 getekend door:
G.e.r.a.r.d. .W.i.n.k.e.l.s.
Dit is niet ok
Beste familie,
Gecondoleerd met het grote verlies.
Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.
Liefs Gert en Isabel 
Op 12 mei 2022
om 11:55 getekend door:
G.e.r.t. .e.n. .I.s.a.b.e.l.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit grote verlies.
Rob was 'n vriendelijke man en een goed bestuurder en stond altijd klaar voor Amstelveen.
Heel veel sterkte voor de familie de komende tijd. 
Op 12 mei 2022
om 10:40 getekend door:
B.e.w.o.n.e.r.s.p.l.a.t.f.o.r.m. .B.o.v.e.n.k.e.r.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 12      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lincy Ellermeijer
op 9 mei 2022
en blijft zichtbaar tot:
9 juli 2022
Contact met beheerder >
Contact met Lincy Ellermeijer:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Rob Ellermeijer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto