Marnix Guillaume Boessenkool

Marnix Guillaume Boessenkool

6 januari 1966 - 2 mei 2022

HEER, onze Heer, hoe machtig is Uw Naam op heel de aarde!
Psalm 8:10

Als trouwe dienaar vol wijsheid, barmhartigheid en geduld is hij door het leven gegaan en nu weet onze lieve vader, opa en man zich thuisgehaald door de Heer.

Marnix was voor velen een betrouwbare en oprechte man, die met zijn van de Heer ontvangen gaven anderen kon laten schitteren zonder eigenbelang. Wij troosten ons met de gedachte dat hij thuis is bij de Heer en daar weer samen is met onze lieve moeder en oma.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 58        Volgende >
Lieve familie van Marnix,
Het nieuws dat Marnix was overleden kwam toch als een plotselinge schok. Zoals jullie ieder op een persoonlijke manier tijdens de mooie dienst hebben overgebracht is het een dramatisch verlies (beide ouders in zo’n korte tijd) in jullie nog jonge levens. Maar het feit dat Marnix nu weer bij jullie moeder is zal vast enige troost zijn. Ik kende zelf Marnix niet goed (alleen via een door mij als notaris behandeld vastgoedproject) maar door jullie persoonlijke verhalen hebben jullie een beeld van hem geschetst als een prachtige bijzondere man. Veel sterkte met het dragen van dit Jullie ouders hebben een prachtige familie achtergelaten en 
Op 14 mei 2022
om 18:17 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .L.o.h.m.a.n.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Wat een verlies. Ik heb Marnix leren kennen bij Rabo Vastgoedgroep, waar we regelmatig samen werkten. Marnix was altijd behulpzaam, vriendelijk en bescheiden. W hebben samen vaak gelachen en ik at ook wel eens mee van zijn rijstewafels)! Ik wens jullie veel sterkte. 
Op 12 mei 2022
om 13:27 getekend door:
J.o.s.s.e. .d.e. .G.r.a.a.f.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Met verdriet heb ik kennis genomen van het overlijden van jullie lieve Marnix.

Graag wil ik jullie veel kracht en volharding toewensen om dit droevige verlies zijn plaats te geven.

Met vriendelijke groet,

Margot Bakker 
Op 12 mei 2022
om 10:51 getekend door:
M.a.r.g.o.t. .B.a.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie,

In de lange samenwerking met Marnix bij RVG en BIM heb ik hem leren kennen als een voorbeeld van oprechtheid, betrokkenheid en committment, met grote kwaliteiten. Betrouwbaar en recht door zee. Hem kennende zal hij die eigenschappen aan jullie hebben doorgegeven en zullen die in jullie doorleven.
Heel veel sterkte. We zullen hem missen.
Marc Smals 
Op 11 mei 2022
om 11:44 getekend door:
M.a.r.c. .S.m.a.l.s.
Dit is niet ok
Lieve dierbaren van Marnix,

Wat een intens verdrietig nieuws!

Marnix was een bijzondere collega, in verschillende- en altijd zeer positieve opzichten.

Marnix was zowel persoonlijk als ook zakelijk zeer positief betrokken: hulpvaardig, vriendschappelijk en intelligent.

De basis waarop Marnix's betrokkenheid en positivisme gestoeld was komt mooi tot uiting in de text van Psalm 8:30 op de kaart hierboven.

Ik wens jullie allen zeer veel sterkte toe in deze intens zware en verdrietige periode.

Rutger Bakels 
Op 10 mei 2022
om 15:26 getekend door:
R.u.t.g.e.r. .B.a.k.e.l.s.
Dit is niet ok
Beste familie, dierbaren,

Namens de afdeling Specials Finance & Accounting (Rabobank) wensen wij u allen heel veel sterkte toe. Woorden schieten te kort.

Met vriendelijke groeten,
Namens Specials Finance & Accounting Rabobank, Wendy van Dam 
Op 9 mei 2022
om 17:07 getekend door:
W.e.n.d.y. .v.a.n. .D.a.m.
Dit is niet ok
Lieve kinderen, partners kleinkinderen,

Gecondoleerd met dit intense onverwachte verlies. Een leegte blijft achter maar de herinnering aan hem blijft staan. Ik zal mijn vormer en voorbeeld missen maar zijn lessen aan mij ook zelf verder uitdragen. Troost is in vele vormen en tijd zal helpen maar heb elkaar lief en dichtbij zoals hij van jullie hield. 
Op 9 mei 2022
om 14:11 getekend door:
H.e.r.m.a.n. .H.e.i.d.s.t.r.a.
Dit is niet ok
Beste familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Marnix. Ik heb met hem samengewerkt bij Rabo Vastgoedgroep en daar was hij een door mij zeer gewaardeerde collega. Marnix was niet alleen bijzonder deskundig maar ook een zeer integere, betrouwbare en loyale collega. In die periode werd hij ook ziek, maar wist met veel kracht uit zijn geloof en zijn dierbaren te herstellen. Vorig jaar heb ik hem nog bij Rabobank gesproken en nu is hij er opeens niet meer. Heel erg verdrietig om op zo'n jonge leeftijd te overlijden. Ik wens jullie als gezin en familie alle kracht toe om dit verlies te verwerken en hoop dat jullie kracht putten uit hetgeen hij jullie heeft meegegeven. Hartelijke groet, Jaap Willems 
Op 9 mei 2022
om 10:55 getekend door:
J.a.a.p. .W.i.l.l.e.m.s.
Dit is niet ok
Als ver familielid (Jeltje was een nicht van mij) lees ik met ontroering de overlijdensadvertentie in het ND. In het Afrikaans een bericht van de familie, beide (groot)ouders van de (klein)kinderen zijn nu bij onze Heer. Gods zegen gewenst over jullie leven!
Rinus Scholtus, Meppel. 
Op 7 mei 2022
om 17:56 getekend door:
R.i.n.u.s. .S.c.h.o.l.t.u.s.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Van harte gecondoleerd. Er zijn vleugels die jullie beschermen en opvangen.

Mvg Walter Leendertse (docent GSG Guido) 
Op 7 mei 2022
om 15:10 getekend door:
W.a.l.t.e.r. .L.e.e.n.d.e.r.t.s.e.
Dit is niet ok
Lieve familie en dierbaren van Marnix,

Gecondoleerd met het overlijden van Marnix. En wat is het snel na het overlijden van Petra.

Ik werkte met Marnix samen voor de afhandeling van Bouwfonds activiteiten. Door het verloop van de ziekte van Petra werd het contact logischerwijs minder. Dat hij zelf weer ziek was geworden hield hij liever voor zich.

Marnix was een zorgzaam mens en hij had hoge normen en waarden. Dat hij veel van zichzelf eiste is wel duidelijk. Misschien soms wel wat te veel.

Ik heb Marnix in ons werk leren kennen als iemand die bij problemen vaak heel snel de vinger op de zere plek kon leggen. Tot de kern kon komen. Bij het zoeken naar oplossingen dacht hij mee maar liet anderen ook ruimte. Opgeven kwam niet voor in zijn woordenboek en dat heeft hij met zijn voor mij toch plotselinge overlijden ook weer laten zien.

Lieve familie, ik wens jullie mede namens Andrea (die Marnix ook van Bouwfonds kende), heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Marnix en Petra. Zij zullen op momenten weg lijken maar altijd ook weer bij jullie zijn.

Marnix, rust zacht. 
Op 7 mei 2022
om 12:37 getekend door:
B.a.s.t.i.a.a.n. .H.e.m.m.e.n. .e.n. .A.n.d.r.e.a. .v.a.n. .d.e.n. .H.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Ons innige simpatie aan julle almal. Sterkte met Marnix se begrafinis en diens. Ek en Marnix het darem nog kontak gehad tot redelik onlangs en die laaste keer wat ons in Holland was darem nog 'n koppie koffie kon saam geniet! Dot was altyd 'n voorreg! Jy was 'n yster man en ons gaan julle mis! Sterkte vir julle almal! 
Op 7 mei 2022
om 12:33 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .B.r.o.n.s.
Dit is niet ok
Hi family, my sincere condolences, I cannot believe your mom has also passed. I am so very sorry! I will miss my friend Marnix very much! We articled together at BDO which feels like yesterday and played squash together. I saw him marry your mom and waved him goodbye on their way to Holland. He was one of the people on planet earth worth knowing. With kind regards from South Africa. I will let others who worked with us know. I wish you good fortune in your career paths. You are young, you are going to have to be strong. Look out for each other. We only realise the true value of family and true friends like Marnix, often when it is too late. 
Op 7 mei 2022
om 12:20 getekend door:
T.h.y.s. .L.o.u.r.e.n.s.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het overlijden van jullie geliefde (schoon)vader en opa. Wat zal het voor jullie onbeschrijfelijk moeilijk zijn zo snel na het overlijden van jullie moeder.

Ik wens jullie alle kracht toe om dit te kunnen verwerken.

Ik was een collega bij Bouwfonds en
heb jullie vader leren kennen als een vriendelijke, sociale en zeer deskundige collega. 
Op 7 mei 2022
om 11:28 getekend door:
A.n.i.t.a.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Ik heb Marnix leren kennen als een deskundige, integere en prettige collega. 
Op 7 mei 2022
om 11:06 getekend door:
R.o.y. .S.t.e.g.e.
Dit is niet ok
Lieve familie,
Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa. Ook zo kort na het overlijden van jullie moeder. Ik ben er stil van en woorden schieten tekort. Binnen Rabo Vastgoedgroep heb ik met Marnix samengewerkt. Een fijne collega, vriendelijk, intelligent en integer. Heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd. 
Op 7 mei 2022
om 10:33 getekend door:
K.a.r.e.n. .Q.u.i.s.t.
Dit is niet ok
Beste familie,

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa Marnix.
Een groot verlies voor jullie allemaal. 
Op 7 mei 2022
om 10:19 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .B.o.e.s.s.e.n.k.o.o.l.
Dit is niet ok
Beste familie,

Ik maakte kennis met Marnix bij mijn indiensttreding bij Rabo Vastgoedgroep in 2009. Het waren lastige tijden in de vastgoedsector en de onderneming stond voor grote uitdagingen. Op die zee met zwaar weer was Marnix een van de sleutelfiguren die het schip op koers hielden en in veilige haven bracht. Hij was niet alleen een alom gewaardeerde collega maar bovenal ook een goed mens die met overtuiging ten diepste liet zien waar het in dit aardse leven echt om gaat. Ook voor mij persoonlijk was hij een groot voorbeeld.
Het moet voor jullie een onnoemelijk zwaar gelag zijn om binnen een paar maanden tijd zowel jullie moeder als vader te moeten missen. Ik hoop dat jullie in de geborgenheid van elkaar uiteindelijk dit grote verlies een plek kunnen geven en dat jullie, anders dan het was bij leven maar toch met vader en moeder aan jullie zijde, jullie levensweg kunnen vervolgen. Heel veel kracht hierbij toegewenst. 
Op 7 mei 2022
om 0:58 getekend door:
H.a.n.s. .v.a.n. .d.e.r. .L.i.n.d.e.n.
Dit is niet ok
Van harte gecondoleerd. Bij Bouwfonds zeer plezierig samengewerkt met Marnix. Mooi om te lezen dat hij door de Heere is thuisgehaald. Dat geeft troost in zulke droevige omstandigheden. Veel sterkte toegewenst. 
Op 6 mei 2022
om 21:50 getekend door:
D.i.k. .W.a.a.s.d.o.r.p.
Dit is niet ok
Lieve Emily, Jasper en Familie,

Gecondoleerd met het verlies en veel sterkte toegewenst de komende tijd. We denken aan jullie.

Team Techincal Succes Workspace 365 
Op 6 mei 2022
om 16:34 getekend door:
L.a.u.r.e.n.s. .H.o.l.t.k.a.m.p.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Emily Boessenkool
op 3 mei 2022
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Emily Boessenkool:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Marnix Guillaume Boessenkool

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto