Jan Keuning

Jan Keuning

11 juli 1951 - 23 april 2022
Afgelopen zaterdag werden we opgeschrikt door het onverwachte overlijden van onze Jan Keuning. Ik heb hiervan zaterdag kort melding gemaakt op de site van Ter Leede. Het bleef toen bij een kort berichtje omdat ik werkelijk niet wist wat ik op dat moment moest zeggen. De reacties op de site en facebook waren overweldigend en indrukwekkend. Met het overlijden van Jan is Ter Leede zijn grootste fan verloren. Jan was Ter Leede!

Jan zijn leven stond helemaal in teken van Ter Leede, als klein jongetje liep hij op zondagochtend heen en weer voor de woning van Wim van Ginhoven. Aanbellen durfde hij toen nog niet, maar hij was nieuwsgierig naar de wedstrijd van Ter Leede op de voorgaande zaterdag. Als Wim hem dan naar binnen haalde, hing Jan aan de lippen van Wim en wilde hij werkelijk alles weten over de wedstrijd. Later speelde Jan zelf zijn wedstrijden in het eerste van Ter Leede en kon hij anderen alles vertellen over zijn wedstrijd. Na zijn actieve voetbalcarrière bleef Jan aan de club verbonden als begeleider van verschillende teams en uiteindelijk werd hij de beste begeleider die ons eerste team gehad heeft. Jan wist werkelijk alles over alle wedstrijden van Ter Leede 1 en hij was het cement tussen de stenen in de selectie. Bevlogen, attent, belangstellend en het roodgele Ter Leede op de goede plaats. Er kon niets gebeuren in de privé situatie van iemand of Jan wist het en reageerde daar op een geweldige manier op. Ook voor de selectie als geheel was Jan belangrijk, hij organiseerde van alles, waaronder jarenlang de fameuze sinterklaasavond voor de selectie.

Na de wedstrijden van Ter Leede 1 had Jan zijn vaste plaats aan de bar, met een witbiertje analyseerde Jan de wedstrijd, noemde alle details van de wedstrijd en genoot met volle teugen van de mensen om hem heen. Als er dan iets over een wedstrijd van Ter Leede uit het verre verleden gevraagd werd, wist Jan werkelijk altijd het antwoord, het wedstrijdverloop, wie er gescoord had, in welke minuut en de uitslag. Jan was onze Wikipedia.

In 2009 werd hem door de Algemene Ledenvergadering de Gouden Speld toegekend. Onze voorzitter Jan Schoen overhandigde de verraste en geëmotioneerde Jan deze meer dan terechte onderscheiding. In zijn toespraak zei Jan schoen toen het volgende

“Jan Keuning is al ruim 50 jaar lid, oud-speler van Ter Leede 1 en kent de club als geen ander door-en-door en is niet alleen als het op de (historische voetbal-) feiten aankomt een vraagbaak voor velen, Jan is bovenal het sociale gezicht van Ter Leede in zijn werk voor en binnen de selectie. Een bijzonder aimabel mens, die voor anderen altijd klaar staat. Lief en Leed worden door Jan altijd perfect nagelopen.”
Treffender en mooier kan ik het nu ook niet omschrijven.
Omdat veel mensen binnen de vereniging hun eigen verhaal over Jan hebben, is dit condoleanceregister geopend. Hier heeft iedereen de gelegenheid om zijn of haar verhaal te doen. We zullen dit dan in een mooi document aan de familie van Jan geven. Ik nodig hierbij iedereen van harte uit om hiervan gebruik te maken.
Aanstaande donderdag is er gelegenheid tot afscheid nemen van Jan, op verzoek van de familie is dit in de kantine van Ter Leede, vanaf 19.00 uur. Jan zou dit niet anders gewild hebben.

Namens het bestuur
Kees de Lange, voorzitter.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 56        Volgende >
Mijn gedachten gaan uit naar Familie, vrienden en naasten van Jan. Ik wens jullie sterkte met het verlies van Jan, en vele mooie herinneringen aan Jan. 
Op 2 mei 2022
om 10:45 getekend door:
J.o.o.s.t. .R.i.e.t.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Familie, vrienden, gecondoleerd en sterkte met het verlies van Jan. Ook in mijn tijd bij Ter Leede heb ik Jan leren kennen als een fijn, warm en betrokken mens en rasechte liefhebber van voetbal. Verder wil ik me aansluiten bij zoveel mooie woorden die al over hem zijn gesproken. 
Op 1 mei 2022
om 18:10 getekend door:
L.u.u.k. .v.a.n. .d.e.r. .H.o.e.v.e.n.
Dit is niet ok
Allereerst richting de familie, gecondoleerd met dit grote verlies.

Jan was in mijn ogen een mensen mens, had een hart van goud en was altijd betrokken. Ik vergeet nooit meer de uitspraken die hij deed, die ik in meerdere berichten teruglees. De uitspraak ‘1/2tje met de wind’ is mij altijd bijgebleven. Buitenkant voet de bal licht raken, draaiend om de verdediger heen en zelf aan de andere kant er voorbij. Je kon hier zo van genieten.

Rust zacht Jan, je blijft altijd in onze gedachten! 
Op 30 april 2022
om 21:22 getekend door:
M.a.r.c. .d.e. .K.r.u.i.j.s.
Dit is niet ok
Hallo, vrienden van TerLeede!! Zat vanmiddag radio West te luisteren en kwam t bericht door dat Jan Keuning is overleden!! Dacht dat kan nooit de Jan Keuning zijn waar ik mee gevoetbald heb bij Ter leede! bij nader informatie bleek dat dus helaas wel t geval te zijn!! Gecondoleerd vv Terleede met dit grote verlies want dat is t zeker!! Zoals t beschreven is in t woord van Kees de Lange zo kon ik Jan ook! Niets teveel gezegd!! N geweldige man is van ons heengegaan!! Wens de familie en de club heel veel kracht en sterkte om dit grote verlies te dragen!! Ben er stil van!! 
Op 30 april 2022
om 18:43 getekend door:
P.a.u.l. .v.d. .K.l.a.u.w.
Dit is niet ok
Een mooi mens is niet meer. Wat heb ik genoten van zijn humor, enthousiasme en voetbal geheugen en kennis. Ter Leede verliest zijn grootste fan, rust zacht Jan.

Veel sterkte voor familie en Ter Leede.

Marcel en Cora de Jong 
Op 29 april 2022
om 23:04 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
Lieve Ter Leede vrienden, hierbij de gedenk tekst die ik vandaag tijdens de uitvaart van Jan mocht houden

Familie, vrienden, lieve Jan,

De dagen na je overlijden brachten een enorme hoeveelheid verhalen en anekdotes op gang. Binnen de club, bij je vrienden van Teylingen, op ons dorp en in het condoleance register. Dit werd een kilometers lange rode draad van steeds terugkerende karaktereigenschappen die jou zo kenmerkte: lief, humoristisch, analytisch scherp, slim en sociaal bewogen. Het is een prachtig gegeven dat de wereld zo naar jou kijkt, en het mooie is, iedereen die je voor het eerst ontmoette wist het binnen vijf minuten. Je was zo jezelf dat direct duidelijk was dat je met open blik stond voor gemeende interesse.
Je hebt ons veel gebracht, waaronder een geheel eigen repertoire van woorden, uitdrukkingen en overtuigingen. Zomaar een paar voorbeelden:
- Een schot was nooit een schot maar een "projectiel"
- De opening van de linksback naar de rechtsbuiten (zeg maar van Wajer naar Beltman) was een "opstijgend vliegtuig"
- Na de vijfde kans in de wedstrijd werd je zenuwachtig, want je verkondigde altijd stellig "de zesde kans gaat er altijd in"
- Sommige acties op een voetbalveld hebben een naam, zoals de Zidane of Panenka. Er was een schijnbeweging waarbij als deze voorbij kwam ik naast mij hoorde "1-2tje met de wind"
- Standaard uitspraak: "hoe kleiner de kleedkamer, hoe groter de kans op een overwinning"
- Een losse flodder van buiten het voetbal, als je wat zwaarder werd: "ik kom weer in de Duitse maatjes"
Je had een enorme gunfactor en altijd heel snel de lachers op je hand, maar alleen hiermee zouden we je echt tekort doen. Je sociale antenne stond altijd aan. Je had het vermogen om naast het signaleren van elke gemoedstoestand van een ander, hier ook op te anticiperen. Je gaf op het juiste moment aandacht door het verzorgen van kaarten, taarten, bloemen, telefoontjes en bezoekjes. De laatste jaren waren moeilijk en vaak een gevecht. Maar hoe mooi is dit: ook de mensen die jou in deze fase van je leven leerde kennen hebben hetzelfde beeld als hier boven beschreven!
Ik heb het geluk gehad om lange tijd met je mee te mogen lopen en heb daarbij veel van je geleerd en met bewondering naar je gekeken. Je bent het voorbeeld van hoe een mens groot kan zijn door eenvoudigweg zichzelf te blijven. Je liet zien dat een rol of functie hier niet voor nodig is. Met ons vorig bestuur ontwikkelde wij een visie waarbij inclusiviteit een belangrijk thema werd. In het bestuur van Kees is dit nu verscherpt en verbeterd door de oprichting van de sportiviteitscommissie. Wat eigenlijk het mooie is, dit kan zo de kast in. Als wij met elkaar kijken en handelen naar hetgeen waar jij voor stond en hoe je dit uitdroeg, zijn wij direct de club die we willen zijn.
Wat gaan wij je enorm missen Jan 
Op 29 april 2022
om 20:05 getekend door:
R.o.n.a.l.d.,. .M.a.r.i.o.n.,. .B.o.,. .N.o.a. .V.o.n.k.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Jan, hieronder plaats ik mijn toespraak die ik vandaag tijdens de uitvaart van Jan heb gehouden

---------------------------

Wie Jan Keuning zegt, zegt Ter Leede…..
als Voorzitter van de Stichting Topvoetbal Ter Leede, werd ik net als iedereen zoals we hier zitten, zaterdagochtend opgeschrikt door het nieuws dat Jan rustig was ingeslapen… Namens mijn bestuur wens ik de familie en vrienden enorm veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies!
Jan was,….. zolang ik hem kende, voor mij het boegbeeld van de club en het gezicht van de selectie!... Jarenlang als keeperstrainer en nu als bestuurder, heb ik Jan meegemaakt als begeleider van het eerste elftal. Zijn kracht was dat zijn aandacht er altijd voor de gehele selectie was, onderscheid kende hij niet…. Als er iets gebeurde met een speler of met de naaste van een speler, was hij er als de kippen bij om iemand “een hart onder riem te steken” middels een bezoekje, kaartje, bloemetje fruitmand of een taart….
Dat dit werd gewaardeerd door spelers…trainers…en vele andere clubmensen, blijkt wel uit de stukjes in het condoleance register. Allemaal heel hartverwarmend….
Jan zijn veel geroemde “handelsmerk” was een ijzersterk geheugen. Hij was de wandelende encyclopedie van de club, hij wist alles tot de punt en de komma van wat er binnen Ter Leede op voetbal gebied ooit gebeurd was. Of dit nu vorig jaar of 30 jaar geleden was….als je wat wilde weten dan moest je bij Jan zijn….
Natuurlijk zagen en merkten we allemaal dat Jan zijn gezondheid broos werd…. Zijn doofheid in de laatste periode, irriteerde hem mateloos en maakte hem onzeker en kwetsbaar…. Hij raakte het contact met zijn omgeving kwijt! Maar ondanks dat, was hij nog steeds elke trainingsavond bij zijn cluppie te vinden en kreeg hij van iedereen de aandacht die hij verdiende!


Het was mooi om te zien dat op maandagen na een wedstrijd, Jan steevast bij de ingang van het veld stond om een ieder te trakteren op een box en een motiverend woordje. Volgens mij sloeg hij niemand over! Dit maakte indruk bij de huidige groep….
Op donderdagavond zorgde hij dit seizoen voor wat lekkers bij de koffie. Sprak over de komende wedstrijd en begaf hij zich weer langs het veld.
Al vanaf de tijd dat ik keeperstraining gaf, beleefde hij de trainingen alsof hij naar een wedstrijd stond te kijken! Als er op de training gescoord werd kon hij geweldig enthousiast reageren. Wat bij veel trainers en spelers een glimlach op het gezicht toverde!
Bij de afrond oefeningen, nam Jan steevast plaats achter het doel….
Dat deed hij met gevaar voor eigen leven, want Jan ging niet achter…maar naast het doel staan…”Op mijn vraag, Jan waarom ga je niet achter het doel staan”, antwoorde hij…”dan zie ik het niet goed, dan staat de keeper voor mijn neus”…..
Op zaterdag was Jan uit en thuis te vinden rondom het eerste elftal en bij uitwedstrijden was er voor hem altijd wel ergens plekkie om mee te rijden. Bij de thuis wedstrijden was Jan een graag geziene gast in de BC. Hier bewoog hij zich tussen de sponsoren groot en klein ook hier was er voor hem geen onderscheid. Zij behoorde voor Jan allemaal bij de Ter Leede familie. Zijn enthousiasme na een overwinning was voor een ieder aanstekelijk en dan stond hij daar met zijn gebalde vuisten en een positieve grimas op zijn gezicht!
Jan was ook jaren een verdienstelijk lid van de vrienden van Rood Geel. Jaap Wijntjes memoreerde Jan in een brief aan de vrienden als een vriend,…. een vriend van Ter Leede, in de ware betekenis van het woord: Iemand die met hart en ziel aan de club was verbonden….. Beter kon Jaap het niet verwoorden…. Ik doe dan ook geen poging dit te overtreffen.
Namens het huidige bestuur, trainers, spelers en begeleiders van Stichting Topvoetbal Ter Leede maar ik durf ook te spreken namens mijn voorgangers uit het bestuur en alle sponsoren….wij zijn Jan ongelooflijk dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan en betekent….
Dank je wel Jan!
Rust zacht! 
Op 29 april 2022
om 17:50 getekend door:
E.d. .Z.u.i.d.h.o.e.k.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Jan. Als herinnering plaats ik hieronder mijn toespraak die ik vandaag gehouden heb tijdens de uitvaart van Jan.

-------------------

Beste familie en vrienden van Jan.

Afgelopen zaterdag werden we opgeschrikt door het onverwachte overlijden van de grootste fan van Ter Leede. Het is nog steeds erg onwerkelijk. Jan was Ter Leede, zijn hele leven stond in het teken van de club.

De afgelopen dagen waren moeilijk, zeker voor jullie, familie van Jan, maar ook voor de mensen binnen de vereniging. Iedereen hield van Jan. Hij was een man met het hart op de goede plaats, altijd zichzelf en altijd geïnteresseerd en altijd begaan met de anderen binnen de club. Jan had alleen maar vrienden. Er is niemand die Jan niet mocht. Dat is bijzonder en uniek.

Het overlijden van Jan heeft een enorm gat geslagen in de club en dat gat zal altijd blijven. Een uniek en mooi mens als Jan is zeldzaam. We zullen alle mooie herinneringen aan hem blijven koesteren en we zullen hem nooit vergeten!

Als ik de reacties op het overlijden van Jan lees op internet en hoor van anderen, valt het op dat iedereen zo ongeveer hetzelfde zegt en schrijft. Dat betekent dat Jan altijd zichzelf was, hij speelde geen rol, hij was authentiek, altijd gewoon Jan. Het is dan ook moeilijk om iets nieuws toe te voegen aan wat er door alle anderen al gezegd en geschreven is.

Jan begon als klein jongetje bij de jeugd van Ter Leede en kwam later als een talentvolle aanvaller in het eerste. Ik herinner me een verhaal van hem over een belangrijk doelpunt dat hij scoorde in een voor de club belangrijke wedstrijd. Het verhaal over dit doelpunt heeft hij op zijn vaste plaats aan de bar in de kantine talloze malen verteld. “De bal draaide naar binnen en je hoorde hem langs het net gaan”, op dat moment maakte Jan altijd een soort ratelend geluid; het geluid waarmee de bal het net raakte. Ik weet niet meer welke wedstrijd het was, Jan zou ons dat precies kunnen vertellen

Naast dit verhaal wist Jan veel mooie verhalen van en over wedstrijden van onze heren. Veel verhalen vertelde hij spontaan, maar als iemand even iets niet wist over een wedstrijd uit het verleden, was Jan de vraagbaak. Ik kan me niet herinneren dat hij iets niet wist. Jan wist alles! Maakt niet uit hoe lang geleden, of welke wedstrijd. Scoreverloop, wie er scoorde, in welke minuut en hoe het doelpunt tot stand kwam, de opstelling, de wissels. Werkelijk alles. Jan was onze Ter Leede Wikipedia…

Na zijn actieve voetbalcarrière werd Jan gevraagd om in de begeleiding van de herenselectie te komen. Wat hij daar gedaan heeft maakt hem onvergetelijk. Ter Leede heeft de naam een mooie, warme en sociale verenging te zijn. Dat is precies wat Jan zelf ook was, een warme sociale man met belangstelling voor alles en iedereen om hem heen. Nieuwe spelers werden door Jan op een fantastische manier verwelkomd. Hij had al contact me een nieuwe speler, voordat de speler zelf wist dat hij naar Ter Leede kwam. Ook oud spelers vergat hij nooit, iedere oud speler kreeg regelmatig een berichtje of een kerstkaart.

Jan wist alles wat er in de privélevens van de spelers gebeurde en liet dat nooit ongemerkt voorbijgaan. Bij lief en leed reageerde Jan. Zijn hele leven stond in het teken van Ter Leede. En ook door Jan is Ter Leede een mooie, warme en fantastische vereniging! Jan was het cement tussen de stenen in de selectie. Bevlogen, attent, belangstellend en het roodgele Ter Leede hart op de goede plaats.

Ook voor de selectie als geheel was Jan belangrijk, hij organiseerde van alles, waaronder jarenlang de fameuze sinterklaasavond voor de selectie. Binnen enkele dagen kreeg iedereen dan een envelopje met de foto’s.

In 2009 werd hem door de Algemene Ledenvergadering de Gouden Speld toegekend. Onze toenmalige voorzitter Jan Schoen overhandigde de verraste en geëmotioneerde Jan deze meer dan terechte onderscheiding. In zijn toespraak zei Jan schoen toen het volgende
“Jan Keuning is al ruim 50 jaar lid, oud-speler van Ter Leede 1 en kent de club als geen ander door-en-door en is niet alleen als het op de historische voetbalfeiten aankomt een vraagbaak voor velen, Jan is bovenal het sociale gezicht van Ter Leede in zijn werk voor en binnen de selectie. Een bijzonder aimabel mens, die voor anderen altijd klaar staat. Lief en Leed worden door Jan altijd perfect nagelopen.”
Treffender en mooier kan ik het nu niet zeggen.
Zaterdag speelt ons eerste team weer thuis en dan zonder Jan. Heel onwerkelijk en niet te begrijpen. Jan was er gewoon altijd. Voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd op de bank als 11-tal begeleider en na de wedstrijd. Nu moeten we verder zonder Jan, maar vergeten zullen we hem nooit. Ed Zuidhoek en ik gaan nadenken hoe we Jan met iets concreets kunnen blijven herinneren.

Vandaag en morgen hangt de Ter Leede vlag halfstok. Dat hoort zo, maar eigenlijk moet de Ter Leedevlag voor Jan hoger hangen dan ooit!

Ik wens iedereen heel veel sterkte met het verlies van Jan en laten we vooral alle mooie herinneringen vasthouden en koesteren.

We zullen Jan nooit vergeten! 
Op 29 april 2022
om 16:53 getekend door:
K.e.e.s. .d.e. .L.a.n.g.e.,. .v.o.o.r.z.i.i.t.e.r. .v...v... .T.e.r. .L.e.e.d.e.
Dit is niet ok
Jan kwam meerdere keren per week bij on bij Hemels Sassenheim. Thee, cappuccino met heel veel zoetjes, carpaccio wrap, praatje, krantje, laatste sportnieuws ... we zullen Jan missen ! 
Op 29 april 2022
om 10:30 getekend door:
J.o.h.n. .v.d. .w.i.j.n.g.a.a.r.d.
Dit is niet ok
Lieve Jan, heel veel dank voor alle mooie herinneringen. De Ter Leede Vaan, de weekendjes weg, de sinterklaasfeesten. We zullen het nooit vergeten.
Frank, Kirsten, Sterre en Marie Bloemheuvel. 
Op 28 april 2022
om 15:03 getekend door:
F.r.a.n.k. .B.l.o.e.m.h.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Beste familie, allereerst gecondoleerd met dit verlies.

Als oud-1e elftal speler ken ik Jan als een geweldige en betrokken begeleider van het elftal met een goed gevoel voor verschillende persoonlijkheden. De feitjes over wedstrijden uit een ver verleden altijd paraat, sinaasappels voor de wedstrijd maken.. Je zal gemist worden Jan. Rust zacht. 
Op 28 april 2022
om 11:39 getekend door:
J.e.s.s.e. .D.i.n.g.j.a.n.
Dit is niet ok
Allereerst voor de familie en vrienden gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte in de komende tijd. Mijn eerste herinneringen aan Jan zijn van zo'n 30 jaar geleden toen ik bij Ter Leede betrokken raakte. Altijd een gezellig gesprek met een goedlachse Jan, vol humor en vooral mooie verhalen. We hadden iets gemeen: Hoechst, waar Jan lang heeft gewerkt en ik even in een uitzendbaantje. Verder ben ik nooit vergeten dat Jan mij als Feyenoordfan vertelde wat hij eigenlijk van Ajax vond. Jan was behulpzaam en geduldig, erg handig tijdens mijn eerste skivakantie in Flachau.Wat een mooie week hebben we daar met hem gehad. Na mijn vertrek uit Sassenheim heb ik Jan wat minder gezien en gesproken. De afgelopen jaren trof ik hem weer regelmatig aan de bar. Zijn bestelling in delen, er kwam steeds een drankje bij, hij wilde niemand overslaan. Hij bleef Jan, met de vriendelijke lach. Met Pasen was hij er nog. Onvoorstelbaar en verdrietig daarom dat hij er nu niet meer is. Dag lieve Jan. Rust zacht. 
Op 28 april 2022
om 0:06 getekend door:
C.a.r.o.l.i.n.e. .V.o.o.i.j.s.
Dit is niet ok
Jan, alles wat ik over jou wilde vertellen is ergens al terecht genoemd, daarom sluit ik me graag aan bij alles wat is geschreven, alles typeert het zoals je was. Wat ik je wensen wil is een prachtige laatste reis, hoe moeilijk het ook is voor de achterblijvers, want als er één is die dat verdient dan ben jij dat wel, het ga je goed en bedankt voor alles! 
Op 27 april 2022
om 18:24 getekend door:
L.e.o. .v.a.n. .R.u.i.t.e.n.
Dit is niet ok
In midden jaren ‘90 heb ik 2 jaar bij Ter Leede gespeeld met Jan als leider. Wat een geweldige kerel was Jan. In die tijd groot drama en geluk in onze familie meegemaakt. De betrokkenheid van Jan hierbij zal ik nooit vergeten.
Familie en heel Ter Leede gecondoleerd met dit zware verlies. 
Op 27 april 2022
om 13:01 getekend door:
E.d.w.a.r.d. .v.a.n. .d.e.r. .P.u.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Ik ken Jan als een heel fijn en rustig persoon. Hij was altijd in voor een gezellig praatje. Een icoon van de club. Ik wens de familie, vrienden en de club Ter Leede heel veel sterkte. 
Op 26 april 2022
om 18:57 getekend door:
J.a.n.,. .W.i.l. .e.n. .W.i.l.m.a. .V.e.r.v.e.r.
Dit is niet ok
Jan,
Voetballen op "de Haven", je fameuze schaar...
Wintersport diverse jaren in Hinterglemm, wat hebben we plezier gehad
Je tomeloze inzet voor Ter Leede, Je warme belangstelling voor alles en iedereen
Je hulp toen ik een computer nodig had
Vele jaren samen gevoetbald
Jan, een geweldige man met een hart van goud in de kleuren Rood en Geel
Woorden schieten tekort, we gaan je heel erg missen
Lieve familie, vrienden en Ter Leede mensen, gecondoleerd!
Rust zacht Jan
Frits 
Op 26 april 2022
om 15:30 getekend door:
F.r.i.t.s. .W.i.l.b.r.i.n.k.
Dit is niet ok
Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Jan. Ook de Ter Leede familie gecondoleerd met deze markante persoonlijkheid. Het is me een voorrecht geweest om diverse jaren samen met Jan in de begeleidingstaf bij het eerste te zijn geweest. Jan als begeleider,samen met Jan Schoen, Willem Harskamp als trainer en ondergetekende als grensrechter. Diverse kampioenschappen meegemaakt tot de Hoofdklasse aan toe. Jan regelde alles. Van zijn bekende sinaasappels tot en met een vele uitjes met het eerste. Ik kon Jan niet alleen van het eerste maar ook van biertjes drinken in De Stip in Noordwijk op zondag. Kortom,hilarische momenten mee gemaakt. Ik kom niet meer zo vaak bij Ter Leede maar als ik er toch was kwam hij altijd even naar me toe om een handje te geven. Wat een sociaal mens is buitenspel gezet. "De Stip" is niet meer. Ik zal hem gaan missen. 
Op 26 april 2022
om 13:43 getekend door:
G.é. .v.a.n. .L.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Toen ik een paar jaar geleden serieus ziek was, was Jan één van de eersten die me belde. Hé joh, Rob, wat hoor ik nou ..., want naast een groot RoodGeel hart, had Jan ook een misschien nog wel groter sociaal hart!
Als we elkaar zagen bij Ter Leede of in het dorp, bijvoorbeeld op vrijdagochtend bij de groenteboer waar hij voor "de jongens" sinasappels scoorde, was er altijd tijd voor een praatje, nieuwtje of gebbetje.
Hé Jan joh: ik ga je missen.
Familie, vrienden en bekenden: sterkte toegewenst 
Op 26 april 2022
om 12:21 getekend door:
R.o.b. .N.e.l.e.m.a.n.s.
Dit is niet ok
V rouwenvoetbal(fan)
O lifantengeheugen
O precht betrokken
R espect
W it biertje
A andacht voor iedereen
A imabel
R ood geel hart
T erleede familie man
S ociaal bewogen

T rotse goudenspelddrager
L ief en leed topper

Goede reis, lieve Jan 
Op 26 april 2022
om 9:19 getekend door:
M.a.r.i.o.n. .v.a.n. .d.e.r. .P.l.o.e.g.
Dit is niet ok
Erg Geschrokken van dit bericht. Zo onverwacht.
Familieleden en Terleede Gecondoleerd met het overlijden van Jan.
Terleede en Jan is 1.
Gevoetbald, verhalen, analyseren wedstrijden dit was altijd smullen en lachen met elkaar.
Met een biertje natuurlijk.
Familie en Terleede sterkte met dit grote verdriet.
Tot Voorwaarts Jan.
Een lieve Groet. 
Op 25 april 2022
om 22:43 getekend door:
K.e.e.s. .v.a.n. .d.e.r. .N.i.e.t.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
v.v. Ter Leede
op 24 april 2022
en blijft zichtbaar tot:
24 juni 2022
Contact met beheerder >
Contact met v.v. Ter Leede:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Jan Keuning

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto