Ton Swenne

Ton Swenne

4 september 1939 - 6 april 2022

Erelid van v.v. Heukelum

Ton werd in seizoen 1950-1951 lid van onze vereniging en vierde afgelopen 26 maart zijn 70-jarig lidmaatschap. Dit vierde hij samen met zijn zoon Leon, die werd gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap.

Ton speelde als speler (keeper) in diverse teams en kwam na zijn voetbalcarrière begin jaren zeventig voor het eerst bestuurlijk in aanraking met v.v. Heukelum, hij trad toe tot het jeugdbestuur. Begin jaren tachtig volgde 'promotie' naar het hoofdbestuur waar hij in 1994 tussentijds afscheid nam. Na tien bestuur loze jaren volgde in 2004 weer toetreding tot het bestuur voor een periode van negen jaar. Gedurende de verschillende besturen heeft Ton diverse functies bekleed, van algemeen bestuurslid tot secretaris, tot bestuurslid velden en opstallen.

Op donderdag 31 oktober 2013 deed Ton tijdens de algemeen ledenvergadering een stapje terug, waarmee er een einde kwam aan een slordige 20 jaar aan 'hoofdbestuur'-ervaring. Het bestuur en de vergadering besloten tijdens die algemene ledenvergadering Ton te benoemen tot erelid van de v.v. Heukelum. 

Na zijn aftreden heeft Ton nog jaren met Marco van Honk de bestuursvertegenwoordiging bij uitwedstrijden van Heukelum 1 voor zijn rekening genomen. Tot het een aantal jaren geleden niet meer ging, de gezondheid ging achteruit en ook de verzorging van zijn vrouw Truus eiste zijn aandacht.

Dit condoleanceregister is voor iedereen die een bericht wil achterlaten. Het register zal te zijner tijd aan de familie worden aangeboden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 24 van 24
Jaren geleden Ton leren kennen als bijna buurman in de Wilhelminastraat.
Jaren later zat ik met hem als jeugdlid met hem in zijn 1e jeugdbestuur. Ook als is het heel lang geleden heb ik hele goede herinneringen aan deze tijd.
Wens Truus, Leon en Jeanette heel veel sterkte 
Op 10 april 2022
om 15:09 getekend door:
A.a.r.t. .d.e. .W.i.t.h.
Dit is niet ok
Voor alle familieleden. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd. 
Op 10 april 2022
om 14:50 getekend door:
F.a.m. .v.a.n. .r.o.s.s.e.m. .d.e. .k.r.u.i.j.f.f.
Dit is niet ok
Hé jochie, hoe is het?" en een grote glimlach volgde. Zo was het elke keer als Ton in de auto stapte en we weer met z'n tweeën naar een uitwedstrijd van Heukelum 1 gingen. We genoten er allebei van, tot het niet meer ging. De gezondheid van Ton ging achteruit en ook de verzorging van Truus eiste zijn aandacht.

Bedankt Ton, voor de jaren dat ik met je in het bestuur heb mogen zitten en voor de jaren dat we samen de uitwedstrijden van Heukelum 1 bezochten.

Truus en familie veel sterkte toegewenst. 
Op 10 april 2022
om 14:34 getekend door:
M.a.r.c.o.
Dit is niet ok
Ruim 70 jaar lid waarvan velen jaren bestuurlijk actief voor onze vereniging. En dan kort na de huldiging vertrekken. Dat had niemand verwacht.
Wij wensen Truus, Leon, Jacquelien en de rest van de familie sterkte met het verlies en koesteren onze herinneringen aan Ton.
Namens het bestuur van vvHeukelum 
Op 10 april 2022
om 14:18 getekend door:
N.i.c.o. .S.n.e.l.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Marco
op 10 april 2022
en blijft zichtbaar tot:
10 juni 2022
Contact met beheerder >
Contact met Marco:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Ton Swenne

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto