L.M. Lei Dieteren.

L.M. Lei Dieteren.

21 februari 1963 - 4 december 2021
Diep geschokt, vol ongeloof en intens verdrietig zijn wij over het bericht van het zeer plotseling overlijden van onze, door iedereen gerespecteerde, graag geziene en zeer gewaardeerde collega, Lei Dieteren.

Lei is op zaterdag 4 december 2021 op 58-jarige leeftijd overleden.

We verliezen in Lei in de allereerste plaats een geweldig mens en collega. Lei was Lei! Limburger in hart en nieren, bruisend van energie, bijzonder puur, oprecht en een echte levenskunstenaar.

Lei was een echte ERIKS man. Zakelijk gezien verstond Lei de wereld van de commercie als geen ander. Als “commerciant pur sang” vervulde hij zijn rol richting de klanten en leveranciers op zijn eigen – onnavolgbare- unieke en succesvolle wijze. Lei was een grote inspirator voor zijn team, een brok energie en positiviteit en er altijd op gericht voor iedereen het goede te doen.

Lei stond garant voor een enorme dosis enthousiasme, dynamiek, gedrevenheid en betrokkenheid richting alles en iedereen. Dit alles overgoten met zijn altijd aanwezige en bijna niet te evenaren gevoel voor humor. Lei haalde in alle opzichten het maximale uit zichzelf en het leven en wilde dit ook graag voor de mensen om hem heen.

Onze gedachten en intens medeleven gaan uit naar zijn geliefde levenspartner Marion, familie, vrienden en iedereen die Lei, net als wij allen, in het hart heeft gesloten. Wij wensen hen ontzettend veel sterkte en alles wat maar nodig is in deze en komende moeilijke en verdrietige periode.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 104        Volgende >
Tjonge, Lei is overleden. Een onwerkelijk bericht. Lei je was een inspirator en gedreven mensen-mens. We gaan je heel erg missen. 
Op 17 december 2021
om 11:38 getekend door:
W.i.m. .N.i.e.b.o.r.g.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en veel sterkte.
Lei je was een super toffe collega die altijd in was voor een praatje of een grapje. Ik ga je missen.

Theo Cardeneo 
Op 16 december 2021
om 15:01 getekend door:
T.h.e.o. .C.a.r.d.e.n.e.o.
Dit is niet ok
Beste Marion, heel veel sterkte bij dit zwaar verlies. Ik kijk met veel vreugde terug naar de tijd van MRO Industries waar Lei ons de knepen van het vak leerde. Niet alleen vanuit technische kant maar ook op vlak van team en plezier. Elk contact met Lei was warm en zat vol passie. Zou ga ik hem herinneren. Dat de herinnering aan Lei voor alle vrienden en familie een glimlach mogen toveren op jullie gezicht! Veel sterkte! 
Op 16 december 2021
om 11:33 getekend door:
S.t.i.j.n. .D.o.o.m.s.
Dit is niet ok
Beste familie en Eriks medewerkers, met enorme droefheid hebben we kennis genomen van het plotse overlijden van Lei.
Elk van ons geeft aan een overlijden zijn eigen betekenis, maar elk van ons gaat de persoon, vriend, collega, business partner missen, dit is een voor ons allen een zwaar verlies.
Persoonlijk onthoud ik de aangename ontmoetingen, omgang en uitzonderlijke kennis dewelke ik mee neem als herinnering van deze geweldige man.
veel sterkte aan allen vanwege The Timken Company. 
Op 15 december 2021
om 18:27 getekend door:
L.u.c. .D.u.m.o.r.t.i.e.r.
Dit is niet ok
I´m shocked about the loss of a dear and respected business partner in the best meaning of that word - fair, knowledgeable and always eager to find a positive solution. I will remember you. All the best to the persons he had to leave behind. 
Op 15 december 2021
om 13:59 getekend door:
D.e.t.l.e.f. .P.e.i.c.k.
Dit is niet ok
A great shock to lose a respected business associate and a true dedicated member of the Eriks team. Condolences to family, friends and colleagues from all at Gates Europe. 
Op 15 december 2021
om 10:04 getekend door:
P.a.u.l. .K.e.r.f.o.o.t.
Dit is niet ok
Nog steeds vol ongeloof over het bericht van jouw overlijden. Je positiviteit en gedrevenheid om te helpen en om van samenwerking een succes te maken zijn zeer lovenswaardig. Sterkte aan familie en collega’s. Je zult gemist worden. 
Op 14 december 2021
om 6:52 getekend door:
R.a.l.f. .K.r.e.b.b.e.k.x.
Dit is niet ok
Vol ongeloof bereikte mij het overlijdensbericht. Lei en ik spraken elkaar nog een paar dagen daarvoor. Positief gesprek, altijd op zoek naar de juiste oplossingen en acties. Fijn mens ! Familie; heel veel sterkte uit Amsterdam. 
Op 13 december 2021
om 13:43 getekend door:
R.o.n.a.l.d. .W.i.l.l.e.m.s.e.n.
Dit is niet ok
Sommige mensen maken in je professionele leven een onuitwisbare indruk. Voordat je ze ontmoet gonst hun naam al rond in de organisatie. Er wordt aan ze gerefereerd, ze worden genoemd en geroemd. Niet vanwege hun machtspositie, maar vanwege kennis, kunde en natuurlijk leiderschap. Zo iemand was Lei. Het was een eer om met hem op afstand te hebben mogen werken. Ik wens zijn gezin veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies en hoop dat verdriet spoedig plaats zal maken voor alleen mooie herinneringen aan een bijzondere man en persoonlijkheid. Simon Franken, ex CEO ERIKS 
Op 13 december 2021
om 11:11 getekend door:
S.i.m.o.n. .F.r.a.n.k.e.n.
Dit is niet ok
Leike,wat ben ik geschrokken, heb er geen woorden voor. Tegen jou kon ik alles zeggen, kon ik mezelf zijn, jij geloofde in mij. Bedankt voor alles wat ik van je heb mogen leren en de grappen die we samen uitgehaald hebben. Rust zacht, van diene Eriks collega oet Gelaen 
Op 11 december 2021
om 20:01 getekend door:
R.a.m.o.n. .M.e.u.w.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Lei vol ongeloof las ik het bericht dat jij was weg gegaan. Veel te vroeg. Bedankt voor de leuke gesprekken en discussie die we samen hebben gevoerd. Heel veel sterkte voor familie en vrienden bij het verwerken van dit grote verdriet.. 
Op 11 december 2021
om 16:15 getekend door:
R.o.g.e.r. .v.a.n. .d.e.r. .H.o.r.s.t.
Dit is niet ok
Beste Marion ,gecondoleerd met het verlies van Lei ,veel sterkte toegewenst om dit grote verlies te verwerken lei en thea dieteren -franck te schinnen 
Op 11 december 2021
om 10:59 getekend door:
n.e.e.f. .l.e.i. .d.i.e.t.e.r.e.n. .t.e. .s.c.h.i.n.n.e.n.
Dit is niet ok
Beste Marion, familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van Lei.
Altijd vol passie over zijn vak en klanten. Lei kon er aanstekelijk over vertellen en was een ras ondernemer en verkoper. Tijdens het MD traject hebben wij elkaar goed leren kennen en mooie herinneringen gemaakt. Ik ga Lei missen als collega en de persoon die hij was. Ongelofelijk. Heel veel sterkte 
Op 10 december 2021
om 21:34 getekend door:
W.i.m. .S.e.i.g.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Ongeloof, verdriet en boosheid toen ik moest vernemen dat Lei was overleden. Een man, collega, werknemer, vriend en bovenal een fantastisch mens die ons zo plotseling ontvallen is, is bijna niet te begrijpen en zal voor iedereen veel pijn doen. Maar de herinnering aan Lei is zo mooi. Een man die als geen ander het leven kleur gaf en wist te leven. Moeilijke tijden moeiteloos kon ombuigen en met een feilloos gevoel van timing, medemenselijkheid en humor het leven voor zijn omgeving tot een feestje kom maken. Daarnaast was het een zakenman pur sang die dit vak begreep als geen ander. Lei wat was jij een geweldig mens en vriend en ik prijs mij gelukkig dat ik vele jaren heel nauw met je mocht samenwerken. Rust zacht Vriend. 
Op 10 december 2021
om 19:22 getekend door:
F.r.a.n.k. .S.t.a.s.s.e.
Dit is niet ok
Zondag, toen ik werd geïnformeerd over het overlijden van Lei, stond de wereld even stil. Niet te bevatten. Minimaal 30 jaar te vroeg. Lei, een fantastisch mens en zeer gewaardeerde, sterker nog, geliefde collega. Ik kan me niet voorstellen hoe groot het verlies voelt voor zijn naasten. Sterkte.
We gaan hem zeer missen.
Mijn condoleances aan zijn vrouw Marion, familie en vrienden.
Stephane Arkenbout 
Op 10 december 2021
om 15:59 getekend door:
S.t.e.p.h.a.n.e. .A.r.k.e.n.b.o.u.t.
Dit is niet ok
Lieve Lei,
dit heengaan treft ons hard. Je was niet alleen een warme en dynamische collega, maar ook een beetje mijn mentor, mijn grote broer uit Nederland. Zoveel kennis, zoveel ervaring ... en altijd goed gezind.

Lieve Marion, wij hebben elkaar maar 1 keer ontmoet, toen we met het volle gezin een avondje mochten doorbrengen bij jullie in Tenerife. Een warme ontvangst, een gezellige avond bij een liefdevol en warm stel :-). Zoek troost in de mooie herinneringen, want die zijn er volgens mij gelukkig heel veel!

Veel sterkte!
Nadine Heymans en familie
Eriks België 
Op 10 december 2021
om 14:01 getekend door:
N.a.d.i.n.e. .H.e.y.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Beste Marion, Familie, vrienden collega's,

Vol ongeloof toen ik dit hoorde. Ik herinner me Lei als een zeer gepassioneerd, vriendelijk, humoristisch en betrokken collega. Heel veel sterkte de komende tijd. 
Op 10 december 2021
om 13:24 getekend door:
J.e.r.o.e.n. .A.d.m.i.r.a.a.l.
Dit is niet ok
My sincere and heartfelt condolences on sad demise of Lei Dieteren.

Kind Rgds/R R Raj
Managing Director-ERIKS APAC 
Op 10 december 2021
om 12:24 getekend door:
R.a.s.h.m.i. .R.a.n.j.a.n. .R.a.j.
Dit is niet ok
Beste Marion, familie en vrienden, gecondoleerd met het zo plotselinge verlies van Lei. Ik wens allen heel veel sterkte toe.

Harriëtte Frenken 
Op 10 december 2021
om 10:03 getekend door:
H.a.r.r.i.ë.t.t.e. .F.r.e.n.k.e.n.
Dit is niet ok
Beste Marion en familie,

Lei was een super kerel, waar hij binnen kwam werd de ruimte gevuld met een aangename positieve energie.
Veel te vroeg is hij van ons heengegaan.
Moge de mooie herinneringen aan Lei jullie pijn verzachten.
Veel sterkte! 
Op 10 december 2021
om 7:58 getekend door:
K.r.i.s. .N.e.v.e.n.
Dit is niet ok
       1 2 3 4 5 6       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
irma van Beek
op 7 december 2021
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met irma van Beek:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

L.M. Lei Dieteren.

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto