Xandra  Bouwstra

Xandra Bouwstra

25 december 1961 - 1 december 2021
Verdrietig en terneergeslagen zijn we door het overlijden van Xandra Bouwstra-Vinken. Maar ook dankbaar dat wij Xandra onze collega mochten noemen. Ons managementteam lid sinds het ontstaan van Bilthoven Biologicals en zeer gewaardeerd professional. We zijn verdrietig dat we haar nu moeten missen. Hier nodigen we alle collega’s en iedereen die haar kende uit om haar te gedenken.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 77        Volgende >
Heel erg fijn om met zo'n warm persoon met heel veel kennis en kunde te hebben mogen samenwerken. Ik heb heel veel van je geleerd de afgelopen jaren. Erg verdrietig dat we je nu zullen moeten missen. Heel veel sterkte voor familie en vrienden met het verwerken van dit gemis. 
Op 8 december 2021
om 15:50 getekend door:
L.o.n.n.e.k.e. .L.e.v.e.l.s.
Dit is niet ok
Schokkend, heel triest en veel te vroeg om Xandra te verliezen.
Ik draag Xandra een heel warm hart toe vanuit de tijd dat we hebben samengewerkt bij NVI/BBIO. Samen hebben we de QRD afdeling ingericht waarbij we elkaar naadloos aan wisten te vullen. Xandra herinner ik mij al een heel warm persoon, betrokken en met heel veel kennis.
De afdelingsbarbecues herinner ik mij als hele leuke momenten. Wat een enorm gemis voor iedereen die haar een warm hart toedraagt. Heel veel sterkte Jan, Renée en Pieter.

Groet, Marijke Vendrig 
Op 8 december 2021
om 15:34 getekend door:
M.a.r.i.j.k.e. .V.e.n.d.r.i.g.
Dit is niet ok
Ik denk met plezier terug aan de tijd waar ik met en voor Xandra gewerkt hebt. Ik wens de familie heel veel sterkte bij het verlies van hun lieve vrouw, moeder en dochter.

Marieke de Graaf 
Op 8 december 2021
om 13:50 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .d.e. .G.r.a.a.f.
Dit is niet ok
Beste Xandra,
Je scherpe geest en warme persoonlijkheid ervaren tijdens onze veel te korte samenwerking. Die mooie balans die je liet zien, blijft bij mij in gedachten bestaan.
Ik wens (ex-)collega’s, vrienden en familie veel steun bij het verwerken van dit grote verlies. 
Op 8 december 2021
om 13:48 getekend door:
J.o.o.s.t. .B.e.u.c.k.e.n.
Dit is niet ok
Beste Xandra,
Dankjewel voor alle leuke herinneringen. Dankjewel voor onze reis naar India, wat ik toch als een van de hoogte punten zie bij het werken bij BBio. Dankjewel voor al het andere.
Sterkte voor je familie.
Liefs, Novi 
Op 8 december 2021
om 11:24 getekend door:
N.o.v.i. .H.o.l.v.a.s.t.
Dit is niet ok
Met ongeloof heb ik dit bericht mogen ontvangen. Xandra was een vakmens in hart en nieren streng doch rechtvaardig, nam geen blad voor haar mond en zeer scherpe humor. Ik ben blij met haar gewerkt te hebben rust zacht. De familie wens ik veel sterkte met dit verlies 
Op 8 december 2021
om 10:46 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .d.e. .B.i.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig bericht... In de periode dat we bij Bbio samenwerkten heb ik heb Xandra ervaren als een mooi en warm persoon. Ze was zeer betrokken bij het bedrijf en -bovenal- de medewerkers. Ik wens haar dierbaren en Bbio collega's veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. 
Op 8 december 2021
om 10:42 getekend door:
S.i.m.e.n.-.J.a.n. .S.l.a.g.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat intens verdrietig dat Xandra is overleden. Ik heb haar leren kennen als een belangstellende, kundige en vooral lieve vrouw.
Ik wens de familie erg veel sterkte toe de komende tijd. 
Op 8 december 2021
om 10:34 getekend door:
H.e.l.e.e.n. .R.o.e.l.e.v.i.n.k.
Dit is niet ok
Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies. Xandra was een sterk en oprecht mens. Ik bewaar goede herinneringen aan haar. 
Op 8 december 2021
om 10:30 getekend door:
J.o.e.p. .L.e.e.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Rust in vrede Xandra.
Wat een verschrikkelijk en verdrietig bericht. Het is heel erg snel gegaan!
Heel veel sterkte toegewenst aan het gezin, familie en vrienden. 
Op 8 december 2021
om 9:50 getekend door:
I.n.g.e. .O.e.i.
Dit is niet ok
Het verdrietige bericht van het veel te vroege overlijden van Xandra heeft ook mij geschokt.
Xandra ken ik vanuit de NVI periode, maar ook als plaatsgenoot kwam ik haar regelmatig tegen op de tennisbaan. Altijd fijn elkaar even te spreken. Veel sterkte en kracht gewenst in deze en komende periode. 
Op 8 december 2021
om 8:48 getekend door:
L.i.e.s.b.e.t.h. .C.a.r.a.t.i.
Dit is niet ok
Ik heb 14 jaar met haar op een prettige manier samengewerkt. Erg triest dat dat we Xandra hebben verloren. Ik wens alle die haar dierbaar waren veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. 
Op 8 december 2021
om 6:55 getekend door:
G.e.r.t. .G.r.o.b.b.e.n.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig bericht. Xandra was een fijne collega die altijd belangstellend was hoe het ging. Ik heb haar regelmatig mogen fotograferen en kan me geen foto zonder dat ze lachte herinneren. In mijn herinnering staat gegrift het diner bij het afscheid van Roeland waarbij ik als fotograaf bij haar en Jan en anderen aan een tafel zat en wat ontzettend gezellig was. Heel veel sterkte voor haar familie. Wilma ex-collega NVI/BBio 
Op 7 december 2021
om 23:10 getekend door:
W.i.l.m.a. .W.i.t.k.a.m.p.
Dit is niet ok
Ik heb 2 jaar met veel plezier bij BBio gewerkt samen met Xandra. Ik kende Xandra als een energiek en openhartig mens dat middenin het leven stond. Ik schrok toen ik hoorde van de ziekte maar nu helemaal. Onwerkelijk om te beseffen dat Xandra er niet meer is en een groot verlies voor BBio en ver daarbuiten. Sterkte voor alle oud-collega's, vrienden familie, waaronder vooral ook haar kinderen Renee en Pieter natuurlijk. 
Op 7 december 2021
om 17:22 getekend door:
T.h.i.e.r.r.y.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Ik kan het haast niet geloven dat je er niet meer bent. Met veel genoegen kijk ik terug naar al die jaren dat we samen hebben gewerkt. Ik ga je missen. Heel veel sterkte toegewenst voor de familie. 
Op 7 december 2021
om 16:02 getekend door:
R.o.b.e.r.t. .K.i.n.g.m.a.
Dit is niet ok
Xandra, je was destijds een van de reden om ja te zeggen tegen de baan. Bedankt voor alles! Je luisterend oor, je warme hart en de zorg voor het hecht houden van het team. Ik ga je heel erg missen! Voor de familie veel sterkte gewenst! 
Op 7 december 2021
om 15:06 getekend door:
E.t.i.e.n.n.e. .G.i.j.s.b.e.r.t.s.
Dit is niet ok
Wat een ongelooflijk verdrietig bericht. Heel veel sterkte toegewenst aan het gezin, familie en vrienden. 
Op 7 december 2021
om 13:32 getekend door:
A.n.u.s.k.a. .N.a.n.n.a.n.
Dit is niet ok
In de NVI tijd al met Xandra samengewerkt en dat was bijzonder prettig. Xandra had veel kennis en je kon met veel vragen bij haar terecht. Bij BBio heb ik als manager QC ook veel met haar gewerkt. Zij nam initiatief voor gezamenlijke bbq bij haar thuis. Wat heel gezellig was. Ze was trots op haar kinderen, jullie zullen haar erg missen. Ik wens jullie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Mooie herinneringen blijven.
Veel sterkte 
Op 7 december 2021
om 12:45 getekend door:
I.n.e.k.e. .v.a.n. .S.t.r.a.a.t.e.n.
Dit is niet ok
Deze had ik niet zien aankomen. Het is nog veel te vroeg om je te verliezen Xandra. Ik denk terug aan onze grapjes over het kluitje met mensen dat aan het eind van het jaar jarig zijn, jij voerde ons aan op 1e kerstdag gevolgd door nog 4-5 collega's. Daarnaast zorgde je er altijd voor dat het werk afkwam, maar familie kwam altijd eerst bij iedereen. Ik denk terug aan een fijne tijd met jou als baas en ik heb in de 5 jaar die ik met je heb mogen werken veel geleerd.

Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden om dit te verwerken.

Marij Theelen (RA manager bbio 2012-2017) 
Op 7 december 2021
om 9:29 getekend door:
M.a.r.i.j. .T.h.e.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Zo onrechtvaardig! Xandra was een mooi mens, zeer betrokken vakkundig en scherpzinnig. Ik ben dankbaar dat ik bijna 2 jaar met haar heb mogen werken. Ik wens haar naasten en Bbio collega's veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Gecondoleerd.

Monique Eilander 
Op 7 december 2021
om 7:31 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .E.i.l.a.n.d.e.r.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Maryon de Bruijne
op 2 december 2021
en blijft zichtbaar tot:
2 februari 2022
Contact met beheerder >
Contact met Maryon de Bruijne:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Xandra Bouwstra

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto