Dirk J. Heslenfeld

Dirk J. Heslenfeld

27 mei 1965 - 27 september 2021

Ruimte om bericht achter te laten n.a.v. het overlijden Dirk Heslenfeld

Beste collega of student van Dirk; als je naar aanleiding van het plotselinge overlijden van deze gewaardeerde en geliefde collega en docent een bericht achter wilt laten voor de nabestaanden van Dirk, dan is daarvoor via dit Condoleanceregister de ruimte. Wij zorgen er dan voor dat het bij de nabestaanden terecht komt.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 52        Volgende >
Wat een verdrietig nieuws.. Als student was Dirk in mijn ervaring een betrokken docent, altijd in voor een grapje en een praatje. Hij was altijd bereid mee te denken naar een goede uitkomst. Sterkte met dit verlies 
Op 29 oktober 2021
om 18:41 getekend door:
J.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Veel sterkte gewenst voor de familie, vrienden en collega's. Dirk was een docent die voor iedereen de tijd nam om de stof rustig uit te leggen met hier en daar een vleugje humor waar hij zelf ook om lachte. Hij zal worden gemist. 
Op 29 oktober 2021
om 16:29 getekend door:
M.a.r.i.s.s.a.
Dit is niet ok
Vol verdriet verneem ik dit treurige nieuws. Ik heb als student veelvuldig met Dirk te maken gehad. Altijd vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid. Een van mijn favoriete docenten is niet meer. Veel sterkte met dit verlies. 
Op 22 oktober 2021
om 22:10 getekend door:
R.a.l.f. .J.a.n.s.e.n.
Dit is niet ok
Ik wens de familie en vrienden van Dirk veel sterkte toe met dit verlies. Dirk was een spontane en gezellige docent die zijn passie voor het vak maar al te graag met ons deelde. Ook kon ik altijd met al mijn vragen over brain imaging bij hem terecht en had hij altijd het geduld om dit opnieuw uit te leggen. Deze manier van lesgeven en de spontane grapjes tussendoor zorgden bij mij en veel anderen voor een mooi resultaat. Daar ben ik Dirk erg dankbaar voor en heb altijd een enorme bewondering voor hem gehad. Rust zacht! 
Op 16 oktober 2021
om 0:11 getekend door:
R.o.b.i.n.
Dit is niet ok
Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte toe. Zijn enthousiasme voor het vak was heel fijn en ik had toen hij met mij wachtte op de download van een software een leuk gesprek met hem gehad. Heel veel sterkte! 
Op 15 oktober 2021
om 15:56 getekend door:
M.a.r.t.h.e.
Dit is niet ok
Lezend door de berichten is zijn effect op anderen en mijzelf heel herkenbaar.

Ik heb altijd enorme bewondering gehad wanneer er dan iemand was die enorme warmte en hart voor zijn vak had en dit uitstraalde naar zijn studenten toe. Door hem heb ik mijn grootste accomplishment op mijn studie gehaald ondanks de faalangst en herhaaldelijk falen kreeg ik door meneer methodologie 2 gelijk in de pocket, na 8 jaar structureel te falen en extreme paniek en angstaanvallen heeft deze winst waar hij veel mee te maken heeft gehad mijn zelfvertrouwen teruggegeven. En de kwaliteit van mijn leven en relatie met studeren verbeterd. Het is bijzonder te zien hoe iets heel simpels een extreme butterfly effect kan hebben zonder dat je het bewust al dan onbewust door hebt. hij heeft bijgedragen aan een moment van kalmte en kracht om mijzelf te herpakken tijdens de studie. Voor altijd dankbaar. 
Op 14 oktober 2021
om 17:41 getekend door:
M.a.r.z.i.a.
Dit is niet ok
Ik wens familie, vrienden, collega’s en andere dierbaren van Dirk veel sterkte en kracht met dit plotselinge verlies. Dirk was mijn docent Methodologie. Hij had een bepaalde rust over zich als hij ons, noodgedwongen online, door de stof heen hielp. Zelf na twee keer dezelfde vraag, begon zijn rustige, heldere uitleg weer overnieuw. Ik kon het vak afsluiten met een mooi cijfer en kijk daar dankbaar op terug. Een gemis op de VU en vast op veel andere plekken. Te vroeg het leven moeten verlaten, rust zacht Dirk. 
Op 14 oktober 2021
om 16:30 getekend door:
M.a.r.i.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Dirk was bevlogen in zijn werk en in het uitleggen van de stof totdat iedereen het snapte. Zijn humor, zijn rustige uitstraling en zijn kennis maakte hem een hele fijne docent om les van te krijgen.

Heel veel sterkte gewenst aan de familie en naasten in deze moeilijke periode. 
Op 14 oktober 2021
om 16:28 getekend door:
J.a.r.i.
Dit is niet ok
Ik herinner mij Dirk nog toen hij als enthousiaste en gedreven student bij ons in psychologie bezig was. Vol nieuwsgierigheid, altijd vrolijk.

Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte!
Winni 
Op 14 oktober 2021
om 15:01 getekend door:
W.i.n.n.i. .H.o.f.m.a.n.
Dit is niet ok
Dirk was een docent die met hart en ziel zijn vak wist over te brengen aan zijn studenten. Hij ging net zo lang door totdat je het begreep en wist met zijn humor het altijd en voor iedereen plezierig te maken. We zullen hem erg missen.

Lieve familie en vrienden, heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 12 oktober 2021
om 17:41 getekend door:
S.h.a.w.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.. 
Op 11 oktober 2021
om 21:42 getekend door:
A.n.o.u.k. .S...
Dit is niet ok
Ik heb het genoegen gehad Dirk tijdens de Master neuropsychologie als docent neuro-imaging te hebben. Een ontzettend moeilijk vak wat voor veel van ons een beetje buiten onze comfort-zone viel met alle natuurkundige en technische aspecten. Dirk begeleidde ons er met alle toewijding en geduld doorheen.

Je was een inspirerend docent en onderzoeker. We zullen je enorm gaan missen op de VU!

Ik wil alle familie en vrienden ontzettend veel kracht en liefde wensen in deze verdrietige tijd. 
Op 11 oktober 2021
om 16:11 getekend door:
W.i.l.l.e.m.i.j.n. .v.a.n. .d.e.r. .B.u.r.g.
Dit is niet ok
Als zeer gewaardeerd collega en docent gaan we je missen. Ik wil familie en vrienden heel veel sterkte, liefde en moed wensen in deze verdrietige periode van afscheid. 
Op 11 oktober 2021
om 13:57 getekend door:
L.e.o.n.o.r.e. .d.e. .W.i.t.
Dit is niet ok
Beste Dirk,

Het was me een eer om nog in persoon les te mogen krijgen van jou, zo vlak voordat alles op slot ging. Je gaf het vak neuroimaging en maakte mij ongekend enthousiast. De manier waarop je bijna elk college plots een brein-maquette en batterij uit je tas toverde om zo de werking MRI's en EEG's uit te leggen vond ik geweldig en keek er elke week weer naar uit. Daarbovenop was je altijd uitermate behulpzaam en betrouwbaar. Een groot gemis voor velen.

Heel veel sterkte aan je gezin, familie en vrienden. Je zult gemist worden Dirk. 
Op 11 oktober 2021
om 10:25 getekend door:
M.i.r.i.a.m. .W.a.r.m.e.r.d.a.m.
Dit is niet ok
Dirk was een fantastische docent met een enorme hoeveelheid kennis en toewijding, die mij en mijn medestudenten over de jaren door een aantal van de meest uitdagende vakken van de opleiding heeft gesleept. Dit deed hij altijd met veel geduld en enthousiasme. Hij zal enorm worden gemist op de VU.

Veel sterkte met dit verlies. 
Op 11 oktober 2021
om 9:08 getekend door:
K.e.n.a.n. .d.e. .L.e.e.u.w.
Dit is niet ok
Dirk heeft mij, en met mij enorm veel medestudenten, tijdens het begin van de pandemie door het vak methodologie II geloodst. Persoonlijk, met humor en met eindeloos geduld. Lieve familie en vrienden van Dirk, ik wens jullie veel sterkte met het gemis. 
Op 11 oktober 2021
om 8:31 getekend door:
S.h.a.n.n.o.n.
Dit is niet ok
In juli heb ik nog (online) les gekregen van Dirk, die ons in korte tijd van alles heeft geleerd over het aflezen van een MRI. Hij had altijd alle tijd voor vragen en hield me geïnteresseerd in het vak, zelfs via Zoom.
Heel erg veel sterkte toegewenst aan de familie en andere nabestaanden met dit grote verlies. Ik denk aan jullie. 
Op 11 oktober 2021
om 2:25 getekend door:
M.e.g.a.n.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Dirk,

Van harte gecondoleerd met het verlies van Dirk. Hij blijft in onze herinneringen als een lieve en gewaardeerde docent.

Sterkte met het verwerken van dit gemis. 
Op 10 oktober 2021
om 23:06 getekend door:
E.v.a. .v.a.n. .M.e.e.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Beste familie & vrienden van Dirk,

Gecondoleerd met het overlijden van Dirk. Ik ben erg geschrokken van het nieuws.

Ik was als docent betrokken bij de werkgroepen van Dirk zijn vak, Methodologie II. Dirk was altijd betrokken en zeer pragmatisch. Je kon altijd op hem rekenen! Ik ga hem zeker missen.

Heel veel sterkte de komende tijd! 
Op 10 oktober 2021
om 22:05 getekend door:
J.o.n.a.t.h.a.n.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Dirk,

Ik ben erg geschrokken van het overlijdensbericht van Dirk. Hij was een enthousiaste docent die duidelijk liefde voor zijn vak had. Ik wens u heel veel sterkte toe met dit grote verlies. 
Op 9 oktober 2021
om 13:15 getekend door:
T... .d.e. .J.o.n.g.
Dit is niet ok
       1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Bestuurssecretariaat FGB
op 6 oktober 2021
en blijft zichtbaar tot:
6 december 2021
Contact met beheerder >
Contact met Bestuurssecretariaat FGB:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Dirk J. Heslenfeld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto