Dirk J. Heslenfeld

Dirk J. Heslenfeld

27 mei 1965 - 27 september 2021

Ruimte om bericht achter te laten n.a.v. het overlijden Dirk Heslenfeld

Beste collega of student van Dirk; als je naar aanleiding van het plotselinge overlijden van deze gewaardeerde en geliefde collega en docent een bericht achter wilt laten voor de nabestaanden van Dirk, dan is daarvoor via dit Condoleanceregister de ruimte. Wij zorgen er dan voor dat het bij de nabestaanden terecht komt.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 52        Volgende >
Ik ken Dirk nog van de UvA; we studeerden (bijna) tegelijkertijd, aan de vakgroep Psychonomie. We hebben onlangs nog koffie gedronken en bijgepraat. Een grote schok dat hij er niet meer is; ik zal hem missen.
Sterkte toegewenst aan familie en vrienden... 
Op 8 oktober 2021
om 13:47 getekend door:
J.o.h.n. .S.t.i.n.s.
Dit is niet ok
If I could name one teacher who helped me a lot during my bachelor, I would name Dirk. You will be missed a lot!

Deze onwijs lieve man gaat ontzettend gemist worden. Zijn hulp tijdens mijn bachelorjaren vergeet ik nooit meer. De gesprekken die ik heb gevoerd met hem waren ontzettend mooi. Velen konden van hem leren. Zijn input en liefde voor zijn vakken waren zo mooi om te zien.

Veel sterkte voor de familie en vrienden! 
Op 8 oktober 2021
om 13:17 getekend door:
K.a.o.u.t.a.r. .A.
Dit is niet ok
Dirk was een betrokken, zorgzame, en grappige docent, waarvan ik zo veel heb mogen leren, zowel tijdens de lessen als met mijn scriptie. Altijd weer kwam hij met nieuwe ideeën, plannen, en projecten, en altijd weer ging hij er met evenveel toewijding tegenaan. Aan alle collega's, vrienden, en familie, heel veel sterkte met dit verlies. Dirk, we gaan je missen. 
Op 8 oktober 2021
om 10:41 getekend door:
G.i.n.a.
Dit is niet ok
Ik ben erg geschrokken van het nieuws dat Dirk is overleden. Tijdens mijn bachelor aan de VU heb ik Dirk leren kennen als een vriendelijke, grappige en gepassioneerde docent die op aanstekelijke wijze kennis wist te over te dragen aan zijn studenten. Dirk zal ontzettend worden gemist. Familie, vrienden en collega's van Dirk: heel veel sterkte toegewenst. 
Op 8 oktober 2021
om 9:39 getekend door:
B.r.a.m. .Z.w.a.n.e.n.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Lieve familie & vrienden van Dirk,

Onwijs veel sterkte met het verlies en het verwerken van jullie verdriet. We hebben van hem mogen genieten als geweldig docent. Rust zacht. 
Op 8 oktober 2021
om 9:10 getekend door:
z.o.e.
Dit is niet ok
Bedankt voor je lessen Neuroimaging. Je hebt mij veel inspiratie gegeven als docent. Bedankt en rust zacht... 
Op 8 oktober 2021
om 1:08 getekend door:
C.e.n.g.i.z.
Dit is niet ok
Deze lieve docent zorgde er niet alleen voor dat ik een uitstekende cijfer haalde voor het vak methodologie, maar hielp mij hierdoor ook statistiek beter te begrijpen. Hij was fantastisch in zijn uitleg en oprecht betrokken bij zijn studenten. Wat een groot verlies. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Rust zacht meneer Heslenfeld. U was een topdocent en zo zal ik u altijd herinneren. Liefs. 
Op 8 oktober 2021
om 0:15 getekend door:
N.u.r.a.y.
Dit is niet ok
Ik ben blij Dirk gehad te hebben bij het vak Methodologie. Erg jammer dat nieuwe studenten hem nooit meer zullen meemaken. Veel sterkte aan de nabestaanden. En rust zacht Dirk. 
Op 7 oktober 2021
om 23:09 getekend door:
P.a.u.l. .E...
Dit is niet ok
Lieve Dirk,
Ik kende je nog niet zo lang. We leerden elkaar kennen tijdens de pandemie en waren samen met nog een aantal gelijk gestemden onthutst over hetzelfde onderwerp. Dit maakte ons bondgenoten en algauw wisten we elkaar te vinden. De humor waarmee je licht op zaken kon werpen maar ook de deskundigheid sierde je. Nu ben je er niet meer. Ik zal je missen. Het was gezellig Dirk, het was leuk je te leren kennen. Houden we het fietsen tegoed voor een ander leven? Rust zacht en veel sterkte voor Colette, de kinderen en alle andere nabestaanden. 
Op 7 oktober 2021
om 23:03 getekend door:
S.o.n.i.a.
Dit is niet ok
Met Dirk hebben wij ons door het eerste online vak gedurende de Corona lockdown geworsteld. Het was wennen, maar Dirk heeft dit onverstoorbaar opgepakt. Nou, onverstoorbaar, er kwam wel eens iemand per ongeluk binnen lopen tijdens het college en dan kregen we een aangenaam stukje privé van de docent binnen en dat maakte de hele situatie, zonder het echte persoonlijke contact, toch wat aangenamer. Te veel studenten, te ver verwijderd, maar toch kende Dirk me en dat verraste me aangenaam. Nu zal ik je nooit meer in het echt tegen kunnen komen op de campus nu deze eindelijk weer van het slot gaat. Hij zal een grote leegte achterlaten en ik wens al zijn dierbaren en collega’s heel veel sterkte in deze moeilijke tijd die gaat komen. 
Op 7 oktober 2021
om 22:05 getekend door:
S.u.s.a.n. .d.e. .B.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve, kundige, grappige, betrokken docent met een onnavolgbaar accent, die mij leerde de kunst van onderzoek te waarderen. Sterkte aan de familie. 
Op 7 oktober 2021
om 21:34 getekend door:
M.e.l.
Dit is niet ok
Dirk was een zeer betrokken docent en onderzoeker. Gaandeweg mijn bachelor- en masteropleiding heb ik van hem meer vakken mogen volgen dan van wie ook. Onze samenwerking tijdens onderzoeksprojecten was daarnaast buitengewoon aangenaam. Discussies met Dirk waren steevast informatief en zijn input was altijd kraakhelder. De invloed van Dirk op mijn academische vorming is dan ook niet te overschatten. Ik wens zijn naasten veel sterkte toe bij de verwerking van dit immense verlies.

Suraj Harylallsingh 
Op 7 oktober 2021
om 20:20 getekend door:
S.u.r.a.j. .H.a.r.y.l.a.l.l.s.i.n.g.h.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Dirk,
Gecondoleerd met Dirk, een fantastische docent. Hij was een ontzettend lieve man, oprecht betrokken bij zijn studenten en bekommerde zich als een vader over ons tijdens de coronaperiode. Wat ontzettend droevig dat hij zo vroeg is heen gegaan. Veel sterkte! 
Op 7 oktober 2021
om 19:25 getekend door:
L.i.n.d.a. .R.e.l.i.j.v.e.l.d.
Dit is niet ok
Beste familie & vrienden van Dirk,

Dirk herinner ik mij als een bevlogen, betrokken en aardige docent.
Heel veel sterkte gewenst met het verlies en het verwerken van jullie verdriet. 
Op 7 oktober 2021
om 18:45 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e. .v.a.n. .L.a.a.r.-. .R.u.i.t.e.n.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Ontzettend jammer dat zo een leuke en intelligente man zo vroeg uit het leven is gehaald. Ik ben blij dat ik Dirk heb mogen kennen en dat hij zijn kennis aan ons heeft overgebracht. Mijn gedachten gaan uit naar Dirk zijn vrienden en familie, heel veel sterkte toegewenst. 
Op 7 oktober 2021
om 18:37 getekend door:
C.e.l.i.n.e. .S.e.r.r.i.j.
Dit is niet ok
Lieve familie en naasten van Dirk,
Wat schrok ik van het overlijdensbericht... Van april t/m juni vorig studiejaar heb ik les gehad van Dirk. Het was nog allemaal online en ik ben zo dankbaar voor zijn inzet en toewijding die bleek! Twee weken voor het einde van het studiejaar ging mijn laptop stuk terwijl we alles online hadden, ook een programma moesten gebruiken om hersenscans te leren analyseren. Hij heeft me dus ook persoonlijk geholpen omdat ik een laptop kon lenen van de faculteit terwijl dit eigenlijk normaal niet mogelijk is.
Heel veel sterkte toegewenst! 
Op 7 oktober 2021
om 18:36 getekend door:
E.l.i.n.e. .V.e.r.w.e.i.j.
Dit is niet ok
Eigenzinnig, recht door zee, toegewijd. Dirk, we gaan je missen. 
Op 7 oktober 2021
om 18:18 getekend door:
J.a.n. .T.h.e.e.u.w.e.s.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend naar bericht kwam er afgelopen maandag binnen. Wat een groot verlies! Ik heb Dirk leren kennen als ontzettend bekwame en gepassioneerde docent bij de studie psychologie. Alle vakken die Dirk gaf waren ontzettend interessant en hij wist tijdens ieder college zijn passie voor zijn vak over te brengen. Ik wens de dierbare van Dirk heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 7 oktober 2021
om 17:45 getekend door:
M.a.r.i.e.k.e. .S.c.h.u.t.t.e.
Dit is niet ok
Dirk was een zeer betrokken docent die altijd voor zijn studenten klaarstond, maar ook voor het team werkgroepdocenten van Methodologie II. Hij was op de hoogte van wat er speelde in de werkgroepen, en was altijd bereid mee te denken. Ik herinner me nog goed dat hij zich een aantal keer voor ons heeft ingezet om onze werkdruk te verlagen, geheel zonder eigenbelang. Zijn overlijden is een groot gemis voor de bacheloropleiding Psychologie. Veel sterkte aan de nabestaanden. 
Op 7 oktober 2021
om 17:19 getekend door:
L.i.s.e.t.t.e. .S.c.h.m.i.d.t.
Dit is niet ok
Dankjewel Dirk voor je lessen methodologie. We zullen je missen als aardige menselijke docent. Je passie bracht je over aan velen. Sterkte familie! 
Op 7 oktober 2021
om 17:17 getekend door:
E.l.i.n.e. .L.a.n.k.h.o.r.s.t.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Bestuurssecretariaat FGB
op 6 oktober 2021
en blijft zichtbaar tot:
6 december 2021
Contact met beheerder >
Contact met Bestuurssecretariaat FGB:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Dirk J. Heslenfeld

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto